-
Η αληθεια ειναι οτι στην μικρη πόλη που μενω εγω στην θηβα δεν εχει auto car wash.
Πριν 3 εβδομαδες ειχα κατεβει Τατοϊου για practiker... και συναντησα λιγο πριν το practiker ενα τετοιο πλυντηριο, με 7 ευρω το επλενε μεσα εξω...τελικα το επληνα μόνο απ εξω με 5 ευρω, τυχαίνει να ηταν και το 1ο πλυσιμο που εκανα στο αυτοκινητο αφου ειχα καμια εβδομαδα που το ειχα παραλαβει καινουριο.Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα διοτι δεν ειχα ξαναπλύνει αυτοκινητο σε τετοιο πλυντηριο (ποσο μαλλον καινουριο).
Καθαρισε πολυ καλα κ σε 5-7' ηταν εξω για σκουπισμα, ενα πλυν ηταν οτι οι πακιστανοι δεν σκοτωθηκαν και πολυ να καθαρισουν καλα τα νερα με τα πανια, και εβαλα το χερι μου.
Μετα απο 1 εβδομαδα ανακάλυψα μια ρωγμή στο πλαινο φλασακι, δεν εχει γινει τρυπα άλλα φαινεται μια μικρη χαρακια, πρεπει να εγινε απο τα μεγαλα σιρίτια καθαρισματος του πλυντηριου, τα οποια ειναι βαρια και πεφτουν με δυναμη πανω στο εξωτερικο του.1)Το ερωτημα μου ειναι, να εμπιστεύομαι αυτοματα πλυντήρια ή παιζει να εχει καμια πετρα η βουρτσα κ να μου το γρατσουνίσει?... ή να μου τυχει κάποια άλλη ζημια απο κατι άλλο... ειδικα τωρα που ειναι και καινουριο και φοβάμαι κ τον ισκιο μου .
2)Τα απορυπαντικα που βάζουν ειναι της προκοπής?
3) Αν ειναι όλα καλά σε αυτα τα πλυντήρια θα ηθελα να μου προτείνεται κάνα άλλο πλυντήριο καλό που έχετε πάει ή ακούσει ...θα προτιμούσα προς ανατολικη Αττικη. -
Η αληθεια ειναι οτι στην μικρη πόλη που μενω εγω στην θηβα δεν εχει auto car wash.
Πριν 3 εβδομαδες ειχα κατεβει Τατοϊου για practiker... και συναντησα λιγο πριν το practiker ενα τετοιο πλυντηριο, με 7 ευρω το επλενε μεσα εξω...τελικα το επληνα μόνο απ εξω με 5 ευρω, τυχαίνει να ηταν και το 1ο πλυσιμο που εκανα στο αυτοκινητο αφου ειχα καμια εβδομαδα που το ειχα παραλαβει καινουριο.Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα διοτι δεν ειχα ξαναπλύνει αυτοκινητο σε τετοιο πλυντηριο (ποσο μαλλον καινουριο).
Καθαρισε πολυ καλα κ σε 5-7' ηταν εξω για σκουπισμα, ενα πλυν ηταν οτι οι πακιστανοι δεν σκοτωθηκαν και πολυ να καθαρισουν καλα τα νερα με τα πανια, και εβαλα το χερι μου.
Μετα απο 1 εβδομαδα ανακάλυψα μια ρωγμή στο πλαινο φλασακι, δεν εχει γινει τρυπα άλλα φαινεται μια μικρη χαρακια, πρεπει να εγινε απο τα μεγαλα σιρίτια καθαρισματος του πλυντηριου, τα οποια ειναι βαρια και πεφτουν με δυναμη πανω στο εξωτερικο του.1)Το ερωτημα μου ειναι, να εμπιστεύομαι αυτοματα πλυντήρια ή παιζει να εχει καμια πετρα η βουρτσα κ να μου το γρατσουνίσει?... ή να μου τυχει κάποια άλλη ζημια απο κατι άλλο... ειδικα τωρα που ειναι και καινουριο και φοβάμαι κ τον ισκιο μου .
2)Τα απορυπαντικα που βάζουν ειναι της προκοπής?
