-
Εγω επιμενω οτι στις επομενες εκλογες βλεπω κατι προς ΝΔ+ΧΑ
Φυσικα και το timing εχει σημασια, γιατι αν εχει προηγηθει ανελεητο σεξ με απολυσεις,δημευσεις καταθεσεων,αποκρατικοποιησεις στυλ ΔΕΠΑ και Δωδώνη ,τοτε η ΝΔ θα παει στα σημερινα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ. -
Είμαι ανάμεσα σε:
Τσίπρα->κανονική χρεοκοπία μια κι έξω, αντί για τη χρεοκοπία με δόσεις στην οποία μας υποβάλλουν μέχρι τώρα.
ΧΑ->μπας και κρεμάσουν, στην κυριολεξία, κανένα πολιτικό. μμμ χλωμό το κόβω...
ΚΚΕ->να δούμε και λίγο την άλλη πλευρά του φεγγαριού ρε παιδί μου...Οι παραπάνω επιλογές είναι και οι πιθανές επιλογές νεοδημοκράτη φίλου μου, διορισμένο από τον Βουλγαράκη (για να καταλάβετε για πόσο ΝΔ μιλάμε), φυσικά για εντελώς διαφορετικούς λόγους: επειδή βλέπει πιθανή απόλυση , οπότε κι ο ΝΔ γίνεται ΚΚΕ!!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
@kubiak
Αν εννοεις τη ΧΑ, δεν προκειται. Θα επανελθει ο Αντωνακης και θα λεει οτι 'θα σωσει τη χωρα απο τις μαλακιες του Τσιπρα'.
Παραλαβαμε καμμενη γη κλπ. Αυτη η γη ρε γαμωτο εχει καει γυρω στις 10 φορες...Χ.Α, Κ.Κ.Ε, δεν έχει σημασία, στη μάπα θα φάμε όποιον και να έρθει...
Είναι απλό φίλε μου. Το σπίτι/επιχείρηση/ζωή σήμερα μας το παίρνει το ιδιωτικό και δημόσιο χρέος.
Αύριο θα μας το πάρει η Χ.Α. (για το έθνος) ή το Κ.Κ.Ε (για το λαό), και η εναντίωση ή η υποστήριξη ή η μούγκα αν θέλεις θα εξαρτηθεί από την όχθη του ιδεολογικού (και καλά) ποταμού στην οποία βρίσκεται ο καθένας μας.
Αυτό που δε θα αλλάξει είναι αυτό που θα φάμε στη μάπα το οποίο σε εικόνα είναι κάπως έτσι:
για όσους δε βλέπουν έχω βάλει εικόνα από το photobucketΕπίσης κοίτα τι θα πάθουν όσοι πιστεύουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των πολιτικών μας:
για όσους δε βλέπουν έχω βάλει εικόνα από το photobucket
Νομίζουν ότι ψηφίζοντας αυτό που ακούνε θα αλλάξει κάτι αλλά θα φάνε τα μούτρα τους...EDIT Ότι η ψήφος τους θα σημάνει την είσοδο σε κάποια μαγική πύλη που αυτόματα θα τους μεταφέρει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν όπου όλα αυτά που ζούμε είναι απλώς μία κακή ανάμνηση, ένα κακό όνειρο. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι να τρίψουν τα μούτρα τους στο έδαφος.
Τόσο απλά.
(γουστάρω τρελά The Hitchhiker's Guide To The Galaxy)
{ Reminder }
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτό που δε θα αλλάξει είναι αυτό που θα φάμε στη μάπα το οποίο σε εικόνα είναι κάπως έτσι:
ΕΣΥ θα το έχεις επιλέξει -όπως και τον Τόνη- οπότε κόψε τη γκρίνια.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ΕΣΥ θα το έχεις επιλέξει -όπως και τον Τόνη- οπότε κόψε τη γκρίνια.Όταν λες 'ΕΣΥ' εννοείς ο λαός ή εγώ προσωπικά;
Γιατί δεν είμαι νησί, you know...( Τόνη Σφήνο; )
_
-
Πολύ φοβάμαι ότι το σενάριο των χρυσάβγουλων δεν είναι τόσο απίθανο.
