-
Σωστα!!! Αυτα ειναι τα εταιρικα!!!
...αυτο που λες για την αναγενηση και την v power ποσες φορες το εχεις τσεκαρει?
δηλ σε τι ποσοστο βαζεις απο την μεν.. και σε τι ποσοστο απο την δε! -
70 % v power 30% ελιν. Επίσης ίδια λίτρα ελιν μου βγάζουν παραπάνω χλμ.
Ισως ειναι κ η ιδέα μου ή το πρόσθετο που δοκίμασα για προληπτικό καθαρισμο φιλτρου.
Πάντως με v power μου φαίνεται πιο αθορυβο.D-4D...
-
Φιλε αν δεν σου κανει κοπο... και μπορεις να βρεις καποιο καλο ΕΚΟ πρατηριο δοκιμασε την! Πιστευω πως θα δεις και οικονομια....
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Φιλε αν δεν σου κανει κοπο... και μπορεις να βρεις καποιο καλο ΕΚΟ πρατηριο δοκιμασε την! Πιστευω πως θα δεις και οικονομια....Είχα μπει σε ταξί πριν πάρω το αυτοκίνητο και οδηγός με 900000χλμ μου είχε πει οτι βάζει εκο.
Δεν εχω κανένα καλυψω κοντά μου. Το πιο κοντινό ειναι στην αργυρουπολη κ στο νοσοκομείο σωτηρία , αλλα δεν ξέρω ποιότητα. Κόσμο έχουν.
Έχεις υπόψιν σου κανένα εμπιστο να δοκιμάσω;D-4D...
-
Εγω ξανα ξεκινησα να βαζω ΕΚΟ (γιατι δεν ειχα πρατηριο κοντα) σε ενα εταιρικο που ανοιξε τελευταια... αλλα ειναι Λ.Αθηνων & Σφακιων Περιστερι!
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
Αναφέρομαι σε αυτούς που φέρνουν την καταστροφή. Εννοείται οτι πριν κάποιος αγοράσει σύγχρονο diesel ειναι βασικό να ξέρει για το φιλτρο κ τα μείον του. Μην μηδενιζουμε ομωσ τα πάντα. Ο φίλος με το προβλημα check engine εχει καινούριο αυτοκίνητο κ όπως λέει το κινεί σε ανοιχτό δρόμο. Φιλε καρατζιζ ενημέρωσε μας αν βρηκες λύση κ αν ειναι όντως το φιλτρο.
D-4D...
Λοιπόν, πήγα σήμερα και πήρα το αμάξι.
Ο υπεύθυνος του συνεργείου είπε ότι τελικά κάνανε ηλεκτρονική ανάπλαση(στήν αρχή είχε πεί για χημική 150 ευρώ) και πέρασαν στόν εγκέφαλο ένα πρόγραμμα σαν αναβάθμιση, που τους έστειλαν από τα κεντρικά στην αθήνα.Αυτό το αναβαθμισμένο πρόγραμμα λέει, θα έρθει σαν οδηγία για να το περάσουν κ σε άλλα αυτοκίνητα που έχουν το ίδιο πρόβλημα.
ΜΑΛΛΟΝ δέν αναγνώριζε ο εγκέφαλος, ώστε να κάνει ανάπλαση το φίλτρο κ αυτό γέμιζε!
Όλα αυτά δοκιμαστικά, ώστε να κάνω ακόμη 500-700 χλμ. να δούμε τι θα γίνει.
Αν δεν ανάψει ξανά, όλα καλά!
Αν ανάψει ξανά, κάνω τα προβλεπόμενα και σβήσει όλα καλά!
Αν ανάψει ξανά, κάνω τα προβλεπόμενα κ δέν σβήσει πάω άμεσα το αμάξι για να δούν μήπως υπάρχει πρόβλημα σε αισθητήρες ,ή κάπου αλλού δέν θυμάμαι τι είπε.
Όταν του είπα για τα καύσιμα, αφού εκεί αρχικά είχε εντοπίσει την βλάβη..και δεν κάλυπτε η εγγύηση(150 ευρώ) μου είπε πάλι γενικά και αόριστα ότι όλα τα καύσιμα από όλα τα πρατήρια είναι μάπα στήν ελλάδα....!!!!
Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο θέμα που ούτε αυτοί δεν ξέρουν ούτε έχουν εντοπίσει ακόμη,ας ελπίσουμε να λυθεί το προβλημα από το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα που πέρασαν στόν εγκέφαλο!!!Φίλε είχαμε θετική εξέλιξη;
D-4D...
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Επίσης εχω παρατηρήσει περισσότερες φορές αναγέννηση με v power σε αντιθεση με απλο ελιν που βαζω στις ίδιες διαδρομές.
Εκο δεν εχω δοκιμάσει. Να υποθεσω εμπιστευόμαστε τα πρατήρια ΚΑΛΥΨΩ της εκο;D-4D...
Επειδη εχω και εγω d4d,πως καταλαβαινεις οτι ξεκινησε η αναγεννηση?
