-
Θέλω να αγοράσω το συκεκριμένο αυτοκίνητο όμως ξεπερνάει τα 20.000 και κάνει 25.680 και κάτι ψιλά
από ότι διάβασα και στην σελίδα τις opel λέει ότι σε αυτοκίνητα από 20.000 και πάνω με πιάνει φόρος πολυτελιας ξέρετε αν ισχύει ακόμα? και αν ναι ποσο θα πληρώσω
ποσο είναι τα τέλη κυκλοφορίας από όσο διάβασα είναι 265 ευρώ αλλου διάβασα 400 ευρώ
-
Θέλω να αγοράσω το συκεκριμένο αυτοκίνητο όμως ξεπερνάει τα 20.000 και κάνει 25.680 και κάτι ψιλά
από ότι διάβασα και στην σελίδα τις opel λέει ότι σε αυτοκίνητα από 20.000 και πάνω με πιάνει φόρος πολυτελιας ξέρετε αν ισχύει ακόμα? και αν ναι ποσο θα πληρώσω
ποσο είναι τα τέλη κυκλοφορίας από όσο διάβασα είναι 265 ευρώ αλλου διάβασα 400 ευρώ
-
-
Τα πραγματα ειναι πολυ απλά ,που κόλησες .
Αν το αυτοκινητο σου ειναι ταξινομημενο πριν από 1-11-2010 πληρώνει τέλη με τα κυβικά 265 ευρω , αν είναι μετά πληρώνει με τα καυσαέρια 385 .Αν ειναι το nurburgring αφού το θέλεις και full θα πληρώσεις κατι παραπάνω .Αν η εγοστασιακή αξία ειναι πάνω από 20 χιλιάρικα πληρώνεις φόρο αν δεν εχει καταργηθεί ,το κορσα δύσκολα να ξεπερναει τα 15 . -
Για καινουργιο μιλαει προφανως...
Opel Corsa OPC 2009 FULL EXTRA