-
καλησπερα παιδια.ενδιαφερομαι για αγορα μεταχεισμενου και εχω καποια μοντελα στο μυαλο μου.βλεπω κυριως απο το car.gr,αλλα επειδη στη σελιδα δεν αναγραφονται λεπτομερης περιγραφες για τα μοντελα,γνωριζετε αν θα μπορουσα να βρω σε καποια ιστοσελιδα δοκιμες και περιγραφες παλιοτερων μοντελων?μιλαω για μοντελα μετα το 2006.αν ξερετε κατι πειτε μου.ευχαριστω
-
καλησπερα παιδια.ενδιαφερομαι για αγορα μεταχεισμενου και εχω καποια μοντελα στο μυαλο μου.βλεπω κυριως απο το car.gr,αλλα επειδη στη σελιδα δεν αναγραφονται λεπτομερης περιγραφες για τα μοντελα,γνωριζετε αν θα μπορουσα να βρω σε καποια ιστοσελιδα δοκιμες και περιγραφες παλιοτερων μοντελων?μιλαω για μοντελα μετα το 2006.αν ξερετε κατι πειτε μου.ευχαριστω
-
-
http://library.techlink.gr/4t/issue-article.asp?mag=1&issue=577
γραφεις στο πεδιο 'αναζητηση' οσο πιο απλα μπορεις (και οχι ανορθογραφα) το μοντελο.
προτιμοτερο πχ αντι να γραψεις 'Ford focus' να γραψεις σκετο 'focus'
θα βγουν και τα παλιοτερα μοντελα αλλα απο τις ημερομηνιες θα καταλαβεις περι τινος προκειται. -
Επισης για τεχνικα χαρακτηριστικα (μηκος ιπποδυναμη ροπη βαρος κλπ) www.carfolio.com
που θα βρω?