-
Καταρχάς καλησπέρα.
Θέλω να πάρω ένα suv αλλά δεν ξέρω ποιό έχετε να μου προτείνετε κάποιο; -
Καταρχάς καλησπέρα.
Θέλω να πάρω ένα suv αλλά δεν ξέρω ποιό έχετε να μου προτείνετε κάποιο; -
δόξα το θεό κατάφερα να ξαναμπώ και έχω να πω ότι το φορεστερ είναι το καλύτερο.Οδήγησα επίσης πρόσφατα ένα φορεστερ του 2007 μεγάλη διαφορά
-
Ο χρήστης mike 4x4 suv έγραψε:
δόξα το θεό κατάφερα να ξαναμπώ και έχω να πω ότι το φορεστερ είναι το καλύτερο.Οδήγησα επίσης πρόσφατα ένα φορεστερ του 2007 μεγάλη διαφοράτο πήρες;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
δόξα το θεό κατάφερα να ξαναμπώ και έχω να πω ότι το φορεστερ είναι το καλύτερο.Οδήγησα επίσης πρόσφατα ένα φορεστερ του 2007 μεγάλη διαφορά
το πήρες;
ωραίο αστειάκι είπες!!!!
-
Το έχω πάρει εδώ και καιρό αλλά κάποιοι δεν με πιστεύουν και δεν με νοιάζει κιόλας
-
Και πολύ καλά κάνεις που δε σε νοιάζει!
Και από βδομάδα που θα το βαρεθείς, το πουλάς και μας ρωτάς για το επόμενο! -
γιατί το κοροιδεύεται ρε το παιδί; απλά ήθελε να είναι προσεκτικός στην αγορά του.Για αυτό πιστεύω ότι θα το χαρεί.
-
Ο χρήστης billy88 έγραψε:
γιατί το κοροιδεύεται ρε το παιδί; απλά ήθελε να είναι προσεκτικός στην αγορά του.Για αυτό πιστεύω ότι θα το χαρεί.οποιος καει στο γιαουρτι φυσαει και τον χυλο....(λεμε τωρα)
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
γιατί το κοροιδεύεται ρε το παιδί; απλά ήθελε να είναι προσεκτικός στην αγορά του.Για αυτό πιστεύω ότι θα το χαρεί.
οποιος καει στο γιαουρτι φυσαει και τον χυλο....(λεμε τωρα)
Το αναποδο ειναι
-
Ο χρήστης billy88 έγραψε:
γιατί το κοροιδεύεται ρε το παιδί; απλά ήθελε να είναι προσεκτικός στην αγορά του.Για αυτό πιστεύω ότι θα το χαρεί.Ζηλεύουμε>Δεν είναι προφανές?
αγορά suv μέχρι 2000cc