-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο ανθρωπος ειναι ασχετος και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.-
Οι αλλοι που ηταν σχετικοι και ακινδυνοι γιατι τα κανανε τοσο χαλια ??????
η ασχετιλα των αλλων δινει αλλοθι στον Τσιπρα;
Γιατι πετας την μπαλα στην εξεδρα ?
Εγραψες κατι και σε ρωτησα πανω σε αυτο.
Αν οι σχετικοι και ακινδυνοι τα κανανε τοσο χαλια, ισως να χρειαζεται ενας ασχετος και επικινδυνος για να φτιαξουν τα πραγματα, λεω εγω τωρα. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Γιατί αυτό ήθελες εσυ ο απλός ψηφοφόρος. Βόλεμα και να μην θιχτούν τα κεκτημένα σου. Και δώσ' του σύνταξη στα 45
Ειμαι 46 και δεν εχω βγει στην συνταξη, αν και μαλλον δεν θα βγω ποτε . Επισης δεν ειμαι βολεμενος.
Αλλα για να το λες κατι θα ξερεις.δεν ειναι οτι ξερει,απλα του λειπει ο Τρυφωνας και ειπε να βγαλει λιγη σκατοψυχια να αισθανθει λιγο καλυτερα.
Δεν του βγηκε ομως οπως το ηθελε,οποτε εγραψε ξανα μια σαχλαμαρα. -
Αναρωτιέμαι τώρα, υπάρχουν κάποιοι που εμπιστεύονται Σαμαρά και Βενιζέλο, αλλά τους χαλάει ο Τσίπρας;
Για να θέσω κι εγώ το ερώτημα αντιστρόφως...
ΟΚ, ο Τσίπρας επικίνδυνος, το ντουέτο Σαμαρά και Βενιζέλου μας αρέσει; Γιατί δεν έχω δει χαρακτηρισμούς επικινδυνότητας γι' αυτούς, εξού και η ερώτηση.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Αν οι σχετικοι και ακινδυνοι τα κανανε τοσο χαλια, ισως να χρειαζεται ενας ασχετος και επικινδυνος για να φτιαξουν τα πραγματα, λεω εγω τωρα.μιλας σοβαρα;
πεταω την μπαλα εγω;εγω εγραψα την γνωμη μου.
εσυ απαντας με ερωτηση...
και απαιτεις απαντηση. Ρωτα αυτους που τους ψηφισαν να σου πουν...τωρα αν πιστευεις οτι χρειαζεται ενας εξισου ασχετος και επικινδυνος για να φτιαξουν τα πραγματα, σκεψου το καλυτερα...
-
Άρα Τσίπρας, Σαμαράς και Βενιζέλος είναι εξίσου επικίνδυνοι ή ο Τσίπρας είναι χειρότερος; Δεν έχω καταλάβει ακόμη την άποψή σου...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αναρωτιέμαι τώρα, υπάρχουν κάποιοι που εμπιστεύονται Σαμαρά και Βενιζέλο, αλλά τους χαλάει ο Τσίπρας;
Για να θέσω κι εγώ το ερώτημα αντιστρόφως...
ΟΚ, ο Τσίπρας επικίνδυνος, το ντουέτο Σαμαρά και Βενιζέλου μας αρέσει; Γιατί δεν έχω δει χαρακτηρισμούς επικινδυνότητας γι' αυτούς, εξού και η ερώτηση.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
το ντουετο ειναι τραγικα ανικανο, ετσι για να μην μεινεις με την απορια, οσον αφορα εμενα. Η διαφορα ειναι οτι στο ντουετο εχει μπει το @γγουρι πολυ βαθια και εχουνε περιορισει τον ακρατο λαικισμο***, ενω ο Τσιπρας παπαγαλιζει ΑΚΡΙΒΩΣ την πολιτικη που μας εφερε εδω. Τραγικος;
απορω δηλαδη, χθες ηρθε στη χωρα;
ή μαλλον δεν απορω, το 80% των ψηφοφορων του πασοκ ειναι εκει.edit*** οχι γιατι δεν θελουν, αλλα γιατι λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν και οι καρπαζιες απο το εξωτερικο ειναι αστραπιαιες και επιπονες!
-
προσωπικά ναι τον θεωρώ πιο επικίνδυνο από Σαμαρά -Βενιζέλο.
όταν ένας άνθρωπος λέει ότι θα τους επαναπροσλάβει όλους , θα καταργήσει το ευρώ , θα κάνει την Ελλάδα Αργεντινή , τότε ναι για μένα είναι επικίνδυνος να κυβερνήσει..
τώρα τα άλλα δύο φυντανια όχι ότι είναι της προκοπής , είναι όμως κατά τη γνώμη μου (για τον Σαμαρά τουλάχιστον) λιγότερο επικίνδυνοι.. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν οι σχετικοι και ακινδυνοι τα κανανε τοσο χαλια, ισως να χρειαζεται ενας ασχετος και επικινδυνος για να φτιαξουν τα πραγματα, λεω εγω τωρα.μιλας σοβαρα;
και απαιτεις απαντηση. Ρωτα αυτους που τους ψηφισαν να σου πουν...τωρα αν πιστευεις οτι χρειαζεται ενας εξισου ασχετος και επικινδυνος για να φτιαξουν τα πραγματα, σκεψου το καλυτερα...
