-
Σίγουρα θα πιάσει 130, μάλλον για 135-140 το βλέπω. Αλλά και πάλι μιλάμε για 170€ τέλη.
Καμμία σχέση με τα 540€ του Eclipse Cross, αν επιβεβαιωθούν. (Έγραψα 650€ εκ παραδρομής σε προηγούμενο post).
Αν και 1γρ.διαφορά φαντάζει απίστευτα μικρή διαφορα. Αν το κατάφεραν μπράβο τους.
Πάντως τιμή στα 22 χιλιάρικα δεν θα ξαναδούμε σε καμμία περίπτωση.
Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. -
Ο χρήστης Acceldrag έγραψε:
Ο ΑCCENTWIZARD θα μας κάνει πλακα μάλλον στο μέλλον. Ο κινητήρας αν και δεν πούλησε, είναι διαμάντι. Έτυχε να τον οδηγήσω και σε Pulsar και σε Juke. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.tsiliha έχεις δίκιο, νομίζω πως θα ζορίζεται αρκετά και μόνο αν δεν το 'οδηγάς' θα είναι οκ. Αν το 'πας' κανονικά νομίζω θα καίει και θα ζορίζεται.
Δεν ειμαι τετοιος τυπος Προς το παρον απολαμβανω το αμαξακι μου,μην εχοντας μετανιωσει ουτε στιγμη για την επιλογη μου
Ο κινητηρας ειναι απλα απιστευτος,τοσο σε αποδοση οσο και σε καταναλωση.
Επειδη δεν εχω ασχοληθει,τελος ο MR16DDT;Αν παραγγειλει καποιος σημερα 13αρι βενζινης και 17αρι πετρελαιο ειναι οι επιλογες; -
ΑCCENTWIZARD αυτή τη στιγμή αν πας να παραγγείλεις θα πάρεις το μακρύτερο
Στο site έχουν μόνο τον πετρέλαιο 1.6 και όχι τπτ από βενζίνη και αυτό αφορά μόνο ότι έχουν σε στοκ.
Από εκεί και πέρα, ο νέος πετρέλαιο (1,7) τέλος του χρόνου, αρχές Ιανουαρίου και ο νέος βενζίνη Απρίλιο 2019 (ή ποτέ).Εγώ τολμώ να το πω ότι κλαίω. ήμουν πολύ κοντά στο 1.6 βενζίνη, το πάγωσα γιατί προέκυψε ένα έκτακτο έξοδο και ξεκίνησα ξανά, πάπαλα.
Όπως ανέφεραν και παραπάνω, λογικά το 1.3 θα είναι πιο ακριβό και θα πρέπει να ξεχάσουμε το 21.900€ του 1.6!
Άντε να δούμε. -
Μην τρελαινεσαι,καθε εμποδιο για καλο λενε...
Για τον Αυγουστο παντως βγηκε πρωτο σε πωλησεις στην D suv,ξεπερνοντας το Kodiaq,και δευτερο σε ολη την D πισω απο το Octavia ,ενω τους μηνες Μάιο,Ιουνιο,Ιουλιο ηταν δευτερο σε πωλησεις με μικρη διαφορα απο το Kodiaq,να υποθεσω λογω και της σουπερ τιμης του 1.6 βενζινης.... -
Τέλος ακριβώς!
Έτσι και εγώ...ξεκίνησα Ιούνιο αλλά πάγωσε για λίγο και τέλη Αυγούστου που πήγα, πήρα μεγαλοπρεπώς...το μακρύτερο!
Το μην τρελένεσαι εύκολα το λες αλλά δύσκολα γίνεται.
Λογικά αφού πάμε για Πάσχα και μετά...επίσης αφού απο τα 22 θα πάμε στα...26 δεν ξέρω και εγώ πόσα ακριβώς, μάλλον θα μεταναστεύσω σε χαμηλότερη κατηγορία.
Κάτι που πραγματικά θα με πειράξει αφού είχα ψυχολογικό όριο τα 480-500 αποθηκευτικού χώρου και τα 160 άλογα.
Τώρα...κλάφτα Χαραλάμπη... -
Μια μέτρια λύση είναι ίσως karoq ή kodiaq αλλά είναι θέμα με τον εξοπλισμό. Αν αρχίζεις και το φορτώνεις, ξεφεύγει η τιμή
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Μπορει να ειναι ακριβοτερο αλλα με καλυτερο εξοπλισμο,αν δεν το δουμε πρωτα,οτι και να λεμε ειναι απλα εικασιες...
Οκ,νεος κινητηρας,αλλα και 300 κυβικα κατω,μπορει και να μεινουν ιδιες οι τιμες,αφου ουσιαστικα η εκτοξευση των πωλησεων του αυτοκινητου,στην χαμηλη του τιμη οφειλονται,με τις παλιες τιμες δεν το επαιρνε κανεις.... -
Σωστό απο την μία...300 κυβικά κάτω, πωλήσεις με την νεότερη χαμηλότερη τιμή αλλά απο την άλλη...δεν σε αναγκάζω να τα σκας σε τέλη...των 300 ευρώ παραπάνω. Άρα πάρε μια παλιά τιμή και σε 2 χρόνια ξεκινάμε τα προς τα κάτω.
Άλλωστε μπορεί να έπεσε το 1.6 αλλά οι ακριβές του πετρελαίου ήταν στα ύψη και παρέμειναν. Με εξοπλισμό μεν, ψηλά δε. -
Για τους ρύπους πάντως μην παρασύρεστε. Αυτοί που έχουν ανακοινωθεί (120, 130 κτλ) είναι με το παλιό σύστημα, δεν είναι με το WLTP (θα είναι πολύ παραπάνω). Από 1η τους έτους θα αναγράφονται και θα επηρεάσουν τις τότε ταξινομήσεις.
-
Νομίζω οι νέοι κινητήρες που ανακοινώνονται πια ειναι με το νέο σύστημα όχι με το παλιό.
Και αυτό γιατί τα αμάξια που θα έρχονται με αυτόν τον κινητήρα θα αρχίζουν να πουλιούνται από το νέο έτος.Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Για τους ρύπους πάντως μην παρασύρεστε. Αυτοί που έχουν ανακοινωθεί (120, 130 κτλ) είναι με το παλιό σύστημα, δεν είναι με το WLTP (θα είναι πολύ παραπάνω). Από 1η τους έτους θα αναγράφονται και θα επηρεάσουν τις τότε ταξινομήσεις.Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Ότι τιμές αναγράφονται και αναφέρονται τώρα είναι με το correlated WLTP σε NEDC. Με άλλα λόγια έχουν γίνει οι μετρήσεις με τη μέθοδο και τις προδιαγραφές (κατασκευαστικά, πχ φίλτρο σωματιδίων) του WLTP αλλά έχει γίνει 'αναγωγή' σε NEDC νούμερα. Εξάλλου είναι πολύ χαμηλά για να είναι WLTP.
-
Fidelio η αναγραφή με WLTP είχα την αίσθηση ότι είναι υποχρεωτική από 1/9/2018 και όχι από 1/1/2019, για αυτό και έχει γίνει και αυτός ο χαμός (και οι καθυστερήσεις σε παραγγελίες και παραλαβές). Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα (Kuga και όχι μόνο), που άλλαξαν τους ρύπους από 1/9 και από 140κάτι βρέθηκαν πάνω από 170, γιατί το έκαναν από τώρα?
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ ότι το 130 είναι πολύ χαμηλό και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τόσο για το x-trail. Για να έχουμε νούμερα x-trail, θα πρέπει να πρώτα να μπει στο x-trail και να γίνουν οι μετρήσεις.
-
Μπήκε το πρώτο δοχείο αναθυμιάσεων στην αριστερή πλευρά,αυτές τις μέρες θα παραλάβω και το δεύτερο που πάει δεξιά...
-
Δε γνωρίζω πως κάποιοι τις έχουν αναρτήσει απο΄τώρα. Στην ουσία χάνουν πωλήσεις, γιατί στην άδεια θα μπεί η correlated τιμή μέχρι τέλος του χρόνου. Από 1/9 είναι υποχρεωμένοι όλοι οι κατασκευστές να εναρμονιστούν και να πάρουν τις πιστοποιήσεις για WLTP αλλά όχι και να ταξινομούν με αυτές. Ως περίοδος προσαρμογής μέχρι την 1η του έτους που θα ταξινομούνται με WLTP.
-
Έχουν αναρτήσει τις correlated, όχι τις wltp.
Άρα πάλι σε εμάς θα πέσει η ομίχλη που δεν ξέρουμε το ακριβές νούμερο. Σίγουρα γνωρίζουν τα νούμερα και επίτηδες δεν τα δίνουν απο τώρα στην δημοσιότητα.
Ωραίος accentwizard...να τα διπλασιάσεις... -
Κι εγώ δεν έχω δει κάτι, αλλά επειδή ο φίλος ανέφερε πως κάποιο πχ Kuga ) έχουν πάει από 140 στα 170. Αν αυτές είναι οι correlated τότε μετά πόσο θα φτάσει;
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Κι εγώ δεν έχω δει κάτι, αλλά επειδή ο φίλος ανέφερε πως κάποιο πχ Kuga ) έχουν πάει από 140 στα 170. Αν αυτές είναι οι correlated τότε μετά πόσο θα φτάσει;Off topic αλλά θα πω τον πόνο μου. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που απέρριψα το Kuga, αυτός και η κατανάλωση, sorry αλλά καίει πιο πολύ κι απ' το Rocco μου.
-
Ηρθε και το δεύτερο δοχείο,βρήκα λίγο χρόνο και το εβαλα...
https://photos.app.goo.gl/UKss9ukapbJwBR4z6 -
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε αντιπροσωπεία πότε θα βγει το νέο xtrail βενζίνη και τι κινητήρα, και μου είπε το 2019 ( έτσι αόριστα) με cvt μόνο. Οπότε εικάζω είναι ο 1.3 με 160ιππους
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Φαντάζομαι θα έρθει και με τον 1.7dci.
Nissan X-Trail 2013