-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο φίλος unhackable θα καταλήξει γιατί τον ρώτησα κάτι.
Το σκεπτικό που μας περιέγραψε αφορά μόνο supermarket ή θα βάλει όλες τους τις καταναλωτικές επιλογές σε αντίστοιχο 'κόσκινο';
Καλά, δεν είμαι και από πάνω να απαντάω σε dt. Προφανώς και δεν θα το κάνω γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αφού δεν έχω την ενημέρωση που θα απαιτούνταν για να κάνω κάτι τέτοιο. Ακόμα και να μπορούσα όμως να το κάνω και τελικά να ΜΗΝ το έκανα ... τι ακριβώς θα σήμαινε αυτό?
Είμαι πολύ περίεργος επίσης να μου πεις εάν επειδή δεν μπορώ να το κάνω για όλους ... δεν θα έπρεπε να το κάνω για έναν
Απλά δεν πολυέχει νόημα να κάνεις 2χλμ για να πας στο Σκλαβενίτη και όχι στον ΑΒ που νομίζεις ότι συμπεριφέρεται άσχημα στους υπαλλήλους του και παράλληλα να προτιμάς το φαρμακείο του κυρ Μανώλη που βάζει χέρι στη βοηθό του και όχι στου κυρ Μένιου που δίνει και κουραμπιέ όταν του λένε τα κάλαντα.
Αν εσένα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα μαγκιά σου και προφανώς εμάς μας περισσεύει, απλά σου εξηγώ ότι δεν έχει φοβερό νόημα.
ναι,σαν μοναδα ειναι αμελητεος............σαν μοναδα μεσα στις χιλιαδες που εχουν την ιδια αποψη-αντιμετωπιση τοτε ειναι κρικος μιας αλυσιδας
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πήρα πριν από λίγο μαζί με τη γυναίκα μου την απόφαση, οι επισκέψεις στο κοντινό ΑΒ να κοπούν μαχαίρι και αντί για εκεί να πηγαίνουμε πλέον στον κοντινότερο Σκλαβενίτη. Απόσταση από ΑΒ ... 300 μέτρα, απόσταση από Σκλαβενίτη, 3 χιλιόμετρα. Απλά θα πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο προγραμματισμό στο τι ψωνίζουμε και πότε, για να μη χρειάζεται να πηγαίνουμε 'εκτάκτως' όπως πηγαίναμε μέχρι τώρα στο ΑΒ επειδή ακριβώς ήταν δίπλα μας.
Συνεχίστε κάποιοι εδώ μέσα να κοιτάτε τη βόλεψη σας, να επιβραβεύετε όσους εκμεταλλεύονται τους σκλάβους των 500 ευρώ και να επιβεβαιώνετε τα νεοφιλελεύθερα κωθώνια που μας κυβερνάνε ...
Δηλαδή αν οι 'σκλάβοι' έπαιρναν 1500 ευρώ δεν θα είχες πρόβλημα;
Μου αρέσει που μας κάνεις και μάθημα ηθικής.Αν έπαιρναν 1500 ευρώ θα ήταν σκλάβοι?
Πολυαγαπημένο μας τρολ, εγώ δεν κάνω μάθημα ηθικής σε κανένα. Λέω μόνο τι κάνω εγώ, απορώ με τη λογική ορισμένων και επιβεβαιώνομαι όταν λέω ότι πολύ καλά μας κάνουν ότι μας κάνουν γιατί το αξίζουμε και με το παραπάνω ...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ναι,σαν μοναδα ειναι αμελητεος............σαν μοναδα μεσα στις χιλιαδες που εχουν την ιδια αποψη-αντιμετωπιση τοτε ειναι κρικος μιας αλυσιδας
Ψιλά γράμματα ...
-
Μου αρέσει που μας κάνεις και μάθημα ηθικής.αν παιρνεις 1000 ή 700 ευρω πανω απο το νομιμο εισαι παλι σκλαβος?
Μηπως ηθελες να γραψεις αλλη σαχλαμαρα και μπερδευτηκες? -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Ψιλά γράμματα ...
ευτυχως οχι για ολους.....
-
Η πλάκα είναι ότι ο ΑΒ όπως και ο Σκλαβενίτης έχουν πολύ καλό όνομα στην πιάτσα σε θέμα εργασιακού περιβάλλοντος.
