-
Εν τελει τι απογινε με τουτη την ιστορια; Καποια εξελιξη;
-
εγώ πάντως αφού πήρα πίσω την εξουσιοδότηση που του είχα κάνει, περίμενα 5 μέρες μήπως φιλοτιμηθεί ο παπαρας ο πακιστανος κ μου πει τί θέλει να κάνουμε.
Αφού κ αυτός με έγραψε στα παπακια του, το δήλωσα κλοπή το παπί κ ησύχασα από τις χαμένες εργατοώρες το πήγαινε έλα στα καλύβια μήπως τον πετυχω κ το άγχος ότι είμαι υπόλογος αν γινει καμια μαλακία . Μάλιστα δήλωσα πως δεν ξέρω πότε εκλάπη γιατί έλειπα 3 μήνες στο χωριό μου. πήρα κ ένα τηλέφωνο στη δουλειά του πακιστανού να του το πούνε κ ας παει στο διάολο κ αυτός κ το παπί, αν τον σταματήσουν στο δρόμο κ τσεκάρουν ότι έχει δηλωθεί κλεμένο.
το επόμενο βήμα είναι να παω μεχρι το τέλους του χρόνου στη εφορία για να 'διαγραφεί' το όχημα -
Τον γείωσες τον Πακιστανό
-
Η λύση βρέθηκε, κάνεις εξαγωγή το αυτοκίνητο....
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113074071 -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η λύση βρέθηκε, κάνεις εξαγωγή το αυτοκίνητο....
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113074071εδοε και πράσινα άλογα!! Για ποιο λόγο πρέπει να παω το αυτοκίνητο μου σε 'ανακυκλωτήριο',για να κάνω οριστική διαγραφή δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω.Αν το έχω στο οικοπεδό μου,υπόγειο,σαλόνι,σε τι ενοχλει?? Αν υπήρχε αυτο το σύστημα παλιότερα δεν θα υπήρχαν κάποια αυτοκίνητα περασμένων ετών,σήμερα.Πάντως εκει που μου βγήκε ο καφές απο την μύτη,είναι που γράφει για την Χ5 Το οτι αυτοί η ταλιμπαν του αυτοκινήτου είναι και το φιλέσπλαχνοι και ψυχοπονιάριδες δεν το ήξερα! Μπράβο στον καλό σαμαρείτη που έδωσε 500 ευρώ για την Χ5 και έσωσε ενα πολίτη απο την καταστροφή!!! Τώρα ομως δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της Χ5 ο ταλιμπαν! Πιστεύω ολοι να καταλάβατε ποια ήταν η συνέχεια για την Χ5 και πόσο μέσα οικονομικά είναι αυτός ο καλός σαμαρείτης
-
συνέχεια της ιστορίας...
o πακιστανός στουκαρε το παπί κ το παράτησε. Με πηραν τηλέφωνο από το τμήμα ασφαλείας το πρωι κ πήγα με το τρειλερ κ το φόρτωσα
μπουρδέλο το μπροστά σύστημα-ζάντα έχουν στραβώσουν τελειως, σπασμένα τα πλαστικά από τη μια μεριά αφού προφανώς το 'ψειρίσαν' σπαζοντας τα πλαστικα. Πήραν 'γκαζιέρα', πολλαπλασιαστή κ καρμπυρατέρ με μια ματιά που έριξα.
Τώρα τί ακριβως εγινε κανείς δεν ξέρει. Μάλλον ο πακιστανός τσακίστηκε, έβαλε κουλουρα στη πισω ροδα (υπηρχε ακομα, κομενη) κ έφυγε από το σημείο. Μάλλον θα περάσαν τίποτα κλεφτρονια, το ψειρίσαν κ μετά το βρήκε η αστυνομίαγια την ιστορία... η αστυνομία το βρήκε 9/8 κ με ειδοποίησαν (ευγενέστατοι οι άνθρωποι) σήμερα
Αντε τώρα να τρέχω παλι να το κάνω διαγραφή κτλ κτλ. Ελίζω να μην χρειαζεται να τρεχω στο υπουργείο αφού δεν εχω την άδεια... Στοιχειωμένο είναι το άτιμο κ δεν με αφήνει?
-
Γιαννη το πιο πιθανο ειναι αυτος που αγορασε το τρακαρισμενο σου αυτοκινητο να το χρησιμοποιησει για ανταλακτικα. Δεν τον ενδιεφερε η μεταβιβαση. Η λαμογια δηλ μαλλον ειναι στο οτι σου πληρωσε την μεταβιβαση για να σε πεισει οτι θα την κανει ,εστειλε το γερανο πηρε το αυτ/το και μενεις εσυ με τα χρηματα και την αδεια. Ολα οκ δηλ. Αστα κι εσυ καταθετημενα να μην επιβαρυνεσαι και αντε γεια.
-
Γιαννη αν κατάλαβα καλα το αυτοκινητο ηταν ενα kia ceed; Τι χρωμα ηταν;
Aπάτη;