-
ΟΕΡ 878
@EEE333: -
EEP-7305 σε μτχ auris
-
ΑΖΖ 6679 σε 156.
Καλή φάση να εμφανίζονται νέες πινακίδες σε περιοχές που δεν τις περιμένεις!! -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Σήμερα σας έχω μία έκπληξη ...... έναν νέο κλάδο που δεν το περίμενα να τον δω,εγώ πρώτος ...
... όντως. Και αν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν άλλα 23 ακόμα. Πρέπει να τιμωρηθούμε . (ειδικά εγώ, Νότιας Αθήνας, όλη μέρα εκεί είμαι )
Γενική ερώτηση: σαν πολύ γρήγορα δεν τελείωσαν τα επαγγελματικά του Αλίμου? Θα περίμενα πρώτα να δώσει τα νέα επαγγελματικά η Παλλήνη, ο Πειραιάς και η Αγία Παρασκευή και μετά ο Άλιμος. Μήπως ο κλάδος στο ΙΟΚ τελείωνε στο 7400 τελικά? Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω δει επιβατικό στην 100άδα ΙΟΚ-7401/7500...
-
Είχε ξεκινήσει ο κλάδος από το ΙΟΚ-74** πέρσι το καλοκαίρι και μετά πισωγύρισε στο ΙΟΚ-6500.
-
Ο κλάδος πέρσι ξεκίνησε ταυτόχρονα από το ΙΟΚ-6501 και το ΙΟΚ-7451 αμέσως μετά το ΙΟΗ-7450, τα 7451 ως 75**
δόθηκαν νομίζω σε επαγγ. λήζινγκ (κάτι Πόλο δεν ήταν; ) ενώ από το 6501 ήταν ο κανονικός κλάδος που τελείωσε
προφανώς στο ΙΟΚ-7450 πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου περίπου τώρα έπρεπε να
τελειώνει, αλλά ίσως είχαμε κάποια επιτάχυνση στους ρυθμούς (μαζικές ταξινομήσεις; ) και τελείωσε νωρίτερα.@www2000: Εχεις δίκιο σε όσα λες αλλά η σειρά με την οποία εμείς βλέπουμε τους κλάδους δε συμπίπτει υποχρεωτικά
με την εμφάνισή τους στο δρόμο... -
Χαιρετω την μεγαλη παρεα του φορουμ. Σας ευχομαι ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Μολις ειδα πριν απο 5 λεπτα παπακι κρις μοντενας με πινακιδα ΑΒΚ 10. Λογικα ξεκινησε καινουργια σειρα. Μια απορια μονο... Βλεπω παρα μα παρα πολλες μηχανες με πινακιδες ηρακλειου κρητης.
-
HAN-4812 mito
-
Κι όμως δεν είναι αθλητικό πρωτοσέλιδο ... συνέβει σήμερα στο ... δρόμο ...μου!!!
'Δράμα η Καστοριά στον ΠανΣερραΐΚΩ'' ...
PMT-9446 σε μπλε TOYOTA HILUX,με έδρα Κ.Νευροκόπι ... φορτωμένο καρπούζια αλλά και πατάτες Νευροκοπίου (αμ πως) στα Μετέωρα!!!
KTZ-1927 μτχ. κίτρινο OPEL AGILA CDTI,Καλαμαριά!!!
PMX-3471 σε μπλε HONDA JAZZ,Τσιμισκή!!!
KXZ-2055 σε μτχ. κυπαρισσί BMW 316,πλησίον ... [Δ]!
Στο παρά 12 του christhess (ΙΜΜ-3700) ... είδα σήμερα στην Τσιμισκή σε λευκό LEXUS:
ΙΜΜ-3688 ...@Ομάδα Πινακίδων: Θα σε μαλώσω ... ... και δεν το θέλω
● Δυτικός τομέας (Καλοχώρι): ΝPB 548 (26/07/13),
... ενώ από 30/7 είχα αναφέρει:Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Από moto market,πληροφορήθηκά ότι σήμερα παρέλαβαν:
ΝΡΒ-571 ... 572 ... 573 ... 580 ... 581 ... 582 ... + ΝΡΒ-583 -
ΙΡΕ-7273 Toyota auris
-
ΙΟΒ 8358 σε μια delta που ανέβασε ο Stefan147 στο 'οδήγησα'.
