-
...καλησπεριζω! εκανα λογαριασμο επειδη ειμαι ασχετος απο αυτοκινητα κ θα ηθελα την βοηθεια αυτου του chat. μου το συστησαν γιατι εχει αρκετα ενημερωμενο κοινο. το θεμα μου ειναι το εξης. πιο θεωρειτε το πιο αξιοπιστο Suv αναμεσα στα grand vitara, freelander, x_trail, crv, hrv, tucson, pajero pinin, ή καποιο αλλο μεχρι 2000cc? μεταξυ 2000 εως 2003? ή εχετε να μου ποσταρετε κανενα συγκριτικο για να μην σας ζαλιζω? ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια προσοχη σας!
-
...καλησπεριζω! εκανα λογαριασμο επειδη ειμαι ασχετος απο αυτοκινητα κ θα ηθελα την βοηθεια αυτου του chat. μου το συστησαν γιατι εχει αρκετα ενημερωμενο κοινο. το θεμα μου ειναι το εξης. πιο θεωρειτε το πιο αξιοπιστο Suv αναμεσα στα grand vitara, freelander, x_trail, crv, hrv, tucson, pajero pinin, ή καποιο αλλο μεχρι 2000cc? μεταξυ 2000 εως 2003? ή εχετε να μου ποσταρετε κανενα συγκριτικο για να μην σας ζαλιζω? ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια προσοχη σας!
-
-
Freelander. Μακράν.
-
...θα την λαβω σοβαρα υπ'οψιν αυτην την απαντηση λογο του logo της sonor. αν κ εχω 2 pearl, το κακο θα το τριτωσω με sonor. αν μου εξηγουσες κ γιατι 'μακραν' το freelander, θα ηταν καλυτερα.
-
Α δικός μας είσαι εσύ!
Να μην την λάβεις καθόλου σοβαρά καθώς το συγκεκριμένο μοντελό είναι γνωστό ακόμα και στους πλέον άσχετους για την παροιμειώδη ΑΝΑξιοπιστία του. Οτιδήποτε άλλο εκτός από Freelander, ειδικά πριν το 2002-03.
-
...ααααααααα! τωρα μιλαμε! το μακραν δεν πηγαινε στο καλυτερο, αλλα στο χειροτερο. οκ!
-
2000 κυβικα;;; ακόμα δε βάλαμε μυαλό;;;;;;
-
παρε οτι θες εκτος απο freelander..
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
2000 κυβικα;;; ακόμα δε βάλαμε μυαλό;;;;;;'Για σε παρακαλώ κάνε δουλειά σου.'
-
Πάρε ρε φίλε το Honda να κοιμάσε ήσυχος!!!!!!
υγ.μόνο τον από πάνω θα ονειρεύεσε...που και που -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
:lol:
Πάρε ρε φίλε το Honda να κοιμάσε ήσυχος!!!!!!
υγ.μόνο τον από πάνω θα ονειρεύεσε...που και που...xaxaaaaaaaaaaaaaaaaa! αυτο ειναι το σιγουρο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
παρε οτι θες εκτος απο freelander.....ναι! αυτο το καταλαβα! ασε που τα χαριζουν κιολας κ δεν τα παιρνει κανεις!
-
2000 κυβικα;;; ακόμα δε βάλαμε μυαλό;;;;;;κατι δεν εχεις διαβασει καλα. με διλιτρο δεκαετιας που ψαχνω εγω, εχεις κατα πολυ μειωμενο τεκμηριο αφενος, πολυ λιγα χρηματα αγορας αφετερου. τσεκαρε πιο προσεκτικα τα τεκμηρια για αυτοκινητα ανω των δεκα ετων!
-
αφου το απεφασισες, δεν θα ηταν πιο χρησιμο να διαλεγες ενα μοντελλακι που να εχει και κοντες σχεσεις?...ετσι να βρισκονται για ωρα αναγκης αν θελεις να ρυμουλκησεις η κατι πιο ζωηρο-αγριο εκτος δρομου.
-
Ο χρήστης dionisisnn έγραψε:
κατι δεν εχεις διαβασει καλα. με διλιτρο δεκαετιας που ψαχνω εγω, εχεις κατα πολυ μειωμενο τεκμηριο αφενος, πολυ λιγα χρηματα αγορας αφετερου. τσεκαρε πιο προσεκτικα τα τεκμηρια για αυτοκινητα ανω των δεκα ετων!
δεν τσεκαρεις και εσυ μια τα τελη και τα ασφαλιστρα;;;;;
επειτα με 2λιτρο εισαι οποτε γουσταρουν .........η φλεβα!
τωρα λες ενταξει την παλευω και σε ενα βραδυ ψαχνεσαι....... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
κατι δεν εχεις διαβασει καλα. με διλιτρο δεκαετιας που ψαχνω εγω, εχεις κατα πολυ μειωμενο τεκμηριο αφενος, πολυ λιγα χρηματα αγορας αφετερου. τσεκαρε πιο προσεκτικα τα τεκμηρια για αυτοκινητα ανω των δεκα ετων!
τωρα λες ενταξει την παλευω και σε ενα βραδυ ψαχνεσαι.......Ακριβώς !!!! Το τεκμήριο είναι το λιγότερο.................
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
αφου το απεφασισες, δεν θα ηταν πιο χρησιμο να διαλεγες ενα μοντελλακι που να εχει και κοντες σχεσεις?...ετσι να βρισκονται για ωρα αναγκης αν θελεις να ρυμουλκησεις η κατι πιο ζωηρο-αγριο εκτος δρομου....σωστο! δεν το ειχα σκεφτει!
-
τωρα λες ενταξει την παλευω και σε ενα βραδυ ψαχνεσαι.......Ακριβώς !!!! Το τεκμήριο είναι το λιγότερο.................
...ναι, σωστα. επρεπε να γραψω οτι οι λογοι που το παιρνω ειναι για αναπηρο ανθρωπο!
-
Ο χρήστης dionisisnn έγραψε:
...ναι, σωστα. επρεπε να γραψω οτι οι λογοι που το παιρνω ειναι για αναπηρο ανθρωπο!
Ε... τότε πάσο!!!!!!!!
συγκριτικο suv μεχρι 2000cc