-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Πούναι ρε Χρίστο οι ' διεθνείς ' (= ξενιτεμένοι ) ; Oυτε τον Αννίβα βλέπω ,ούτε τον τρελλο-'Αμερικάνο', μόνο κάτι φτωχοΤζακαρτιανούς πού το 'φυλάνε' για να μη του κάνουν καμμιά ζημιά και τους ξεχέσεις!! Ελπίζω νάρθη ο κουμπάρος από την Ρουμανία να δώσει λίγο θέαμα 'ιστορικό'
ΥΓ Πές στον Αμαξό να μιλάει Ιταλικά στον Τ Ε
Οι ξενοι ακυρωθηκαν για να μην μας πιασει νυχτα !
Ηδη εχουμε ξεπερασει τα 80+ πληρωματα ! καλα να 'σαστε , υπαρχουν ευτυχως αγωνιζομενοι που τιμουν τον σκοπο των αθλητικων αδειων τους , το πνευμα των αγωνων , με ορεξη για οδηγηση αγωνιστικη πανω απο ολα τα αλλα , τα δηθεν , τα πουλ μουρ , και τις μικροτητες , και το βασικο , την ΑΛΛΑΓΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΑΡΕΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ .
http://www.youtube.com/watch?v=gyo0exta ... VzsZ8NTOgA
Ιαβερης Κωσταντινος το εφτιαξε για το αθλημα !
-
http://www.youtube.com/watch?v=AanmHajo ... VzsZ8NTOgA
Απ'το ελικοπτερο του ..............................
Θανος Ζιωζιας , ο συναθλητης σας , το εφτιαξε για εσας ! -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Καρολε τι να κανω εγω σε rally? Κανενα απο τα 3 αμαξια μου δεν μπορουν να περασουν ΤΕ για rally και τα εξοδα να ανεβασω Ελλαδα αμαξι (εστω και να μπορουσανε να τρεξουνε) ειναι απαγορευτικο.
Ασε που ειμαι πιστακιας και φυσικα δεν θεωρουμε διεθνης... Να κανω κανα 24ωρο αγωνα το λιγοτερο και μετα...
Αλλα και παλι δεν θα εχω το στατους αυτο.... Εχω πολλα ψωμια ακομα να φαω.....Γειά σου Αλέξανδρε ' συν-ξενιτεμένε ' , απλά κάναμε χιούμορ με τον Χρίστο !!
Αν όμως ήσουν Ελλάδα ,ευχαρίστως θα σούδινα το κίτρινο να το τρέξεις . Αλλωστε μη νομίζεις, και το Ελληνικό σαν πίστα είναι !!
Υ.Γ.Σήμερα το βράδυ θάμαι Sharjah καθ'οδόν γιά Αθήνα -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Καρολε τι να κανω εγω σε rally? Κανενα απο τα 3 αμαξια μου δεν μπορουν να περασουν ΤΕ για rally και τα εξοδα να ανεβασω Ελλαδα αμαξι (εστω και να μπορουσανε να τρεξουνε) ειναι απαγορευτικο.
Ασε που ειμαι πιστακιας και φυσικα δεν θεωρουμε διεθνης... Να κανω κανα 24ωρο αγωνα το λιγοτερο και μετα...
Αλλα και παλι δεν θα εχω το στατους αυτο.... Εχω πολλα ψωμια ακομα να φαω.....Γειά σου Αλέξανδρε ' συν-ξενιτεμένε ' , απλά κάναμε χιούμορ με τον Χρίστο !!
Αν όμως ήσουν Ελλάδα ,ευχαρίστως θα σούδινα το κίτρινο να το τρέξεις . Αλλωστε μη νομίζεις, και το Ελληνικό σαν πίστα είναι !!
