-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίος μάστορας. Να του δώστε και άλλη δουλειά με τα ενοικιάζομενα να πάρετε στο σβέρκο σας και καναν τουρίστα.Χίλιες φορές αντιπροσωπεία.
Καλά και οι αντιπροσωπείες, ειδικά ορισμένες περιφερειακές, δεν είναι και πολύ καλύτερες...
Υπάρχουν και καλά συνεργεία και καλές αντιπροσωπείες. Και το αντίθετο.
Το θέμα βρωμούσε από την αρχή. Προσωπικά, αν άρχιζε μάστορας να μου λέει θα κόψουμε από εδώ, θα κόψουμε από εκεί όταν καταλάβαινε ότι μπορεί να πήγαινα σε άλλον θα πήγαινε με χίλια σε άλλον γιατί:
α)Ηδη με κορόιδεψε στην αρχική τιμή
β) Αν δεν με κοροίδεψε, θα κόψει από αλλού (πχ ανταλλακτικά) για να μην με χάσει.+ότι όλο αυτό το παζάρεμα δεν μου αρέσει. Προτιμώ τις καθαρές δουλειές απο ανθρώπους που εννοούν αυτό που λένε.
-
Φίλτατοι, όπως βλέπω στο site, το παληκάρι που μας λέει ο Μανώλης ότι πήγε το αμάξι του προσφέρει κι εγκατάσταση υδρογόνου.
-
Μπουρλότοοοοοοοοοοοοο
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι χθες που πλήρωσα και πήρα το αμάξι - πριν μείνω από συμπλέκτη - ζήτησα και πήρα το σπασμένο ημιαξόνιο και το δίσκο/ πλατό που μου άλλαξε. Τα έδειξα σε ένα φίλο, γνώστη, και μου επιβεβαίωσε ότι το ημιαξόνιο είναι σπασμένο. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ο συμπλέκτης που αλλάχτηκε είχε δεν είχε 4000-5000 χλμ ζωής ακόμα.
Πριν λίγο έβγαλα το αμάξι έξω για μια βόλτα. Έκανα μια διαδρομή σε εθνική οδό περίπου 10 χλμ χωρίς να το ζορίσω τρομερά αν και το 'πάτησα' αρκετά. Δεν άκουσα κάποιο περίεργο θόρυβο. Όμως, ξεκινώντας από φανάρι, έκανα μια αλλαγή από δευτέρα σε τρίτη στις 6000 στροφές και μου αναβόσβησε το check engine 7-8 φορές χωρίς όμως να αντιληφθώ κάτι στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μπουρλότοοοοοοοοοοοοο+1,συγνώμη οπως αναφέρθηκε,αν έκανε τέτοια ο σουπερ πτυχιούχος μάστορας οπως γράφει, στο δικό σου αυτοκίνητο,στα νοικιάρικα τί κάνει??? Κρητικό μαχαίρι έχεις???
-
Σηκώθηκα σήμερα το πρωί να πάω στη δουλειά. Όλα καλά. Πριν 2,5 ώρες σχολάω. Μπαίνω μέσα στο αμάξι, πατάω το κουμπί να πάρει μπροστά.... τίποτα!!! Πίκρα και απογοήτευση. Ήθελα να βάλω τα κλάματα.
Ξανά παίρνω τηλέφωνο. Μετά από λίγο έρχεται. Το κοιτάζει από δω το κοιτάζει από κει, συμπέρασμα μηδέν. Το βάλαμε μπροστά με συμπλέκτη και πήγαμε στο συνεργείο.
Ενώ βάζω την κάρτα και την αναγνωρίζει, πατάω το κουμπί αλλά η ΜΙΖΑ δεν γυρίζει.
Φωνάξαμε ηλεκτρολόγο να δει το αυτοκίνητο. Προς τιμήν του πρέπει να πω ότι 3-4 άτομα 'πάλευαν' πάνω στο αμάξι πάνω από μία ώρα. Η μεγάλη ανακούφιση ήταν όταν ανακαλύψαμε ότι δεν είναι μίζα. 'Σκάβωντας' πιο μέσα τελικά ανακαλύπτουμε ότι έχει καεί μια 25άρα ασφάλεια. Μου είπε τί δουλειά κάνει αλλά δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια. Μόλις τοποθετήθηκε καινούργια ασφάλεια το αμάξι πήρε μπροστά. Μετά ασχολήθηκαν αρκετή ώρα προσπαθώντας να πουν με σιγουριά ότι δεν είναι κάτι άλλο ελαττωματικό ή αν έχει πρόβλημα η ασφαλειοθήκη.
Να πω ότι ήταν μια τραγική σύμπτωση? Δεν ξέρω. Παίζει να ήταν σύμπτωση, αλλά παίζει με τόσο ταρακούνημα, με το άναψε σβήσε και γενικά το όλο ζόρισμα του αυτοκινήτου να προέκυψε και αυτή η ζημιά.Ρώτησα στο τέλος τί χρωστάω, όχι για την ασφάλεια η αξία της οποίας είναι μηδαμινή, αλλά επειδή είδα ότι πραγματικά έπεσαν πάνω στο αμάξι να βρούν το πρόβλημα, αλλά δεν ήθελε καν να το συζητήσει για χρήματα.
Άντα να δούμε!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το βάλαμε μπροστά με συμπλέκτη και πήγαμε στο συνεργείο.Tι εννοείς;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το βάλαμε μπροστά με συμπλέκτη και πήγαμε στο συνεργείο.
Tι εννοείς;
Σπρωξιμο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tι εννοείς;
Σπρωξιμο
Ναι ναι σωστά σπρώξιμο και... ταχύτητα ήθελα να πω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tι εννοείς;
το εσπρωξε.
Megane 1400 "κουστούμι" 800 ευρώ!!! Βοήθεια, γνώμες κλπ