-
Παιδιά, πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο επειδή κόλλησε ο κινητήρας! Τον άνοιξε ο μάστορας και μου έβγαλε ένα κοστολόγιο για να τον αλλάξω! Τελικά, δεν με συμφέρει, θα το πάρω σπίτι και θα δω αν κάποτε το φτιάξω! Πόσα πρέπει να πληρώσω στο συνεργείο για την δουλειά που έκανε (άνοιγμα κινητήρα και διάγνωση); Ευχαριστώ!
-
Παιδιά, πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο επειδή κόλλησε ο κινητήρας! Τον άνοιξε ο μάστορας και μου έβγαλε ένα κοστολόγιο για να τον αλλάξω! Τελικά, δεν με συμφέρει, θα το πάρω σπίτι και θα δω αν κάποτε το φτιάξω! Πόσα πρέπει να πληρώσω στο συνεργείο για την δουλειά που έκανε (άνοιγμα κινητήρα και διάγνωση); Ευχαριστώ!
-
-
Ο χρήστης eddie8 έγραψε:
Παιδιά, πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο επειδή κόλλησε ο κινητήρας! Τον άνοιξε ο μάστορας και μου έβγαλε ένα κοστολόγιο για να τον αλλάξω! Τελικά, δεν με συμφέρει, θα το πάρω σπίτι και θα δω αν κάποτε το φτιάξω! Πόσα πρέπει να πληρώσω στο συνεργείο για την δουλειά που έκανε (άνοιγμα κινητήρα και διάγνωση); Ευχαριστώ!Πόσα σου ζητάει;
-
Φίλε, δεν ρώτησα ακόμα, για να ξέρω πριν μιλήσω μαζί του ρωτάω!
-
Αφού είπες ότι έβγαλε κοστολόγιο και ότι δεν σε συμφέρει, πως γίνεται να μη σου είπε τιμή?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αφού είπες ότι έβγαλε κοστολόγιο και ότι δεν σε συμφέρει, πως γίνεται να μη σου είπε τιμή? -
Αφού είπες ότι έβγαλε κοστολόγιο και ότι δεν σε συμφέρει, πως γίνεται να μη σου είπε τιμή?Κοστολογιο του εβγαλε για να αλλαξει μηχανη.Εκεινος ρωταει τι πρεπει να πληρωσει στον μαστορα για τη διαγνωση/ανοιγμα κινητηρα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Tι δεν καταλαβαίνεις??
-
Tι δεν καταλαβαίνεις??Εσυ δε καταλαβαινεις
-
Ο χρήστης eddie8 έγραψε:
Παιδιά, πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο επειδή κόλλησε ο κινητήρας! Τον άνοιξε ο μάστορας και μου έβγαλε ένα κοστολόγιο για να τον αλλάξω! Τελικά, δεν με συμφέρει, θα το πάρω σπίτι και θα δω αν κάποτε το φτιάξω! Πόσα πρέπει να πληρώσω στο συνεργείο για την δουλειά που έκανε (άνοιγμα κινητήρα και διάγνωση); Ευχαριστώ!Πόσα σου ζητάει;
Φίλε, δεν ρώτησα ακόμα, για να ξέρω πριν μιλήσω μαζί του ρωτάω!
Τι δεν καταλαβαίνω δηλαδή?
-
Προφανώς εφόσον προχωρήσει η επισκευή, η αμοιβή της διάγνωσης θα παραγραφεί ή θα συνυπολογιστεί στο ολικό κόστος. Εξ ου και δεν αναφέρεται τώρα.
-
Τι δεν καταλαβαίνω δηλαδή?
Ρωτας πως γινεται να μη ξερει,ενω του εβγαλε κοστολογιο.Και σου εξηγω οτι για αλλο λογο του εβγαλε κοστολογιο (για την επισκευη).Ο ανθρωπος ρωταει ποσα να δωσει για τη 'διαγνωση' μονο αφου δε θα προχωρησει στην επισκευη
-
Χαχαχα, να είστε καλά παλικάρια, τέλειος διάλογος, ξεκαρδίστικα στα γέλια!!!
