-
-
Χρωστάω γνώμη για Kimi - Perez:
Εδώ φαίνεται πόσο πιο κλειστή είναι η γραμμή του Raikkonen σε σχέση με τον Hamilton μπροστά και ότι κινείται διαγώνια (οπότε κλείνει ακόμα πιο πολύ). Οπότε ο Perez πάει για ένα κενό που δεν υπάρχει. Βέβαια έχει ξεκινήσει ήδη τη βουτιά και δεν νομίζω να προλαβαίνει να σταματήσει.
Και εδώ φαίνεται ότι ο Kimi τον έχει δει (ή οφείλει να τον έχει δει) και ξέρει ότι δεν παίζει να στρίψουν χωρίς να τρακάρουν. Οπότε έπρεπε να το κόψει ευθεία για να αποφύγει τη σύγκρουση.
Μου φαίνεται ότι κάνουν και οι δύο λάθος. . To ξεκινάει ο Perez και το τελειώνει ο Raikkonen.
Άρα τα 'θελαν και τα 'παθαν. Αυτοτιμωρήθηκαν.
Λύεται η συνεδρίαση. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Παλιό .... αλλά καλό ( δηλ πολύ καλό )
-
Βασικά ο Κίμι είναι στη γραμμή του.
Ο Πέρεζ πήγε να χωθεί εκεί που εξ'αρχής δεν τον έπαιρνε και δεν υπήρχε περίπτωση να στρίψει πρώτος έτσι όπως κλείνει από νωρίς τη γραμμή του ο Κίμι.
Για μένα το λάθος είναι περισσότερο στον Πέρεζ και λιγότερο στον Κίμι, αλλά είσαι οδηγός αγώνων. Χώνεσαι όπου βρεις κι αν σου κάτσει σου'κατσε.
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Tην ολόσωμη δε βάλατε:
Εγω δεν καταλαβαινω, γιατι επρεπε να αφησει κενο ο Hamilton;
Δηλαδη γιατι να μην μπει καπακι πισω απο τον Rosberg και να περιμενει ακριβως απο πισω του;+1 κι εγώ είχα αυτή την απορία
Αυτή είναι καλύτερη:
-
Ρε το γερο ξούρα το Μάικλ Νάιτ.
-
-
-
-
Καλα τον αγωνα τον ειδα χθες.Ηθελα να κατεβασω σε ανωτερη ποιοτητα αφου εχω αδεια ολη την εβδομαδα!!!
Ενταξει και ο Αλονσο ανθρωπος ειναι και ειχε εναν κακο αγωνα!! Γενικα οντως ηταν αρκετα βαρετος αγωνας και λιγο πολυ τα εχετε πει ολα!!
Στην φαση Περεζ-Κιμι για μενα φταιει ο 2ος επειδη αρχισε να κλεινει προς τα αριστερα στην ωρα του φρεναρισματος!!
Μπραβο στον Ροσμπεργκ για την νικη.Τουλαχιστον το 25αρι δεν πηγε στον Φετελ.Ωραια η φωτο sigman με πατερα και υιο!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Στην φαση Περεζ-Κιμι για μενα φταιει ο 2οςgeo ή greo σε είπαμε;;;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Στην φαση Περεζ-Κιμι για μενα φταιει ο 2ος επειδη αρχισε να κλεινει προς τα αριστερα στην ωρα του φρεναρισματος!!Αυτή είναι η γραμμή βρε συ.
Δεν υπήρχε αλλού που να μπορούσε να πάει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στην φαση Περεζ-Κιμι για μενα φταιει ο 2ος επειδη αρχισε να κλεινει προς τα αριστερα στην ωρα του φρεναρισματος!!
Αυτή είναι η γραμμή βρε συ.
Να μην έστριβε ρε φίλε. Να πήγαινε ευθεία, να τρακάριζε!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτή είναι η γραμμή βρε συ.
Να μην έστριβε ρε φίλε. Να πήγαινε ευθεία, να τρακάριζε!!!
Ακριβώς. Ότι δλδ λέγατε για τον Αλόνσο. ωωωωωχαχαχαχαχα
-
Κοιταξτε σιγουρα ειναι λεπτο το θεμα.
Σιγουρα στην φαση με τον κιμι πηγε πιο αισιοδοξα σε σχεση με τον Αλονσο.Αλλα στην παρακατω φωτο νομιζω η αγωνιστικη γραμμη οταν αρχιζεις το φρεναρισμα μετα το τουνελ ειναι εκει που ειναι ο Αλονσο.Ο κιμι ολο πηγαινε και πιο αριστερα τσουκου τσουκου με συνεπεια οτι ειδαμε..
edit
-
-
-
Γιώργο έβαλες το ίδιο βίντεο 2 φορές
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Γιώργο έβαλες το ίδιο βίντεο 2 φορέςΣτην αναρρωση ειμαι ρε φιλε.
fixed allready!!thnx mike!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Γιώργο έβαλες το ίδιο βίντεο 2 φορές
Στην αναρρωση ειμαι ρε φιλε.
fixed allready!!thnx mike!!
2013 - Grand Prix de Monaco