3) Αν ειναι όλα καλά σε αυτα τα πλυντήρια θα ηθελα να μου προτείνεται κάνα άλλο πλυντήριο καλό που έχετε πάει ή ακούσει ...θα προτιμούσα προς ανατολικη Αττικη. -
1ον δεν παθαινει τιποτα το αυτοκινητο οπου και αν το πλυνεις, το να γινουμε μυγιαγγιχτοι υποδουλοι των λαμαρινων ειναι θεμα
2ον το οτι εισαι 100 κιλα σε κανει κατα καποιο τροπο ατρομητο? -
Συντοπίτη (από Καπαρελλι ) όντως εκεί είναι ζώα. Αλλά δεν νομίζω να στο προκάλεσε αυτό.
Στη ΒΡ λίγο πιό κάτω το πλένουν τζαμι και προσεκτικά. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
1ον δεν παθαινει τιποτα το αυτοκινητο οπου και αν το πλυνεις, το να γινουμε μυγιαγγιχτοι υποδουλοι των λαμαρινων ειναι θεμα
2ον το οτι εισαι 100 κιλα σε κανει κατα καποιο τροπο ατρομητο?Αιτιολόγησε μου γιατι δεν υπαρχη προβλημα, πχ μπορουσες να πεις οτι τα καθαριστικα τους και ο αφρός ειναι ο.κ, δλδ ειναι ελεγχμενος και εγγυημενος.... τα πανια τους ειναι ο.κ, και με τις βουρτσες δεν υπαρχη προβλημα... τελος παντων καποια αιτιολογια.Και μιγιαγγιχτος δεν ειμαι ουτε υποδουλοςς τον λαμαρινων, παθών ειμαι απο πλυντηριο...και τωρα με τις βουρτσες φοβάμαι μην γινω 2η φορα.
Οσο να ειναι άλλο 100κιλα άλλο 70κιλα... και εγραψα και κατι άλλο πανω σε αυτο που πιστευω οτι το διαβασες, ετσι λοιπον δεν ειναι μόνο το βαρος
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Αιτιολόγησε μου γιατι δεν υπαρχη προβλημα, πχ μπορουσες να πεις οτι τα καθαριστικα τους και ο αφρός ειναι ο.κ, δλδ ειναι ελεγχμενος και εγγυημενος.... τα πανια τους ειναι ο.κ, και με τις βουρτσες δεν υπαρχη προβλημα... τελος παντων καποια αιτιολογια.Και μιγιαγγιχτος δεν ειμαι ουτε υποδουλοςς τον λαμαρινων, παθών ειμαι απο πλυντηριο...και τωρα με τις βουρτσες φοβάμαι μην γινω 2η φορα.Οσο να ειναι άλλο 100κιλα άλλο 70κιλα... και εγραψα και κατι άλλο πανω σε αυτο που πιστευω οτι το διαβασες, ετσι λοιπον δεν ειναι μόνο το βαρος
Για το πρωτο το μονο που ξερω ειναι οτι συγγενης μου με πανακριβα αυτοκινητα τα πλενει σχεδον παντα σε βουρτσες και δεν εχει αντιμετωπισει το παραμικρο....αν ειναι να κατσουμε να κοιταμε τις λαμαρινες στον ηλιο με μεγενθυντικο φακο μην εχουν καμια εκδοριτσα το χασαμε το παιχνιδι...δηλ αν σε τρακαρουν τι θα κανεις? θα κλειστεις στο ψυχιατρειο?
Για το δευτερο ως πρωην πρωταθλητης ερασιτεχνικου muay thai και νυν ενεργος ακομα κατι ξερω επιτρεψε μου...εχοντας επιπλεον κανει εκατονταδες δυνατα σπαρινγκ με αθλητες της βαριας κατηγοριας ανω των 90-100κ...και γω ειμαι στα 69κ. Ποτε μην υποτιμας τον αλλον. Φιλικα -
Aν θες να το χεις κουκλα εξωτερικα σε ελαχιστο χρονο,μη σε χαλανε οι βουρτσες και πηγαινε το αφοβα οταν βρεις καποιο πρατηριο που να αξιζει(μεσα καλυτερα ασχολησου μονος σου οποτε εχεις χρονο).Το πολυ πολυ οταν αποκτησει εντονη αραχνη το χρωμα,το πας σ ενα καταστημα που να κανει detailing,τους το αφηνεις 2 μερες και το παιρνεις κυριολεκτικα καλυτερο απο καινουριο
-
Δεν είναι όλες οι ...βούρτσες ίδιες.