-
HKX 2935 αγνώστων λοιπών στοιχείων.
-
ΚΡΤ 2681 σε ranger εισαγωγής που περίμενε τις πινακίδες του, εδώ και 15 μέρες!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΚΡΤ 2681 σε ranger εισαγωγής που περίμενε τις πινακίδες του, εδώ και 15 μέρες!Άσε... Ο παππούς μου έταξε ένα μεγάλο (δεν ξέρω πόσο ακριβώς) δοχείο φέτα απ' το χωριό στην υπεύθυνη και με τα πολλά του έβγαλε πιο γρήγορα τις πινακίδες για το Datsun!!
Το κορυφαίο βέβαια είναι μετά από 2 μέρες ξανακατέβηκε απ' το χωριό για να της το φέρει και όλοι εκεί μέσα πάθαν πλάκα, αφού νόμιζαν ότι την δούλευε...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ο κλάδος πέρσι ξεκίνησε ταυτόχρονα από το ΙΟΚ-6501 και το ΙΟΚ-7451 αμέσως μετά το ΙΟΗ-7450, τα 7451 ως 75**
δόθηκαν νομίζω σε επαγγ. λήζινγκ (κάτι Πόλο δεν ήταν; ) ενώ από το 6501 ήταν ο κανονικός κλάδος που τελείωσε
προφανώς στο ΙΟΚ-7450 πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου περίπου τώρα έπρεπε να
τελειώνει, αλλά ίσως είχαμε κάποια επιτάχυνση στους ρυθμούς (μαζικές ταξινομήσεις; ) και τελείωσε νωρίτερα.@www2000: Εχεις δίκιο σε όσα λες αλλά η σειρά με την οποία εμείς βλέπουμε τους κλάδους δε συμπίπτει υποχρεωτικά
με την εμφάνισή τους στο δρόμο...Εγώ είμαι περίεργος να μάθω γιατί η Avis ταξινομεί τα επιβατικά στον Χολαργό, ενώ τα επαγγελματικά τα ταξινομεί στον Άλιμο...
-
ΒΧΧ κάτι διψήφιο, ίσως 23
-
ΙΜΜ 3767 σε καποια μερσεντες μτχ. απο τεταρτη
ΥΤΒ 2496 σε μερσεντες επισης αλλα επαγγελματικο. -
ΙΡΕ 7250 σε λευκό Yaris (hybrid? diesel? Αυτό με τα περίεργα φανάρια πίσω τέλος πάντων) το απόγευμα της Παρασκευής στα Εξάρχεια
Sent from HTC Desire X
-
Καλημέρα. Ερωτησούλες...
1- Τα ΚΧΟ - ΚΧΥ - ΚΧΧ έχουν δοθεί σε δίκυκλα;
2- Επίσης το ΗΡΡ έχει δοθεί σε δίκυκλα; Για τα αυτοκίνητα γιατί δεν βγήκε ποτέ; Υπάρχει η πιθανότητα να βγεί κάποια στιγμή μελλοντικά;
3- ΕΥΥ: Υπάρχουν; Αν ναι, υπάρχει φωτογραφία; Πόσα έχουν βγεί μεχρι τώρα;
4- Τα ΡΝΙ - ΡΝΜ - ΡΝΝ - ΡΝΡ που είχαν κάποτε τα φορτηγά και αποσύρθηκαν μαζικά, υπάρχει περίπτωση να βγούν ξανά για ΙΧ αυτή τη φορά;
5- Υπάρχει περίπτωση / πρόβλεψη ολικής ανακατανομής ολόκληρης σειράς αν χρειαστεί; Πχ η Ξάνθη δεν πρόκειται μάλλον να χρειαστεί τα ΗΤ ποτέ, ενω στο Ηράκλειο θα χρησίμευαν πολύ. Ταιριάζουν και τα γράμματα.
