-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ποιος ήταν ο τύπος εκεί στο τέλος στις αγκαλιές με τον Στέφανο και τον Αλόνσο;Πιέρο φερράρι (γός του θρύλου Έντζο)
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Μπραβο Φερραρι μας!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ο Μάσσα άλλη Φερράρι οδηγούσε?..
..πές και καμιά καλή κουβέντα για τον Ισπανό, δεν θα χάσεις την υπόληψή σου!..Tσάμπα θα περιμένεις.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΟΝΣΑΡΑ!!!!
-
'Θενκ γιου φορ δε ΣΟΥΠΟΡΤ!'
-
Που ειναι αυτός που προεβλεπε ενα δυο για τις Merc???
Εχασα τον αγωνα καθως σημερα οργανωθηκε πεζοπορεια και ξεκινησαμε δυο ωρες νωριτερα
Και βεβαια κερδισε η Ferrari. Και μετα σου λενε οτι δεν σε βαφτισε ο Μητσοτακης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπραβο Φερραρι μας!!!
Ο Μάσσα άλλη Φερράρι οδηγούσε?..
..πές και καμιά καλή κουβέντα για τον Ισπανό, δεν θα χάσεις την υπόληψή σου!..Γιατι να πω; Υποχρεωμενος ειμαι;
Γιατί μια παροιμία λέει:* 'Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο'*.. και στη Φερράρι το ένα χέρι είναι... κουλό(!), οπότε...
-
Άλα τα κινεζάκια με τον Ραϊκόνεν...
κιμίτσες...Ισοφαρίζουν τις Φερναντίτσες του 4tforum..
-
Το ευχάριστο της υπόθεσης για τη Ferrari δεν είναι μόνο το ότι είχαν πολύ γρήγορο μονοθέσιο αλλά το ότι είχαν και σωστή στρατηγική ...άσχετα αν έπρεπε να θυσιάσουν την Ιφιγένεια (που θα μπορούσαν να το αποφύγουν αλλά τσπα).
Ο Alonso νομίζω ότι δικαιούταν έναν ήρεμο αγώνα μετά τη γκαντεμιά της Μαλαισίας.
Όποιος είδε τον αγώνα δεν θα πρεπε να έχει ερωτηματικά για τον Massa.O Μίμης προφανώς κατάπτυστος που δεν κέρδισε τον αγώνα με 1 γύρο διαφορά από τον 2ο.
Όσο παπάρης και αν είναι ο Vettel, έκανε σήμερα φοβερό αγώνα και η στρατηγική της RB δούλεψε μια χαρά.
Ο Webber να κάνει κανά ευχέλαιο...Ο Λούης έκανε αρκετά καλό αγώνα αλλά μάλλον η Mercedes έχει ακόμα λίγη δουλειά μέχρι να φτάσει τους πρώτους.
Ανέκαθεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν ότι τα Pirelli βοήθησαν το θέαμα αλλά σήμερα ήταν λίγο υπερβολικό το tyre management.
Γενικά έχουμε μια φοβερή χρονιά μπροστά μας. -
Ενας γύρος παραπάνω με σοφτ = 32 θεσεις και 48 λεπτά καθυστέρηση. Η επικράτηση του αβαταρ πάνω στον χρήστη είναι ολοκληρωτική
-
Μπράβο στην ομάδαρα μας, γάμησαμε πάλι! Ελπίζω να συνεχίσουμε με τέτοιο ρυθμό και στο υπόλοιπο και να πάρωμε και τα 2 πρωταθλήματα!! Εχει φουλ τη στήριξή μας και θα τους πάρουμε και τα σώβρακα!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Που εναι που προεβλεπε ενα δυο για τις Merc???Στην σειρα κυριος. Χρωσταει παλιότερα χρέη
Μπραβο στον Αλονσο, ήταν άψογος και πήρε μια δίκαιη νίκη.