Ξερεις οσους εχω ρωτησει το ιδιο λενε, δεν τους ψηφιζα εγω , τι διαολο μονοι τους βγαινανε ?
Ο Τσιπρας κανει αυτο που μπορει για να κυβερνησει.Οπως το εκαναν και αλλοι πριν απο αυτον. Ο Ελληνας, οπως δειχνουν οι επιλογες του θελει παραμυθι, την αληθεια δεν την αντεχει.
Οοοοταν και ααααααν βγει θα δουμε τι θα κανει. -
Ξερεις οσους εχω ρωτησει το ιδιο λενε, δεν τους ψηφιζα εγω , τι διαολο μονοι τους βγαινανε ?
Ο Τσιπρας κανει αυτο που μπορει για να κυβερνησει.Οπως το εκαναν και αλλοι πριν απο αυτον. Ο Ελληνας, οπως δειχνουν οι επιλογες του θελει παραμυθι, την αληθεια δεν την αντεχει.
Οοοοταν και ααααααν βγει θα δουμε τι θα κανει.ναι ρε παιδι μου, ας κανει οτι θελει ο Τσιπρας.
απλα μην εχουμε κοψοχερηδες μετα τις εκλογες που 'δεν καταλαβα', 'δεν ηξερα'....
παραμυθι θελετε, παραμυθι θα λαβετε, μη κλαιτε(-με) μετα μονο -
Tι καλός! Σκέφτεται την ακεραιότητα των χεριών σας ρε κουτά!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
όταν ένας άνθρωπος λέει ότι θα τους επαναπροσλάβει όλους , θα καταργήσει το ευρώ , θα κάνει την Ελλάδα Αργεντινή , τότε ναι για μένα είναι επικίνδυνος να κυβερνήσει..
τώρα τα άλλα δύο φυντανια όχι ότι είναι της προκοπής , είναι όμως κατά τη γνώμη μου (για τον Σαμαρά τουλάχιστον) λιγότερο επικίνδυνοι..Να 'σαι καλά, γέλασα.
-
Το 'μαθε καλα το ποιηματακι του και ο alexis...
Αλλωστε το ειπε,αφησαμε το ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσων πισω...
Δεν με επεισε οτι ξερει τι θα κανει,ΑΝ βγει...και τι να πει εφοσον ξερουμε οτι οποιοσδηποτε εκτελει διαταγες...Απορω πως νομιζουν οτι μας πειθουν ακομη,με επιχειρημα την επαδιαπραγματευση χρεους-μνημονιου...
Sorry Alexis...
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τώρα τα άλλα δύο φυντανια όχι ότι είναι της προκοπής , είναι όμως κατά τη γνώμη μου (για τον Σαμαρά τουλάχιστον) λιγότερο επικίνδυνοι..Να 'σαι καλά, γέλασα.
Εδω εν ετει 2013 πιστευουν ακομα στον Μαρξ , με αυτο γελασες;
-
Θα είχε νόημα να κάναμε αυτή τη συζήτηση αν ήξερες τι λέει ο Μάρξ. Τώρα όμως είναι ανούσιο.
-
Αν οι σχετικοι και ακινδυνοι τα κανανε τοσο χαλια, ισως να χρειαζεται ενας ασχετος και επικινδυνος για να φτιαξουν τα πραγματα, λεω εγω τωρα.
Αυτό τώρα είναι λογική;
Δηλαδή επειδή η δασοπυρόσβεση δεν πήγε καλά επί Πολύδωρα, ίσως χρειάζεται ένας εμπρηστής/πυρομανής στο πόστο για να φτιάξουν τα πράγματα.
-
και αν ενας ασχετος και επικινδυνος δεν ειναι αρκετος, μηπως να βαλουμε εναν τρελο ψυχοπαθη ναζιστη που κυνηγα μεταναστες;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα είχε νόημα να κάναμε αυτή τη συζήτηση αν ήξερες τι λέει ο Μάρξ. Τώρα όμως είναι ανούσιο.Δια μου σε θεωρω , παρολες τις διαφορες κατα καιρους, σεβαστο συνομιλητη. Οσον ακομα ζειτε με τα φαντασματα του παρελθοντος , τοσο απομακρυνεστε απο την κοινωνια κ τον απλο κοσμο. Επειδη εχετε ξεφυλισσει μεχρι τελευταιας παραγραφου τα βιβλια του κομματος δεν σας κανει σοφοτερους. Οι δημοσκοπησεις σας φερνουν στα χαμηλωτερα δημοσκοπικα ποσοστα ever.Κατι λαθος κανετε.Για σκεψου..
-
http://www.athensvoice.gr/article/city- ... F%89%CE%BD
φιλελέρες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν οι σχετικοι και ακινδυνοι τα κανανε τοσο χαλια, ισως να χρειαζεται ενας ασχετος και επικινδυνος για να φτιαξουν τα πραγματα, λεω εγω τωρα.
Αυτό τώρα είναι λογική;
Δηλαδή επειδή η δασοπυρόσβεση δεν πήγε καλά επί Πολύδωρα, ίσως χρειάζεται ένας εμπρηστής/πυρομανής στο πόστο για να φτιάξουν τα πράγματα.
...στην ιατρική λέγεται ομοιοπαθητική, αν δεν κάνω λάθος και συνηθέστατα έχει θετικά αποτελέσματα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