-
Τι θα γίνει ρε παιδιά; Μόνο κουτσομπολιά από το facebook θα διαδίδονται;
-
-
-
Τι εννοει ο ποιητης, καπεταν Σπυρο;
-
Εννοώ ότι υπάρχει στο πρόγραμμα ένα ράλλυ σπριντ Αττικής για το τέλος Ιουνίου από το 'σωματείο' Μελανίων και για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα ούτε για τον αγώνα ούτε για το σωματείο. Αγώνας που, υποτίθεται, θα έχει τα φόντα, λόγω τόπου διεξαγωγής, να μαζέψει μη αστείο αριθμό συμμετοχών, που βλέπουμε μέχρι σήμερα. Οι μόνες πληροφορίες κυκλοφορούν ανεπίσημα εν είδη κουτσομπολιού στο facebook..... Και λέω ρε γμτ...Μια ανακοίνωση, μία επίσημη πληροφόρηση, κάτι... Δηλαδή όσοι δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, πότε θα μάθουν κάτι;
-
Eλα γκρινιαρη μας που δεν εχεις θειο Κορωνισιο
Εχεις μανατζερ ομως που κανει για πολλους θειους (που εξαφανιστηκε τελευταια ), και θα μπορουσες να τον βαλεις να μαθει , οτι η λεσχη ειναι σοβαρη , δεν ριψοκινδυνευει να βαλει ανακοινωσεις (εστω κι αν υποτεθει οτι χανει συμμετοχες σε αγωνες κοντινους ) αν δεν ειναι σιγουρη 100% για αδειοδοτησεις και τα υπολοιπα !Εγω ενα εχω να πω , οτι θα χασει οποιος δεν ειναι ετοιμος να τρεξει σ'αυτον τον αγωνα που πιστευω οτι θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΕΣΤΑ !
Εξοδα μηδενικα σχεδον , προβολη (απο κοσμο εννοω) ασυλληπτη , διαδρομη , εξαιρετικη , θεαματικη και ξεκουραστη για τους αθηταραδες μας !
Περιμενετε λιγο , και θα σας ενημερωσουν , σωστα !Μην κλεισετε τιποτε αλλο για τις 30 Ιουνιου !
-
Γι' αυτό φωνάζω, μπας και ακούσει κανένας Κορωναίος και δώσει φως (καλή ώρα)....!!!!!
Όσο για τις 30 Ιουνίου, θα το σκεφτούμε σοβαρά, αν δεν πάμε τελικά να τρέξουμε Pikes Peak!!!!! -
Μπαααααα μην πας peak , εκει εχει δηλωσει ενας Λεμπ και εχει ξεσκιστει στις δοκιμες .....................
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:oops: Μπαααααα μην πας peak , εκει εχει δηλωσει ενας Λεμπ και εχει ξεσκιστει στις δοκιμες .....................Μπααα, θα είναι ντεφορμέ από την απουσία....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εγω ενα εχω να πω , οτι θα χασει οποιος δεν ειναι ετοιμος να τρεξει σ'αυτον τον αγωνα που πιστευω οτι θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΕΣΤΑ !Εξοδα μηδενικα σχεδον , προβολη (απο κοσμο εννοω) ασυλληπτη , διαδρομη , εξαιρετικη , θεαματικη και ξεκουραστη για τους αθηταραδες μας !
Περιμενετε λιγο , και θα σας ενημερωσουν , σωστα !Μην κλεισετε τιποτε αλλο για τις 30 Ιουνιου !
Μάστορα, αν και έχω ένα προβληματάκι υγείας και δεν ξέρω αν θα μπορέσω, μπήκα στο Google Earth και έψαξα αυτή τη διαδρομή που όντως είναι κορυφαία από πλευράς προβολής και με μηδενικό κόστος για μένα αφού απέχει 5 χλμ από το σπίτι μου. Βρήκα κάποια ενδιαφέροντα σημεία αλλά τα 8 χλμ. που λέει η φήμη πώς θα βγουν; Θα κάνουμε σβούρες γύρω από τα αεροπλάνα;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
:oops: Μπαααααα μην πας peak , εκει εχει δηλωσει ενας Λεμπ και εχει ξεσκιστει στις δοκιμες .....................
Μπααα, θα είναι ντεφορμέ από την απουσία....
Ναι, ο άχρηστος, αλλά είναι τόσο 'κωλόφαρδος' που μπορεί να μπει στην τριάδα της κλάσης του.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eλα γκρινιαρη μας που δεν εχεις θειο Κορωνισιο
Εχεις μανατζερ ομως που κανει για πολλους θειους (που εξαφανιστηκε τελευταια ), και θα μπορουσες να τον βαλεις να μαθει , οτι η λεσχη ειναι σοβαρη , δεν ριψοκινδυνευει να βαλει ανακοινωσεις (εστω κι αν υποτεθει οτι χανει συμμετοχες σε αγωνες κοντινους ) αν δεν ειναι σιγουρη 100% για αδειοδοτησεις και τα υπολοιπα !Εγω ενα εχω να πω , οτι θα χασει οποιος δεν ειναι ετοιμος να τρεξει σ'αυτον τον αγωνα που πιστευω οτι θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΕΣΤΑ !
Εξοδα μηδενικα σχεδον , προβολη (απο κοσμο εννοω) ασυλληπτη , διαδρομη , εξαιρετικη , θεαματικη και ξεκουραστη για τους αθηταραδες μας !
Οκ, όταν η λέσχη σιγουρευτει 100%, καμμια 15αρια μέρες πριν τον αγώνα, να μας το πει κι εμάς.
Να προλάβουμε να βρούμε θεαματικο κομματι για να δούμε. -
Εχω ενα μυστικο που ολα τα ομορφαινειειει ...
Και πρωτη μου φορα με πλημυριζει η χαρα! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Και πρωτη μου φορα με πλημυριζει η χαρα!Με τα μυστικα, δεν γινεται πρωταθλημα και κυπελα !!!
Η προκυρηξη ξεκαθαρα αναφερει οτι ο καθε Οργανωτης πρεπει το λιγοτερο δυο μηνες πριν απο την τελεση του αγωνα να αποστελλει στην ΕΠΑ τον κανονισμο του αγωνα και αρκετα αλλα εγγραφα προς εγκριση.
Στην προκειμενη περιπτωση (απ'οσο γνωριζω) δεν εχει αποσταλλει τιποτα για τον αγωνα που θα γινει σε 30 ημερες!!
Αν αυτο σε πλημυριζει χαρα, τοτε να πας να το κοιταξεις .Φιλικα,
'el-em'
-
Διεγράφη προκλητική δημοσίευση - flame bait [Mod]
-
'Ο,τι πρόβλημα υπάρχει με την ομοσπονδία και ο,τι διαδικαστικό, λύνεται με αυτούς που ειναι εντεταλμένοι να το λύσουν.Οχι με τους υπέυθυνους αυτοκόλλητων.
Δεν προτιθεμαι να ανοιξω διαλογο μαζί σου.'
Δημ Μιχελακάκης- ΜΕΛΑΝΙΩΝ -
Ποσο ενοχλει η αληθεια !!!!
Kαι για να εξηγουμαι.
Δεν εχω τιποτα με την Λεσχη Μελανιων ουτε με τον Δημητρη Μιχελακακη (και ας με αποκαλει 'υπευθυνο αυτοκολητων') (καλο!!! γελασα) ουτε με κανενα αλλον.
Με τον Πλατη τα εβαλά, που επιβραβευει καποιον Οργανωτη που δεν εχει τιρησει την ενδεδειγμενη διαδικασια και σε καθημερινη βαση λαμβανω τηλεφωνηματα που με ρωτανε που θα γινει αυτος ο αγωνας και δεν ξερω τι να τους πω.
Επειδη, Δημητρη Μιχελακακη, 'δεν θα ανοιξεις διαλογο μαζι μου',πες μου μονο αν θεωρεις πρεπον οι ενδιαφερομενοι να μην γνωριζουν τι προτιθεται να διοργανωσει ο Οργανωτης σε ενα μηνα , οταν υπαρχει ενδιαφερον για τον αγωνα ??
Και αν θες να το δουμε 'διαδικαστικα' οπως πολυ σωστα γραφεις, την στιγμη που η προκυρηξη αναφερει ρητα οτι 'εαν ο Οργανωτης δεν καταθεσει τον κανονισμο και ολα τα αλλα εγγραφα τουλαχιστον δυο μηνες πριν την διεξαγωγη του αγωνα, τοτε η ΕΠΑ τον απαλασσει απο την διοργανωση και αναθετει την διεξαγωγη του αγωνα σε αλλον Οργανωτη.Και παλι φαουλ ειναι ο Μελανιων, με το γραμμα του νομου.
