-
Ο χρήστης otso έγραψε:
α μαστορα ξεχασα να σου πω οτι δεν ειμαι νεος αγροτης αλλα γεροαγροτης
απο την παλια καλη εποχη των ελληνικων τρακτερ , Πετροπουλος αν θυμασαι
με μηχανη περκινς.
Το Redex που προτείνω είναι με κωδικό 62020022.
Πες να στο παραγγέλλουν, ή εάν δεν μπορούν τηλέφωνο στον Δημήτρη, λέει ο Antonis-team να μου το στείλεις αντικαταβολή!.
Το MOTORKOTE, είναι καταπληκτικό αντιτριβικό. Μπαίνει παντού, και σε σασμάν και σε κινητήρα και σε διαφορικά. Δεν θα έλεγα να το βάλεις στον κινητήρα, μέχρι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, μετά.
Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ παλιός φίλος και καλός πελάτης στο ρεκτιφιέ μας.
Περκινς καθώς και Μαλκοτσης της μοντάραμε σε αντλητικά ζευγάρια, και έγινε η τελική αποξήρανση της Κωπαΐδας!. Μα ήμουν μικρός!.
Της Μαλκοτσης της φτιάχναμε σχεδόν ολοσχερώς, και μετά πήγαιναν στην οδό Παπαστράτου στο Πειραιά για τελικό μοντάρισμα.
Α. -
ευχαριστω μαστορα, αλλα, και τα αλλα παιδια.ειμαστε στην χειροτερη σαιζον (σπορα)
χωρις σταλα βροχη.
καλη ανασταση και καλο πασχα.
α και μαστορα ειχα ακουσει για μια μαντρα με μεταχειρισμενα λαστιχα που ειχε και για τρακτερ, καπου στον σταθμο πελλοπονησου στην καβαλας καπου εκει.
εχει παρει το ματι σου η το αφτι σου τιποτα? -
Στην λεωφόρο ΝΑΤΟ, υπάρχει εργοστάσιο ανακατασκευής.
Θα ψάξω αύριο το πρωί εάν είναι ανοικτό λόγο πρωτομαγιάς.
Γράφτε μου νούμερα, δεν ξέρω εγώ.
Α. -
μαστορα καλημερα
οι διαστασεις ειναι 13.6 - 28/12 - 28
αν και δεν εχω ξανακουσει για ανακατασκευη σε λαστιχα τρακτερ , καθως οπως φανταζομαι σε συνθηκες παρατεταμενης ελξης μαλλον θα εχουμε αποκολληση.
εκτος αν εχουν αλλαξει πολλα στην τεχνολογια ανακατασκευης.και το αλλο μαστορα
ειπα αν εχεις δει η ακουσει , αν ειχες και τηλεφωνο ακομα καλητερα
αλλα οχι και να σε βαζουμε να τηλεφωνεις και να ψαχνεις για μας .οπως και ναχει ευχαριστω
καλη πρωτομαγια -
…….σήμερα πήγαν να πιάσουν το μαγιόξυλο!!!!!.....
Η εταιρία που συμβουλεύω με τα χωματουργικά, δεν έχει βάλει ΠΟΤΕ καινούργια. Μα και αυτά με της αλυσίδες stents, είναι με ανακατασκευες!.
Η εποχή που έβγαζαν ‘κροκόδειλους’, παρήλθαν ανεπίστρεπτα!.
Βοηθάω την γεωργία για εξαγωγές και να έχουμε να φάμε!!!!!!!......
Κάποιος μου έγραψε για την Κωπαΐδα, πηγάδια δεν υπάρχουν?. Λελογισμένη χρίση μόνον με την δύση, φέρνει θάλασσα?. Ο θεός και οι συνθήκες είναι εναντίων μας.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
…….σήμερα πήγαν να πιάσουν το μαγιόξυλο!!!!!.....
Η εταιρία που συμβουλεύω με τα χωματουργικά, δεν έχει βάλει ΠΟΤΕ καινούργια. Μα και αυτά με της αλυσίδες stents, είναι με ανακατασκευες!.
