-
Δεν ξερω, πολλες μαζεμενες συμπτωσεις παβουν να ειναι ειναι συμπτωσεις......
Δηλωσεις bernie πριν τον αγωνα (5.17) :
Μαντεψτε ποιον ευνοουσαν οι στεγνες συνθηκες
Ολα αυτα με τις κιτρινες σημαιες, το drs και το συμβαν με τον σεννα (που ηταν παρομοιο με αυτο του χουλκ-δηλαδη επρεπε να τιμωρηθει και αυτος ή κανενας απο τους 2)ΡΕ Bernie πλακα μας κανεις?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Οποτε ηταν σημαια κιτρινη με κοκκινες γραμμες οποτε δεν υπαρχει θεμα.
Oχι στην αναλυση που εδειξε το sky δειχνει κιτρινη+κιτρινοκοκκινη μετα πρασινη και μετα 3-4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ εκει που κανει το προσπερασμα ο Φεττελ
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
http://www1.skysports.com/formula1/video/12870/8282348Ok. Τωρα που το ειδαμε ολο και καλυτερη αναλυση. Η πρωτη τελικα ειναι διπλη σημαια. Και κιτρινη και κιτρινη με κοκκινες ριγες. Δεν προσπερναμε. Μετα εχει πρασινη και μετα ακολουθουν παλι κιτρινες. Το SKY πιστευω οτι εδωσε την καλυτερη εξηγηση του γιατι δεν πηρε ποινη.
Φυσικα οσοι βλεπαμε Α δεν το ειδαμε ποτε η απλα εγω ειμαι τυφλος αν το εδειξε και δεν το ειδα.
Επειδή αυτό το βίντεο δε παίζει, βρήκα αυτό μόλις τώρα από ένα tweet του Adam Cooper...
Δυστυχώς είμαι στο γραφείο και δεν έχω ήχο, όντως περνάει υπό καθεστώς κίτρινων σημαιών?
Έχω μπερδευτεί...
ναι, πιστεύω ειδικά στο 10ο λεπτό με την STR είναι ξεκάθαρο
Marshall was waving green flag at the exit of T3, which makes the pass legal, unless dashboards lights
Το προσπέρασμα στην STR ήταν κανονικό.
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Oχι στην αναλυση που εδειξε το sky δειχνει κιτρινη+κιτρινοκοκκινη μετα πρασινη και μετα 3-4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ εκει που κανει το προσπερασμα ο Φεττελ
http://www1.skysports.com/formula1/video/12870/8282348Ok. Τωρα που το ειδαμε ολο και καλυτερη αναλυση. Η πρωτη τελικα ειναι διπλη σημαια. Και κιτρινη και κιτρινη με κοκκινες ριγες. Δεν προσπερναμε. Μετα εχει πρασινη και μετα ακολουθουν παλι κιτρινες. Το SKY πιστευω οτι εδωσε την καλυτερη εξηγηση του γιατι δεν πηρε ποινη.
Φυσικα οσοι βλεπαμε Α δεν το ειδαμε ποτε η απλα εγω ειμαι τυφλος αν το εδειξε και δεν το ειδα.
Επειδή αυτό το βίντεο δε παίζει, βρήκα αυτό μόλις τώρα από ένα tweet του Adam Cooper...
Δυστυχώς είμαι στο γραφείο και δεν έχω ήχο, όντως περνάει υπό καθεστώς κίτρινων σημαιών?
Έχω μπερδευτεί...
Marshall was waving green flag at the exit of T3, which makes the pass legal, unless dashboards lights
Εαν ειναι πρασινο που δεν νομιζω (κομματι απο μπαριερα, τσιμεντο ισως στο βαθος, πισω απο την πιστα) , τοτε γιατι τα κιτρινα λαμπακια στο τιμονι ειναι αναμμενα μεχρι που περναει την κανονικη πρασινη σημαια?
