-
Ok σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά onyx
Αν κάποιος άλλος έχει να προσθέσει κάτι (περί τα λάστιχα, τα bridgestone) μη διστάσει
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ο κοτσαδόρος είναι μεγάλη παρεξήγηση. Μπορεί ο από πίσω να την φάει από τον κοτσαδόρο στα μαλακά του αλλά όταν αυτά υποχωρήσουν και αυτός βρει σε κάτι σκληρό θα μεταφέρει το ζόρι κατευθείαν στο σασί σας και θα κάνει σοβαρή ζημιά....Ναι αυτό εννοώ. Ακόμα και στον αστικό κύκλο δύσκολα θα πετύχεις τις ονομαστικές τιμές οι οποίες επιτυγχάνονται σε πολύ ειδικές συνθήκες που λίγη σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
αν είχε χτυπήσει στον κάτω προφυλακτήρα-βάση κοτσαδόρου,δεν θα είχε πάθει τίποτα Παλιότερα λόγω δουλειάς είχα φτιάξει πάρα πολλά τέτοια χτυπήματα,σε αγροτικά Την γνώμη μου για το χτύπημα και τι να κάνει το έχω γράψει ποιο πάνω. Αλλη μία προς τον φίλο μας,η κατανάλωση σε αυτά τα αυτοκίνητα μεταβάλεται απο πολλούς παράγοντες,πόδι,ικανότητα να προβλέπεις το δρόμο εμπρός σου,φορτίο,λάστιχα,πιέσεις αυτών,άνεμος,κατανομή φορτίου στη καρότσα-τρέιλερ.Πρώτα μάθε το ίδιο το αυτοκίνητο-εργαλείο και μετά ψάξου για την κατανάλωση
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
αν είχε χτυπήσει στον κάτω προφυλακτήρα-βάση κοτσαδόρου,δεν θα είχε πάθει τίποταΔε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για αυτό... Σε μικρή σύγκρουση μπορεί να άντεχε το σασί αλλά τότε θα g που τρώει ο επιβάτης είναι περισσότερα, μια κάκωση αυχένα μπορεί να σου χαλάσει το κέφι και να κοστίσει περισσότερο από έναν στραβό προφυλαχτήρα.
Σε πιο μεγάλη σύγκρουση θα στράβωνε το σασί... για τον αυχένα δεν χρειάζεται να πω.
Οπότε το θέμα είναι να αποφασίσουμε για το πόσο ισχυρή ήταν η σύγκρουση όπου φυσικά άκρη δε θα βγάλουμε! -
προφανώς έκανε όπισθεν και το χτύπησε Εγώ επειδή τους έβαζα χέρι,στα αυτοκίνητα , για αυτό γράφω αυτά,οσο ποιο απλά γίνεται.Τώρα με g και αυχένες που γράφεις,νομίζω για ένα τέτοιο χτύπημα υπερβάλεις λίγο
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
αν είχε χτυπήσει στον κάτω προφυλακτήρα-βάση κοτσαδόρου,δεν θα είχε πάθει τίποτα
Δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για αυτό... Σε μικρή σύγκρουση μπορεί να άντεχε το σασί αλλά τότε θα g που τρώει ο επιβάτης είναι περισσότερα, μια κάκωση αυχένα μπορεί να σου χαλάσει το κέφι και να κοστίσει περισσότερο από έναν στραβό προφυλαχτήρα.
Σε πιο μεγάλη σύγκρουση θα στράβωνε το σασί... για τον αυχένα δεν χρειάζεται να πω.
Οπότε το θέμα είναι να αποφασίσουμε για το πόσο ισχυρή ήταν η σύγκρουση όπου φυσικά άκρη δε θα βγάλουμε!Δηλαδή αν μου την κάτσει ο άλλος από πίσω με φόρα θα πεθάνω?
Δε σε σώζει τίποτα?Πάντως μην τρελένεσαι....η σύγκρουση φυσικά και δεν ήταν τόσο δυνατή για να πάθει κάτι ο αυχένας...με την οπισθεν πήγαινε ο πατέρας μου, σιγά σιγά, απλώς κοιτούσε από τον καθρέπτη του συνοδηγού και όταν πήγε να κοιτάξει τον καθρέπτη του οδηγού ήταν πλέον αργά (βιαζόταν βέβαια τότε...)
αν είχε χτυπήσει στον κάτω προφυλακτήρα-βάση κοτσαδόρου,δεν θα είχε πάθει τίποτα
Φαντάζομαι είναι δύσκολο να χτυπήσεις εκεί γιατί ο προφυλακτήρας είναι που βγαίνει πιο έξω...
-
onyx τι έλεγα ποιο πάνω?? Ο κάτω προφυλακτήρας είναι και η βάση του κοτσαδόρου,αν δοκιμάσεις να τον σηκώσεις, αφου έχεις σηκώσει πρίν τον νικελένιο,θα νομίσεις οτι σηκώνεις τσιμέντο.Αρα αυτού του είδους η σύγκρουση θα του έκανε καμια επαφανειακή γρατζουνίτσα!!
-
Πάντως πρέπει να βάλεις αισθητήρες παρκαρίσματος. Συνέχεια θα το βαράς στην όπισθεν. Έχουμε και εμείς αγροτικό και μας έχει σώσει. Μόνο προσοχή να κοιτάζουν μόνο προς τα πίσω και όχι πλαγίως γιατί το πλάι το βλέπεις με τους πλαϊνούς καθρέπτες. Το πίσω δεν το βλέπεις γιατί είναι ψηλό.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Πάντως πρέπει να βάλεις αισθητήρες παρκαρίσματος. Συνέχεια θα το βαράς στην όπισθεν. Έχουμε και εμείς αγροτικό και μας έχει σώσει. Μόνο προσοχή να κοιτάζουν μόνο προς τα πίσω και όχι πλαγίως γιατί το πλάι το βλέπεις με τους πλαϊνούς καθρέπτες. Το πίσω δεν το βλέπεις γιατί είναι ψηλό.Δε χρειάζονται.
Θα σου σπάει τα νεύρα ο ήχος όταν πλησιάζεις
Όταν είσαι φορτωμένος και δεν βλέπεις από το πίσω τζάμι υπάρχει και κάμερα οπισθοδρομίας
Απορίες σε hilux 2012