-
πάραυτα θεωρω πως πρεπει να υπάρχει και να προάγει το μη εμπορικό προγραμμα
Κι εγώ θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει αλλά με εξορθολογισμένο κόστος.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Λεβέντη μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι μάζι σου δεν μπορώ να κουβεντιάσω... οπότε μην μπαίνεις καν στον κόπο.
δεν πειράζει παλικάρι μου , καλή καρδιά.. είναι πολύ δημοκρατικός ο τρόπος σκέψης σου..
Υ.Γ
στο μαζί σου ο τόνος μπαίνει στο ι και όχι στο α , επίσης το σωστό είναι μη μπαίνεις και όχι μην,, -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
H κρατική τηλεόραση και το ραδιόφωνο δεν έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα αλλά οφείλει να ακούγεται παντού στην Ελλάδα, ειδικά σε περιοχές όπου η σαβούρα του ιδιωτικού η/μ θορύβου δυσκολεύεται (δεν τους συμφέρει) να πάει ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό είναι άξιος της μοίρας του. Και ας ενημερώνεται από ΒΒC DW και τα ρέστα που είναι αντικειμενικά (και δεν εξυπηρετούν κανένα κρατικό σκοπό! )@ το φίλο από τον Πύργο. Οι Μ@λακες οι αθηναίοι ως επι το πλείστον νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι μέχρι τις αφίδνες, μην το ψάχνεις... Φυσικά υπάρχουν οι αγρότες που πρέπει να ενημερωθούν (και δεν κάνουν νούμερα), οι Έλληνες του εξωτερικού κλπ κλπ. Στα διάφορα νησιά δε και στις παραμεθόριες περιοχές τώρα η ενημέρωση θα έρχεται αποκλειστικά από τους γειτόνους μας (810ΚΗz 9¨30 ειδήσεις στα Ελληνικά από το ράδιο μακεδονία_από τα σκόπια_, όποιος δε με πιστεύει...) με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ανεξάρτητα από το αν γουστάρουμε ή δε γουστάρουμε να τους βλέπουμε και να τους ακούμε ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν.
Στο ραδιόφωνο δε η κατάργηση του 3ου αφήνει μια τεράστια τρύπα (για να τη γεμίσουν σκουπίδια) και χωρίς το δίκτυο η υπολοιπη χώρα εκτός της Αθήνας θα χάσει ένα σημαντικότατο παράθυρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.Ας τους απολύσουν όλους (αν έτσι πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει) και να τους ξαναπροσλάβουν (με 500 ευρώ όπως υπολογίζουν) αλλά επουδενί δεν πρέπει να κλείσουν, έστω και για 1 μέρα τις συχνότητες...
Συμφωνώ με τα παραπάνω (όχι για τα 500 ευρώ, κανονικά και καλά πρέπει να αμείβονται).
Αλλά, ακόμα και τα μισά να είναι αληθή, δεν μπορούσε να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.
Πρέπει να παραμείνουν σε λειτουργία οι αναμεταδότες. Τα τοπικά νέα, πχ ο κ. βουλευτής επισκέφθηκε τη νέα πτέρυγα του μουσείου κι έκοψε την κορδέλα δεν είναι και τόσο σημαντικά, υπάρχει και το ίντερνετ πλέον, υπάρχει και η τηλεόραση. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και εγώ θεωρώ πως το κράτος πρέπει να επιχορηγήσει την μη εμπορική ποιοτική κλαρινοπάνκ μπάντα του γείτονα με κάθε κόστος.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και εγώ θεωρώ πως το κράτος πρέπει να επιχορηγήσει την μη εμπορική ποιοτική κλαρινοπάνκ μπάντα του γείτονα με κάθε κόστος.
Μπαίνεις σε μια λογική τύπου 'Δεν πληρώνω φόρους για ΜΑΤ και ένοπλες δυνάμεις επειδή είμαι πασιφιστής και ανάρχα'.
Λοιπόν επειδή είμαι κουρασμένος και δεν μπορώ να γράφω πολλά πράγματα,
ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ! -
δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω... αν και πολλες φορες το ποιοτικο πρόγραμμα*, δεν ερχετε τζαμπα γι αυτό και σπανίζει και στα ιδιωτικα κανάλια...
- σορρυ δεν αντεχα...
- σορρυ δεν αντεχα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλλά, ακόμα και τα μισά να είναι αληθή, δεν μπορούσε να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.
αυτό το έγγραφο είναι για γέλια! ελπίζω να μην υπάρχει στη πραγματικότητα!