Το ότι εσύ έκανες ένα τέτοιο διαχωρισμό επειδή νομίζεις ότι ο ΑΒ είναι το σκλαβοπάζαρο στο Αλγέρι δεν επιβεβαιώνει το σκεπτικό σου.Όπως είπα και προηγουμένως αν εσένα σε φτιάχνει εμενα μου περισσεύει.
-
Δηλαδή μπορείς να δίνεις 1500 ευρώ σε κάποιον να τον βάλεις να δουλεύει 15 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα αλλά ΔΕΝ θα είναι σκλάβος γιατί παίρνει 700 και 1000 πάνω από το νόμιμο.
Αν του δίνεις 2000 μπορείς ΚΑΙ να τον δέρνεις, αλλά με τόσα λεφτά δεν είναι σκλάβος. -
Απλά δεν πολυέχει νόημα να κάνεις 2χλμ για να πας στο Σκλαβενίτη και όχι στον ΑΒ που νομίζεις ότι συμπεριφέρεται άσχημα στους υπαλλήλους του και παράλληλα να προτιμάς το φαρμακείο του κυρ Μανώλη που βάζει χέρι στη βοηθό του και όχι στου κυρ Μένιου που δίνει και κουραμπιέ όταν του λένε τα κάλαντα.
Αν εσένα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα μαγκιά σου και προφανώς εμάς μας περισσεύει, απλά σου εξηγώ ότι δεν έχει φοβερό νόημα.
Και βέβαια έχει νόημα να έχει καταναλωτική συνείδηση και να τη διαμορφώνει όπως αυτός κρίνει. Αυτό κάνουμε όλοι ως πελάτες (εδω διαμαρτυρόμαστε και γκρινιάζουμε σαν γεροντοκόρες για πολύ πιο ασήμαντα θέματα). Ως αδηφάγοι καταναλωτές απο την άλλη, τρώμε ο,τι μας σερβίρουν.
Έχει απόλυτο δίκιο ο Unhackable σ΄αυτά που λέει...Μη τον 'κατηγορείς' που δεν είναι προβατοειδές...
-
Δηλαδή μπορείς να δίνεις 1500 ευρώ σε κάποιον να τον βάλεις να δουλεύει 15 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα αλλά ΔΕΝ θα είναι σκλάβος γιατί παίρνει 700 και 1000 πάνω από το νόμιμο.
Αν του δίνεις 2000 μπορείς ΚΑΙ να τον δέρνεις, αλλά με τόσα λεφτά δεν είναι σκλάβος.μην την συνεχιζεις την σαχλαμαρα βρε λεβεντη μου.
-
Η πλάκα είναι ότι ο ΑΒ όπως και ο Σκλαβενίτης έχουν πολύ καλό όνομα στην πιάτσα σε θέμα εργασιακού περιβάλλοντος.
Το ότι εσύ έκανες ένα τέτοιο διαχωρισμό επειδή νομίζεις ότι ο ΑΒ είναι το σκλαβοπάζαρο στο Αλγέρι δεν επιβεβαιώνει το σκεπτικό σου.Όπως είπα και προηγουμένως αν εσένα σε φτιάχνει εμενα μου περισσεύει.
Τα ΑΒ ήταν ανοικτά εχτές ενώ ο Σκλαβενίτης όχι. Προς το παρόν αυτό μου αρκεί.
Αν του δίνεις 2000 μπορείς ΚΑΙ να τον δέρνεις, αλλά με τόσα λεφτά δεν είναι σκλάβος.Στη λέξη 'σκλάβος' κόλλησες? Δηλαδή αφού είναι που είναι σκλάβος των 500 ευρώ, ας είναι σκλάβος των 500 ημερών και του 7ημέρου έτσι !