Πολυ φοβαμαι ομως οτι μεγαλυτερη αξια ειχε η 4η θεση του Vettelακου. Σκεψου να παμε Bahrain..Αλήθεια, ο Λουης πόσο τις % του μονοθεσίου παίρνει φέτος;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ενας γύρος παραπάνω με σοφτ = 32 θεσεις και 48 λεπτά καθυστέρηση. Η επικράτηση του αβαταρ πάνω στον χρήστη είναι ολοκληρωτικήΠέρα από τα λίγα δευτερόλεπτα που έχασε στο γύρο, έφθειρε παραπάνω τα λάστιχα του πέφτοντας σε κίνηση μετά το pit stop όπως μόλις είπε ο Fry.
Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις καλύτερα.
Πες κι άλλα.Προσωπικά δεν με πειράζουν οι βλακείες του greo και του κάθε ξερόλα-παντογνωστίδη greo αλλά αυτοί που τις διαβάζουν και μετά από δυο εβδομάδες ποστάρουν τα παρακάτω:
Massa
WOW ξαναγεννήθηκε ο Massa.
Τι συνέβη άραγε; -
Πολυ ανετος αγωνας για τον Αλονσο και αψεγαδιαστος ο ιδιος. Ειναι καλο να καλυψει γρηγορα τη διαφορα απο το DNF, για να εχουμε μαχη στη βαθμολογια αγωνα-αγωνα,
Ενταξει, τον γαμησαν τον Μασσα στο 1ο στοπ, αλλα η διαφορα ηταν χαωδης. Σημερα φανηκε τι σημαινει να εισαι Αλονσο ή Κιμι και οχι Μασα η Γκροζαν. Ξεκινησαν μαζι και τερματισαν χιλιομετρα μακρυα. Ειδικα ο Μιμης, με κομενη τη μυτη, εκανε αριστη διαχειριση του αγωνα, περασε τον Λουη στο τελευταιο στοπ και κρατησε ανετα παρα τα πιο κουρασμενα λαστιχα.
Ωραιος και ο Φετελ, απο το λαθος του εχασε το ποντιουμ. Αυτο εννοω για τα λαστιχα. Βλεπαμε τρεις διαφορετικες στρατηγικες (Κιμι & Λουη, Μπατον, Φετελ) στους τελευταιους γυρους, που δημιουργουσαν προσπερασεις και οχι τρενακια.
Καλος αγωνας, παρα τη διαφορα του πρωτου, προβλεπεται καλο πρωταθλημα.
-
Πολύ ωραίος αγώνας
Νομίζω πως οι πρώτοι 3 αναφέρθηκαν στον Perez όταν ήταν στο δωμάτιο;
EDIT: Εντωμεταξύ συνεχίζονται τα προβλήματα με την τηλεμετρία της FIA, ούτε σήμερα μπορούσαν να απαγορεύσουν το DRS
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ενας γύρος παραπάνω με σοφτ = 32 θεσεις και 48 λεπτά καθυστέρηση. Η επικράτηση του αβαταρ πάνω στον χρήστη είναι ολοκληρωτική
Πέρα από τα λίγα δευτερόλεπτα που έχασε στο γύρο, έφθειρε παραπάνω τα λάστιχα του πέφτοντας σε κίνηση μετά το pit stop όπως μόλις είπε ο Fry.
Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις καλύτερα.
Πες κι άλλα.Προσωπικά δεν με πειράζουν οι βλακείες του greo και του κάθε ξερόλα-παντογνωστίδη greo αλλά αυτοί που τις διαβάζουν και μετά από δυο εβδομάδες ποστάρουν τα παρακάτω:
Massa
WOW ξαναγεννήθηκε ο Massa.
