-
πουλάω ένα grande punto του 06 μοντέλο με τα 95hp...το αμάξι πραγματικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σε βούρτσα ΜΙΑ φορα μπήκε στη ζωή του και αυτό γιατί όταν σχόλασα το βραδυ από την δουλειά, ΟΛΟΙ η μούρη και parmpriz ήταν μέσα στις κουτσουλιές! το αμάξι έχει κάνει το μεγάλο service καινούργια λάστιχα...το μονο προβληματάκι που μου έβγαλε πριν λίγες μέρες είναι ο 'διναμος', έχει κολλήσει ο αυτομάτως του δυνάμου και στο ρελαντί δεν φορτίζει αρκετά και όταν το αμάξι είναι σβηστό μου αδειάζει την μπαταρία. 'αποτελέσμα' 'ξεσινδεω' την μπαταρία όταν το παρκάρω..ρώτησα και μου είπαν πάνω κάτω 70-80 ευρώ για επισκευή η πάμε για άλλο διναμό. το αμάξι το δίνω 5000 ευρώ...δεν πέφτω ούτε ένα ευρώ κάτω, και ούτε γραμμάτια δέχομαι. χρωστάω 1000 κάτι ακόμα στην τράπεζα και δυσκολεύομαι να το ξεχρεώσω. το αμάξι θα υπάρχει στο car.gr μέχρι την παρασκευή, μετά θα το κατεβάσω από το site και θα το κρατήσω το αμάξι. και αυτό γιατί με 3500 και κάτι ευρώ δεν θα πάρω κάτι καλύτερο αλλά κάτι χειρότερο.
-
πουλάω ένα grande punto του 06 μοντέλο με τα 95hp...το αμάξι πραγματικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σε βούρτσα ΜΙΑ φορα μπήκε στη ζωή του και αυτό γιατί όταν σχόλασα το βραδυ από την δουλειά, ΟΛΟΙ η μούρη και parmpriz ήταν μέσα στις κουτσουλιές! το αμάξι έχει κάνει το μεγάλο service καινούργια λάστιχα...το μονο προβληματάκι που μου έβγαλε πριν λίγες μέρες είναι ο 'διναμος', έχει κολλήσει ο αυτομάτως του δυνάμου και στο ρελαντί δεν φορτίζει αρκετά και όταν το αμάξι είναι σβηστό μου αδειάζει την μπαταρία. 'αποτελέσμα' 'ξεσινδεω' την μπαταρία όταν το παρκάρω..ρώτησα και μου είπαν πάνω κάτω 70-80 ευρώ για επισκευή η πάμε για άλλο διναμό. το αμάξι το δίνω 5000 ευρώ...δεν πέφτω ούτε ένα ευρώ κάτω, και ούτε γραμμάτια δέχομαι. χρωστάω 1000 κάτι ακόμα στην τράπεζα και δυσκολεύομαι να το ξεχρεώσω. το αμάξι θα υπάρχει στο car.gr μέχρι την παρασκευή, μετά θα το κατεβάσω από το site και θα το κρατήσω το αμάξι. και αυτό γιατί με 3500 και κάτι ευρώ δεν θα πάρω κάτι καλύτερο αλλά κάτι χειρότερο.
-
-
Φτιάξε την αγγελία σου σύμφωνα με viewtopic.php?f=9&t=17278&p=1932893#p1932893 .Ούτε τι πουλάς δεν γράφεις![mod]
-
θελω να σου μοιάσω...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θελω να σου μοιάσω...??
-
Τη μασκα μπροστα στον Τσαουση την εφτιαξες..? Τωρα που παιρνει παραπανω αερα εχεις δει διαφορα? δωσε και τον ενισχυτη-γαβγουφερ μαζι αλλιως δυσκολα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τη μασκα μπροστα στον Τσαουση την εφτιαξες..? Τωρα που παιρνει παραπανω αερα εχεις δει διαφορα? δωσε και τον ενισχυτη-γαβγουφερ μαζι αλλιως δυσκολα...ι μασκα φτιαχτικε σε εναν καλο μου φιλο στι φραντζη...designperfection.....τωρα για τον αερα εντακσει λιγα πραγματα, ποιο πολυ το καλοκαιρι θα δεις μια διαφορα και αφτο στι θερμοκρασια, ποιο πολυ looks ειναι φιλε μου.
-
Ο χρήστης greekster έγραψε:
Τη μασκα μπροστα στον Τσαουση την εφτιαξες..? Τωρα που παιρνει παραπανω αερα εχεις δει διαφορα? δωσε και τον ενισχυτη-γαβγουφερ μαζι αλλιως δυσκολα...
ι μασκα φτιαχτικε σε εναν καλο μου φιλο στι φραντζη...designperfection.....τωρα για τον αερα εντακσει λιγα πραγματα, ποιο πολυ το καλοκαιρι θα δεις μια διαφορα και αφτο στι θερμοκρασια, ποιο πολυ looks ειναι φιλε μου.
http://www.designperfection.gr/ στα bodykits θα δεις και το punto που φτιαχνει τιν μασκα.