Η εποχή που έβγαζαν ‘κροκόδειλους’, παρήλθαν ανεπίστρεπτα!.
Βοηθάω την γεωργία για εξαγωγές και να έχουμε να φάμε!!!!!!!......
Κάποιος μου έγραψε για την Κωπαΐδα, πηγάδια δεν υπάρχουν?. Λελογισμένη χρίση μόνον με την δύση, φέρνει θάλασσα?. Ο θεός και οι συνθήκες είναι εναντίων μας.
Α.οχι μαστορα δεν υπαρχουν πηγαδια η γεωτρησεις λογω προσχωσεων στα χιλιαδες χρονια , ετασαν 150 μ και τιποτα απο κει και κατω και να βρεις δεν συμφερει , οσο πλησιαζεις γυρω στα βουνα μπορεις να βρεις νερο, αλλα ειναι οτι χειροτερο για τους φουκαραδες
οπως εγινε στον θηβαικο καμπο , τα λαμογια και οι πλουσιοι πηραν πρωτοι αδειες
για γεωτρησεις , μετα σε μια αρκετα μεγαλη αποσταση δεν μπορει να κανει αλλος
ετσι αναγκαζονται ολοι οι γυρω να τα πουλησουν στον πρωτο για ενα κομματι ψωμι.
θαλασσα δεν εχει μπει ακομα σε αυτους γιατι μπαινει απο την υλικη, ειναι και τυχεροι.
το κρατος θα επρεπε να ειχε επιδοτησει μονον την σταγδην αρδευση που ειχαμε και ενα σωρο εργοστασια για πλαστικους σωληνες .
αντι γι αυτο εσπρωχνε σε καρουλια οπου χρησιμοποιεις μεγαλες ποσοτητες νερου.
επισης δεν εχειγινει κανενα εργο μετα τους αγγλους και τα νερα διοχετευονται
με χωματινα καναλια με αποτελεσμα να χανεται πανω απο το μισο νερο.
εχω μιλησει με ισραηλινους γεωπονους που ειχαν ερθει εδω πριν καμμια εικοσαρια χρονια και ειπαν στα ισια οτι συγκρινομαστε με το καζακσταν και μαλλον το καζακσταν ειναι πιο μπροστα.
συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα μια και ρωτησε ο μαστορας ειπα να του δωσω μια ιδεα.
χρονια πολλα
και καλο πασχα -
προς τον μαστορα και οποιον αλλο ξερει
μπορουμε οπως στο εξωτερικο , να δωσουμε την παλια μιζα και να παρουμε μια
ανακατασκευασμενη? πληρωνοντας την διαφορα εννοειται.αν υπαρχει κανενα μαγαζι τετοιο εδω.
μου την δινουν τα ντοπια λαμογια ηλεκτρολογοι.ειναι σιγουρο οτι θα εχει προβλημα στην μεγιστη δυνατη ζημια.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
προς τον μαστορα και οποιον αλλο ξερειμπορουμε οπως στο εξωτερικο , να δωσουμε την παλια μιζα και να παρουμε μια
ανακατασκευασμενη? πληρωνοντας την διαφορα εννοειται.αν υπαρχει κανενα μαγαζι τετοιο εδω.
μου την δινουν τα ντοπια λαμογια ηλεκτρολογοι.ειναι σιγουρο οτι θα εχει προβλημα στην μεγιστη δυνατη ζημια.
https://www.google.gr/webhp?sourceid=ch ... 24&bih=653
-
Ρώτησε τους
-
Η μιζα επισκευάζεται εκτός και αν έχει σπάσει , ειδικά αν μιλάμε για παλιές μίζες που δεν θεωρούνται αναλώσιμα όπως στα μοντέρνα οχήματα.....
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
προς τον μαστορα και οποιον αλλο ξερειμπορουμε οπως στο εξωτερικο , να δωσουμε την παλια μιζα και να παρουμε μια
Βγαίνοντας φιλέ από την αττική οδό στην έξοδο για Αχαρναί αριστερά, στα 500 μέτρα υπάρχει το STAR.
