-
Πέρασα περπατώντας απο το Cheepras Live Comedy Show στο λευκό πύργο καινούριο συκώτι πήγα να κάνω.
'Θα κρατικοποιήσω της τράπεζες.'
'Θα σταματήσω το ξεπούλημα του ΤΑΙΠΕΔ'
'Θα φορολογήσω τον Pluto'Χειροκροτούσε το πλήθος καραφλοχαίταδων Συριζαίων και βλακόμουτρων με Πασοκικό μουστάκι απο κάτω.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πέρασα περπατώντας απο το Cheepras Live Comedy Show στο λευκό πύργο καινούριο συκώτι πήγα να κάνω.'Θα κρατικοποιήσω της τράπεζες.'
'Θα φορολογήσω τον Pluto'Χειροκροτούσε το πλήθος καραφλοχαίταδων Συριζαίων και βλακόμουτρων με Πασοκικό μουστάκι απο κάτω.
'Αχρηστοι... μια δουλειά είχαν να κάνουν και δεν την έκαναν!
-
Η βια λύνει τα προβλήματα όσων δεν έχουν επιχειρήματα και είναι ζώα.
-
Να σου πω την αλήθεια αγχώθηκα μη γίνει καμιά μαλακία. Ήμουν και προλεταριακά ντυμένος -δεν εχω κανα burberry να βάλω- και αισθάνθηκα τα περίεργα υποτιμητικά βλέμματα των champange leftist.
-
Μας απαλλάσσει επίσης από Χιτλερίσκους και λοιπούς παπάρες. Σαν Ελβετός θα στεναχωρήθηκες που χάσατε τα reichsmarks βέβαια αλλά δεν πειράζει, ξιδάκι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια αγχώθηκα μη γίνει καμιά μαλακία. Ήμουν και προλεταριακά ντυμένος -δεν εχω κανα burberry να βάλω- και αισθάνθηκα τα περίεργα υποτιμητικά βλέμματα των champange leftist.Σε καταλαβαίνω.
Υπάρχει λύση: http://www.902.gr/eidisi/festival-kne-o ... oy-39oy#/0
Θα χαρώ να σε δω. (Σοβαρά το λέω) -
Άμα ερθω στο Κουτσούμπας stand up comedy παίζει να κατουρηθώ και πάνω μου απο το γέλιο.
-
Πάντως τόσα χρόνια οραγάνωση εκδηλώσεων το KKE κανα νέο πιασάρικο όνομα δεν έφερε. Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα Τσακνη Μαχαιρίτσα.
Ενα Τσαλίκη ρε παιδί μου που κάνει εμπανάσταση τελευταία κλπ.
-
Μα γιατί το λές;
00.00 Συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Μπλε, Νίκο Ζιώγαλα
23.15 Συναυλία με το Θάνο Μικρούτσικο, Δημήτρη Μπάση, Ρίτα Αντωνοπούλου
20.25 Συναυλία με τους «Red Alert»
23.30 Συναυλία με τους «Going Through», «ΝΕΒΜΑ», «ΜΕΓΑΣ»
00.00 Ρεμπέτικο Γλέντι με τον ΑγάθωναΌσο για τον Κουτσούμπα, καταλαβαίνω πως δεν κατανοείς αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει.
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πέρασα περπατώντας απο το Cheepras Live Comedy Show στο λευκό πύργο καινούριο συκώτι πήγα να κάνω.'Θα κρατικοποιήσω της τράπεζες.'
Καλέ μου φίλε μην κατηγορείς του φτωχούς το πνεύματι ηλίθιους απολιτικούς αποτυχημένους. Καλύτεροι ήταν οι ψηφίζοντες τα «λεφτά υπάρχουν»?. Ανεπίστρεπτα έχουμε μεγάλο ποσοστό από μ@λ@κες.
Ούτε κενό εξουσίας, ούτε κενό οικονομίας... ΚΕΝΟ ΛΑΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Oι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.
Για έναν πολιτικό που με τις μεθόδους του χθες υπόσχεται ένα καλύτερο σήμερα, φυσικό είναι να μην υπάρχει αύριο!.
Mμακάριοι όσοι υπόσχονται πολλά και θυμούνται λίγα...
Ο μιμητής του Αντρέα δεν μπορεί να είναι καλύτερος.
Ο πονηρός πολιτικός μαζεύει ηλίθια ‘κλάκα’ γύρο του.
Α. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν ήσουν στα μέρη μας θα κερνούσα ρετσίνες στον Αγάθωνα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν ήσουν στα μέρη μας θα κερνούσα ρετσίνες στον Αγάθωνα.
Το παράδοξο στην σκέψη μου φίλε συνπρωτευουσιάνε, πως εσείς που πολεμήσατε του επιβήτορες τούρκους, του επιβήτορες βουλγάρους, τους επιβήτορες της φιρομ, τους επιβήτορες της Αλβανίας, ανέχεστε τον τσόγλανο. Μήπως άρτι τελευταία γίνατε κότες και κάνετε αυγά, για να φτιάχνει τα τσουρέκια του ο Τερκελνλής?.
Μήπως αυτός ο βούλγαρος είναι περισσότερο αδελφός από εσάς?.
Βούλγαρος Καθηγητής: «Κανείς κόπανος μετά 2.400 χρόνια
δεν μπορεί να αλλάξει την ελληνική καταγωγή του Αλέξανδρου» που ο τσιπρ αμφισβητεί?. Ρεεεεεεεεεεε κιοτέψατε?.
Ελλάς ελλήνων χριστιανών Χ?.
Άδικα έφαγα ξύλο από τους δικούς μου ολυμπιακούς όταν σας έλεγαν βουλγάρους?. Και άδικα τράβηξα μαχαίρι ?.
Τσιπρίστε ρε έλληνες, η Ελλάδα μικραίνει μέχρι Λάρισα, ποτέ ποιο κάτω.
Α. -
-
τελευταία γίνατε κότες και κάνετε αυγά, για να φτιάχνει τα τσουρέκια του ο Τερκελνλής?.
επικη ατακα κυρ αντωνη...
παντως απο ορθογραφια σενιος....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πέρασα περπατώντας απο το Cheepras Live Comedy Show στο λευκό πύργο καινούριο συκώτι πήγα να κάνω.πως μπορεσες και περασες μεσα απο τετοια λαοθαλασσα?
-
Αφού στις δημοσκοπήσεις βγαίνει 1ος...Γιατί δεν έχει κόσμο?
-
παλι καλα δεν λες.!!!!
οταν ΝΔ.και ΠΑΣΟΚ εφτασαν να κανουν συγκεντρωσεις σε κλειστα γυμναστηρια και κινηματογραφους..... -
το πασοκ πλεον μπορει να κανει συγκεντρωσεις και σε ταβερνα
-
σε ασανσέρ , όπως οι συνελεύσεις στις πολυκατοικίες !!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