Άλλες πλένουν πολύ καλά, άλλες όχι τόσο καλά και οι χαλασμένες βούρτσες μπορεί να κάνουν ζημιά.
Τις σπάνιες φορές που πλένω το αμάξι διαλέγω τις πιο φτηνές εκτός αν πρόκειται να το πλύνω μέσα-έξω. -
Για αυτο ακριβως ειπα να το παει οταν βρει καποιο που να αξιζει
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Για το πρωτο το μονο που ξερω ειναι οτι συγγενης μου με πανακριβα αυτοκινητα τα πλενει σχεδον παντα σε βουρτσες και δεν εχει αντιμετωπισει το παραμικρο....
Δεν ξέρω πως εννοείς το «παραμικρό», και δεν είναι ανάγκη να χαλάει κάτι μετά το πλύσιμο, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε σε τι κατάσταση είναι το βερνίκι.
Συναντάς στο δρόμο απαστράπτουσες λιμουζίνες, που ενώ είναι πεντακάθαρες, οι «αράχνες» και οι σκιές στο βερνίκι είναι σε πρώτο πλάνο.
Εκεί φαίνεται ο μερακλής... -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Για το πρωτο το μονο που ξερω ειναι οτι συγγενης μου με πανακριβα αυτοκινητα τα πλενει σχεδον παντα σε βουρτσες και δεν εχει αντιμετωπισει το παραμικρο....
Δεν ξέρω πως εννοείς το «παραμικρό», και δεν είναι ανάγκη να χαλάει κάτι μετά το πλύσιμο, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε σε τι κατάσταση είναι το βερνίκι.
Συναντάς στο δρόμο απαστράπτουσες λιμουζίνες, που ενώ είναι πεντακάθαρες, οι «αράχνες» και οι σκιές στο βερνίκι είναι σε πρώτο πλάνο.
Εκεί φαίνεται ο μερακλής...Και εγώ πάντα σε βούρτσες τα βάζω........Ας βγάλουν αράχνες...ποιός ασχολείται ?
-
Eτσι ακριβως...who cares? που λενε και στο χωριο μου
-
έτσι λέγαμε κ εμείς. όταν έφυγε το βερνίκι από τους καθρέφτες, από τα χερουλια στις πόρτες όμως, το είδαμε διαφορετικά. αμάξια ίμπιζα κ πριμέρα 6ετίας.
το θεωρώ χαζομάρα να πηγαίνεις το αμάξι σε βουρτσα κ 100 μέτρα πιο κάτω να υπάρχει άλλο μαγαζί που με τα ίδια λεφτά πλένει στο χέρι -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αιτιολόγησε μου γιατι δεν υπαρχη προβλημα, πχ μπορουσες να πεις οτι τα καθαριστικα τους και ο αφρός ειναι ο.κ, δλδ ειναι ελεγχμενος και εγγυημενος.... τα πανια τους ειναι ο.κ, και με τις βουρτσες δεν υπαρχη προβλημα... τελος παντων καποια αιτιολογια.Και μιγιαγγιχτος δεν ειμαι ουτε υποδουλοςς τον λαμαρινων, παθών ειμαι απο πλυντηριο...και τωρα με τις βουρτσες φοβάμαι μην γινω 2η φορα.
Οσο να ειναι άλλο 100κιλα άλλο 70κιλα... και εγραψα και κατι άλλο πανω σε αυτο που πιστευω οτι το διαβασες, ετσι λοιπον δεν ειναι μόνο το βαρος
Για το πρωτο το μονο που ξερω ειναι οτι συγγενης μου με πανακριβα αυτοκινητα τα πλενει σχεδον παντα σε βουρτσες και δεν εχει αντιμετωπισει το παραμικρο....αν ειναι να κατσουμε να κοιταμε τις λαμαρινες στον ηλιο με μεγενθυντικο φακο μην εχουν καμια εκδοριτσα το χασαμε το παιχνιδι...δηλ αν σε τρακαρουν τι θα κανεις? θα κλειστεις στο ψυχιατρειο?
