-
το πρωτο ειναι γνωστο εργαλειο gilera-aprilia http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2268281/
και μετα το citicom 300cc και το f4 http://www.gorgolis.gr/sym_scooters.htm\Το SR ερχετε 1000ευρω ποιο ακριβο απο το citicom, σε εμφανιση λεει ποιο πολλά...μετα το sym f4 ερχετε στα ιδια λ7 αλλα με καναπεδατο καθισμα...τι λετε?
-
το πρωτο ειναι γνωστο εργαλειο gilera-aprilia http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2268281/
και μετα το citicom 300cc και το f4 http://www.gorgolis.gr/sym_scooters.htm\Το SR ερχετε 1000ευρω ποιο ακριβο απο το citicom, σε εμφανιση λεει ποιο πολλά...μετα το sym f4 ερχετε στα ιδια λ7 αλλα με καναπεδατο καθισμα...τι λετε?
-
to sym f4 και το sr ειναι τα υποψηφια μεχρι τωρα..., θα παω να τα δω απο κοντα και θα αποφασισω τι θελω, καναπεδατο με χωρους ( f4 κυριλέ με γραβατα )** ή** σπορ ( sr δλδ ) με σκισμενο τζιν και γυαλι περιπτερεϊμπαν
-
Υπερτιμημένο το Beverly;
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια;
Πάνε ρώτα πώς και πόσο θα πουλήσεις ένα Beverly αν θελήσεις και εναλλακτικά τι θα τα κάνεις αυτά τα δύο που σκέφτεσαι...
-
σωστό αυτό που λες αλλά εν μέρει. η sym έχει 'φτιάξει' όνομα στην ελληνική αγορά κ σε πωλήσεις είναι στις πρώτες θέσεις ενώ τα σκουτερ της είναι πολύ αξιοπιστα.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Υπερτιμημένο το Beverly;Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια;
Πάνε ρώτα πώς και πόσο θα πουλήσεις ένα Beverly αν θελήσεις και εναλλακτικά τι θα τα κάνεις αυτά τα δύο που σκέφτεσαι...
Και να το χρυσοπληρωσω για να το μεταπουλησω? οχι δεν θελω..., τα beverly δεν με αρεσουν και εμφανισιακα, είμαι του στυλ καναπεδατο ή nexus..., πχ ενα X10 ή ενα XEVO 400CC θα με υπερκαλυπτε αλλά ακριβοτερα απο sym http://www.gr.piaggio.com/el_GR/listino ... step1.aspx , κοιτα το symf4 δεν το εχω δει απο κοντα, οταν το δω κ δεν μου αρεσει η ποιότητα πλαστικων του..η στιβαροτητα που προσδιδει, οι διακοπτες του κλπ μπορει να παω σε ενα Χ7 piagio, αν και το f4 μου αρεσει περισσοτερο απο το x7, αν το x7 εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης θα το προτιμήσω... θα δω βεβαια και το aprilia sr για να καταλήξω, το σιγουρο ειναι οτι το scaraveo που εχω δει απο κοντα απο απριλια δεν με καλύπτει με τιποτα εμφανισιακα.
-
Πηγα εχθες και ειδα 2 μαγαζια με σκουτερ κοντα στην Πόλη μου, όχι στην Αθηνα.
Το ένα είχε honda και piagio, και το άλλο έγραφε susuki και kymco, susuki δεν είχε ούτε ένα μέσα, kymco είχε 2 το ενα 125cc και το αλλο 150cc, η αληθεια ειναι οτι η ποιοτητα κατασκευης δεν με ενθουσιασε στα kymco, βεβαια ποτε δεν με ξετρελεναν τα kymco, αν και το 300cc μπορει να ειχε διαφορετικη ποιοτητα κατασκευης.Οσο αναφορα τα susuki bergman δεν ειχε να δω, και μου το αφηνε 5500ευρω..., 'δεν νομιζω τακη'.
