-
Ηλία πέρα από τα υπόλοιπα που δεν κατέχεις δν έχεις καταλάβει απ ότι φαίνεται και την έννοια του forum.κάτι άλλο δεν έχω να πω μαζί σου. 21 Quandra μπιλιοφόρους είχα κάνει συντήρηση πρόσφατα και είναι οκ.thanks για τις απαντήσεις σου. Α και μην φοβάσαι για την ασφάλεια...εγώ είμαι οκ.βλέπε γύρω σου τι κυκλοφορεί καθημερινά αυτούς να φοβάσαι!
-
Ο χρήστης paul29 έγραψε:
Ηλία πέρα από τα υπόλοιπα που δεν κατέχεις δν έχεις καταλάβει απ ότι φαίνεται και την έννοια του forum.κάτι άλλο δεν έχω να πω μαζί σου. 21 Quandra μπιλιοφόρους είχα κάνει συντήρηση πρόσφατα και είναι οκ.thanks για τις απαντήσεις σου. Α και μην φοβάσαι για την ασφάλεια...εγώ είμαι οκ.βλέπε γύρω σου τι κυκλοφορεί καθημερινά αυτούς να φοβάσαι!θα σου ημουν υποχρεωμενος αν με βοηθουσες να ανοιξω τα ματια μου.
-
Καλησπέρα παιδιά!έχω 2 ψαλίδια στον δεξί μπροστά τροχό στα οποία τα μπαλάκια τους έχουνε φθαρεί.χρειάζονται αλλαγή? στον μηχανικό που πήγα αυτό που έκανε ήτανε να κουνήσει αριστερά δεξιά τους τροχούς με τα χεριά καθώς ήτανε σηκωμένο το αμάξι και αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποιος τζόγος να μου πει ότι είναι οκ. Δεν τα παρατήρησε καν αυτά.Επίσης κάποιες φορές σε λακκούβες ακούω σαν σκουριά κ σαν να έχει λάσκα κτ. Μπορεί να είναι από αυτή την φθορά που προανέφερα?παρότι δεν υπάρχει ο τζόγος κατά τον μηχανικό.To αμάξι είναι Α4 Ευχαριστώ!
-
Φιλε μου έχεις ξαναγραψει τι ιδιο ποστ viewtopic.php?f=6&t=54015&start=15 οπότε μάλλον ισχύουν οι ίδιες απαντήσεις
-
Φίλε δεν είναι ακριβώς το ίδιο αν πρόσεξες
ΨΑΛΙΔΙΑ-ΚΡΕΜΑΡΓΙΕΡΑ