-
Με ενδιαφερει η αγορα του και θα ηθελα αποψεις απο κατοχους.
γνωριζει καποιος να μου πει αν αυτο με τα 8.240 διαθετει Start-stop?
1.3 3d INFORM=8.240
1.3 5d AS & G INSPIRE=9.830επισης το
1.5 RALLIART=14.080
ειναι σε super δελεαστικη τιμη.
βγαζει προβληματα το turbo του? -
1.3 3d INFORM=8.240
1.5 RALLIART=14.080
1.3 3d INFORM=8.240
1.5 RALLIART=14.080
πάρε ένα peugeot rally με 10,500e να στανιάρεις.
http://store.mypeugeot.gr/index.php/207 ... ults,11-20.
-
θα αγορασεις αυτοκινητο το οποιο ειναι στην αγορα 10 χρονια.
και μαλιστα καινουργιο;
this is madness....
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
+1
Με 10.000 παίρνεις 208 1.2 ή ακόμα καλύτερα Rio 1.2 (αντί του Colt 1.3 5d)
Με 10.500 παίρνεις γκρίζο Rallye (αντί του Ralliart που νομίζω πάει σε παραγγελία)
Με 13.500+ παίρνεις Swift 1.6 Sport το καινούριο
Στα 8.200 νομίζω πως το απλό 3πορτο Colt είναι καλό deal, αφού με τα ίδια λεφτά αγοράζεις μίνι (i10, Spark, Alto, Pixo) Θα του έβαζα ζαντούλες όμως...Το turbo του 1.5Τ απ'όσο ξέρω είναι μια χαρά. Το θέμα του preFL Colt 1.5T ήταν με τις αναρτήσεις του. Υπερβολικά μαλακές για μικρό GTI. Δεν ξέρω όμως αν είχε διορθωθεί το πρόβλημα αυτό με το facelift.
-
Πριν κανεις το οτιδηποτε κανε μια βολτα απο τις αντιπροσωπειες και ρωτα για τιμες με το κλειδι στο χερι.Οταν εψαχνα για αυτοκινητο οι διαφορες στις τιμες απο τις διαφημισεις μεχρι την πραγματικη τιμη του αυτοκινητου ηταν μεγαλες και τετοιες που αλλο αυτοκινητο ξεκινησα να αγορασω και αλλο τελικα πηρα.
-
ΩΧ ωραιος
δεν την ειχα παρει χαμπαρι αυτη την προσφορα.......
βγαζει θεματα ομως το συγκεκριμενο peugeot rally? -
Απ' όσο γνωρίζω τα πρώτα είχαν βγάλει κάποια θεματάκια, αλλά τα τελευταία είναι μια χαρά. Μην ξεχνάς πως μιλάμε για αυτοκίνητα σε στοκ.
-
Ο χρήστης oldhag έγραψε:
ΩΧ ωραιος
δεν την ειχα παρει χαμπαρι αυτη την προσφορα.......
βγαζει θεματα ομως το συγκεκριμενο peugeot rally?Θέμα έχουν μόνο όσοι έχουν απωθημένα με την συγκεκριμένη μάρκα. Και είναι αρκετοί αυτοί, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.
Κατά τα άλλα κάποιο συγκεκριμένο και γενικό πρόβλημα το συγκεκριμένο αμάξι δεν βγάζει, αν και εφόσον:
- συντηρείται σωστά
- δεν πειραχθεί βάναυσα (μηχανικά/εγκέφαλος/ανάρτηση κλπ...)
- οδηγείται μέσα στα όρια του. Για παράδειγμα αν το θέλεις για να το βάλεις πίστα σε χωματόδρομο μάλλον θα το σκίσεις.
-
ε καλα τώρα.
βγάλαν θέμα με το χρονισμό, με τις τουρμπίνες κάποιοι ενώ έχει πέσει κ επιδημία με μονάδες esp που βγαίνουν off κ η πεζώ γράφει στα παπαρια της τους κατόχους. Δεν τους καλύπτει αν το αμαξι είναι εκτός εγγύησης ζητώντας 1500 ευρώ ενώ ακόμα κ κατόχοι που στείλαν email στη Γαλλία εισπράξαν μια βροντερή... σιωπή
Παρολαυτα, εγώ θα αγόραζα ραλύ μεταχειρισμένο με 5,5- 6χλρ που έχουν τώρα κ σίγουρα κάποιο από τα στοκ με 10χλρ -
Δεν έχω επίσημα στοιχεία γενικευμένων βλαβών. Μεμονωμένες περιπτώσεις που αναφέρονται ως επί το πλείστον σε κάποια φόρουμς από κάποιους αγνώστους, δεν με πείθουν ότι αφορά γενικευμένα προβλήματα.
-
για ποια εταιρεία έχουμε επίσημα στοιχεία? Για καμία ουσιαστικά, περα από τις επίσημες ανακλήσεις, φανερές ή κρυφές (καμπάνιες που δεν ανακοινώνονται)
κ για να το δούμε ανάποδα... αφού δεν έχεις επίσημα στοιχεία βλαβών, απλά ΔΕΝ ξέρεις τί γίνεται. Μπορεί αυτοί που λένε διάφορα να έχουν δίκαιο, μπορεί όχι. Σωστά?