Στo άλλο μαγαζί που είχε τα piagio ειχε τα παντα απο κυβικα και μοντελα, η αληθεια ειναι οτι τα carnaby μεενθουσιασαν ποιο πολυ απο τα beverly... αλλα αυτο που με αφησε πολυ καλες εντυπωσεις απο ποιοτητα κατσκευης ηταν το honda 125cc kai 150cc.Περιμενω να κατεβω Αθηνα να δω τα sym -
Είχα το GTS 300i (προηγούμενο μοντέλο του f4). Πολύ ευχαριστημένος. Το f4 είναι καλύτερο αλλά και πιο τσιμπημένο στην τιμή. Θα περίμενα για την έκδοση με το ABS που αναμένεται σε λίγους μήνες. Για περισσότερα μπορείς να ρωτήσεις τους κατόχους στο scooterclubhellas.
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Πηγα εχθες και ειδα 2 μαγαζια με σκουτερ κοντα στην Πόλη μου, όχι στην Αθηνα.
Το ένα είχε honda και piagio, και το άλλο έγραφε susuki και kymco, susuki δεν είχε ούτε ένα μέσα, kymco είχε 2 το ενα 125cc και το αλλο 150cc, η αληθεια ειναι οτι η ποιοτητα κατασκευης δεν με ενθουσιασε στα kymco, βεβαια ποτε δεν με ξετρελεναν τα kymco, αν και το 300cc μπορει να ειχε διαφορετικη ποιοτητα κατασκευης.Οσο αναφορα τα susuki bergman δεν ειχε να δω, και μου το αφηνε 5500ευρω..., 'δεν νομιζω τακη'.
Στo άλλο μαγαζί που είχε τα piagio ειχε τα παντα απο κυβικα και μοντελα, η αληθεια ειναι οτι τα carnaby μεενθουσιασαν ποιο πολυ απο τα beverly... αλλα αυτο που με αφησε πολυ καλες εντυπωσεις απο ποιοτητα κατσκευης ηταν το honda 125cc kai 150cc.Περιμενω να κατεβω Αθηνα να δω τα symποιο kymco είχε??? Για να λες 125 και 150 κυβικά μάλλον θα ήταν agility.Kαμία σχέση τα πλαστικά του agility,με τα πλαστικά απο μεγαλύτερα kymco.Aν είσαι επαρχεία μην πάρεις κάτι με μικρότερους απο 16' τροχούς ,το ζώ κάθε μέρα αυτο το θέμα.Εκτος απο sym κοίτα και το kymco people gti σε 200 και 300 κυβικά,ενα απο τα καλύτερα και με φθηνά ανταλλακτικά και 16' τροχούς.Πες μας και για τι χρήση το θες.
-
Αφιερωσα 2 Σαβατα και κοιταξα διάφορα μοντέλα scooter σε πολλα μαγαζια, διαπίστωσα οτι για την τσεπη μου μπορω μεχρι 3300ευρω, και αν δωσω το aprilia που εχω θα πάω στα 3000ευρω...
Αυτα που μου αρεσαν ειναι δυο μηχανακια, το scarabeo 200cc και το carnaby 300cc, το sr aprilia 300cc που ελεγα ποιο πανω δεν μπορω να το φτασω οικονομικα.
Τωρα θα ηθελα να μου στείλετε pm για καλούς πωλητές που εχετε ακουσει για αυτα τα skoyter, δλδ καλους πωλητες για PIAGIO στην αθηνα -
Αφιερωσα 2 Σαβατα και κοιταξα διάφορα μοντέλα scooter σε πολλα μαγαζια, διαπίστωσα οτι για την τσεπη μου μπορω μεχρι 3300ευρω, και αν δωσω το aprilia που εχω θα πάω στα 3000ευρω...
Αυτα που μου αρεσαν ειναι δυο μηχανακια, το scarabeo 200cc και το carnaby 300cc, το sr aprilia 300cc που ελεγα ποιο πανω δεν μπορω να το φτασω οικονομικα.
Τωρα θα ηθελα να μου στείλετε pm για καλούς πωλητές που εχετε ακουσει για αυτα τα skoyter, δλδ καλους πωλητες για PIAGIO στην αθηνα -
Sportcity Street στα 3390?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Sportcity Street στα 3390?γιατι sportcity και οχι carnaby?, αφου αν θυμάμαι καλα εχουν τους ιδιους κινητηρες, απο κει και περα τι διαφορες εχουν εκτος απο την εμφανιση που ειναι θεμα γουστου!
-
Δεν ξερω την τιμη του ουτε τις διαφορες τους. Αν ειναι μεσα στα χρηματα που θες να διαθεσεις και σου αρεσει, τοτε καλοταξιδος!
sr-max ή sym