-
-
Δεν ξερω αν σημαινει κατι (μπορει να ηταν απλα μαλακια του τοπικου διευθυντη), αλλα εργαζομενοι απο 2 (ΔΥΟ) υποκαταστηματα του ΑΒ που μιλησα σημερα, μου ειπαν οτι (στο υποκατάστημά τους, για τα αλλα δεν ξερουν) παιχτηκαν πουστιες και εκβιασμοι με τα κυριακατικο ωραριο και συγκεκριμενα οτι αντι για μισθο, ενσημα κλπ τους εδωσαν κουπονια αγορων των 15-20 ευρω και η αντιμετωπιση ηταν του τυπου 'αν σ' αρεσει'. Οι ιδιοι μου εξηγησαν οτι εδω και κατι μηνες δεν πληρωνονται ΟΥΤΕ τις υπερωριες και αντ' αυτων τους δινονται αραια και που τετοια κουπονια.
Επαναλαμβανω οτι μπορει να επεσαν σε κανεναν... προθυμο διευθυντη και να μην ειναι αυτος ο κανονας. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Αν του δίνεις 2000 μπορείς ΚΑΙ να τον δέρνεις, αλλά με τόσα λεφτά δεν είναι σκλάβος.μην την συνεχιζεις την σαχλαμαρα βρε λεβεντη μου.
Ωραία ας βρούμε μια λύση λοιπόν.
Πόσα πρέπει να παίρνει κάποιος για να μην είναι σκλάβος;Και επειδή δε βλέπω να στροφάρετε και πολύ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένας υπάλληλος δεν είναι ένας μηνιαίος μισθός (500 ή 5000 ευρώ), αλλά ένας άνθρωπος.
Η αύξηση του μισθού δε δίνει το δικαίωμα στον εργοδότη να του καταπατά τα δικαιώματα, οπότε αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ξερω αν σημαινει κατι (μπορει να ηταν απλα μαλακια του τοπικου διευθυντη), αλλα εργαζομενοι απο 2 (ΔΥΟ) υποκαταστηματα του ΑΒ που μιλησα σημερα, μου ειπαν οτι (στο υποκατάστημά τους, για τα αλλα δεν ξερουν) παιχτηκαν πουστιες και εκβιασμοι με τα κυριακατικο ωραριο και συγκεκριμενα οτι αντι για μισθο, ενσημα κλπ τους εδωσαν κουπονια αγορων των 15-20 ευρω και η αντιμετωπιση ηταν του τυπου 'αν σ' αρεσει'. Οι ιδιοι μου εξηγησαν οτι εδω και κατι μηνες δεν πληρωνονται ΟΥΤΕ τις υπερωριες και αντ' αυτων τους δινονται αραια και που τετοια κουπονια.
Επαναλαμβανω οτι μπορει να επεσαν σε κανεναν... προθυμο διευθυντη και να μην ειναι αυτος ο κανονας.Ε και τι έγινε? Χωρίς τέτοιους εκβιασμούς δεν θα μπορούσε να ψωνίσει εχτές ο Νίκος (και ο κάθε Νίκος) ....
-
Επαναλαμβανω οτι μπορει να επεσαν σε κανεναν... προθυμο διευθυντη και να μην ειναι αυτος ο κανονας.Ε και τι έγινε? Χωρίς τέτοιους εκβιασμούς δεν θα μπορούσε να ψωνίσει εχτές ο Νίκος (και ο κάθε Νίκος) ....
Ο καθε Νικος πιθανοτατα ειναι ο διευθυντης, που ως 'στελεχος' δεν εχει ωραρια και αλλα τετοια πεζα και παιρνει και μισθο 'στελεχους' για να ειναι ανετος (και να χωνει τους υφιστάμενούς του, βεβαια )
-
Η αύξηση του μισθού δε δίνει το δικαίωμα στον εργοδότη να του καταπατά τα δικαιώματα, οπότε αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση.
αυτο δεν το εγραψε κανεις,εσυ ο ξυπνιος το καταλαβες μονο που στροφαρεις.
Καταλαβες γιατι σου ελεγα μην την συνεχιζεις την σαχλαμαρα? -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Μα καλά...ανακάλυψες φλέβα χρυσού (Μικέλ...δεν ξέρω τι είναι...υποθέτω αλυσίδα καφετεριών...) κι αντί να ανοίξεις κι εσύ ένα 'Μικελ'...και να ξεσκιστείς να πουλάς καφέδες...
Παρένθεση...