Να το ξαναπώ: μου είπε τιμή ο άνθρωπος για τα εργατικά σε περίπτωση που προχωρήσει στην αντικατάσταση του 'καμμένου' με τον καινούριο κινητήρα+το απαιτούμενο σέρβις του καινούριου (μεταχειρισμένου) κινητήρα: 400 ευρώ! Τελικά εγώ ΔΕΝ θα περάσω καινούριο κινητήρα, θα πάω να πάρω το αυτοκίνητο έτσι όπως είναι χαλασμένο από το συνεργείο και θα το αφήσω στο γκαράζ μου! Οπότε αφού ΔΕΝ θα μου ζητήσει 400 ο άνθρωπος, πόσα θα μου ζητήσει (στο περίπου, εννοείται, πάντα!); Επαναλαμβάνω: απλά άνοιξε τον κινητήρα και μου είπε ότι κόλλησε, δεν έκανε καμμιά άλλη εργασία! Ευχαριστώ, ξανά, εκ των προτέρων... -
Έχει σημασία τι έκανε.
Μπορούσε να σου πει ότι κόλλησε ο κινητήρας και μόνο από την ιστορία (δεν θα ήταν σωστός) οπότε τότε πληρώνεις φιλοδώρημα.
Αν άνοιξε το καπώ πάλι μένεις στο φιλοδώρημα, άντε 10 ευρώ.
Αν άνοιξε το ψευτοκάπακο ή το κάρτερ τότε έκανε και κάποια εργασία πάει παραπάνω.
Αν άνοιξε το καπάκι και είδε τα πιστόνια κολλημένα τότε ακόμα παραπάνω.
Αν είναι μαστρολαμόγιο και περιμένει να βγάλει 400 αλλά δεν θα τα βγάλει τότε..... ακόμα παραπάνω ακόμα κι αν έκανε μόνο το πρώτο! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έχει σημασία τι έκανε.
Μπορούσε να σου πει ότι κόλλησε ο κινητήρας και μόνο από την ιστορία (δεν θα ήταν σωστός) οπότε τότε πληρώνεις φιλοδώρημα.
Αν άνοιξε το καπώ πάλι μένεις στο φιλοδώρημα, άντε 10 ευρώ.
Αν άνοιξε το ψευτοκάπακο ή το κάρτερ τότε έκανε και κάποια εργασία πάει παραπάνω.
Αν άνοιξε το καπάκι και είδε τα πιστόνια κολλημένα τότε ακόμα παραπάνω.
Αν είναι μαστρολαμόγιο και περιμένει να βγάλει 400 αλλά δεν θα τα βγάλει τότε..... ακόμα παραπάνω ακόμα κι αν έκανε μόνο το πρώτο!Τον κινητήρα τον άνοιξε κανονικά, είδε από μέσα τα πιστόνια ότι κόλλησαν, σε αυτήν την φάση μείναμε! Οπότε;...Στο 'ζουμί';
-
Απο 'τιποτα ρε φιλε, οταν εχεις φερτο να στο φτιαξω', μεχρι 100€.
Αυτο που δεν καταλαβα, γιατι δεν τον πηρες τηλ να σου πει, αντι να ρωτησεις εδω. Τωρα θα ηξερες και θα μπορουσαμε να λεμε αν ηταν πολλα η λιγα αυτα που σου ζητησε. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
μεχρι 100€.καπου εκει το βλεπω... ειδικά αν δεν ξαναμονταρει αυτα που ελυσε για να 'δει'...
-
Πολλα φαινονται.Κανα 20αρι εως 40 λεω εγω!!
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Απο 'τιποτα ρε φιλε, οταν εχεις φερτο να στο φτιαξω', μεχρι 100€.
Αυτο που δεν καταλαβα, γιατι δεν τον πηρες τηλ να σου πει, αντι να ρωτησεις εδω. Τωρα θα ηξερες και θα μπορουσαμε να λεμε αν ηταν πολλα η λιγα αυτα που σου ζητησε.Σωστά μου ακούγονται και η λογική του 0 και το νούμερο του μέγιστου.
Κατ' εμέ καλά κάνει και ρωτάει για να ξέρει πως θα το παίξει όταν ακούσει την τιμή, είναι αλλιώς να είσαι προετοιμασμένος.
Πόσο πρέπει να πληρώσω;