-
Ο χρήστης xarisbacko έγραψε:
απο εμενα δεν τιθεται θεμα ειρωνιας και δεν ειδα και καπου αλλου.επειδη εχουμε κανει μια πολυ ομορφη και χρησιμη κουβεντα ας αφησουμε τα σχετικα με ειρωνιες στην ακρη και να πω οτι σκεφτομαι πολυ σοβαρα οσα μου ειπατε.μαλλον καταληγω σε κατι μεταχειρισμενο.για τον φιλο που εχει ενα σκιπερ να ρωτησω ποσο αξιοπιστα ειναι?βρισκω μοντελα με 600 650 ευρω αξιζει να τα δωσω τα λεφτα αυτα?παπι σιγουρα ειναι μια καλη λυση αλλα πιστευω πως θα δυσκολευτω να μαθω αν και δεν το αποκλειω.οσο για την ευγενεια μου απλα ειμαι παντα ευγενικος παντου,πιστευω η ευγενεια λειπει στις μερες μας και δεν υπαρχει λογος να μην ειμαι ευγενικος.ευχαριστω πολυ και παλι ναι για μια ακομη φορα οσους απαντησαν και οσους διαβασαν απλα το ποστ αυτο.ευχαριστω πολυΑξιοπιστο ειναι οτιδηποτε εχει συντηρηθει σωστα. Οταν ομως μιλαμε για μεταχειρισμενο με καρμπυρατερ, θα σου βγαλει την πιστη εαν το αυτοματο τσοκ ειναι στα τελευταια του, η ειναι ξερυθμιστο απο αποψη τροφοδοσιας (θα καιει, θα σβηνει κλπ κλπ)
Το παπι το θεωρω πιο επικινδυνο απο σκουτερ, κυριως λογω παρομοιας κατανομης βαρους και σασι τσιχλοφουσκας.
Ασε που δε σε προστατευει απο αερα και νερα, ουτε εχει χωρο να βαζεις 2 σακουλες ψωνια βρε αδερφε.Κοιτα να ειναι σε καλη κατασταση, δες τις δισκοπλακες οι οποιες υποδηλωνουν τα πραγματικα εν μερει χιλιομετρα και εαν αλλαζε τακακια οταν πρεπει ή αν ηταν στα τετοια του...
Να παιρνει μπρος οσο πιο κρυο γινεται και να κραταει σωστο ρελαντι, να μην εχει σκορτσαρισματα η αλλους περιεργους θορυβους.... και βεβαιως, ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ! Μη τραβας τα μαλλιοκεφαλα σου μετα για εργοστασιακη εαν εκεινη ειναι τελειωμενη και χρειαστει να περασεις ΚΤΕΟ... -
Δεν ξέρω αν θα ήθελες κάτι τέτοιο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3137048/
Είναι σχετικά ακριβό αλλά σε θέματα ενεργητικής ασφάλειας και χώρων υπερέχει πολύ απο τα άλλα σκουτερ και παπια...
Από συντήρηση δεν ξέρω.
Επίσης θα σε βόλευε (σπαστό) ηλεκτρικό ποδήλατο? -
Εξακολουθεί να μη θέλει αυτό δίπλωμα μηχανής; Τελευταία μου μπαίνουν κάποιες ιδέες..
Πού σαι μωρή αρρώστια γκάους;;!!
-
Φώντα,δίπλωμα αυτοκινήτου θαρρώ πως θέλει μόνο.
-
Καλησπέρα σε όλους
Επειδή τυγχάνει για τις αστικές μου μετακινήσεις να κυκλοφορώ με ένα παπί honda dream 100άρι 18 ετών έχω να πω τα εξής.
Παρότι έχει αλλάξει καρμυρατέρ και δεν ταίριαζε με το μαμά τσόκ και δουλεύει το τσοκ από το σώμα του καρπμυρατέρ το έχω χρειαστεί ελάχιστα.Αν είναι καλοσυντηρημένο/καλορυθμισμένο κρατάει ρελαντί αμέσως.Εγώ πάντως το αφήνω μαξ 1 λεπτό να δουλέψει και ξεκινάω μετά χωρίς ζορίσματα.Δεν είναι αυτή η κατηγορία για να πηγαίνεις με πολλά.Αν θέλεις αυτό μια μηχανή είναι η σωστή επιλογή.Έχω και μηχανή αλλά για μέσα την πόλη το παπί είναι must.Από οικονομία είανι σούπερ 2,36λ/100 χλμ και δε νιώθω ότι είναι αργό για μέσα την πόλη.Για έξω αν το συγκρίνω με το KLE500 που έχω είναι επικίνδυνο.Αν το συνδιάσεις για το χειμώνα με γκέτες και αδιάβροχο είσαι άρχοντας. -
Σκουτερακι ή/και ... ποδηλατακι, ο τελειος συνδυασμος
Και ακομα πιο τελειο ειναι να μπορει να επιλεξει κανεις μεταξυ απλου και ηλεκτρικου ποδηλατου.
ΥΓ. Λογω της ... μεγαλης κρατικης αξιοπιστιας και συνεπειας στην φορολογηση των αυτοκινητων, το υγραεριο κ το diesel στα αυτοκινητα εχει σειρα για ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ πολυ συντομα (μολις αγορασουν αρκετοι για να μπορει να ... αποδωσει μπολικο χρημα η φορολογια)
Υγραεριοκινηση ή σκουτερακι