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Επίσης εχω παρατηρήσει περισσότερες φορές αναγέννηση με v power σε αντιθεση με απλο ελιν που βαζω στις ίδιες διαδρομές.
Εκο δεν εχω δοκιμάσει. Να υποθεσω εμπιστευόμαστε τα πρατήρια ΚΑΛΥΨΩ της εκο;D-4D...
Επειδη εχω και εγω d4d,πως καταλαβαινεις οτι ξεκινησε η αναγεννηση?
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk
Αυξημένο ρελαντί, ακριβώς 1000 στροφές.
Επίσης αν έχεις οθόνη κ ειναι στη ρύθμιση που δείχνει την κατανάλωση, θα δεις να εκτοξεύονται οι γραμμές στο 10 ή αν είσαι σε κατηφόρα κ τσουλαει με ταχύτητα μεσα, θα δεις να κινείται ανοδικά η στιγμιαια κατανάλωση. Επίσης αλλάζει κ ο θόρυβος του κινητήρα.
Το βασικό ειναι να μην τη διακοπτεις κ να έχεις πάτημενο συνεχόμενα το γκάζι για να κάψει τα σωματίδια εν κινήσει.
Επίσης βασικο τα λάδια σου να ειναι προδιαγραφης c2 όπως λέει το μανιουαλ. Πετρέλαιο που βάζεις;D-4D...
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Αναφέρομαι σε αυτούς που φέρνουν την καταστροφή. Εννοείται οτι πριν κάποιος αγοράσει σύγχρονο diesel ειναι βασικό να ξέρει για το φιλτρο κ τα μείον του. Μην μηδενιζουμε ομωσ τα πάντα. Ο φίλος με το προβλημα check engine εχει καινούριο αυτοκίνητο κ όπως λέει το κινεί σε ανοιχτό δρόμο. Φιλε καρατζιζ ενημέρωσε μας αν βρηκες λύση κ αν ειναι όντως το φιλτρο.
D-4D...
Λοιπόν, πήγα σήμερα και πήρα το αμάξι.
Ο υπεύθυνος του συνεργείου είπε ότι τελικά κάνανε ηλεκτρονική ανάπλαση(στήν αρχή είχε πεί για χημική 150 ευρώ) και πέρασαν στόν εγκέφαλο ένα πρόγραμμα σαν αναβάθμιση, που τους έστειλαν από τα κεντρικά στην αθήνα.Αυτό το αναβαθμισμένο πρόγραμμα λέει, θα έρθει σαν οδηγία για να το περάσουν κ σε άλλα αυτοκίνητα που έχουν το ίδιο πρόβλημα.
ΜΑΛΛΟΝ δέν αναγνώριζε ο εγκέφαλος, ώστε να κάνει ανάπλαση το φίλτρο κ αυτό γέμιζε!
Όλα αυτά δοκιμαστικά, ώστε να κάνω ακόμη 500-700 χλμ. να δούμε τι θα γίνει.
Αν δεν ανάψει ξανά, όλα καλά!
Αν ανάψει ξανά, κάνω τα προβλεπόμενα και σβήσει όλα καλά!
Αν ανάψει ξανά, κάνω τα προβλεπόμενα κ δέν σβήσει πάω άμεσα το αμάξι για να δούν μήπως υπάρχει πρόβλημα σε αισθητήρες ,ή κάπου αλλού δέν θυμάμαι τι είπε.
Όταν του είπα για τα καύσιμα, αφού εκεί αρχικά είχε εντοπίσει την βλάβη..και δεν κάλυπτε η εγγύηση(150 ευρώ) μου είπε πάλι γενικά και αόριστα ότι όλα τα καύσιμα από όλα τα πρατήρια είναι μάπα στήν ελλάδα....!!!!
Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο θέμα που ούτε αυτοί δεν ξέρουν ούτε έχουν εντοπίσει ακόμη,ας ελπίσουμε να λυθεί το προβλημα από το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα που πέρασαν στόν εγκέφαλο!!!Φίλε είχαμε θετική εξέλιξη;
D-4D...
Καλησπέρα φίλε.χρόνια πολλά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις.Λοιπόν έχω κάνει γύρο στα 800-900 χλμ. από τότε που έγινε η αναβάθμιση του εγκεφάλου με το νέο πρόγραμμα που περάσανε στην αντιπροσωπεία.Μέχρι στιγμής όλα καλά δέν έχει ανάψει η λυχνία !!!Η συνέχεια βέβαια κ ο χρόνος θα δείξει...!Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω ταχύτητες 2.500 με 3.000 στροφές και το τρέχω από καμιά φορά με την 3η ανεβασμένες στροφές.Όπως είχα γράψει και σε άλλες αναρτήσεις η πορεία μου είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην εγνατία οδό κ πορεία πάω γύρο στα 100-110.πετρέλαιο συνεχίζω να βάζω απο το ίδιο πρατήριο shell v πάουερ αν κ σκέφτομαι να κάνω κ καμιά αλλαγή σε ΕΚΟ ή AVIN.Επίσεις λέω να βάλω ένα πρόσθετο(γράφει για όσους κινητήρες καίνε βιοντίζελ) από το βενζινάδικο της shell που κάνει 30 ευρώ και ρίχνεις κάποια ml σε κάθε φουλάρισμα δέν θυμάμαι την μάρκα του.Αυτά προς στιγμή ο χρόνος θα δείξει!