το site αργει λιγο να ανοικσει τις φοτο θα το δεις σε ενα φακελο που λεει bodykits
-
greekster έχεις πμ
-
Μια απορία...στην αγγελία στο car έχεις την τιμή ως 5.000 συζητήσιμη, ενώ εδώ είπες ορθά κοφτά ότι δεν πέφτεις ούτε ευρώ κατω από 5.000 (και καλά κάνεις, δικαίωμα σου φυσικά είναι). Αλλα αφού δεν ειναι συζητήσιμη προς τα κάτω (όπως συνηθίζει ο κόσμος να εννοεί μια 'συζητήσιμη' τιμή) λοιπόν, ως προς τι ειναι....συζητήσιμη προς τα πάνω? Interesting!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Θα σου προτεινα ν αλλαξεις την περιγραφη της αγγελιας.
Ειναι επιθετικη και δεν αρεσει αυτο σ εναν αγοραστη..φρασεις οπως δεκτος ελεγχος κτλπ δειχνουν σιγουρια γι αυτο που πουλαμε.. σημαντικο και το οτι ειναι τροποποιημενο εμφανισιακα,εσωτερικα που περιοριζει το κοινο στο οποιο απευθυνεσαι.. το οτι εχεις αναγκη τα λεφτα και το δειχνεις τοσο εντονα μονο κακο κανει καθως θα στο παζαρεψουν πολυ. -
Καλοπουλητο Σπυρο !
προσεγμενο και μεγαλο συν (για μενα,τουλαχιστον!) η οροφη!.ομως τα greeklish νομιζω οτι ΔΕΝ βοηθανε την αγγελια σου,στην περιγραφη -
διορθωσε τη καποια στιγμη,με ελληνικα!. -
πολύ όμορφο το Fiat σου...
Καλοπουλητο...!! -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Μια απορία...στην αγγελία στο car έχεις την τιμή ως 5.000 συζητήσιμη, ενώ εδώ είπες ορθά κοφτά ότι δεν πέφτεις ούτε ευρώ κατω από 5.000 (και καλά κάνεις, δικαίωμα σου φυσικά είναι). Αλλα αφού δεν ειναι συζητήσιμη προς τα κάτω (όπως συνηθίζει ο κόσμος να εννοεί μια 'συζητήσιμη' τιμή) λοιπόν, ως προς τι ειναι....συζητήσιμη προς τα πάνω? Interesting!Sent from my Neo V using Tapatalk
φιλε μου εχεις δικιο, πριν λιγες μερες εκανα ανανέωση στη σελιδα οπου και κατέβασα την τιμη, και ξεχασα να αλλαξω αυτο το (συζητήσιμη) ενω το ειδα, απλα μετα δεν πολυ ειχα χρονο...αυριο τωρα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θα σου προτεινα ν αλλαξεις την περιγραφη της αγγελιας.
Ειναι επιθετικη και δεν αρεσει αυτο σ εναν αγοραστη..φρασεις οπως δεκτος ελεγχος κτλπ δειχνουν σιγουρια γι αυτο που πουλαμε.. σημαντικο και το οτι ειναι τροποποιημενο εμφανισιακα,εσωτερικα που περιοριζει το κοινο στο οποιο απευθυνεσαι.. το οτι εχεις αναγκη τα λεφτα και το δειχνεις τοσο εντονα μονο κακο κανει καθως θα στο παζαρεψουν πολυ.δεχτεί η γνώμη σου, εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι επιθετικό, λέω κάποια πραγματάκια για το αμάξι και τέλος...σε οποιον του αρέσει και ψάχνει αμάξι θα πάρει τηλ...δεν φτιάχνω βιογραφικό για κάποια δουλειά ώστε να είναι τέλειο, αμάξι πουλάω...τώρα εάν πχ εγώ είμαι μαμάκας, εσύ το αμάξι θες, όχι εμενα. εννοείτε πως οποιος θέλει μπορεί να το ελένξει άλλωστε ποιοσ αγοράζει μεταχειρισμένο χωρίς να το δει??
-
Ο χρήστης Billys! έγραψε:
Καλοπουλητο Σπυρο !
προσεγμενο και μεγαλο συν (για μενα,τουλαχιστον!) η οροφη!.ομως τα greeklish νομιζω οτι ΔΕΝ βοηθανε την αγγελια σου,στην περιγραφη -
διορθωσε τη καποια στιγμη,με ελληνικα!.σε ευχάριστο πολύ ρε φιλε. όντως η ηλιοροφή είναι τα pan γενικά σε ένα αμάξι...αξίζανε τα λεφτά τα extra που έδωσα τότε ώστε να έχει ηλιοροφή...τώρα για greeklish, το μισό car.gr με greeklish είναι, και αν δεν είναι, ο άλλος καταλαβαίνει μια χαρά. το αμάξι μπορεί να φύγει εύκολα ακόμα και με greeklish lol αρκεί να ρίξω την τιμή 'κιαλο' ώστε να φύγει ποιο εύκολα, αλλα το λυπάμαι και δεν θέλω να την ρίξω άλλο, έχω χώσει πολλά λεφτά στο αμάξι (γνωρίζοντας ότι δεν τα παιρνώ πίσω) απλά εντάξει πιστεύω (γνώμη μου) πως ίσος και να είναι από τα ομορφότερα εκεί έξω...ούτε πολύ tuning, ούτε πολύ μαμά. όμορφο διακριτικό που τραβάει βλέμματα παντού. έχει το κάτι διαφορετικό, πράγμα που μου αρέσει γενικά σε ένα αμάξι...άσε που σκέφτομαι τελικά να μην το δώσω καθόλου...
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
πολύ όμορφο το Fiat σου...
Καλοπουλητο...!!ευχαριστω!
ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ!grande punto του 06