-
Είναι όπως περνάς με κόκκινο όταν υπάρχει τροχονόμος. Από την στιγμή που υπάρχει marshal με πράσινη σημαία δεν μπορούν να πουν τίποτα μετά στην RBR. Έστω και αν ήταν λάθος σήμανση.
-
-
Δεν έχει σημασία. Και σε άλλους αγώνες φέτος αλλά και προχτες υπήρχαν στιγμές που υπήρχε 'DRS enabled' ενω ήταν βρεγμένη η πίστα. Εξάλλου το σύστημα είναι ηλεκτρονικό και ελέγχεται. Δηλαδή και να το πατήσει ο οδηγός κάπου που δεν πρέπει ή καταλάθος, αυτό δεν ανοίγει.
-
Παντως, προσωπικα, δε θελω πρωταθλημα ετσι.
Εχασε, τελειωσε...παμε παρακατω.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Δε βαρεθήκατε να το ψειρίζετε με αυτή τη σημαιούλα; Τελείωσε λέμε!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παντως, προσωπικα, δε θελω πρωταθλημα ετσι.Εχασε, τελειωσε...παμε παρακατω.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Εγώ το θέλω. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Τέλος. Αν έκανε λάθος να τιμωρηθεί.
-
Και μονο που ξεκίνησε τελευταίος ,μπήκε και μια επιπλέον φορά για μεσαια λάστιχα και εφτασε 6ος και 7ος είναι αξιος για τον τίτλο. Μαχητής ! Απο την αρχή πίστεψα στο ταλέντο του. Ειχε και το καλύτερα στημένο μονοθεσιο φυσικά.
Ο Αλόνσο πάλι φοβερό ταλέντο και ακομα δυνατότερος μαχητής αλλά πιστεύω πλήρωνει με τον χρονο τις βρωμοκαταστάσεις που εχει δημιουργήσει στο παρελθόν μεσα στην πίστα με τους συναδελφους του. . Οι οδηγικες ιντριγκες ισως ξεπληρωθηκαν με την αδυναμια του μονοθεσιου της φερραρι να ξεπερασει την RBR.
Το οτι έδειξε ωριμοτητα φέτος δεν εφτασε. Του χρονου παλιόπαιδο! -
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Έχω μπερδευτεί...
Mιλάμε έχουν κάψει λάδια οι καμένοι φεραρικοί και ανακαλύπτουν με τη φαντασια τους παρανομιες..
-
Replace Ingnore list entry fn1m with ttc ----> DONE
-
ισως ο ttc να ειναι το alter ego του fn1m
-
Επειδή δεν σας κάθονται καλά οι απαντήσεις του τον βάζετε ignore list?
-
θες να μπεις κι εσύ τώρα;
-
Δεν με απασχολεί. Σε φορουμ ανταλλαγης αποψεων ειμαστε ομως, δεν το καταλαβαινω, ειναι χαζο. Στην τελικη, ιλοι οι φερραριστι που μας εχετε πρηξει με το ποσο κωλος ειναι ο φεττελ και ολα τα υπολοιπα, θα επρεπε να εχετε μπει στην ignore list αρκετων.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν με απασχολεί. Σε φορουμ ανταλλαγης αποψεων ειμαστε ομως, δεν το καταλαβαινω, ειναι χαζο. Στην τελικη, ιλοι οι φερραριστι που μας εχετε πρηξει με το ποσο κωλος ειναι ο φεττελ και ολα τα υπολοιπα, θα επρεπε να εχετε μπει στην ignore list αρκετων.Δες εδώ ξεβράκωμα φίλε.
viewtopic.php?p=2672752#p2672752
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι 3 ποντοι διαφιρας θεωρουνται ξεβρακωμα?
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι 3 ποντοι διαφιρας θεωρουνται ξεβρακωμα?Το ξεβράκωμα αφορά την κατάρριψη της θεωριας οτι ο φετελ ηταν κωλοφαρδος και ο αλονσο ατυχος.
-
Είπαμε...! Έπαιρνε το 120%
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)