-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ στον ogier μεγαλος οδηγος.μπραβο και στην vw που εφτιαξε αμαξι ετοιμο για νικες.αμα υπαρχει το χρημα
λιγο πολυ περιμεναμε οτι η vw θα ερθει πολυ δυνατα και το απεδειξε.ο κοντος εφαγε το ξυλο του και ηρθε λιγο στα ισα του.ΜΕΓΑΛΟΣ looser για μενα...μυρισε την δουλεια ο κοντος οτι τερμα οι βολτες του το 2013,και οτι δεν θα ειναι αλλος ενας περιπατος οπως και εκανε τοσα χρονια και λακισε...
ετσι κανουν οι 9 φορες παγκοσμιοι?ελα παλεψε με το ogier παρε το δεκατο και αντε γεια. τοτε θα σε παραδεχτω.
Στο πρωτο σκελος της αναφορας σου συμφωνω και εγω. Στο δευτερο ομως νομιζω οτι εισαι υπερβολικος δηλαδη απο εναν αγωνα εβγαλες τετοιο συμπερασμα ;
-
τελειωνοντας να πω ενα μπραβο στο πολυ συμπαθη ostberg(δεν ξερω αν ειδατε wrc,εχει φοβερη onboard καμερα,που ετσι πρεπει να δειχνουν,οχι τι μαλακιες που βλεπουμε)πολυ καλος,εκανε χρονους κορυφης και για αλλη μια φορα,αποδεικνυεται ποσο μεγαλο ρολο παιζει το εργοστασιακο αμαξι με τα νοικιαρικα και τις δορυφορικες ομαδες.
Καλα ρε φαμπια τι πινεις και δεν μας δινεις?
Τις πρωτες σειρες του ποστ σου δεν τις σχολιαζω γιατι θα καταληξουμε μπανναρισμενοι και οι δυο.
Ο Οστμπεργκ περσυ και προπερσυ στην σουηδια τι εκανε?
Αν εγω εχω αγορασει ενα wrc μολις βγηκε το 2011 και εσυ τρεχεις με του 2013, λες να ειναι τα ιδια?
Αν εγω εχω ενα συγκεκριμενο μπατζετ και εσυ εχεις το εργοστασιο απο πισω που π.χ. σε καθε σερβις σου αλλαζει το μισο αυτοκινητο προλληπτικα και εγω κανω τον αγωνα με 3 σετ αναρτησεις ας πουμε, ειναι το ιδιο? -
εγω πιστευω οτι ο κοντος ειναι μεγαλη ψωναρα και εχει εθιστει τοσο πολυ με τις απειρες νικες,και δεν θα ρισκαρε στη δυση της καριερας του να χασει εστω και οριακα απο τον ogier το πρωταθλημα.
-
εγω πιστευω οτι ο κοντος ειναι μεγαλη ψωναρα και εχει εθιστει τοσο πολυ με τις απειρες νικες,και δεν θα ρισκαρε στη δυση της καριερας του να χασει εστω και οριακα απο τον ogier το πρωταθλημα.ρε συ φιλε fabia τι σου χει κανει ο κοντος ;δεν φταιει αυτος για τον ανυπαρκτο ανταγωνισμο νταξει τι αλλο να κανει; και στο κατω κατω ας δουμε και κανενα αλλον να τον χειροκροτησουμε φιλοι του αθληματος ειμαστε στην τελικα αναλυση
-
Βασικά haters gonna hate...
-
ειπαμε ο κοντος ειναι οδηγαρα.το εχω παραδεχτει ειναι αλλου.δεν τον αμφισβητισα ποτε.
αλλα δεν το παω μια γιατι ειναι ΜΕΓΑ ξενερωτος.και επειδη το 13 τηνε κανε με ελαφρα με κανει να τον μισω ακομα περισσοτερο.γιατι ειναι ΚΟΤΑ.ειναι απλα τα πραματα.
τι εγινε σιτροενακιδες?χαλαστηκατε που εχασε απο την ψωναρα?
-
εγω πιστευω οτι ο κοντος ειναι μεγαλη ψωναρα και εχει εθιστει τοσο πολυ με τις απειρες νικες,και δεν θα ρισκαρε στη δυση της καριερας του να χασει εστω και οριακα απο τον ogier το πρωταθλημα.Σύμφωνα με την λογική σου,αφού δεν τρέχει ο κοντός,τότε ο Γαλλάκος σου δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει 9 πρωταθλήματα.
Σωστά?Κάτσε λοιπόν να τα πάρει και μετά το συζητάμε.
Μέχρι τότε τα δύο μεγέθη είναι μη συγκρίσιμα. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Η αξία του Loeb είναι αδιαμφισβήτητη, μόνο που τα πρωταθλήματα που πήρε θα έλαμπαν περισσότερο αν είχε σοβαρό ανταγωνισμό...Nα θυμισω εδω, οτι ο κοντος κατα την διαρκεια της καρριερας του εστειλε σε προωρη συνταξιοδοτηση 2 θρυλους (Μcrae, Sainz ),εναν τεραστιου επιπεδου οδηγο και πρωταθλητη (Gronholm),ενω εκανε αλλον ενα πρωταθλητη (Solberg) να δειχνει τελειωμενος.