Για το δευτερο ως πρωην πρωταθλητης ερασιτεχνικου muay thai και νυν ενεργος ακομα κατι ξερω επιτρεψε μου...εχοντας επιπλεον κανει εκατονταδες δυνατα σπαρινγκ με αθλητες της βαριας κατηγοριας ανω των 90-100κ...και γω ειμαι στα 69κ. Ποτε μην υποτιμας τον αλλον. ΦιλικαΕπιτρεψε μου και μενα να σου πω το εξης:(οσα κιλα και να ειναι ο παλαιστης)... αν σε πιάσει παλαιστής κ δεν προλάβεις σε 5 δέκατα του δευτερολεπτου εισαι ξαπλα...ακομα και τσουντοκα κουλουριαζονται...'προυποθεση να κατεχει καπως απο παλη ο παλαιστης.'... καλο του μουαι ται, αλλά στην ηλικια που ειμαι εγω δεν προλαβαινω να ασχοληθω, αυτα οταν ειμουν μικρος δεν υπηρχαν.
Τωρα για το ψυχιατρειο μπορει να κλειστό και χωρις να τρακαρω ... αν με τρακαρουν βεβαια δεν θα κλειστο πουθενα διοτι ειναι ενας απροβλεπτος παράγοντας, άλλα το πλυσιμο ειναι δικη μου παρεμβαση.
Βλεποντας και αυτα ψαχνοντας στο νετ http://www.youtube.com/watch?v=PZjWkB_q2lE ... σκεφτόμεθα
Ηβουρτσα που πηγα εκει στην τατοϊου φενοταν καλη, πολυ καλη θα ελεγα...πηγα γιατι ειδα ουρα τα αμαξια, λεω κατι θα ξερουν ολοι αυτοι που περιμενουν...Με τον chemic για αλλη μια φορα συνφωνουμε ..
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Aν θες να το χεις κουκλα εξωτερικα σε ελαχιστο χρονο,μη σε χαλανε οι βουρτσες και πηγαινε το αφοβα οταν βρεις καποιο πρατηριο που να αξιζει(μεσα καλυτερα ασχολησου μονος σου οποτε εχεις χρονο).Το πολυ πολυ οταν αποκτησει εντονη αραχνη το χρωμα,το πας σ ενα καταστημα που να κανει detailing,τους το αφηνεις 2 μερες και το παιρνεις κυριολεκτικα καλυτερο απο καινουριοdetailing θα εννοεις το γυάλισμα με αλοιφες?... κ γιατι να μην το πας σε φαρνατζη να στο περασει με αληφαδωρο ?
-
Πως η βούρτσα είναι ο,τι καλύτερο
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
detailing θα εννοεις το γυάλισμα με αλοιφες?... κ γιατι να μην το πας σε φαρνατζη να στο περασει με αληφαδωρο ?Το ίδιο πράμα δεν είναι; Έχει σημασία αν θα στο αλείψει κάποιος σε μαγαζί detailing ή σε φαναρτζίδικο;;
-
O φαναρτζής θα σου το κάνει χειρότερο απ'ό,τι είναι.
-
+1!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
O φαναρτζής θα σου το κάνει χειρότερο απ'ό,τι είναι.με το συμπαθειο αυτο το ξερεις σιγουρα?
καταλαθος ειχε σκασει αφρος πολυερεθανης και ειχε πεσει σε καπο μασκα και στο ενα φτερο μιας bmw πριν χρονια, προσπαθησα μονος μου να το καθαρισω άλλα γιοκ, το πηγα σε ενα γνωστο φαναρτζη ο οποιος το καθαρισε και το γυαλισε, εγινε καλυτερο απο οτι ηταν πριν (μαλιστα σβησαν και κατι γρατσουνιες που ειχαν γινει).Η bmw ηταν μοντελο του 1997 και το συμβαν ειχε γινει 2008.
Την περασε με 5-6 νουμερα αληφαδωρου... μηπως αν ξερει την δουλεια του ο αλλος μπορει να κανει θαυματα?
ειχα πληρωσει 150 ευρω τοτε, το αυτοκινητο ηταν γειτονα άλλα την ζημια την ειχα κανει εγω...
απορια για αυτοματο πλυντηριο αυτοκινητων