-
Και μιας κ καταλήξαμε στην αγορά του ένα λόγω αμαξιου για τον πατέρα μου
ας με βοηθήσουν οι γνωστες για τυχόν υπάρχουσες ασθένειες η προβλήματα κοινά η κάτι που πρέπει να πρόσεξε
Ειναι η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο (80.000κμ)Ευχαριστω πολύ
-
ας με βοηθήσουν οι γνωστες για τυχόν υπάρχουσες ασθένειες η προβλήματα κοινά η κάτι που πρέπει να πρόσεξε
-
-
Κοίτα να έχει σωστό βιβλίο σέρβις αν και είναι δύσκολο να πειραχτούν τα χλμ λόγω εγκεφάλων και αν έχει πειραχθεί κάτι όλα φαίνονται . Κιβώτιο ταχυτήτων δεν έχει κανένα πρόβλημα, στα ταξί υπήρξαν προβλήματα. Οτιδήποτε είχε βγάλει το άλλαξε ο πρώτος ιδιοκτήτης οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Οπότε Καλοτάξιδο . Για σέρβις αν θέλεις και μένεις ΑΘήνα μπορώ να σου προτείνω ένα εξαιρετικό εξειδικευμένο
-
Σ ευχαριστω αλλα θα κυκλοφορεί πλέον Σέρρες το αμάξι!!!!!
-
θα πρότεινα , δεν ξερω κατα ποσο γινεται, το facelift αυτου του μοντελου.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα πρότεινα , δεν ξερω κατα ποσο γινεται, το facelift αυτου του μοντελου.Καλά τα λέει το καρντασ'
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Καλά τα λέει το καρντασ'
Το φ/λ κοστίζει
Εγώ τι να πάρω εδώ στην Ελβετία καμίά V6 να γουστάρω σκέφτομαι -
Καλορίζο το όχημα.να σε ρωτίσω τι κατανάλωση έχει το συγκεκριμένο?με το αυτόματο ανεβαίνει πολύ?έχει αλαγή ταχυτήτων στο τιμόνι?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα πρότεινα , δεν ξερω κατα ποσο γινεται, το facelift αυτου του μοντελου.μα ειναι το f/l (2002-2009) προφανως απ τα πρωτα
-
Ο χρήστης antonisserr έγραψε:
μα ειναι το f/l (2002-2009) προφανως απ τα πρωτα
Κανεις λαθος η w211 γενικα κυκλοφορησε απο το 2002 ως το 2009,το facelift της w211 εβγαινε το 2006-2009
-
Τα χιλιόμετρ μου φαίνονται εξαιρετικά λίγα για αυτοκίνζητο αυτής της ηλικίας.Αν είωαι όντως w211 σίγουρα είναι από τις πρώτες που ήρθαν στην Ελλάδα.Εχω ένα παρόμοιο σε ταξί το οποίο δε μου έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα ενώ τον ίδιο κινητήρα έχει το w203 μέλους της οικογένειάς μου το οποίο μετά από 126000 km είναι απροβλημάτιστο.
-
Με το καλοριφερ δεν εβγαζαν προβληματα αυτες?
-
Με τη μονάδα φρέον.Το ταξί που είναι ήδη οκταετίας ακόμα μου την αλλάζει η αντιροσωπεία χωρίς χρέωση.
-
Και το SBC....
Υπάρχουν κάποιες (μικρές) πιθανότητες να μπλέξεις άσχημα με αυτό το αυτοκίνητο. Αν δεν μπορείς να κινηθείς προς τα πιο καινούργια (f/l) δες κάτι πιο μικρό/παλιό... -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλά τα λέει το καρντασ'
Το φ/λ κοστίζει
Εγώ τι να πάρω εδώ στην Ελβετία καμίά V6 να γουστάρω σκέφτομαιΤο λωφορείο ...
(124 280/320 )
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλά τα λέει το καρντασ'
Το φ/λ κοστίζει
Εγώ τι να πάρω εδώ στην Ελβετία καμίά V6 να γουστάρω σκέφτομαιE190 2.5 evo 2
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και το SBC....
Υπάρχουν κάποιες (μικρές) πιθανότητες να μπλέξεις άσχημα με αυτό το αυτοκίνητο. Αν δεν μπορείς να κινηθείς προς τα πιο καινούργια (f/l) δες κάτι πιο μικρό/παλιό...αυτο το εννοεις?? να το θεωρησω δηλαδη deal breaker??
-
Αυτα τα αυτοκινητα τελικα εχουν οπαδους αλλα και φανατικους εχθρους.Για το w211 οι αποψεις διιστανται.Ακομα και στα επαγγελματικα αλλοι πινουν νερο στο ονομα του και αλλοι δε θελουν να το βλεπουν.Το αυτοκινητο ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας η μεταχειρισμενο εισαγωγης?
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Αυτα τα αυτοκινητα τελικα εχουν οπαδους αλλα και φανατικους εχθρους.Για το w211 οι αποψεις διιστανται.Ακομα και στα επαγγελματικα αλλοι πινουν νερο στο ονομα του και αλλοι δε θελουν να το βλεπουν.Το αυτοκινητο ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας η μεταχειρισμενο εισαγωγης?ειναι αγορασμενο απο ελλαδα κανονικα απο αντιπρ
Mercedes e200 komp 1.8-163 w211 (2002)