Λοιπον,πρεπει να το παραδεχτουμε ειτε μας αρεσει,ειτε οχι, ο ανθρωπος οδηγουσε με εξωγηινο τροπο,που νομιζω οτι δεν προκειτσαι να επαναληφθει ευκολα στο μελλον...Οταν εχεις λοιπον τετοιο παλμαρε,αλλα και ηλικια, στα φρυδια σου ο καθε φωτοβολιδας που θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
-
ειναι πολυ πιθανο ο ogier φετος να κανει περιπατο.η τουλαχιστον να παρει πρωταθλημα σχετικα ευκολα.και πως να μην το παρει αφου οι αλλοι ειναι ενα σκαλι κατω?ο χιρβονεν δεν κανει ακομα και με το ds3 που υποτιθεται ειναι αμαξαρα.ο λατβαλα το παλευει το παιδι αλλα δεν...ο ostberg κατι θα κανει αλλα δεν θα ειναι αρκετο..οποτε?
φυσικα και δεν θελω να μονοπολησει ο ogier και να βαρεθουμε μεχρι θανατου να τις περνει ετσι σωριδον τις νικες οπως εκανε ο κοντος.
ολοι θελουμε ανταγωνισμο,να ζησουμε ωραιες μαχες.θελουμε 3-4 μαζεμενους loeb-ogier φαση να γινεται σφαγη
ελα να παιρνει φωτια το τοπικ!
-
Τι να χειροκροτήσουμε, το μονοπώλιο;
Βαρεθήκαμε αφόρητα με Loeb/Elena/Citroen και τώρα θα φάμε χλαπάτσα από Ogier/Ingrassia/VW...
Για φέτος τουλάχιστον σίγουρα, ελπίζω να μπει κανένας άλλος (όχι τίποτα γκαράζ πάλι), για να δούμε μάχες...
Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ότι το WRC είναι θεαματικό ούτως ή άλλως...
_
-
kubiak 3-4 οδηγους με επιπεδο loeb-ogier αυτο ενοοω.και να σφαζονται ολοι και να ειναι κοντα στα split.
να τρως τα νυχια σου τι θα γινει.να εχει 7-8 δευτερα ο καθενας απο τον αλλον.δεν ειναι ευκολο αλλα αυτο ειναι το ιδανικο για το σπορ. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Nα θυμισω εδω, οτι ο κοντος κατα την διαρκεια της καρριερας του εστειλε σε προωρη συνταξιοδοτηση 2 θρυλους (Μcrae, Sainz ),εναν τεραστιου επιπεδου οδηγο και πρωταθλητη (Gronholm),ενω εκανε αλλον ενα πρωταθλητη (Solberg) να δειχνει τελειωμενος.
Λοιπον,πρεπει να το παραδεχτουμε ειτε μας αρεσει,ειτε οχι, ο ανθρωπος οδηγουσε με εξωγηινο τροπο,που νομιζω οτι δεν προκειτσαι να επαναληφθει ευκολα στο μελλον...Οταν εχεις λοιπον τετοιο παλμαρε,αλλα και ηλικια, στα φρυδια σου ο καθε φωτοβολιδας που θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
Κοίτα ρε φίλε, αν θέλεις να δεις το Loeb θεό/εξωγήινο, δες τον, κανένα πρόβλημα, η δική μου άποψη λέει ότι πέραν του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του, ο άνθρωπος συμμετείχε στη μόνη κορυφαία ομάδα και εκ των πραγμάτων ο συνδυασμός πληρώματος/ομάδας δεν είχε ποτέ σοβαρό ανταγωνισμό - για να μην πω ότι ήταν ανίκητος - πλην δικών του (του συνδυασμού), λαθών που δεν έκανε σχεδόν ποτέ...
Το πρώτο πρωτάθλημα το πήρε το WRC 2004 με ανταγωνισμό σε επίπεδο κατασκευαστών: Τη Citroen και τον Sainz στα 42 του. Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές (οι γκαραζιέρηδες) δεν αποτελούσαν ούτε αποτέλεσαν ποτέ σοβαρό ανταγωνισμό στην ομάδα από τη στιγμή που έφτασε στο σημείο να διεκδικεί πρωτάθλημα, ενώ μόνο ο Solberg το πάλευε (όπως το πάλεψε το WRC 2003 και το πήρε οριακά από λάθος του Loeb).
-
Μιας και ασχολήθηκα, είδα τις συμμετοχές το 2002, το 2003 και το 2004 και με έπιασε κατάθλιψη με τη σημερινή κατάντια...
-
ο κοντος εφαγε το ξυλο του και ηρθε λιγο στα ισα του.ΜΕΓΑΛΟΣ looser για μενα...μυρισε την δουλεια ο κοντος οτι τερμα οι βολτες του το 2013,και οτι δεν θα ειναι αλλος ενας περιπατος οπως και εκανε τοσα χρονια και λακισε...ετσι κανουν οι 9 φορες παγκοσμιοι?ελα παλεψε με το ogier παρε το δεκατο και αντε γεια. τοτε θα σε παραδεχτω.
ενας 9 φορες πρωταθλητης σε 10 χρονια πληρους εμπλοκης και την πρωτη του χρονια να το χανει με ενα βαθμο τι αλλο εχει να αποδειξει ρε λαμπρο??
-
αστα το εχω κανει και εγω αυτο πολλες φορες και ξενερωνω..ακομα και τοτε οι εκτοι-εβδομοι ογδοοι ηταν οδηγαρες και προσωπικοτητες!!
και φυσικα εδω στο φορουμ σελιδες ολοκληρες τωρα...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ο κοντος εφαγε το ξυλο του και ηρθε λιγο στα ισα του.ΜΕΓΑΛΟΣ looser για μενα...μυρισε την δουλεια ο κοντος οτι τερμα οι βολτες του το 2013,και οτι δεν θα ειναι αλλος ενας περιπατος οπως και εκανε τοσα χρονια και λακισε...
ετσι κανουν οι 9 φορες παγκοσμιοι?ελα παλεψε με το ogier παρε το δεκατο και αντε γεια. τοτε θα σε παραδεχτω.
για ονομα του θεου και της παναγιας... τι ξυλο εφαγε φιλε φαμπια? ογιερ και λεμπ μας προσφεραν ενα φοβερο αγωνα που δευτερη και τριτη μερα οι διαφορες τους ηταν στα δεκατα σε καθε ειδικη. ξυλο ηταν η νικη του λεμπ στο μοντε καρλο με διαφορα 2 λεπτα σχεδον απο τον ογιερ. Τωρα παμε στο αλλο θεμα μας. Επειδη εγω και εσυ και ολο το 4Τφορουμ και οι απανταχου καυλογκαζοι θεατες θελουν να δουν μαχη λεμπ με ογιερ πρεπει να μας ακουσει ο λεμπ και να μας κανει το χατηρι? Ενας 9 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης δεν εχει να αποδειξει τιποτα και σε κανενα πιστευω. Πραγματικα ωρες ωρες τα ισοπεδονουμε ολα για ανθρωπους που εχουν γραψει ιστορια.
-
εγω πιστευω οτι ο κοντος ειναι μεγαλη ψωναρα και εχει εθιστει τοσο πολυ με τις απειρες νικες,και δεν θα ρισκαρε στη δυση της καριερας του να χασει εστω και οριακα απο τον ogier το πρωταθλημα.Ε ναι, γιαυτό πάει στο WTCC που θα χορτάσει νίκες
-
στο wtcc ειναι αλλο αθλημα και λογικο ειναι να μην περιμενει νικες.αλλος κοσμος αλλες καταστασεις.και εκει δεν αμφιβαλω καποια στιγμη θα κανει νικη.
αλλα αλλο πραμα να χανει στα ισα απο τον ogier και αλλο απο το muller.
o κοντος απο το 2007 και μετα πειτε μου πηγε βολτα ναι η οχι?εκτος απο μια χρονια που ηταν οριακα με τον hirvonen.καλα δεν συζηταω και το φιασκο που δεν αφηναν τον οζιε να νικαει.
-
στο wtcc ειναι αλλο αθλημα και λογικο ειναι να μην περιμενει νικες.αλλος κοσμος αλλες καταστασεις.και εκει δεν αμφιβαλω καποια στιγμη θα κανει νικη.αλλα αλλο πραμα να χανει στα ισα απο τον ogier και αλλο απο το muller.
o κοντος απο το 2007 και μετα πειτε μου πηγε βολτα ναι η οχι?εκτος απο μια χρονια που ηταν οριακα με τον hirvonen.καλα δεν συζηταω και το φιασκο που δεν αφηναν τον οζιε να νικαει.
ωραια ομως με την λογικη την δικη σου γιατι οπως ανεφερες και σε προηγουμενο ποστ ο Ογιερ μαλλον θα κανει περιπατο φετος(πολυ πιθανο) λογω τις ανικανοτητας των υπολοιπων να τον ακολουθησουν. Οποτε στο τελος της χρονιας θα πρεπει να βγουμε ολοι εδω και να βγαλουμε αλλον εναν οδηγο αχρηστο και να αρχισουμε να λεμε σιγα τι εκανε και ολα οσα λεγαμε-λεγατε δηλαδη και για τον λεμπ. Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι απο εδω και περα θα εχουμε παλι εναν Sebastien να νικαει αλλα με αλλο επονυμο.
-
και άλλη μάρκα αυτοκινήτου...
WRC 2013 (all rounds)