Θα περιμένεις ½ ώρα, θα δόσεις 70ε και δεν θα πάρεις επισκευή, μα ανακατασκευή!. Να χρησιμοποιείς το Antonis-team.
perno τουλάχιστον 6 την εβδομάδα.
Μα μην βρίζεις φιλέ μου τους συναδέλφους. Είναι συνεργάτες σου!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
προς τον μαστορα και οποιον αλλο ξερει
μπορουμε οπως στο εξωτερικο , να δωσουμε την παλια μιζα και να παρουμε μια
Βγαίνοντας φιλέ από την αττική οδό στην έξοδο για Αχαρναί αριστερά, στα 500 μέτρα υπάρχει το STAR.
Θα περιμένεις ½ ώρα, θα δόσεις 70ε και δεν θα πάρεις επισκευή, μα ανακατασκευή!. Να χρησιμοποιείς το Antonis-team.
perno τουλάχιστον 6 την εβδομάδα.
Μα μην βρίζεις φιλέ μου τους συναδέλφους. Είναι συνεργάτες σου!.
Α.μαστορα δεν ειναι συνεργατες μου απλα ειμαι χορηγος τους ωστε να μην αλλαξει ο τροπος ζωης τους, οταν ολοι οι αλλοι εχουμε πιασει πατο.
ακριβως σαν σημερα πριν ενα χρονο πεθανε ενας καλος μου φιλος που ηταν ηλεκτρολογος , εκει την αραζα με τις ωρες και εκει εβλεπα τι βλακειες ειχαν κανει οι συναδελφοι και επρεπε να τα διορθωσει οποτε εχω δει δειγματα δουλειας απο ολους τους ντοπιους , και τωρα δεν εμπιστευομαι κανεναν.
αλλα πριν απο 25-30 χρονια ηταν ενα αστερι , που ισως να τον ξερεις ,ηταν
μηχανικος και ηλεκτρολογος και ειχε ερθει απο την ελβετια ,
ειχε συνεργειο στην νεα χαλκηδονα , πανω απο την εθνικη.
οσοι ειχαν δει το αυτοκινητο μετα απο αυτον παθαινανε πλακα.
με ενα μειον μονο , δεν ειχε συνδεσει σωστα τον (διακοπτη ασφαλειας)
ετσι λεγεται ? εχει κολησει το μυαλο μου.
αληθεια ποιον πολο πρεπει να διακοπτει?και κατι αλλο να σε ρωτησω μαστορα , σε ιδιο τρακτερ η εταιρεια τοποθετουσε
μιζες απο διαφορες μαρκες , με την ιδια ιπποδυναμη , αλλα οι ηλεκτρολογοι
λεγανε σε μενα , αυτο εχει την αργη μιζα .
υπαρχουν αργες και γρηγορες μιζες με ιδια ιπποδυναμη? και μπορει σε ανακατασκευη να γινει γρηγορη?
λεγοντας αργη εννοουμαι να μην φερνει πολλες στροφες αργοστροφη.
και τωρα εχει παραγινει το κακο παραειναι αργη, και ειναι και bosch.
και βεβαια
ευχαριστω ολα τα παιδια που απαντησαν. -
περασα πριν λιγη ωρα απο εναν ηλεκτρολογο στην πρωτευουσα του νομου μας
που τον θεωρουν καλο.
και του ειπα οτι θα την βγαλω εγω την μιζα και θα σου την φερω εδω , και αν ω μη γενοιτο χρειαστει ανακατασκευη , δηλαδη η χειροτερη ζημια ποσο θα στοιχιζε.
και ειπε 400 ναι 400ε . φυσικα ολοι την ιδια ταριφα εχουν.
συγκρινετε τωρα με την τιμη που αναφερει ο αντωνης.
απο αθηνα μου στελνουν στο σπιτι με 200ε , αλλα ελεγα μηπως δινοντας την
δικη μου μου ερθει φτηνοτερα.