Τι συνέβη άραγε;Oσοι ποστάρουν τα παρακάτω προφανώς δεν εχουν καταλάβει χρόνια τώρα τι βλέπουν. Ο Αλόνσο βγηκε πίσω από τους ίδιους και πέρασε Ντι Ρεστα (μας λέει τιποτα το όνομα; ) Περες, Μπατον, Χουλκ, Φετελ δύο φόρες και μπορεί και να ξεχνάω κάποιους. Τι λες τώρα; Γιατί σε κάθε κουβεντα όταν πετας μια χοντρομαλακία θεωρείς υποχρέωσή σου να πεις ακόμα μεγαλύτερες μετα; Αλήθεια στο 3ο στιντ που μπήκε 4 γυρους πριν τον Αλόνσο τι ακριβώς κέρδισε στους γύρους αυτούς; Περιμένω, κάτι θα βρεις, ψαξε και ένα ασχετο τζιφακι κατά προτίμηση μήπως οι περισσότεροι δουνε το τζιφακι και όχι αυτά που γράφεις
Ο Μασσα είναι για να έχει το καλύτερο αμάξι, να τον βάλεις μπροστά και να παραμείνει μπροστά. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι αίσχος για Φερράρι.
-
Αφιερωμένο στον REALZEUS
-
χαλάλι το πρωινό ξύπνημα...
Τhx a lot ote tv!επιτέλους full race χωρίς μια διαφήμιση...
τον απόλαυσα απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο!ήτανε και τέλειος άγωνας!
Go iceman!
Που έιναι ρε παιδιά επιτέλους αυτός ο μάσσας??? στην φυσιολογική του θέση μάλλον...εκει 5-6-7
Pirelli FTW!!!για πάντα στην F1 θέλω τα pirelli...έγινε η F1... Moto GP!!!!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ ψηφίζω Felipe Baby!!! Γουστάρω Αλόνσο 2ο βιολί και Μάθθα Πρωταθητή!!!Σ'αυτόν τον REALZEUS αναφέρεσαι Νίκο; Αυτόν που θέλει να βλέπει τη Φερραρι πάντα 1η, αλλά φτύνει αυτόν που τα καταφέρνει και θέλει αυτόν που την ξεφτιλίζει;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγώ ψηφίζω Felipe Baby!!! Γουστάρω Αλόνσο 2ο βιολί και Μάθθα Πρωταθητή!!!
Σ'αυτόν τον REALZEUS αναφέρεσαι Νίκο; Αυτόν που θέλει να βλέπει τη Φερραρι πάντα 1η, αλλά φτύνει αυτόν που τα καταφέρνει και θέλει αυτόν που την ξεφτιλίζει;
E σιγά-σιγά με το καιρό θα καταλάβει ότι ο Φερνάντο είναι ο μόνος που μπορεί να κρατήσει τη σημαία ψηλά στο βάθρο.
Εξ'ου κι η φώτο.
Έχει μεταφορικό νόημα...
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Νομίζω πως οι πρώτοι 3 αναφέρθηκαν στον Perez όταν ήταν στο δωμάτιο;Ο Κιμι εξηγουσε τι συνεβη.
Το οποιο ηταν μεν αγωνιστικο συμβαν, αλλα μαλακια του Περεζ, που θυμηθηκε να κλεισει τη γραμμη οταν ο αλλος ηταν ηδη εκει. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ ψηφίζω Felipe Baby!!! Γουστάρω Αλόνσο 2ο βιολί και Μάθθα Πρωταθητή!!!
Σ'αυτόν τον REALZEUS αναφέρεσαι Νίκο; Αυτόν που θέλει να βλέπει τη Φερραρι πάντα 1η, αλλά φτύνει αυτόν που τα καταφέρνει και θέλει αυτόν που την ξεφτιλίζει;
E σιγά-σιγά με το καιρό θα καταλάβει ότι ο Φερνάντο είναι ο μόνος που μπορεί να κρατήσει τη σημαία ψηλά στο βάθρο.
Εξ'ου κι η φώτο.
Έχει μεταφορικό νόημα...
Nαι θα το καταλάβει όταν ο ήλιος βγει από την δύση.
2013 - UBS Chinese Grand Prix