Υ.Γ.Σήμερα το βράδυ θάμαι Sharjah καθ'οδόν γιά ΑθήναΕυχαριστω για την εμπιστοσυνη που θα μου δειχνετε στο να μου δινανατε το κιτρινο να τρεξω αλλα με 'ξενο' αυτοκινητο δεν μπορω να οδηγησω 'ανετα' οποτε θα ηταν κριμα να το ντροπιασω πηγαινοντας αργα....
Αφηστε που αν εκανα την οποιαδηποτε γρατζουνια στην κουκλα θα επρεπε να κανω χαρακιρι (αν και δεν θα προλαβαινα γιατι θα μου ειχε παρει το κεφαλι ο κ. Χρηστος ).Υ.Γ. Αν δεν ειμαι Fujairah και εχετε χρονο καντε μου ενα τηλεφωνο μπας και παμε για κανα κρασακι.
-
Παρόλες τις επισημάνσεις δυστυχώς τίποτα ....Το πρωί κατέβηκα όλη την Βουλιαγμένης και γύρισα από την Ποσειδώνος...Ούτε μια αφίσα που να μαρτυράει ότι γίνεται αγώνας....Μόνο ένα μικρό πανό σε μια είσοδο του αεροδρομίου...Εν αντιθέσει είναι γεμάτοι αφίσες και οι 2 δρόμοι για τον αγώνα drift του Σαββάτου ....Τι στο καλό γίνανε οι αφίσες που υποτίθεται τυπώθηκαν ???? όποιος κάνει μια βόλτα θα δεί του λόγου το αληθές
Κρίμα που χάνεται μια χρυσή ευκαιρία για να διαφημιστεί ο αγώνας και να δημιουργήσει μια βάση και για τις επόμενες χρονιές
-
Η πρώτη χρονιά μιας τέτοιας νέας και δύσκολης διοργάνωσης δεν είναι για λαοθάλασσες. Μάλλον το αντίθετο. Ας πετύχει το φετινό και θα υπάρχουν πολλά χρόνια και για αυτά.
-
εγώ θα προτιμούσα να μπουν αφίσες πάντως...
Οι 30 αφίσες σε 2 κεντρικούς δρόμους 25-30 Ιουνίου , γύρω από τον αγώνα δεν μεταφράζονται αυτόματα σε λαοθάλασσα.
υγ. Νόμιζα ότι(το αυτονόητο) κάνουμε ράλλυ και για τον κόσμο , όχι μόνο για να τρέχουμε μόνοι μας.
-
Ο κόσμος Δημήτρη δεν έρχεται με μια 30αρια αφίσες, αυτά είναι μια άλλης εποχής
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο κόσμος Δημήτρη δεν έρχεται με μια 30αρια αφίσες, αυτά είναι μια άλλης εποχήςΤότε γιατί έγραψες το προηγούμενο ποστ?
-
Τι γιατί το έγραψα; Αν όλα πάνε καλά φέτος και αν είναι να γίνει ξανά του χρόνου με επιπλέον εμπορικό προσανατολισμό, τότε θα πρέπει να τρέξει αλλιώς και προφανώς πιο έγκαιρα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τι γιατί το έγραψα; Αν όλα πάνε καλά φέτος και αν είναι να γίνει ξανά του χρόνου με επιπλέον εμπορικό προσανατολισμό, τότε θα πρέπει να τρέξει αλλιώς και προφανώς πιο έγκαιραΑν και στην Αθήνα θα συμφωνησω οτι οι αφίσσες δεν έχουν την 'δυναμική' που έχουν στα μη αστικά κέντρα (ο όρος επαρχία δεν μου αρέσει) ,ο κόσμος θα έρθει του χρόνου όταν θα 'χει μάθει την επιτυχία του φέτος !! Δυστυχώς όμως , αν κρατηθούν τα κρατικά χρονοδιαγράμματα , του χρόνου δεν θα υπάρχει ο συγκεκριμένος χώρος - τουλάχιστον για αγώνες.