Εχμ, ναι...Τα Mikel είναι 'φλέβα χρυσού', αλλά πλέον κοστίζει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενω όπως όλες οι φλέβες έχει αρχίσει να δίνει όλο και λιγότερα κοιτάσματα, μιας και τα πρώτα χρόνια είναι συνήθως τα πολύ δυνατά. Εχει μπει στο στάδιο του κορεσμού πλέον το θέμα και πιστέυω πως πάνω που θ΄αρχίσει κάποιος να τελειώνει την απόσβεση και να βάζει κανα σοβαρό φραγκάκι στην τσέπη, το πράγμα θα έχει αρχίσει να ξεφτίζει...Τεσπα..
Κλείνει η παρένθεση....Το επισης ωραιο ειναι οτι πολυ που ειναι υπερ του μετρου εχουν την αποψη οτι δεν συμφερει να ψωνιζεις απο μαγαζια αλλα μονο απο ιντερνετ.
Γενικά, είναι ΠΟΛΥ γελοίο ειδικά σήμερα, την εποχή που το e-shopping έχει φτάσει στο υψηλότερο σημείο και διαρκώς διευρύνεται, ειδικά σήμερα που η κρίση και το εισόδημα του Ελληνα έχει πληγεί σε απίστευτο βαθμό, ειδικά σήμερα που οι μισοί Ελληνες είναι συνταξιούχοι και άνεργοι, να υπάρχει το επιχείρημα 'δεν προλαβαίνω να ψωνίσω λόγω ωραρίου'...!!! Δηλαδή, σκεφτείτε το λίγο....
Επίσης, σήμερα δουλειά, κίνηση, υπήρχε;
Εδω Λάρισα, η Δευτέρα είναι ολοκληρη μέρα, δεν έιμαστε κλειστά τα απογεύματα οπως στις περισσότερες άλλες πόλεις. Οι ολοκληρες μέρες υπ΄οψιν, είναι πιο 'δυνατες' σε τζίρο απο τις μισές. Οι επαγγελματίες το ξέρουν αυτο....Απ΄ότι μαθαίνω λοιπόν απο 'κακές γλώσσες' (περα απο τη δική μου μαρτυρία), σημερα έπεσε λίγη... ανομβρία στην αγορά....
Αρκετοί για να συντηρήσουν πολλά φιρμάτα εμπορικά καταστήματα, ειδικότερα στην επαρχία. Υπάρχει αρκετό λίπος ακόμα από τα τελευταία 30-40 χρόνια ασυδοσίας.
Και μάλλον δεν αφορά μόνο την επαρχία αλλά και την Αθήνα. Το Σαββάτο βγήκα στην γύρα για να πάρω φτηνό μπουφάν, ελαφρύ, που να είναι και ψιλοαδιάβροχο. Ξεκίνησα από Carrefour (οπαδός της ΤΕΧ), δεν είχε. Κρίμας.
Πήγα σε δύο μαγαζιά μέσα στο Avenue. Το ένα έγραφε H&M. Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό. Μέσα γινόταν σκοτωμός στην κυριολεξία. Πανηγύρι. Βρήκα αλλά με τιμή φαρμάκι... 60euro... Μετά πήγα σε ένα έξω από τα ταμεία του Carrefour. Μπαίνω μέσα και είχε μόνο ένα κινέζικο noname σε medium και ΧΧΧL. Τιμή 50euro. Της είχαν τελειώσει λέει όλα τα μεγέθη λόγω εποχής και είχε ξεπουλήσει.
Πάω καπάκι, Ηράκλειο στο Empoli, το οποίο παραδόξως δεν είχε και πολύ κόσμο.
Ψάχνω όλους του ορόφους σπιθαμί προς σπιθαμί. Τίποτα.
Όλοι μου έλεγαν ότι τα βούτηξαν όλα και πλέον μόνο βαριά χειμωνιάτικα.
Και παρόλο που είναι πρατήριο και stock house δεν είναι και φτηνό.Η εκτίμησή σου είναι τελείως εσφαλμένη και είναι το φυσικό αποτέλεσμα του να μη γνωρίζεις τα πράγματα εκ των έσω...
Ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις που πήρες εσυ για τις ελλείψεις δίνω κι εγω στους πελάτες μου όταν διαπιστώνουν οτι δεν βρισκουν προιόντα που θέλουν. Είναι μια υπεκφυγή για να μη δώσω την εντύπωση της μίζερης επιχείρησης, που δυσκολεύεται να φέρει είδη λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Είναι μια προσπαθεια για να αποφύγω να καθιερωθώ στη συνείδηση του πελάτη αρνητικά, σαν κατάστημα που πλέον δεν έχει εμπορεύματα, ωστε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί κάτι, να περάσει εστω να ρωτήσει....Να μη με ξεγράψει....
Μήπως επίσης σου λέγανε πολλοί και την εξης δικαιολογία...? 'Δεν ήρθαν ακόμα....Τα περιμένουμε! ', 'Θα έρθουν σε λίγες μέρες' και άλλα τέτοια παρόμοια...? Σου είπε κανείς οτι 'Να, φέραμε 15 μπουφάν αντί για 80 που ήταν η δυναμική μας, λόγω κρίσης κι επειδή φοβηθήκαμε μη μας περισσέψουν, ενω επίσης δεν έχουμε την κατάλληλη ρευστότητα για περισσότερα...?' Οχι! Σου λέγανε 'τα βουτήξανε όλα...' αφήνοντας να εννοηθεί οτι το μαγαζί τους πουλάει τις προϊοντάρες του σα ζεστά ψωμάκια..! Εσυ άργησες...!
Σημ. Δεδομένων των συνθηκών, λίγο έψαξες...Τρία καταστήματα για να βρεις το μπουφάν (ελαφρύ κιόλας) που θες, όπως το θες, στην τιμή που μπορείς να το πληρώσεις, θέλει λίγο παραπάνω τρέξιμο.Οσο 'εύκολος' κι αν είσαι στο θέμα γούστο...Εχω πει εδω και δυο χρόνια (κι εδω στο φορουμ), θα αρχίσουν να υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε προιόντα στην αγορά όσο θα περνάει ο καιρός. Η εποχή της αφθονίας, 'κάτω απο την πόρτα του σπιτιού μου', έχει περάσει ανεπιστρεπτί....
Μια παρατήρηση, για το χοντρό πρόβλημα της αγοράς περισσότερο ευθύνεται η νοοτροπία που ήθελε την μεταχρονολογημένη επιταγή να έχει αντικαταστήσει το ρευστό παρά η μείωση της κίνησης. Όταν 6μηνες επιταγές έκαναν κύκλους μέσα στην αγορά από χέρι σε χέρι και ο εκδότης έκλεινε με την πρώτη πτώση τζίρου που είχε γιατί πολύ απλά δεν είχε υγιή επιχείρηση η τρύπα που δημιουργούσε ήταν ανάλογη των χεριών που πέρασε η επιταγή. Αυτό πιστεύω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και όχι η πτώση τζίρου καθε αυτού.
Εδω, έχεις ενα δίκιο, αλλά οπως είπαν κι άλλοι, είναι μεγάλο θέμα και δεν αφορά μόνο τις επιταγές...Αφορά το σύνολο της χρηματοδότησης της αγοράς γενικότερα, τα χρόνια που περασαν. Οπως έχω ξαναπεί, όσοι είμαστε μέσα στα πράγματα και με λίγο νιονιό, τη βλέπαμε τη φούσκα την τελευταία 10ετία, αλλά ο περισσότερος κόσμος ήταν στη νιρβάνα του και δικαιολογημένα (ας πούμε).
-
σωστα.
soz για την παρανόηση
Πρέπει να παραδεχτούμε όμως, ότι η 'μεταχρονολογημένη επιταγή' είναι γνήσια ελληνική πατέντα πρωτοπορία
Κι όμως το είδα σε αμερικάνικη ταινία, πρόσφατα.
Το συγκράτησα επειδή μου 'κανε εντύπωση...Στην Αγγλία πάντως όταν ζήτησα να δεχθούν επιταγή της επαύριο (για να προλάβω να μεταφέρω λεφτά σε εκείνο τον λογαριασμό) με κοίταξαν πολύ περίεργα... Τελικά έκοψα και έδωσα ημέρας.
-
Όντως τη Κυριακή είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ?
Τέλεια!
και εσυ δεν προλαβενες ολα αυτα τα χρονια για μακαρονια?
