-
Καλησπερα, μηπως καποιος φιλος γνωριζει αν υπαρχει (και που) καποιο συνεργειο αυτοκινητου που εχει το συγκεκριμενο εργαλειο (leak down tester) για μετρηση διαρροης στους κυλινδρους ? Αν ειδικευεται και σε BMW ακομα καλυτερα !
Ευχαριστω -
Καλησπερα, μηπως καποιος φιλος γνωριζει αν υπαρχει (και που) καποιο συνεργειο αυτοκινητου που εχει το συγκεκριμενο εργαλειο (leak down tester) για μετρηση διαρροης στους κυλινδρους ? Αν ειδικευεται και σε BMW ακομα καλυτερα !
Ευχαριστω -
Ευχαριστω -
Ο χρήστης orbit έγραψε:
Ευχαριστωαπο που εισαι ρε ψηλε ?
-
απο που εισαι ρε ψηλε ?
Αθηνα ειμαι, ξερεις κανενα συνεργειο που κανει αυτη τη μετρηση ? Γιατι οι περισσοτεροι δεν ...
-
Μου φαινεται πολυ παραξενο να μη μπορεις να βρεις ενα συνεργειο να κανεις τεστ συμπιεσης.. εκτος αν εγω κατι χανω..
-
Από 30 € ξεκινάνε οι τιμές των οργάνων, δεν υπάρχει συνεργείο που να μην έχει διπλό πιεσόμετρο διαρροής, εκτός και να θέλεις να σου μετρήσουν με όργανο που έχει και καταγραφικό για να πάρεις και χαρτί, αλλά και πάλι δεν είναι δύσκολο να βρεθεί συνεργείο που να έχει πιεσόμετρο με καταγραφικό σύστημα, αυτά έχουν από 150 €, όλο και κάποιο μεγάλο συνεργείο θα έχει.
Γιαί δεν πας σε ένα εξουσιοδοτημένο BMW ?
https://www.google.gr/search?q=engine+c ... 72&bih=861
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μου φαινεται πολυ παραξενο να μη μπορεις να βρεις ενα συνεργειο να κανεις τεστ συμπιεσης.. εκτος αν εγω κατι χανω..Για τεστ διαρροης ψαχνω οχι συμπιεσης.
Από 30 € ξεκινάνε οι τιμές των οργάνων, δεν υπάρχει συνεργείο που να μην έχει διπλό πιεσόμετρο διαρροής, εκτός και να θέλεις να σου μετρήσουν με όργανο που έχει και καταγραφικό για να πάρεις και χαρτί, αλλά και πάλι δεν είναι δύσκολο να βρεθεί συνεργείο που να έχει πιεσόμετρο με καταγραφικό σύστημα, αυτά έχουν από 150 €, όλο και κάποιο μεγάλο συνεργείο θα έχει.
Γιαί δεν πας σε ένα εξουσιοδοτημένο BMW ?
Οχι δεν με ενδιαφερει να υπαρχει καταγραφικο, απλα τη μετρηση θελω να κανω. Δυστυχως ομως μεχρι τωρα εχω ηδη παρει τηλ 6-7 συνεργεια αναμεσα τους και εξουσιοδοτημενα αλλα και εξιδεικευμενα και κανεις απο αυτους δεν εχει !!!!!
Μα ειναι δυνατον ...? -
Ο χρήστης orbit έγραψε:
απο που εισαι ρε ψηλε ?
Αθηνα ειμαι, ξερεις κανενα συνεργειο που κανει αυτη τη μετρηση ? Γιατι οι περισσοτεροι δεν ...
Μουτσοπουλου και βαλτετσιου 10 στα Καμινια Πειραια
Το μαγαζι λεγεται Mike's Sport
Zητα το Μιχαλη και πες οτι ερχεσαι απο το Μητσο με το ασημενιο vw golf.τηλ. 2104274008
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Μουτσοπουλου και βαλτετσιου 10 στα Καμινια ΠειραιαΤο μαγαζι λεγεται Mike's Sport
Zητα το Μιχαλη και πες οτι ερχεσαι απο το Μητσο με το ασημενιο vw golf.τηλ. 2104274008
Εισαι αρχηγος ! Θα επικοινωνησω μαζι του το ταχιστο,
θενκς μαν
Τεστ διαρροης κυλινδρων (Leak down test) ?