Η ευκαιρία πιστεύω , και μακάρι νάχω άδικο, είναι one-off (πού λέμε στο χωριό μου....) και ελπίζω του χρόνου οι συντελεστές του Athens Sprint να σκεφθούν κάτι εξίσου έξυπνο τόσο σε άσφαλτο (πχ Καστέλλα ή αλλού) ή και χώμα ( πχ. Γαλάτσι ή Ανάβυσσο)
Σε κάθε περίπτωση , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην οργάνωση για φέτος και πριν απ΄ όλα ,ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , σ'όλους τους αγωνιζόμενους πού για πρώτη φορά 'ορισμένοι' δεν θάχουν την πολυτέλεια του 'κρυφού σχολειού' και των 60 περασμάτων (κατι σαν ανάβαση με συνοδηγο), πράμα πού όπως φαίνεται κράτησε μερικούς στις παραλίες ....... -
Εμας ομως, μας 'την επεσε' το 2012 ο apr και ορισμενοι αλλοι, οταν στην πρωτη εκδοση του Rally Sprint Ριτσωνας, δεν ειχαμε βγαλει αφισα, ενω τωρα ολα ειναι καλως καμωμενα !!
Φιλικα,
'el-em'
-
ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
-
Εχει αφισα,Λώρη!
Σε συγκεκριμένους δρόμους λέμε ότι δεν έχει!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3051_n.jpg
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Εχει αφισα,Λώρη!Σε συγκεκριμένους δρόμους λέμε ότι δεν έχει!
Εγω μενω βορεια και δεν εχω αποψη, ο JTGANG ομως εγραψε εχθες, οτι ολη η Βουλιαγμενης και ολη η Ποσειδωνος, δεν εχουν μια αφισα !!
Αν αυτοι ειναι οι 'συγκεριμενοι δρομοι' που εννοεις, σιγουρα εκει θα επρεπε να υπαρχει η αφισα.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εχει αφισα,Λώρη!
Σε συγκεκριμένους δρόμους λέμε ότι δεν έχει!
Εγω μενω βορεια και δεν εχω αποψη, ο JTGANG ομως εγραψε εχθες, οτι ολη η Βουλιαγμενης και ολη η Ποσειδωνος, δεν εχουν μια αφισα !!
Αν αυτοι ειναι οι 'συγκεριμενοι δρομοι' που εννοεις, σιγουρα εκει θα επρεπε να υπαρχει η αφισα.Φιλικα,
'el-em'
συμφωνώ
-
Τετάρτη έφτασε.... Συμμετοχές;
Αναμένουμε οδηγίες προς ναυτιλομένους!!
-
Πέμπτη ορέ παλικάρια....
Τι θα γίνει; Καλά οι συμμετοχές.... Αλλά μία ανακοίνωση για αναγνωρίσεις, Τ.Ε., κλπ δεν έπρεπε να έχει βγει; Πρέπει να προγραμματιστούμε..... Όπως επίσης πληροφορίες για την πρόσβαση...
Για να ξυπνάμε λίγο.....
-
[Ανεπίσημη ενημέρωση]Ο Τ.Ε. θα γίνει 14:30-όσο πάει στο paddock κάθε αγωνιζομένου στο Service Park[/Ανεπίσημη ενημέρωση]
-
Κραζαμε τους αλλους αλλα και εδω επικοινωνιακα τιποτις.
Πριν παρουν την αδεια, μαθαμε οτι δεν ανακοινωνεται τιποτα γιατι δεν ειναι σιγουρο...
Μετα μαθαμε οτι οι αφισες ειναι παρανομες και αντιοικολογικες (ενω τα αγωνιστικα υβριδικα)
Σημερα Πεμπτη επισημες συμμετοχες, προγραμμα κλπ ακομα τιποτα, παρα μονο ανεπισημη πληροφορηση με το σταγονομετρο.
Γκρινιαζουμε αδικα?
ΜΕΛΑΝΙΩΝ, ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;