-
Εγώ μιλάω για το πανηγύρι που γινόταν με τις τσέπες μας. Έκτακτα από εδώ και από εκεί, κηπουροί/λογιστές/θυρωροί κλπ έχουν μειωθεί σημαντικά.
Θα εκπλαγώ ΠΑΡΑ πολύ αν τελικά το νέο σχήμα δεν εξοικονομεί πάρα πολλά χρήματα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ μιλάω για το πανηγύρι που γινόταν με τις τσέπες μας. Έκτακτα από εδώ και από εκεί, κηπουροί/λογιστές/θυρωροί κλπ έχουν μειωθεί σημαντικά.Θα εκπλαγώ ΠΑΡΑ πολύ αν τελικά το νέο σχήμα δεν εξοικονομεί πάρα πολλά χρήματα.
εγω δεν θα εκπλαγω παρα πολυ
εχω εκπλαγει παντως με το εντελως αχρηστο προγραμμα που εχουν πλεον. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχω εκπλαγει παντως με το εντελως αχρηστο προγραμμα που εχουν πλεον.Με εντολή Σαμάρα!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θα εκπλαγώ ΠΑΡΑ πολύ αν τελικά το νέο σχήμα δεν εξοικονομεί πάρα πολλά χρήματα.Γιώργος Προκοπάκης: Σωρεία καταγγελιών για τη ΝΕΡΙΤ
[spoiler=.:11uuk212]Δεν μπορεί η επιτροπή αξιολόγησης να απορρίπτει εκπομπές και ξαφνικά αυτές να εμφανίζονται στο επόμενο βήμα της διαδικασίας. Υπάρχει εκπομπή που έχει εγκριθεί , η οποία δεν αναφέρεται πουθενά στα πρακτικά των επιτροπών αξιολόγησης ή του προγράμματος και εμφανίστηκε ξαφνικά…
(...)
Ανοίγω ένα γραφείο και βλέπω θρονιασμένο πρώην γενικό διευθυντή της ΕΡΤ με δυο γραμματείς και έναν βοηθό. Άνθρωπο που ήταν υποψήφιος για διευθυντής και δεν επελέγη. Δεν προτάθηκε καν από τον ανεξάρτητο σύμβουλο. Είχε υποβάλλει τα χαρτιά του και στο ΑΣΕΠ για υπάλληλος και δεν πέρασε.[/spoiler:11uuk212]Έντονη δυσαρέσκεια EBU στον Αντ. Σαμαρά για τη ΝΕΡΙΤ!
[spoiler=.:11uuk212]Κόλαφος για την κυβέρνηση και τη ΝΕΡΙΤ. Η ηγεσία της EBU σύμφωνα με πληροφορίες μας, απέστειλε επιστολή στον πωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά εκφράζοντας μεγάλη δυσαρέσκεια για την ψήφιση της τροπολογίας με την οποία η ΝΕΡΙΤ ξαναγίνεται “κομματική”.
O πρόεδρος της EBU Jean-Paul Philippot και η γενική διευθύντρια Ingrid Deltenre υπενθυμίζουν στον πρωθυπουργό πως η EBU απέδειξε επαρκώς την υποστήριξη της στην κυβέρνηση και το νόμο δημιουργίας της ΝΕΡΙΤ, παρά το γεγονός του ξαφνικού θανάτου ενός από τα ιδρυτικά της μέλη. Επίσης σημειώνουν πως παρά τα τραυματικά γεγονότα από το λουκέτο, η ευρωπαϊκή ένωση τηλεοπτικών σταθμών συζητούσε να εντάξει τη ΝΕΡΙΤ ως πλήρες μέλος της στο τέλος του έτους.
Μόλις όμως έγινε γνωστό πως με τροπολογία αλλάζει ο διορισμός του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, η EBU εκφράζει τη βαθειά της ανησυχία για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Είμαστε έκπληκτοι και απογοητευμένοι, δηλώνουν τα στελέχη της EBU, γιατί οι κανόνες άλλαξαν σε μια νύχτα. Και δηλώνουν πως η νέα διαδικασία δεν έχει τις νομικές εγγυήσεις.[/spoiler:11uuk212]+bonus:
Ευτυχώς που έχεις εμπειρία στο να πέφτεις από τα σύννεφα...
-
Αφού το παιδί της ΝΔ (Mr. Renos) δεν μπήκε στην βουλή να κάτσει και αυτός σε μία καρεκλάρα, είπαν να του δώσουν μία καρεκλάρα στην ΝΔΕΡΙΤ για να βάλει και αυτός κατιτίς στην τσέπη.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται