-
-
-
-
Σε λίγο καιρό οι γάλλοι θα 'καταφέρουν' να ξεβιδώνουμε το μισό αυτοκίνητο για την αλλαγή μιας λάμπας στους προβολείς ...
-
Τολμάνε που και που, χωρίς να γελοιοποιούνται όπως Ιάπωνες και άλλων εθνικοτήτων ανταγωνιστές τους.
-
Αυτό πιο άσχημο ή το παλιό multipla; χμμμμ....
-
Τα φώτα απο το Golf VII πήραν??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τα φώτα απο το Golf VII πήραν??O
+1.Οσο το κοιταω τοσο πιο βαρετο μου δειχνει απο πισω.
Για το μπροστα τι να πω?Παραξενο και ιδιομορφο αλλα....μου αρεσει. -
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Αυτό πιο άσχημο ή το παλιό multipla; χμμμμ....όντως.
μεγάλη κοτσάνα κ κρίμα, αφού το σημερινό μοντέλο είναι πολύ όμορφο!!
(κ το τωρινό σενικ/εσπας μου φαίνονται χάλια σε σχέση με τα προηγούμενα) -
Ευπεπτο δεν το λές ούτε κοτσάνα ούτε αποτυχία. Μου αρέσει προσωπικά το φουτουριστικό look μπροστά που ξεφεύγει απο τα κλασσικά MPV. Στο πλάι ακολουθεί τις κλασσικές γραμμές των προηγούμενων γενιών, πίσω είναι λίγο συντηρητικό. Θεωρώ πως θα έχει επιτυχημένη πορεία στην αγορά όπως και τα 2 προηγούμενα
-
Εμένα μου αρέσει
-
hydro???
-
Γιατί δεν το λες 'αποτυχία' σχεδιαστικά; Επειδή έχει φουτουριστικό μπροστινό ή ..έτσι;
-
Φυσικά και όχι Ελπίζω σε Hybrid από την πρώτη μέρα διάθεσης
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Γιατί δεν το λες 'αποτυχία' σχεδιαστικά; Επειδή έχει φουτουριστικό μπροστινό ή ..έτσι;Γιατί μου αρέσει, γιατί δεν είναι βαρετό, γιατί έχει φουτουριστικό μπροστινό και γιατί μου αρέσει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί μου αρέσει, γιατί δεν είναι βαρετό, γιατί έχει φουτουριστικό μπροστινό και γιατί μου αρέσει.+1
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φυσικά και όχι Ελπίζω σε Hybrid από την πρώτη μέρα διάθεσηςΝα πα να πεθάνουν και να πάρουν και την peugeot μαζί τους.
Ενδιαφέρον σαν σχέδιο nevertheless.
-
κι εμένα μου αρέσει! Νομίζω ότι τόλμησαν προς τη σωστή κατεύθυνση.
-
Εδώ θυμίζει κάποιο Mitsubishi του 2037 ...
-
Μπροστά είναι ωραίο και πρωτότυπο, πίσω όμως αδιάφορο και βαρετό, ελπίζω να βελτιωθεί.
Citroen C4 Picasso/Grand Picasso II