6- Υπάρχει περίπτωση / πρόβλεψη να χρησιμοποιηθούν σε δίκυκλα τα ΤΑ, ΕΚ και ΙΑ μελλοντικά;
7- Σε πολύ παλιά παραδείγματα 4ψήφιων / 5ψήφιων πινακίδων, η πινακίδα επάνω έχει και το έτος έκδοσης. (58, 56, 60 κλπ.). Πότε σταμάτησε αυτό και ξεκίνησε η μορφή των 5ψήφιων/6ψήφιων που είχαν μέχρι να αντικατασταθούν; Έχω δει μέχρι 60, (το γνωστό στη Γλυφάδα), απλά ρωτάω αν υπάρχουν παραδείγματα και μετά απο αυτό.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις. Καλό ΣΚ.
-
Ο χρήστης CA5MIU960 έγραψε:
Καλημέρα. Ερωτησούλες...1- Τα ΚΧΟ - ΚΧΥ - ΚΧΧ έχουν δοθεί σε δίκυκλα;
2- Επίσης το ΗΡΡ έχει δοθεί σε δίκυκλα; Για τα αυτοκίνητα γιατί δεν βγήκε ποτέ; Υπάρχει η πιθανότητα να βγεί κάποια στιγμή μελλοντικά;
3- ΕΥΥ: Υπάρχουν; Αν ναι, υπάρχει φωτογραφία; Πόσα έχουν βγεί μεχρι τώρα;
4- Τα ΡΝΙ - ΡΝΜ - ΡΝΝ - ΡΝΡ που είχαν κάποτε τα φορτηγά και αποσύρθηκαν μαζικά, υπάρχει περίπτωση να βγούν ξανά για ΙΧ αυτή τη φορά;
5- Υπάρχει περίπτωση / πρόβλεψη ολικής ανακατανομής ολόκληρης σειράς αν χρειαστεί; Πχ η Ξάνθη δεν πρόκειται μάλλον να χρειαστεί τα ΗΤ ποτέ, ενω στο Ηράκλειο θα χρησίμευαν πολύ. Ταιριάζουν και τα γράμματα.
6- Υπάρχει περίπτωση / πρόβλεψη να χρησιμοποιηθούν σε δίκυκλα τα ΤΑ, ΕΚ και ΙΑ μελλοντικά;
7- Σε πολύ παλιά παραδείγματα 4ψήφιων / 5ψήφιων πινακίδων, η πινακίδα επάνω έχει και το έτος έκδοσης. (58, 56, 60 κλπ.). Πότε σταμάτησε αυτό και ξεκίνησε η μορφή των 5ψήφιων/6ψήφιων που είχαν μέχρι να αντικατασταθούν; Έχω δει μέχρι 60, (το γνωστό στη Γλυφάδα), απλά ρωτάω αν υπάρχουν παραδείγματα και μετά απο αυτό.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις. Καλό ΣΚ.
Καλημέρα!
- Κανονικότατα
- Ναι, στα αυτοκίνητα ξεχάστηκε από λάθος προφανώς... Κανείς δεν ξέρει, μάλλον απίθανο.
- Έχω πολύ καιρό να δω, δεν έχω φωτό. Δε θυμάμαι να έχουν περάσει το 2500, χωρίς να σημαίνει πως κυκλοφόρησαν όλα τα ενδιάμεσα
- Δεν ξέρω, στις μηχανές πάντως τους ξεχάσανε κάποιους συνδυασμούς, ΡΜΟ, ΡΜΡ και ΡΜΥ, άγνωστο γιατί
- Πολύ πιθανό. Γενικά έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας αν εξαντληθεί το υπάρχον σύστημα αριθμοδότησης
- Δεν έχει προβλεφθεί, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μη χρησιμοποιηθούν
- Δεν το γνωρίζω, ας απαντήσει άλλος!
Καλό ΣΚ επίσης
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013