-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όντως τη Κυριακή είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ?
Τέλεια!
και εσυ δεν προλαβενες ολα αυτα τα χρονια για μακαρονια?
Με δυο παιδιά σπίτι και κάθε μέρα να επιστρέφω από το γραφείο στις 8 και 9 το βράδυ, όχι δε προλαβαίνω να κάνω όλα τα ψώνια το Σάββατο που γίνεται πανικός στο σούπερ μάρκετ.
Πολύ βολικό αυτό της Κυριακής.
Τουλάχιστον εμένα με βολεύει.
Eιναι μονο για αυτην την Κυριακη και μαλιστα απο 11:00 εως 18:00.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όντως τη Κυριακή είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ?Τέλεια!
μπορεις και με το ενα χερι.....να ετσι
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αρχιδια,παλι νηστικοι θα μενουν.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Υπάρχει το συσσίτιο της Αρχιεπισκοπής μωρέ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπάρχει το συσσίτιο της Αρχιεπισκοπής μωρέ...
δεν προλαβαινει λεμε.
-
Όντως τη Κυριακή είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ?
Τέλεια!
Αν ήμουν κακός θα σου έλεγα πως εύχομαι να πιάσει δουλειά η σύζυγός σου σε ΣΜ. Μετά θέλω να μας πεις πάλι τη γνώμη σου.
Δε χρειάζεται να γίνεις κακός. Φυσιολογική η απορία σου...είσαι κι αριστερός άλλωστε.
Δούλευα στο παρελθόν σε σούπερ μάρκετ, γέμιζα ράφια, κουβάλαγα παλέτες, δούλευα υπερωρίες, έχω δουλέψει και Κυριακές έχω δουλέψει και δεύτερη μέρα του χρόνου για απογραφή.
Έτσι είναι η δουλειά.
Άλλοι κάνουν αυτή τη δουλειά, άλλοι δουλεύουν 6ώρο, 8ώρο αυστηρά κι άλλοι 12ώρο, 15ώρο, νύχτα κ.α.
Η γυναίκα μου κι εγώ βαράμε 12ώρα, τουλάχιστον. Που θες να καταλήξεις? Ότι θα δούλευε τη Κυριακή? Εδώ δουλεύει 12ώρα καθημερινές, η Κυριακή θα μας πειράξει?
Εσύ μην πας, εγώ θα πάω γιατί ειδικά αυτή την εβδομάδα δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα και με βολεύει αφάνταστα.
Το πρόβλημα ποιο/που είναι?
-
Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι πήζουν Νίκο μου και Κυριακή αντί να δούνε τα παιδάκια τους. Εσείς με την Τζίνα πήζετε αλλά νομίζω από επιλογή σας. Δεν μπορεί να σε υποχρεώσει ο άλλος να κάτσεις 12ωρο στο γραφείο. Στην τελική, δεν πρέπει να έχουμε σαν παράδειγμα τις χειρότερες συνθήκες, αντιθέτως θα πρέπει να ζητάμε για όλους τις καλύτερες.
ΥΓ: Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!
-
Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι πήζουν Νίκο μου και Κυριακή αντί να δούνε τα παιδάκια τους. Εσείς με την Τζίνα πήζετε αλλά νομίζω από επιλογή σας. Δεν μπορεί να σε υποχρεώσει ο άλλος να κάτσεις 12ωρο στο γραφείο. Στην τελική, δεν πρέπει να έχουμε σαν παράδειγμα τις χειρότερες συνθήκες, αντιθέτως θα πρέπει να ζητάμε για όλους τις καλύτερες.ΥΓ: Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!
Thanks.
Η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να γίνει, πρέπει να βγει. Κι όταν δεν προλαβαίνεις με όλα τα υπόλοιπα, κάποια πράγματα σαν αυτό που συζητάμε, βοηθάνε. Αυτό.
Τώρα το ότι κάποιος πρέπει να δουλέψει τη Κυριακή, τι να κάνουμε...κι εγώ την άλλη εβδομάδα φεύγω για Βουδαπέστη, θα λείπω μια βδομάδα και θα δω τα παιδιά μου την άλλη Παρασκευή.
Και λέμε τώρα για τη κοπέλα που γυρίσει στις 7 σπίτι της?
Σοβαρά?
-
Οτινανισμος?
sent under heavy fire
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Aυτήν μανούλα δεν την γέννησε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και μας μανούλα μας γέννησε.
