-
Καλησπερα σε ολη την παρεα! ηρθε ο καιρος να παρω το δικο μου αυτοκινητο..λιγα λογια για μενα: ειμαι φοιτητης ,το θελω για κοντινες αποστασεις αντε και καμια εκδρομουλα μια φορα το μηνα.Το budget ειναι 8500 ταβανι,πιο ταβανι δεν γινεται.επισης 2 χρονια οδηγαω ενα opel corsa c 1000cc .θα ηθελα γνωμες για τα παρακατω:
suzuki swift 1.6 sport
bmw 116i
opel astra gtc
fiat 500 (1.4 sport)
ford fiesta (1.6 sport)
mini cooper s (δυσκολα βρισκεις ομως σε αυτα τα χρηματα)
audi a3
η καποιο αλλο ( mito πχ)Οπως φαινεται εχω μια προτιμηση στις sport εκδοσεις χωρις να ξερω ομως αν θα επρεπε πραγματικα.
Παντως τον τελευταιο καιρο καλοβλεπω το 500ρακι.. οποιος θελει βοηθαει !! ευχαριστω -
Καλησπερα σε ολη την παρεα! ηρθε ο καιρος να παρω το δικο μου αυτοκινητο..λιγα λογια για μενα: ειμαι φοιτητης ,το θελω για κοντινες αποστασεις αντε και καμια εκδρομουλα μια φορα το μηνα.Το budget ειναι 8500 ταβανι,πιο ταβανι δεν γινεται.επισης 2 χρονια οδηγαω ενα opel corsa c 1000cc .θα ηθελα γνωμες για τα παρακατω:
suzuki swift 1.6 sport
bmw 116i
opel astra gtc
fiat 500 (1.4 sport)
ford fiesta (1.6 sport)
mini cooper s (δυσκολα βρισκεις ομως σε αυτα τα χρηματα)
audi a3
η καποιο αλλο ( mito πχ)Οπως φαινεται εχω μια προτιμηση στις sport εκδοσεις χωρις να ξερω ομως αν θα επρεπε πραγματικα.
Παντως τον τελευταιο καιρο καλοβλεπω το 500ρακι.. οποιος θελει βοηθαει !! ευχαριστω -
φιλε μου πουλαω εγω το δικο μου αν σε ενδιαφερει ριξε μια ματια εδω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3386572/ σε ευχαριστω στειλε μου πμ αν θελεις να μιλησουμε
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Το πράσινο πουλί στή μάσκα....Έχει φθηνότερα ανταλλακτικά από τα αντίστοιχα της VW
φοιτητης/πρωτο αμαξι/<8500 ευρα