-
τι κάνει αυτό το προσθετο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι κάνει αυτό το προσθετο;Δέν θυμάμαι κ πολύ καλά.Έλεγε για προστασία αντλίας, μπέκ, ότι δεν πιάνει μύκητες, καλύτερη κάυση του πετρελαίου κτλ.
όταν θα πάω να γεμίσω πάλι θα δω την μάρκα του κ τι γράφει και θα πώ σίγουρα τότε.BILL33 έχεις άποψη για αυτά τα πρόσθετα άν κάνουνε δουλειά? ή κάποιο επώνιμο προιόν?Για πρόσθετο μου είπανε κ στην αντιπροσωπεία κ κάποιοι ταρίφες να βάζω. -
...Επίσεις λέω να βάλω ένα πρόσθετο(γράφει για όσους κινητήρες καίνε βιοντίζελ) από το βενζινάδικο της shell που κάνει 30 ευρώ και ρίχνεις κάποια ml σε κάθε φουλάρισμα δέν θυμάμαι την μάρκα του.Αυτά προς στιγμή ο χρόνος θα δείξει!Το προϊόν είναι για κινητήρες πού χρησιμοποιούν 100% βιοντήζελ (Β100) κάτι που στη χώρα μας δεν το βρίσκεις εύκολα. Εάν δεν βάλεις σκέτο bio πρόβλημα δεν θα έχεις διότι στο κανονικό πετρέλαιο δεν μπορούν να αναπτυχθούν μύκητες ούτε καν στο 20% (Β20) που θα έχουμε σε μερικά χρόνια.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
...Επίσεις λέω να βάλω ένα πρόσθετο(γράφει για όσους κινητήρες καίνε βιοντίζελ) από το βενζινάδικο της shell που κάνει 30 ευρώ και ρίχνεις κάποια ml σε κάθε φουλάρισμα δέν θυμάμαι την μάρκα του.Αυτά προς στιγμή ο χρόνος θα δείξει!
Το προϊόν είναι για κινητήρες πού χρησιμοποιούν 100% βιοντήζελ (Β100) κάτι που στη χώρα μας δεν το βρίσκεις εύκολα. Εάν δεν βάλεις σκέτο bio πρόβλημα δεν θα έχεις διότι στο κανονικό πετρέλαιο δεν μπορούν να αναπτυχθούν μύκητες ούτε καν στο 20% (Β20) που θα έχουμε σε μερικά χρόνια.
Δηλαδή δέν κάνει δουλειά?Τα καύσιμα πόσο της % έχουν εδώ?Νομίζω 6%?
Τι πρόσθετα υπάρχουν αδελφέ να τα ρίξουμε αν είναι προληπτικά, ή τζάμπα τα χρήματα?
Ξέρεις κάποιο προιόν που βοηθάει? -
..... η πορεία μου είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην εγνατία οδό κ πορεία πάω γύρο στα 100-110.Τι καταναλώσεις βλέπεις σε αυτές τις ταχύτητες και τι αμάξι είναι;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
..... η πορεία μου είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην εγνατία οδό κ πορεία πάω γύρο στα 100-110.
Τι καταναλώσεις βλέπεις σε αυτές τις ταχύτητες και τι αμάξι είναι;
Καλησπέρα,το αμάξι είναι το i20 diesel 1400 και έχω κάνει από αρχές δεκεμβρίου εώς τώρα 10.300 χλμ.
Η κατανάλωση είναι γύρο στα 4 με 4,5 λίτρα.πιστεύω ότι είναι καλή ,τώρα όταν λένε για άλλες μάρκες 3,5 ή 3 δέν τα πιστεύω κ πολύ αυτά. -
Το Clio IV μπορει να πετυχει το 3.5 σε ανοιχτο δρομο και με το cc στα 100 - 110
-
http://www.ebay.co.uk/itm/220820895102? ... EBIDX%3AIT
Αυτό το προιόν το έχει βάλει κανείς? -
http://www.ebay.co.uk/itm/220820895102?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Αυτό το προιόν το έχει βάλει κανείς?Γιατί να το βάλεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.ebay.co.uk/itm/220820895102?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Αυτό το προιόν το έχει βάλει κανείς?Γιατί να το βάλεις;
Κάποιος μου είπε ότι καθαρίζει μπέκ, αντλία πετρελαίου, φίλτρο σωματιδίων κτλ κ ότι το βάζει κάθε 5.000χλμ ισχύουν αυτά, πρέπει να μπαίνουν προληπτικά?Εγώ έχω βέβαια 10.300 χλμ ακόμη.BILL έχεις ποστάρει ένα προιόν που είναι αποκλειστικά για το dpf αξίζει να το πάρω?
-
Αν θα σε καθησυχάζει βάλε το,τι να σου πω;
Φίλτρο σωματιδίων diesel