όπως κ να έχει, να λες πως όποιος αναφέρει κάτι για τη πεζω το κάνει από 'απωθημένα' νομίζω δεν είναι σωστό. Δεν είναι κ vag η πεζώ που για πολλούς vag=666 κτλ -
Το 207 rallye-gt μεχρι κι εγω θα το απεφευγα. Για τις απλες εκδοσεις οσα εχω στο περιβαλλον μου ειναι πολυ κομπλε παντως ,αλλα η γρηγορη εκδοση πολλα θεματα.
-
Με βασικότερο την κατανάλωση καυσίμου. Έχω στα χέρια μου τους 4Τ του 2008 , συγκριτικό μεταξύ 207 rally και Punto evo , μέση τέστ 12λ/100 , με ελάχιστη 9,9 . Ευχαριστώ , προσωπικά δε θα πάρω .
-
Ξέρουμε αν τα 3 rallye που απέμειναν σε στοκ έχουν 5αρι ή 6αρι σασμάν??
-
Με βασικότερο την κατανάλωση καυσίμου. Έχω στα χέρια μου τους 4Τ του 2008 , συγκριτικό μεταξύ 207 rally και Punto evo , μέση τέστ 12λ/100 , με ελάχιστη 9,9 . Ευχαριστώ , προσωπικά δε θα πάρω .Και βασιζεσαι σε τόσο σοβαρά τεστ;;;
-
ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια αλλα ας αποσυρθουμε απο τα Rallye κλπ μιας και απο οτι ειδα απο το forum psclub.gr
βγαζουν προβληματα για αυτο και τα σκοτωνουν στην αντιπροσωποια.
κοβω λασπη απο rallyie κλπ turbo γιατι απο οτι φενεται ή θα πρεπει να εισαι μηχανικος ή θα πρεπει να χωνεις καθε λιγο και λιγακι σε συνεργειαTα νεα Leon TSI (140ps-180ps) ειναι και αυτα αναξιοπιστα λογω turbo?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
για ποια εταιρεία έχουμε επίσημα στοιχεία? Για καμία ουσιαστικά, περα από τις επίσημες ανακλήσεις, φανερές ή κρυφές (καμπάνιες που δεν ανακοινώνονται)
κ για να το δούμε ανάποδα... αφού δεν έχεις επίσημα στοιχεία βλαβών, απλά ΔΕΝ ξέρεις τί γίνεται. Μπορεί αυτοί που λένε διάφορα να έχουν δίκαιο, μπορεί όχι. Σωστά?
όπως κ να έχει, να λες πως όποιος αναφέρει κάτι για τη πεζω το κάνει από 'απωθημένα' νομίζω δεν είναι σωστό. Δεν είναι κ vag η πεζώ που για πολλούς vag=666 κτλΑν εσείς έχετε προσωπικές εμπειρίες από βλάβες στους THP τότε καλά κάνετε και έχετε τις απόψεις που έχετε. Προσωπικά δεν έχω καμιά (μα καμιά) προσωπική εμπειρία από προβληματικό THP.
Και αρκετούς ιδιοκτήτες που ξέρω δεν μου έχουν αναφέρει κάτι το ανησυχητικό. -
Ο χρήστης oldhag έγραψε:
ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια αλλα ας αποσυρθουμε απο τα Rallye κλπ μιας και απο οτι ειδα απο το forum psclub.gr
βγαζουν προβληματα για αυτο και τα σκοτωνουν στην αντιπροσωποια.
κοβω λασπη απο rallyie κλπ turbo γιατι απο οτι φενεται ή θα πρεπει να εισαι μηχανικος ή θα πρεπει να χωνεις καθε λιγο και λιγακι σε συνεργειαTα νεα Leon TSI (140ps-180ps) ειναι και αυτα αναξιοπιστα λογω turbo?
ενταξει, μη τρελαινεσαι κ εσυ
σε ολα τα φορουμ αν μπεις θα ξενερωσεις απο τα προβληματα που βλεπεις για τα 'γρηγορα' τουρμπο-μοντελα. Το σημαντικο ειναι αν τα προβληματα αυτα διορθωνονται η επαναλαμβανονται συνεχεια κ με τι κοστος.
τα νεα λεον ειναι αγνωστη ποσοτητα ακομα αφου μολις κυκλοφορησαν. Το προηγουμενο λεον 1.4 tsi κ το 1.8 pre f/l (αφου τα f/l 1.8 καινε λιγο λαδακι) ειναι αξιοπιστα. Ειδικα το 1.8 στις τιμες που κυκλοφορει ως μεταχειρισμενο κ με τον πολυ καλο εξοπλισμο που εχει, ειναι πολυ καλο value for money!!
παντως αν φοβασαι το μεταχειρισμενο βουρ για το καινουργιο στοκ ραλυ με 10χλρ! αν υπαρχει ακομα ειναι πολυ καλη ευκαιρια κ ας ειναι με το 5αρι σασμαν (κ τα υψηλα τελη)
Mitsubishi Colt