Σου υπενθυμιζω, οτι το Αγωνιστικο Τμημα της ΕΛΠΑ εχει ηδη εκδοσει Δελτιο Τυπου για το ραλακι που θα διοργανωσει στις 06.10, ωστε ο κοσμος να ξερει και να μπορει να προγραμματισει.Φιλικα,
'el-em'
-
Υπενθυμιζω οτι περυσι το αγωνιστικο της ΕΛΠΑ που ειχε αναλαβει το σπριντακι, εκτος του οτι ειχαν αποφασισει να γινει Αυγουστο στην άδεια Αθηνα, ο αγωνας δεν ειχε καν αφισα.
Φετος αποφασισαν να διοργανωσουν Ραλλυ εκτοξευοντας το κοστος ενω τα εισοδηματα των περισσοτερων απο εμας εχουν μειωθει.Σωστη αποφαση?
Και επειδη ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος ας περιμενουμε λιγο . . .ΥΓ Δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσας κυριε Ελ-Εμ, απλα θυμιζω.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Υπενθυμιζω οτι περυσι το αγωνιστικο της ΕΛΠΑ που ειχε αναλαβει το σπριντακι, εκτος του οτι ειχαν αποφασισει να γινει Αυγουστο στην άδεια Αθηνα, ο αγωνας δεν ειχε καν αφισα.
Φετος αποφασισαν να διοργανωσουν Ραλλυ εκτοξευοντας το κοστος ενω τα εισοδηματα των περισσοτερων απο εμας εχουν μειωθει.Σωστη αποφαση?
Και επειδη ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος ας περιμενουμε λιγο . . .ΥΓ Δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσας κυριε Ελ-Εμ, απλα θυμιζω.
Να σας θυμισω οτι δεν 'ειχαν αποφασισει να γινει Αυγουστο' απλα προκυρηχθηκαν οι εκλογες και αναβληθηκε για τις 26 Αυγουστου.
Ανωτερα βια.
Τωρα, αν θεωρειτε σαν μονο μεπτο το γεγονος οτι δεν υπηρχε αφισα για τον αγωνα του Αυγουστου, οταν ολοι οσοι ελαβαν μερος περασαν πολυ καλα, ε ναι δεν ειχαμε αφισα.
Στην τελικη ημερομηνια ομως που εγινε ο αγωνας (06.10) υπηρχε αφισα.
Τωρα για την φετινη εκδοση, οπως γραψατε και εσεις ας κριθει εκ του αποτελεσματος.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Και πρωτη μου φορα με πλημυριζει η χαρα!Με τα μυστικα, δεν γινεται πρωταθλημα και κυπελα !!!
Η προκυρηξη ξεκαθαρα αναφερει οτι ο καθε Οργανωτης πρεπει το λιγοτερο δυο μηνες πριν απο την τελεση του αγωνα να αποστελλει στην ΕΠΑ τον κανονισμο του αγωνα και αρκετα αλλα εγγραφα προς εγκριση.
Στην προκειμενη περιπτωση (απ'οσο γνωριζω) δεν εχει αποσταλλει τιποτα για τον αγωνα που θα γινει σε 30 ημερες!!
Αν αυτο σε πλημυριζει χαρα, τοτε να πας να το κοιταξεις .Φιλικα,
'el-em'
Ρε φιλαρακο θα μας τρελλανεις εσυ. Επειδη το εχεις χασειτελειως το χιουμορ και τελεικα ( θα στο πω) νομιζεις οτι εχεις πιασει τον πάπα απο τ @ρχιδια, νομιζεις οτι το εχουμε χασει κι εμεις; Ξυπναω πρωι πρωι και διαβαζοντας το θεμα θυμαμαι το τραγουδακι της Βουγιουκλακη και γελαω. Και το γραφω μπας και γελασει και το χειλακι κανενος αλλου πικραμενου, απο τις μαλακιες που γινονται σε τουτο το μετεριζι. Κι εσυ πιανεσαι , τσουπ ο παντογνωστης , και αμολας την παπαρια σου. Ο μιχελακακης ξερει την αποψη μου για τα κλειστα παντζουρια, εσυ δεν την εχεις μαθει για τα εξαπτερυγα της εκαστοτε εξουσιας;
Ωχου αδερφε, ελα στα συγκαλά σου, μια χαρα φιλαρακια ειμαστε 45 χρονια τωρα, ασε τις παρατηρησεις και τους τσαμπουκαδες για να συνεχισω να σ αγαπαω...
ΜΕΛΑΝΙΩΝ, ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;