Με δυο παιδιά σπίτι και κάθε μέρα να επιστρέφω από το γραφείο στις 8 και 9 το βράδυ, όχι δε προλαβαίνω να κάνω όλα τα ψώνια το Σάββατο που γίνεται πανικός στο σούπερ μάρκετ.
Πολύ βολικό αυτό της Κυριακής.
Τουλάχιστον εμένα με βολεύει.
Εμένα, που 'μαι πελάτης σου (λέμε τώρα), με βολεύει να είσαι στη δουλειά σου και να με εξυπηρετείς μετά τις 9 το βράδυ.
Άρα, γιατί πας σπίτι;Τώρα, νταξ...περιμένεις σοβαρή απάντηση?
Προσπαθείς με το παράδειγμα να δημιουργείς συσχετισμό ως προς τι? Έχεις μια απαίτηση, ενώ το μέτρο το οποίο συζητάμε είναι προαιρετικό και για συγκεκριμένες μέρες το χρόνο (7 Κυριακές).
Πάντως αν θες εξυπηρέτηση, πάρε το call center. Θα σε εξυπηρετήσουν 24/7.
Πήρα πριν από λίγο μαζί με τη γυναίκα μου την απόφαση, οι επισκέψεις στο κοντινό ΑΒ να κοπούν μαχαίρι και αντί για εκεί να πηγαίνουμε πλέον στον κοντινότερο Σκλαβενίτη. Απόσταση από ΑΒ ... 300 μέτρα, απόσταση από Σκλαβενίτη, 3 χιλιόμετρα. Απλά θα πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο προγραμματισμό στο τι ψωνίζουμε και πότε, για να μη χρειάζεται να πηγαίνουμε 'εκτάκτως' όπως πηγαίναμε μέχρι τώρα στο ΑΒ επειδή ακριβώς ήταν δίπλα μας.
Συνεχίστε κάποιοι εδώ μέσα να κοιτάτε τη βόλεψη σας, να επιβραβεύετε όσους εκμεταλλεύονται τους σκλάβους των 500 ευρώ και να επιβεβαιώνετε τα νεοφιλελεύθερα κωθώνια που μας κυβερνάνε ...
Μου αρέσει που μας κάνεις και μάθημα ηθικής.Αν έπαιρναν 1500 ευρώ θα ήταν σκλάβοι?
Πολυαγαπημένο μας τρολ, εγώ δεν κάνω μάθημα ηθικής σε κανένα. Λέω μόνο τι κάνω εγώ, απορώ με τη λογική ορισμένων και επιβεβαιώνομαι όταν λέω ότι πολύ καλά μας κάνουν ότι μας κάνουν γιατί το αξίζουμε και με το παραπάνω ...
E όχι και δε κάνεις μάθημα ηθικής τώρα, ασ'τα αυτά.
Κι εγώ είπα τι έκανα εγώ, αλλά με αποκάλεσες ανήθικο και βολεψάκια επειδή ψώνισα τη Κυριακή.
Μιλάμε για κανονική ΧΟΥΝΤΑ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
E όχι και δε κάνεις μάθημα ηθικής τώρα, ασ'τα αυτά.
Κι εγώ είπα τι έκανα εγώ, αλλά με αποκάλεσες ανήθικο και βολεψάκια επειδή ψώνισα τη Κυριακή.
Μιλάμε για κανονική ΧΟΥΝΤΑ.
Εναλλακτική 1) 'E όχι και δε κάνεις μάθημα ηθικής τώρα, ασ'τα αυτά. Κι εγώ είπα τι έκανα εγώ, αλλά με αποκάλεσες ανήθικο και βολεψάκια επειδή ψώνισα τη Κυριακή. Μιλάμε για κανονική ΧΟΥΝΤΑ.'
Εναλλακτική 2) 'Ρε συ αυτός ο καραγκιοζάκος και αρκετοί άλλοι μου τη 'λένε' εδώ και πόσες ημέρες, άλλοι με επιχειρήματα, άλλοι με παραδείγματα, άλλοι με γεγονότα. Ρε γαμώτο, μπας και έχουν έστω ίχνος δίκιου και να το δω το θέμα λίγο αλλιώς?'
Δεν χρειάζεσαι μάθημα ηθικής από κανέναν
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]