-
Kατοπιν εγκρισης του 'αφεντικου' και για **οικονομικους λογους **πωλειται η ανταλασσεται το ΜΧ-5 μου.
Ειναι σε αριστη κατασταση, αλλα 2-λιτρο, που εχει κλεισει 5-ετια, αλλα πληρωνει ακομη το 'χαρατσι', μειωμενο κατα -30%, και για αυτο διδεται. Τα τελη του ειναι 660 ευρω.Ψαχνω κατι παρομοιο σε μικροτερο κυβισμο (rwd-roadster) η με λιγωτερα ετησια κοστη κατοχης .
Εναλλακτικα και ΑUDI TT **COUPE QUATTRO **MK1, μου κανει.δειτε το link παρακατω και για οποιον ενδιαφερεται ειμαι στη διαθεση του να το συζητησουμε
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3561899/ αυτο το λινκ ειναι πιο σωστο για λεπτομερειες, οπως υπεδειξε ο BILL33
-
Kατοπιν εγκρισης του 'αφεντικου' και για **οικονομικους λογους **πωλειται η ανταλασσεται το ΜΧ-5 μου.
Ειναι σε αριστη κατασταση, αλλα 2-λιτρο, που εχει κλεισει 5-ετια, αλλα πληρωνει ακομη το 'χαρατσι', μειωμενο κατα -30%, και για αυτο διδεται. Τα τελη του ειναι 660 ευρω.Ψαχνω κατι παρομοιο σε μικροτερο κυβισμο (rwd-roadster) η με λιγωτερα ετησια κοστη κατοχης .
Εναλλακτικα και ΑUDI TT **COUPE QUATTRO **MK1, μου κανει.δειτε το link παρακατω και για οποιον ενδιαφερεται ειμαι στη διαθεση του να το συζητησουμε
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3561899/ αυτο το λινκ ειναι πιο σωστο για λεπτομερειες, οπως υπεδειξε ο BILL33
-
-
Ποιος είναι ο κωδικός;
-
-
Το σωστό? λινκ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3561899/
-
Συγνώμη, για να καταλάβω, αν κάποιος έχει μια SLK θα πρέπει να σου δώσει 6 χιλιάρικα για να πάρει το Mazda;
Την αγορά δεν την παρακολουθώ τόσο στενά, αλλά αν έχουν πέσει τα Μερκ στα 4,5 χιλ. να πάω να 'τσιμπήσω' κανένα!
-
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Συγνώμη, για να καταλάβω, αν κάποιος έχει μια SLK θα πρέπει να σου δώσει 6 χιλιάρικα για να πάρει το Mazda;Την αγορά δεν την παρακολουθώ τόσο στενά, αλλά αν έχουν πέσει τα Μερκ στα 4,5 χιλ. να πάω να 'τσιμπήσω' κανένα!
Tοσο εχει φιλε μου, ειμαι κατοχος μιας τετοιας slk (2λτ κομπρεσορ 192hp) ....γι αυτο και δεν ενδιαφερομαι για το mx του Τασου εκτος αν ηταν μια η αλλη
-
Ας ανανεωσω την αγγελια μου με καποιες διορθωσεις
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Kατοπιν εγκρισης του 'αφεντικου' και για οικονομικους λογους ****
Ειναι σε αριστη κατασταση, [b]αλλα 2-λιτρο, που εχει κλεισει 5-ετια, αλλα πληρωνει ακομη το 'χαρατσι=εκτακτη εισφορα', ****μειωμενο κατα -30%, και για αυτο διδεται.
Τα τελη του ειναι **660 **ευρω και το 'χαρατσι του κανα 350αρι' και το ετησιο τεκμηριο περι τα 6,500 ευρω.Ψαχνω σε ανταλλαγη, για κατι παρομοιο
- σε μικροτερο κυβισμο (rwd-roadster), η
- roadster 2000 cc ΑΛΛΑ με λιγωτερα ετησια κοστη κατοχης.(10ετιας+ δηλαδη), η
- Εναλλακτικα και ΑUDI TT **COUPE QUATTRO **MK1, μου κανει.
οικονομικες διαφορες συζητησιμες, φανταζομαι, και απο τις 2 πλευρες, αναλογα καταστασης και μοντελλου.
δειτε το link παρακατω και για οποιον ενδιαφερεται ειμαι στη διαθεση του να το συζητησουμε
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3561899/
αποτελει ΕΥΚΑΙΡΙΑ **για οποιον πιστευει οτι ο Στουρναρας ** θα βαλει μυαλο, και
1.καταργησει τα οριζοντια τεκμηρια στα υψηλα κυβικα και θα τα παει βασει λιανικης & παλαιοτητας
2.καταργησει το χαρατσι αυτοκινητων, αφου ειναι % επι των τεκμηριων
3.μειωσει τα τελη κυκλοφοριας 1829 + κυβικα....με πηραν τηλεφωνο 2-3 εμποροι, μετρητα για εξαγωγη, λεγανε, στα 7000, αλλα ειπαμε, ειναι αγγελια ΠΩΛΗΣΗΣ οχι ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ και προφανως ΔΕΕΕΕΕΕΝ.....
-
Τι σημαινει ''μετρητα για εξαγωγη'' Τασο? Δε γνωριζω το συγκεκριμενο εργο...