-
Τουλάχιστο αυτή τη στιγμή για πρώτη φορά η ΕΤ θα χτυπάει 80αρια τηλεθέασης
-
Μπαίνεις σε μια λογική τύπου 'Δεν πληρώνω φόρους για ΜΑΤ και ένοπλες δυνάμεις επειδή είμαι πασιφιστής και ανάρχα'.Λοιπόν επειδή είμαι κουρασμένος και δεν μπορώ να γράφω πολλά πράγματα,
ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ!Μπαίνω στη λογική ΔΕΝ γουστάρω να πληρώνω υπηρεσίες που δεν μου προσφέρουν τίποτα και δεν είναι ζωτικής σημασίας (ασφάλεια πχ.).
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Λεβέντη μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι μάζι σου δεν μπορώ να κουβεντιάσω... οπότε μην μπαίνεις καν στον κόπο.
δεν πειράζει παλικάρι μου , καλή καρδιά.. είναι πολύ δημοκρατικός ο τρόπος σκέψης σου..
Υ.Γ
στο μαζί σου ο τόνος μπαίνει στο ι και όχι στο α , επίσης το σωστό είναι μη μπαίνεις και όχι μην,,Ευχαριστώ για την επισήμανση. Βλέπω ότι εσύ στα περισσότερα μηνύματά σου έχεις καταργήσει εντελώς τους τόνους και ησύχασες!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Καλά μην παίρνεις και όρκο ότι θα φύγουν πληρωμένοι και αποζημιωμένοι.
Και το γράφω εγώ που δεν έχω καμμία σχέση με ΕΡΤ και είμαι 9 μήνες άνεργος.Πιστευεις δηλαδη οτι οι υπαλληλοι της ΕΡΤ ειναι απληρωτοι;
-
μιας και η διαφωνία μας D jet ξεκίνησε από την Ερα Πύργου , να στο πω ξεκάθαρα , ΔΕΝ θέλω να κλείσει αρκεί να ΜΗΝ είναι ζημιογόνος.. αυτό θα ίσχυε και για την ΕΡΑ Αλεποχωρίου και για την ΕΡΑ Νάξου..
Δηλαδή δεν συμφωνείς ότι με ένα καλύτερο δίκτυο κεραιών θα μπορούσε ο Πυργιώτης να ακούει την Ερα Σπορ ή το 3ο Πρόγραμμα και αυτό θα κόστιζε μακροπρόθεσμα και πιο φτηνά στο κράτος?? -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
δηλαδη ας πουμε η ορχηστρα της ΕΡΤ τι προσφερε στον μεσο Ελληνα αγαπητε Δια;
Δεν υπάρχει ελπίδα....
...άργησες να το καταλάβεις...
-
Η κυβέρνηση σωτηρίας κατάφερε εν μία νυκτί να καταστήσει το σε μεγάλο βαθμό πελατειακό μαγαζάκι της νέο πολυτεχνείο. :μεταλο: :σαξες στορυ:
-
Η πλάκα είναι πως κλείνουν τα μοναδικά κανάλια με άδεια λειτουργίας.
Τώρα αν μιλήσω για ΧΟΎΝΤΑ θα έχω άδικο?Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω... αν και πολλες φορες το ποιοτικο πρόγραμμα*, δεν ερχετε τζαμπα γι αυτό και σπανίζει και στα ιδιωτικα κανάλια...
- σορρυ δεν αντεχα...
Αυτή τη ξεχάσατε;....τέως Οικονόμου....
- σορρυ δεν αντεχα...
-
Τιμής ένεκεν.
Άσχετο: ο μπαρμπα Φώτης δε μοιάζει με τον Ανανία το πεπόνι που έχασε τη βούλα του;
-
Ρε τη Φώτο.......
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Η κυβέρνηση σωτηρίας κατάφερε εν μία νυκτί να καταστήσει το σε μεγάλο βαθμό πελατειακό μαγαζάκι της νέο πολυτεχνείο. :μεταλο: :σαξες στορυ:το πιο συγκινητικο ειναι που η αντιπολιτευση αγωνιζεται με τοσο παθος για να διατηρηθει το πελατειακο μαγαζακι της κυβερνησης και να μην αλλαξει τιποτα! :ΜεταλλοΔεΛεςΤιποτα
-
Μόλις κάποιος τράβηξε τη μπρίζα εδώ στο Μακεδονιστάν. Κόψανε μαζί και ΡΙΚ, Βουλή επι τη ευκαιρία
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται