-
Έχασα το δίπλωμα οδήγησης και πρέπει να βγάλω νέο. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Αστυνομία να πάω η σε ΚΕΠ; Επίσης μαζί με το δίπλωμα έχασα και την ταυτότητα μου και από Δευτέρα - Τρίτη θα είναι έτοιμη η νέα. Παίζει αυτό κάποιο ρόλο;
-
Έχασα το δίπλωμα οδήγησης και πρέπει να βγάλω νέο. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Αστυνομία να πάω η σε ΚΕΠ; Επίσης μαζί με το δίπλωμα έχασα και την ταυτότητα μου και από Δευτέρα - Τρίτη θα είναι έτοιμη η νέα. Παίζει αυτό κάποιο ρόλο;
-
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Έχασα το δίπλωμα οδήγησης και πρέπει να βγάλω νέο. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Αστυνομία να πάω η σε ΚΕΠ; Επίσης μαζί με το δίπλωμα έχασα και την ταυτότητα μου και από Δευτέρα - Τρίτη θα είναι έτοιμη η νέα. Παίζει αυτό κάποιο ρόλο;Στην Αστυνομία τι να κάνεις;;; Εγινε καμιά ληστεία;;;;
-
Όχι άρα πηγαίνω στο ΚΕΠ;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Όχι άρα πηγαίνω στο ΚΕΠ;Nai~!!!!!!
-
Άρχικά θα πρέπει να πας άμεσα στο τμήμα ασφαλείας του τόπου διαμονής σου όπου θα δηλώσεις την απώλεια και των δύο εγγράφων...Αν ξέρεις και τους αριθμούς τους ακόμα καλύτερα...Με την βεβαίωση που θα αιτηθείς και θα λάβεις θα εκδόσεις καινούργια ταυτότητα για την οποία θα χρειαστεί παράβολο 9 ευρώ αλλά βγαινει μαεσως..Σε μερικα τμήματα χρειάζεται να κλεισεις ραντεβου,για το δικό σου ρώτα...Μετά θα πας στην τράπεζα που συνεράγζεσαι με την βεάιωση απώλειας και θα ζητήσεις η απωλεσθείσα ταυτότητα να μει στον τειρεσία ώστε στο μέλλον αν την βρει κάποιος επειτήδειςο να μην μπορεί να εκδόσει στο όνομά σου επιταγές,δάνεια κλπ ...
Όσον αφορα για το δίπλωμα καλύτερα είναι να πας σε ΚΕΠ.Θα χρειαστείς,αυτα τα δικαιολογητικά..
http://www.yme.gr/index.php?tid=373 -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Άρχικά θα πρέπει να πας άμεσα στο τμήμα ασφαλείας του τόπου διαμονής σου όπου θα δηλώσεις την απώλεια και των δύο εγγράφων...Αν ξέρεις και τους αριθμούς τους ακόμα καλύτερα...Με την βεβαίωση που θα αιτηθείς και θα λάβεις θα εκδόσεις καινούργια ταυτότητα για την οποία θα χρειαστεί παράβολο 9 ευρώ αλλά βγαινει αμεσως..Σε μερικα τμήματα χρειάζεται να κλεισεις ραντεβου,για το δικό σου ρώτα...Μετά θα πας στην τράπεζα που συνεράγζεσαι με την βεβάιωση απώλειας και θα ζητήσεις η απωλεσθείσα ταυτότητα να μπει στον τειρεσία ώστε στο μέλλον αν την βρει κάποιος επειτήδειςο να μην μπορεί να εκδόσει στο όνομά σου επιταγές,δάνεια κλπ ...
Όσον αφορα για το δίπλωμα καλύτερα είναι να πας σε ΚΕΠ.Θα χρειαστείς,αυτα τα δικαιολογητικά..
http://www.yme.gr/index.php?tid=373 -
Έκανα την αίτηση για την ταυτότητα και μου είπαν ότι θα πάω σε μια εφορία να πληρώσω τα παράβολα 9€ και μετά θα πάω την Δευτέρα ή την Τρίτη. Για δίπλωμα πρέπει τελικά ή όχι να το δηλώσω στο τμήμα;
-
Για δίπλωμα πρέπει τελικά ή όχι να το δηλώσω στο τμήμα;
Πρέπει για να είσαι πλήρως καλυμένος,εκτός αν αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση...
-
Άρα με βάση http://www.yme.gr/index.php?tid=373 αυτό πρέπει πρώτα να βγάλω τη νέα ταυτότητα και μετά να προσπαθήσω για
δίπλωμα -
Απίθανος ο τίτλος του τόπικ
-
Γιατί ρε παιδιά να πάει στην Αστυνομία να το δηλώσει; Για να ταλαιπωρηθεί και να του σπάσουν τα ούμπαλα;; δεν χρειάζεται!!!
Θα τον ρωτήσουν που πως και αν το έχασε στο λιμάνι;; θα του πουν πήγαινε στο λιμεναρχείο . Γνώμη μου να πάει κατευθείαν στο ΚΕΠ !!!! -
Για να βγει νέο δίπλωμα χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας οπότε χαιρετίσματα.
-
Βρε octavia699 ,πνίγεσε σε μια κουταλιά νερό..Η ταυτότητα είναι το πιο εύκολο να βγει...Βγάλε την ταυτότητα από βδομάδα και μετά κάνε τις διαδικασίες για το δίπλωμα που θέλει παράβολα,φωτογραφία,χαρτιά κλπ..
-
Αυτό θα κάνω. Θα τα βάλω σε σειρά.
1ον Ταυτότητα
2ον Δίπλωμα -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απίθανος ο τίτλος του τόπικ+1 νομιζα οτι καποιος πεθανε..
-
Θα σου κοστίσει, 30 το παράβολο, 30 η ποινή για την απώλεια πρώτης φοράς (ναι αν το χάσεις πάλι πληρώνεις 60, 3 90 κτλ κτλ) και αλλα 12 ευρώ σύνολο για μνημονιόσημα και φωτό. Κάπου 72 ευρώ. Το σωτήριον έτος 2010 το είχα πετάξει το δικό μου παλιό στα σκουπίδια.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απίθανος ο τίτλος του τόπικ+1 Είδα τον τίτλο και σκέφτηκα ότι κάπου έπεσε πολύ ξύλο για ένα δίπλωμα!!!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Θα σου κοστίσει, 30 το παράβολο, 30 η ποινή για την απώλεια πρώτης φοράς (ναι αν το χάσεις πάλι πληρώνεις 60, 3 90 κτλ κτλ) και αλλα 12 ευρώ σύνολο για μνημονιόσημα και φωτό. Κάπου 72 ευρώ. Το σωτήριον έτος 2010 το είχα πετάξει το δικό μου παλιό στα σκουπίδια.30+30+9.02 εδωσα πριν μια βδομαδα στο υπουργειο στην πειραιως στο φαληρο
τα 30+30 σε εθνικη τραπεζα και τα 9 σε εφορια
ζητησαν επισης μια φωτογραφια, ταυτοτητα και φωτοτυπια της, αυτα θυμαμαιαυτο με την ποινη μονο εμενα μου φαινεται παραλογο?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απίθανος ο τίτλος του τόπικ
+1 Είδα τον τίτλο και σκέφτηκα ότι κάπου έπεσε πολύ ξύλο για ένα δίπλωμα!!!
Έτσι...και εγώ νόμισα ότι έγινε της πουτάνας στο μηχαναλογικό .
Χαμός διπλώματος οδήγησης