Τα πάσης φύσεως Γκρέμλινς που έσπευσαν να τραγουδήσουν αντάρτικα σουξεδάκια επειδή ο Alexis ο καταληψίας 'την είδε απόψε λαϊκά να τα κερδίσει τα λεφτά να σου χαρίσει φως μου τους διορισμούς του κόσμου' δεν θα κωλώσουν να το παίξουν πατριδόκαυλοι πατριώτες αν ο Πακιστανολιάκος τάξει το γνωστό πακέτο λαγών.
Ίσως προκύψει κάποιο μπαστάρδεμα Ψεκασμένων και χρυσάβγουλων (ο πρόεδρας Καμμένος έχει και ένα expertise στους υδατάνθρακες) αλλά αυτό το 25% (28-3) που από το 2009 και μετά ξύπνησε μια μέρα και άρχισε να ορέγεται Αλέξη θα βρει στέγη σε όποιον τάξει πακέτο και όχι σε αυτόν που θα προτείνει το πιο δίκαιο χαράτσι.
Μέχρι τότε δεν ξέρουμε αν ο Βαγγέλας δει κανά παράξενο όνειρο με τον Παπαντρέα και το γυρίσει στ' αφεντικό τρελάθηκε.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
(γουστάρω τρελά The Hitchhiker's Guide To The Galaxy)
42!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
(γουστάρω τρελά The Hitchhiker's Guide To The Galaxy)42!!
για όσους δε βλέπουν έχω βάλει εικόνα από το photobucket(off topic αλλά δεν κρατήθηκα...)
_
-
Άλλος για το ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ή την ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ;;;;;
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 18&catid=9
-
Αυτη δεν ειναι που ειχε πει οτι οι συγγενεις της ειναι αξιοι για το Δημοσιο;;;
Μαλλον φοβαται για το μελλον τους...
-
Νομιζω δεν υπαρχει ουτε καν αναπληρωτης αντιδημαρχος που να πηγε απο το ΠΑΣΟΚ στο Συριζα.
Η Κατσελη μονο που ειχε πρωτα αυτονομηθει φαινεται να εχει μια ειδικη σχεση που ακομα δεν εχει γινει γαμος. -
Δεδομενη πια η απορροφηση του λαϊκου Πασοκ απο τον Συριζα. Η ΝΔ αντεχει λογω του γεγονοτος οτι δεν εχει λουστει ακομα τα αποτελεσματα του Αντωνη. Αν και απο εκει μεγαλο μερος του λαΐκου της μερους εχει παει με του καμμενους. Το ποσοστο του Ιουνιου του 2012 δεν αντιπροσωπευει τη δυναμη της που αμφιβαλλω αν υπερβαινει καθαρα το 20%.
Και οι δυο χωροι εχουν χασει εξισου (η ΝΔ ισως λιγοτερο λογω διακρατησης) προς τα Χρυσα Αυγα.
-
meanwhile
http://www.iefimerida.gr/news/116899/πυρά-κουκουλόπουλου-κατά-στουρνάρα-μπαλτάκου
Θα δώσου και λαϊκισμό οι Συριζαυγίτες θα γελάσει ο κόσμος.
-
Δεν ειχαμε τελειωσει οριστικα με αυτο το απολιθωμα που λεγεται Βουλη;
Νομιζα οτι ολοι οι φοροι,απολυσεις κτλ θα ερχονται πλεον απευθειας απο Βερολινο και θα υπογραφει με τα δυο χερια ο Παπουλιας λιγο πριν κανει δηλωσεις για την αναγκη να ανακουφιστουν τα λαϊκα στρώματα. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
meanwhilehttp://www.iefimerida.gr/news/116899/πυρά-κουκουλόπουλου-κατά-στουρνάρα-μπαλτάκου
Θα δώσου και λαϊκισμό οι Συριζαυγίτες θα γελάσει ο κόσμος.