-
εγω απορω πως τρωγανε 30 χρονια παντως.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Tότε γιατί τέτοια απαξίωση για την κοπέλα;
-
Οχι Άδη μου. Απομονωτισμος-πίσω απο πριβέ συγκροτήματα πολυκατοικιών, μπεμβεδων, iLife,3χιλιαρων το μηνα και δουλειά-mall.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Οχι Άδη μου. Απομονωτισμος-πίσω απο πριβέ συγκροτήματα πολυκατοικιών, μπεμβεδων, iLife,3χιλιαρων το μηνα και δουλειά-mall.οταν θα μεινεις νηστικος Κυριακατικα να ερθεις να τα πεις αυτα.
-
Θα πάω από Γκραβα που το κρασί ρέει άφθονο.
Ζουλιαρη. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να γίνει, πρέπει να βγειΑν υπάρχει τόση πολλή δουλειά να πάρουν κι άλλον κόσμο να μειωθεί και η ανεργία! Ο νόμος ορίζει πως ο εργαζόμενος εργάζεται 8 ώρες την ημέρα, 40 την βδομάδα. Υπάρχουν και υπερωρίες αλλά πρέπει να πληρώνονται επιπλέον!
Τώρα το ότι κάποιος πρέπει να δουλέψει τη Κυριακή, τι να κάνουμε...κι εγώ την άλλη εβδομάδα φεύγω για Βουδαπέστη, θα λείπω μια βδομάδα και θα δω τα παιδιά μου την άλλη Παρασκευή.
Ελπίζω να πληρωθείς καλά για αυτές τις υπερωρίες και τα εκτός έδρας. Πάντως είναι κούκλα η Βουδαπέστη.
Σοβαρά?
Ναι, σοβαρότατα αγαπητέ μου. Χύθηκε αίμα για όλα αυτά τα δικαιώματα!!!
Να πας τότε στην επόμενη διαδήλωση για να ζητήσεις τα δικαιώματα όλων όσων γεννήθηκαν από μανούλες.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Οχι Άδη μου. Απομονωτισμος-πίσω απο πριβέ συγκροτήματα πολυκατοικιών, μπεμβεδων, iLife,3χιλιαρων το μηνα και δουλειά-mall.Έτσι!
Το δουλειά-mall δε κατάλαβα...αλλά δε γαμιέται. Μαλακία όπως όλα τα υπόλοιπα θα είναι.
Tότε γιατί τέτοια απαξίωση για την κοπέλα;
Κάνεις λάθος, καμία απαξίωση.
Ίσα-ίσα. Αναφέρω ότι υπάρχουν κι άλλες δουλειές, εξίσου δύσκολες από το 6ώρο της Κυριακής.
Αν υπάρχει τόση πολλή δουλειά να πάρουν κι άλλον κόσμο να μειωθεί και η ανεργία! Ο νόμος ορίζει πως ο εργαζόμενος εργάζεται 8 ώρες την ημέρα, 40 την βδομάδα. Υπάρχουν και υπερωρίες αλλά πρέπει να πληρώνονται επιπλέον!
Δία, σύνελθε.
Δεν είμαι ωρομίσθιος.
Αλλά γιατί κάνουμε αυτή τη κουβέντα, δε καταλαβαίνω?
Επειδή με βολεύει προσωπικά η Κυριακή? Πάμε καλά? Σοβαρά τώρα?
Η Βουδαπέστη είναι όντως κούκλα, κάθε μήνα είμαι εκεί.
-
Νίκο, την συζήτηση αυτή την κάνουμε επειδή πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι μας πως δεν μετράει μόνο ο κώλος μας, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και τον διπλανό μας. Κι εμένα με βολεύει να είναι ανοιχτά τα μπουγατσατζίδικα 5 το πρωί όταν γυρίζω από πιώματα, αλλά δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις.
Ωρομίσθιος το γνωρίζω πως δεν είσαι. Αλλά ο υπολογισμός της εργασίας γίνεται βάσει ημερομισθίου 8 ωρών. Πληρώνεσαι για 25 μέρες το μήνα χ 8ώρες βάσει νόμου αδερφέ. Εκτός αν η σύμβασή σου έχει μέσα άλλους όρους που ξεπερνάνε χρηματικά την εθνική νομοθεσία και την συλλογική σύμβαση!
-
Δια, ποσα χρονια εχεις να ερθεις Ελλαδα;
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]