-
Επειδη κανω τα σερβις μονος μου ( σιγα το πραμα δηλαδη ) και αν τα κανεις μονος σε παιρνει να βαλεις κατι πιο καλο
ποια ειναι τα καλυτερα μπουζι για το γαλλακι μου; Τωρα φοραει κατι EYQUEM των 3€ μαλλον γιατι το προηγουμενο service εγινε σε συνεργειο!
απλα προχθες που τα εβγαλα για να δω σε τι κατασταση ειναι δειχνουν καινουρια παρολο που εχουν κανει 23.000 χμ
-
Επειδη κανω τα σερβις μονος μου ( σιγα το πραμα δηλαδη ) και αν τα κανεις μονος σε παιρνει να βαλεις κατι πιο καλο
ποια ειναι τα καλυτερα μπουζι για το γαλλακι μου; Τωρα φοραει κατι EYQUEM των 3€ μαλλον γιατι το προηγουμενο service εγινε σε συνεργειο!
απλα προχθες που τα εβγαλα για να δω σε τι κατασταση ειναι δειχνουν καινουρια παρολο που εχουν κανει 23.000 χμ
-
-
Ο χρήστης koulouri έγραψε:
Βάλε κανονικά και μη ψάχνεσαι να χαλάσεις λεφτά!!!!!
-
Λογικά αυτά.
-
κατι μεχρι 15-20€ το ενα δεν εχει;;
:Ρ -
Το manual δε λεει τι τυπο πρεπει να βαλεις?
-
Mην τα αλλάξεις, δεν είναι καθόλου της πλάκας και είναι τα κατάλληλα για τον κινητήρα σου.
Eδώ θα βρείς αντιστοιχίες αν επιμένεις στην αλλαγή.
http://www.sparkplugcrossreference.co.u ... yquem.html -
EYQUEM σύστησε και κάποιος μηχανικός μόνο peugeot που φτιάχνει.
Να δώσω και μιά επιλογή για ψάξιμο και εγώ και το ερευνάς άν θες
http://brisk.gr/proionta/mpoyzi/ayto/
πλατίνας -
Παναγιώτη είσαι αντίθετος στο να βάλει ιριδίου;
-
Ναι μη βάζεις της μάνας του με 3 ευρώ και βάλε αυτά που σου προτείνει ο φίλος ποιό πάνω
NGK Iridium Spark Plugs PEUGEOT 307 με μόλις EUR 44.56 !!Δούλευε μισό μήνα για να βάλεις μπουζί στο αμάξι σου!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ναι μη βάζεις της μάνας του με 3 ευρώ και βάλε αυτά που σου προτείνει ο φίλος ποιό πάνω
NGK Iridium Spark Plugs PEUGEOT 307 με μόλις EUR 44.56 !!Δούλευε μισό μήνα για να βάλεις μπουζί στο αμάξι σου!!!!Άμα δεν πεταγόσουν παντού καλά θα 'ταν.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
NGK Iridium Spark Plugs PEUGEOT 307 με μόλις EUR 44.56 !!Δούλευε μισό μήνα για να βάλεις μπουζί στο αμάξι σου!!!!Άμα δεν πεταγόσουν παντού καλά θα 'ταν.
Εσύ κοίτα να πάρεις το πτυχίο σου και άσε τις συμβουλές στο παιδί που για να εξοικονομήσει λίγα ευρώ κανει μόνος του το σέρβις!!!!!!!!!!!!!!
-
Ναι μπαμπά. Και 'συ κατέβασε λίγο ακόμα την κατανάλωση γιατί με 90 ευρώ μηνιάτικο δε βγαίνεις.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εσύ κοίτα να πάρεις το πτυχίο σου και άσε τις συμβουλές στο παιδί που για να εξοικονομήσει λίγα ευρώ κανει μόνος του το σέρβις!!!!!!!!!!!!!!
Το να θελει να βαλει κατι πολυ καλυτερο απο την εργασια που γλιτωνει δε το σκεφτηκες... Το να θελει επισης να τα δινει σε μπουζι και οχι σε λαμογια του ποδοσφαιρου για να φωναζει σαν ουνος παλι δε το σκεφτηκες.
Πα να παρω κι εγω το διπλωμα μου..
-
Βασικα δικο μου λαθος..
επρεπε να γραψω οτι μπορω να δωσω μεχρι 15€ maximum για καθε μπουζι.. -
Κάνα 50άρι βγαίνουν τα ιριδίου η τετράδα.
-
με τα ιριδιου τι κερδιζω ακριβως;;
καλυτερη αποδοση απο την καλυτερη καυση του καυσιμου;;
Ισως και καλυτερη καταναλωση;; -
Ισως και καλυτερη καταναλωση;;Στην πράξη δεν θα δεις τη διαφορά, αυτή φαίνεται μόνο εργαστηριακά και κυρίως θεωρητικά, πχ το ηλεκτρόδιο του ιριδίου έχει χαμηλότερη αντίσταση, και πάντα θεωρητικά αυτό μεταφράζεται σε ισχυρότερο σπινθήρα, δηλαδή σε καλύτερη καύση άρα οικονομία, θεωρητικά πάντα, γιατί εδώ που το κάθε πρατήριο πουλάει από νερωμένη βενζίνη, μέχρι πετρελαιομένη από ακαθάριστες δεξαμενές και σκουπίδια, το όποιο μικρό πλεονέκτημα εξαφανίζεται και το μόνο που χάνεις είναι τα ωραία σου ευρουδάκια.
Άσε που μπορεί να πέσεις και σε πρατήριο με νερά στις δεξαμενές αφού κοστίζει το καθάρισμα και με το φτηνό κινέζικο αντικροτικό πρόσθετο το Ferrocene που βάζουν τα διυλιστήρια, μπορεί να κοκκινίσουν και να βραχυκυκλώσουν και να πρέπει να τα πετάξεις.
Κάτσε στα αυγά σου και φάε σουβλάκια τη διαφορά, αφού πρακτικά δεν έχεις πρόβλημα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ισως και καλυτερη καταναλωση;;Στην πράξη δεν θα δεις τη διαφορά, αυτή φαίνεται μόνο εργαστηριακά και κυρίως θεωρητικά, πχ το ηλεκτρόδιο του ιριδίου έχει χαμηλότερη αντίσταση, και πάντα θεωρητικά αυτό μεταφράζεται σε ισχυρότερο σπινθήρα, δηλαδή σε καλύτερη καύση άρα οικονομία, θεωρητικά πάντα, γιατί εδώ που το κάθε πρατήριο πουλάει από νερωμένη βενζίνη, μέχρι πετρελαιομένη από ακαθάριστες δεξαμενές και σκουπίδια, το όποιο μικρό πλεονέκτημα εξαφανίζεται και το μόνο που χάνεις είναι τα ωραία σου ευρουδάκια.
Άσε που μπορεί να πέσεις και σε πρατήριο με νερά στις δεξαμενές αφού κοστίζει το καθάρισμα και με το φτηνό κινέζικο αντικροτικό πρόσθετο το Ferrocene που βάζουν τα διυλιστήρια, μπορεί να κοκκινίσουν και να βραχυκυκλώσουν και να πρέπει να τα πετάξεις.
Κάτσε στα αυγά σου και φάε σουβλάκια τη διαφορά, αφού πρακτικά δεν έχεις πρόβλημα.
Στα 0-100 θαχεις μια διαφορά της τάξης του 1/100000000000000 του δευτερολεπτου , θα είσαι πιό γρήγορος!!!
Καλυτερα μπουζι για peugeot 307cc 2.0 ~140hp ποια ειναι;;