Όταν διαβάζω κάτι τέτοια.... Άλλο πράγμα να εισάγεις κάποια κριτήρια προστασίας (και ταυτόχρονα όμως να καλύψεις και την Τράπεζα που θα είχε κάθε έννομο συμφέρον να κυνηγήσει τον κάθε μπαταχτσή) αφού έχεις πρακτικά αγοράσει τις τράπεζες (και να λουστείς έτσι το γεγονός ότι κανείς δεν θα πάρει τα warrants που έχεις στις τιμές που θέλεις όχι στα επόμενα χρόνια αλλά ούτε το 2100) αυτών που πραγματικά είχαν πάρει ένα λογικό δάνειο (το 25~30% του εισοδήματος τους τότε) και άλλο να προστατεύεις το κάθε λαμόγιο που ενώ μπορεί δεν πληρώνει δεν έχει πληρώσει ούτε μία δόση ή που έπαιρνε δάνειο με δόση το 50% του εισοδήματός του τότε. Άλλο να προστατεύσεις αυτόν που έχει αποπληρώσει το 65% του δανείου του ή το 75% της αξίας του ακινήτου (πολλά δάνεια ήταν μερικά) και άλλο αυτόν που χρωστά το σύνολο σχεδόν της κατοικίας στις Τράπεζες.
Στην πρώτη περίπτωση αναγνωρίζεις ότι κατά κάποιον τρόπο τα έχεις σκατώσει και δεν θέλεις να μετατρέψεις κάποιον σε ζητιάνο. Στη δεύτερη απλά στέλνεις το μύνημα προς αυτούς που πληρώνουν ότι είναι μαλάκες ολκής. Άλλο ένα ποντίκι στην πόρτα της εξόδου από την Ιπποκράτους. Που δίχως άλλο θα είναι και δημοφιλής στα λαϊκά στρώματα.
-
^ νομος είναι το δίκιο του εργάτη, οι τράπεζες και το κεφάλαιο είναι εχθρός των λαικώς στρομάτων κλπ herp derp.
θα χορτάσουμε λαϊκισμό πάλι.
-
Αυτο παει και στο ΔΝΤ αλλα μαλλον εδω ταιριαζει καλυτερα
Κάνει πίσω και δεν θα εμμείνει τελικά στην παραίτηση του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Γιώργος Κάτσινος, μετά την απόρριψη του αιτήματος, από τον γενικό γραμματέα της Περιφερειακής Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας . Ο κ. Κάτσινος ήταν ο πρώτος δήμαρχος, που διαμαρτυρόμενος για το πρόγραμμα διαθεσιμότητας και κινητικότητας στους Δήμους, είχε υποβάλλει κανονικά την παραίτησή του στην Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση, σε αντίθεση με τους 25 δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας , που είχαν υποβάλλει μόνο πολιτική παραίτηση.
-
Ο χρήστης ** ** έγραψε:
... σε αντίθεση με τους 25 δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας , που είχαν υποβάλλει μόνο πολιτική παραίτησηΠολιτική παραίτηση; τι είναι τούτο πάλι; νέο φρούτο;
-
Σιγα μην αφηναν τις καρεκλες...με ηλεκτροσυγκόλυση εχουν κατσει εκει
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... σε αντίθεση με τους 25 δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας , που είχαν υποβάλλει μόνο πολιτική παραίτηση
Πολιτική παραίτηση; τι είναι τούτο πάλι; νέο φρούτο;
δεν συμπορευομαι πλέον με το κόμμα που με υποστηριξε στην εκλογή μου....?
είναι κοντά οι επόμενες εκλογές και κάνουν τα κουμάντα τους....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