Σου δινει δηλ 7Κ στο χερι? -
ναι 7,000 στο χερι προτεινανε 2-3, ισως να ηταν και ο ιδιος απο αλλο νουμερο...που να ξερω. Σε μια φαση μου λεει ενας εισαι για 7,500, να το προτεινω στο συνεταιρο μου, μπας και συμφωνησει..? Μα πως προσφερεις λεφτα βρε ανθρωπε αν δεν το δεις το αμαξι?
Νομιζω δεν γινεται μεταβιβαση ιδιοτησιας κανονικη σε ΚΕΠ, που εχει παραβολο...μια εξουσιοδοτηση παιρνει, και μετα παει στο υπουργειο για 'εξαγωγη'. Μου λεει, ερχομαι τωρα, 9 η ωρα το βραδυ ητανε, με τα λεφτα στο χερι, θα μου κανεις εξουσιοδοτηση το πηρα και εφυγα...Νομιζω, για 'εξαγωγη' δεν χρειαζεται ΚΤΕΟ-ΤΕΛΗ-ΠΑΡΑΒΟΛΟ. -
-
ισχυει ακομη, και οι σοβαρες προτασεις ειναι συζητησιμες.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3561899/
ΠΜ η τηλ δεκτα, απο οποιον ενδιαφερεται σοβαρα.
-
up
τιμη συζητησιμη...μεσω ΠΜ παρακαλω -
up....
-
ναι 7,000 στο χερι προτεινανε 2-3, ισως να ηταν και ο ιδιος απο αλλο νουμερο...που να ξερω. Σε μια φαση μου λεει ενας εισαι για 7,500, να το προτεινω στο συνεταιρο μου, μπας και συμφωνησει..? Μα πως προσφερεις λεφτα βρε ανθρωπε αν δεν το δεις το αμαξι?
Νομιζω δεν γινεται μεταβιβαση ιδιοτησιας κανονικη σε ΚΕΠ, που εχει παραβολο...μια εξουσιοδοτηση παιρνει, και μετα παει στο υπουργειο για 'εξαγωγη'. Μου λεει, ερχομαι τωρα, 9 η ωρα το βραδυ ητανε, με τα λεφτα στο χερι, θα μου κανεις εξουσιοδοτηση το πηρα και εφυγα...Νομιζω, για 'εξαγωγη' δεν χρειαζεται ΚΤΕΟ-ΤΕΛΗ-ΠΑΡΑΒΟΛΟ.Προσεχε μην την πατησεις!
Που το ξερεις οτι θα το στειλουν εξωτερικο και οχι για αλλους λογους, κλεμενα, αλλαγη πινακιδων πλαισου
κλπ!
Γι αυτο προσοχη μην σου μεινει κανενα αμαξι και μπλεξεις χειροτερα. -
-
upβιαστειτεεεεε θα το παρει κανενας ασχετος και θα βαρατε το κεφαλι σας μετα, σαν τον Αντωνη
-
Αυτό είναι 5ταχυτο και επίσης δεν εχει μπλοκέ, σωστά;
-
Ειναι η εκδοση MID 5-ταχυτο, σωστα, με ESP/TCS. (traction control)
**Εχει μπλοκε **εργοστασιακο. Ολα τα 2-λιτρα το εχουν.
Τα συστηματα ESP/TCS απενεργοποιουνται, αν θες απο κουμπακι. Οταν ξεκινας τη μιζα, ειναι ΟΝ, αυτοματα.http://www.mazda.gr/models/mx5/prices/index.htm ......ΚΑΠΟΥ το αναφερει σαν LSD-μπλοκε η ΜΑΖΝΤΑ.
***Από εδώ μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο και τον εξοπλισμό για το μοντέλο Mazda MX-5
Βήμα 3 από 3Επιλεγμένο Αυτοκίνητο Mazda MX-5 ROADSTER
Μοντέλο: MX-5 2.0 Mid F/L
Τιμή: 31.330,00 €
Χρώμα: 0,00 €
Έξοδα Προετοιμασίας: 70,00 €
Σύνολο: 31.400,00 €Η τιμή είναι ενδεικτική προτεινόμενη λιανική και δεν περιλαμβάνει:
Έξοδα Ταξινόμησης
Τυχόν μεταφορικά έξοδαΒασικός Εξοπλισμός
ΕΛΑΣΤΙΚΑ 205/45 R17 -6 ΗΧΕΙΑ -ΑΕΡΟΣΑΚΟI ΟΔΗΓΟΥ/ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ -ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ -ΣΥΣΤ. ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΕΡ.ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ -ABS -ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ -ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ -ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ BLUETOOTH HANDSFREE -AYTOMATOΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ -AUTO CRUISE CONTROL -ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ-DSC -EBD -ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΧΡΩΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ -ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ -IMMOBILIZER -ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΟΡΟΦΗΣ -ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ & ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΤΑΧ/ΤΩΝ -[b]LSD-ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ *-ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ -ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ -ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ -ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ -ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΜΠΡΟΣ -RADIO CD -ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΗΧΟΣ/ΤΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ -TRIP COMPUTER - [/b]
Τα 1.8 δεν εχουν εργοστασιακο μπλοκε...αλλα νομιζω μπαινει και μετα.ΥΓ εγω ηξερα οτι το LSD ειναι ναρκωτικο....αλλα για να το λεει το εργοστασιο ετσι θα ειναι...αλλα παλι ισως και να ειναι....
MX5 2.0 MID CABRIO ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