η δε δικαιολογια του ηταν οτι τα ανταλακτικα απο 12βολτες ειναι πανακριβα ενω απο 24 βολτη ειναι φτηνα.
τι να πω εγω , ειναι συνεργατες μου λεει ο μαστορας, δηλ οι εχθροι μου τι παραπανω θα μου εκαναν? -
Διακόπτουμε το +.
«ειχε συνεργειο στην νεα χαλκηδονα , πανω απο την εθνικη». Ότι ήξερε το ήξερε καλά….
Αργές μίζες είναι αυτές με τα περισσότερα από ένα γρανάζια.
Μα ψάξε και τους προθερμαντήρες μήπως τραβάν περισσότερο ρεύμα, όπως και ψάξε και όλες της χοντρές επαφές και+ και-, μήπως έχουν οξειδωθεί.
Όσο για τον 400αρι, εάν ήταν εδώ στο λεκανοπέδιο θα είχε ψοφήσει από την πίνα….
Μετά από αυτά που μου έγραψες περί τιμών, και επειδή άρχισαν να μου φεύγουν και τα υπόλοιπα μαλλιά, και επειδή δεν συνηθίζω να λέω μαλακιές…, πλάκωσα τα τηλέφωνα. Όχι μόνον αυτόν που σου εγραψα.
Σίγουρα το πόσο πληρώνω εγώ δεν θα σου γράψω, μα το πόσο χρεώνονται αντίστοιχες diesel.
Με όλα τα αναλώσιμα αλλαγμένα, 120ε με το φπα.
Όταν θέλει και μπομπίνα, 155ε με το φπα.
Εγώ δουλεύω με 27ε την ώρα και αυτοί με 250…..
Μα χώνευτο καλά: οι πολίτες έχουν τους πολιτικούς που τους αξίζουν…… μην θυμώνεις με εμένα…… ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ το έγραψε!.
Σας θεωρούν φρούτα. Μα είμαι κοντά σας.
Α -
εγώ για τις γεννήτριες πάω τις μίζες στον Μαρκουλάκη απέναντι από τον Σαρακάκη στην Αθηνών
-
Ο Μαρκουλάκης είναι δεκάδες χρόνια καλός μου προμηθευτής, και καλός και φτηνός. Μα το τμήμα το τεχνικό του, είναι μέτριο και ακριβότερο.
70- 80, είχα μαγαζί, κολλητά με το συνεργείο, που έκανε ανακατασκευές. Κάνει και επισκευές, εγώ ζητώ ανακατασκευές. Ότι είναι ελαφρά πειραγμένο, στην ανακύκλωση!....
Φίλε kospapad τρέμω για το όνομα μου, έτσι ψάχνω πολύ.
Α. -
Θα ηθελα να ρωτησω τον αντωνη η οποιον γνωριζει σχετικα με το τρακτερ μου.Εχω ενα fiat 450 special τρικυλινδρο το οποιο αποφασισα να το συμμαζεψω λιγο.Του αλλαξα λαδια εμπρος,πισω(τα πισω ασπρα σαν γαλα και ετσι πιστευω θα παραμεινουν),αλλαξα φιλτρο λαδιου και φιλτρα πετρελαιου, εφτιαξα την μιζα,μπαταρια,αλλαξα καθισμα,το γρασσαρισα παντου κτλ.Τα υδραυλικα δουλεψαν με την συμπληρωση 18 κιλων λαδιου ενω πριν οχι (λογικο).Τωρα παιρνει τσακμακι με την πρωτη αλλα δεν μου φαινεται οτι δουλευει καλα.Μηπως πρεπει να κοιταξω τις βαλβιδες και τα μπεκ???Η τρομπα πετρελαιου ειχε λυθει πριν μηνες ελεγθει και τσεκαριστει οτι δουλευει καλα σε μηχανημα.Θα παρακολουθησω αν καιει λαδια και θελει ελατηρια οταν θα φρεζαρω(μην φανταστειτε πολλη δουλεια η πολλα στρεμματα).Οι βαλβιδες και τα μπεκ δεν νομιζω οτι εχουν ελεγθει ποτε αν και ο πεθερος μου που ηταν ο ιδιοκτητης πεθανε πριν απο ενα μηνα και ετσι δεν θα το μαθω.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Θα ηθελα να ρωτησω τον αντωνη η οποιον γνωριζει σχετικα με το τρακτερ μου.Εχω ενα fiat 450 special τρικυλινδρο το οποιο αποφασισα να το συμμαζεψω λιγο.Του αλλαξα λαδια εμπρος,πισω(τα πισω ασπρα σαν γαλα και ετσι πιστευω θα παραμεινουν),αλλαξα φιλτρο λαδιου και φιλτρα πετρελαιου, εφτιαξα την μιζα,μπαταρια,αλλαξα καθισμα,το γρασσαρισα παντου κτλ.Τα υδραυλικα δουλεψαν με την συμπληρωση 18 κιλων λαδιου ενω πριν οχι (λογικο).Τωρα παιρνει τσακμακι με την πρωτη αλλα δεν μου φαινεται οτι δουλευει καλα.Μηπως πρεπει να κοιταξω τις βαλβιδες και τα μπεκ???Η τρομπα πετρελαιου ειχε λυθει πριν μηνες ελεγθει και τσεκαριστει οτι δουλευει καλα σε μηχανημα.Θα παρακολουθησω αν καιει λαδια και θελει ελατηρια οταν θα φρεζαρω(μην φανταστειτε πολλη δουλεια η πολλα στρεμματα).Οι βαλβιδες και τα μπεκ δεν νομιζω οτι εχουν ελεγθει ποτε αν και ο πεθερος μου που ηταν ο ιδιοκτητης πεθανε πριν απο ενα μηνα και ετσι δεν θα το μαθω.
Ασφαλώς φίλε μου με την δουλεία και το ζόρι που τραβάν τα κακόμοιρα στους ελληνικούς κάμπους. Εδώ δεν είναι ο σιτοβολώνας του Καναδά!.
Δεν στο είπε ο μηχανικός σου?.
«(τα πίσω άσπρα σαν γάλα και έτσι πιστεύω θα παραμείνουν)». Με αυτό τι εννοείς?.
Α. -
Φαινεται οτι ετσι που ηταν εκτεθειμενο εξω στην βροχη περασαν νερα πισω μαλλον απο τους λεβιεδες η τον δεικτη λαδιου(δεν εφαρμοζει σφιχτα).Τωρα το εβαλα σε γκαραζ και θα δω πως θα παει.Πιστευεις οτι σε κανα διμηνο πρεπει να τα ξανααλλαξω μπας και καλυτερευσει αυτη η ασπριλα η παντα αυτη θα παραμενει??Ολες οι επισκευες εγιναν με προσωπικη εργασια τις μερες του
πασχα αλλα για τα μπεκ και τις βαλβιδες θα επισκεφτω μηχανικο για ελεγχο. -
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Φαινεται οτι ετσι που ηταν εκτεθειμενο εξω στην βροχη περασαν νερα πισω μαλλον απο τους λεβιεδες η τον δεικτη λαδιου(δεν εφαρμοζει σφιχτα).Τωρα το εβαλα σε γκαραζ και θα δω πως θα παει.Πιστευεις οτι σε κανα διμηνο πρεπει να τα ξανααλλαξω μπας και καλυτερευσει αυτη η ασπριλα η παντα αυτη θα παραμενει??Ολες οι επισκευες εγιναν με προσωπικη εργασια τις μερες του
πασχα αλλα για τα μπεκ και τις βαλβιδες θα επισκεφτω μηχανικο για ελεγχο.
Θα το βάλεις να γυρίσει, και θα ανοίξεις τάπα για λίγη ώρα. Δεν θα φαίνετε μετά την αλλαγή.
Μα κλείσε της προσβάσεις του νερού!.
Α.
ΥΓ. θα το σταματήσεις προτού ανοίξεις την τάπα!.
τρακτερ