-
Φέττελ 2ος με μικρή διαφορά από τον Μπάτον. Αλόνσο μισό δεύτερο πίσω. Νομίζω ότι τα πράγματα φαίνονται για το που πάνε...
Ο Κίμι δεν έχει ποινή καθώς δεν μετράνε τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Θα φάει ποινή μόνο αν χρειαστεί 10ο μοτέρ αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα.
-
Μπρόστα από τις Ferrari οι FI και ο Χονδρογιάννης (καλό αυτό ).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φέττελ 2ος με μικρή διαφορά από τον Μπάτον. Αλόνσο μισό δεύτερο πίσω. Νομίζω ότι τα πράγματα φαίνονται για το που πάνε...Ο Κίμι δεν έχει ποινή καθώς δεν μετράνε τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Θα φάει ποινή μόνο αν χρειαστεί 9ο μοτέρ αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα.
Fixed
-
Παπαρια..Μισο sec πισω!!
fp3
Pos Driver Team Time Laps 1. Jenson Button McLaren-Mercedes 1m13.188s 22 2. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m13.245s + 0.057 21 3. Mark Webber Red Bull-Renault 1m13.385s + 0.197 25 4. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1m13.389s + 0.201 17 5. Romain Grosjean Lotus-Renault 1m13.420s + 0.232 24 6. Paul di Resta Force India-Mercedes 1m13.486s + 0.298 21 7. Nico Hulkenberg Force India-Mercedes 1m13.602s + 0.414 22 8. Fernando Alonso Ferrari 1m13.691s + 0.503 15 9. Pastor Maldonado Williams-Renault 1m13.700s + 0.512 20 10. Felipe Massa Ferrari 1m13.712s + 0.524 17 11. Bruno Senna Williams-Renault 1m13.948s + 0.760 20 12. Nico Rosberg Mercedes 1m14.126s + 0.938 25 13. Sergio Perez Sauber-Ferrari 1m14.190s + 1.002 26 14. Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1m14.192s + 1.004 21 15. Michael Schumacher Mercedes 1m14.347s + 1.159 24 16. Daniel Ricciardo Toro Rosso-Ferrari 1m14.687s + 1.499 21 17. Jean-Eric Vergne Toro Rosso-Ferrari 1m14.972s + 1.784 19 18. Vitaly Petrov Caterham-Renault 1m15.159s + 1.971 22 19. Heikki Kovalainen Caterham-Renault 1m15.707s + 2.519 21 20. Timo Glock Marussia-Cosworth 1m15.763s + 2.575 23 21. Charles Pic Marussia-Cosworth 1m16.059s + 2.871 21 22. Pedro de la Rosa HRT-Cosworth 1m16.198s + 3.010 15 23. Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 1m16.793s + 3.605 18 24. Kimi Raikkonen Lotus-Renault no time 3
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Φέττελ 2ος με μικρή διαφορά από τον Μπάτον. Αλόνσο μισό δεύτερο πίσω. Νομίζω ότι τα πράγματα φαίνονται για το που πάνε...
Ο Κίμι δεν έχει ποινή καθώς δεν μετράνε τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Θα φάει ποινή μόνο αν χρειαστεί 9ο μοτέρ αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα.
Fixed
Δικαίωμα χρήσης 9 μοτέρ δεν έχουν;
-
.... ουτε το πιο γρήγορο συνδυασμό βλέπω στους κόκκινους , ούτε 4 πιο γρήγορα μονοθέσια βλέπω από τον ισοτονικό Justin ...
Αν δεν ανοίξουν οι ουρανοί θα δούμε παρελαση ...
-
Δικαίωμα χρήσης 9 μοτέρ δεν έχουν;8
-
Ο Κίμι δεν έχει ποινή καθώς δεν μετράνε τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Θα φάει ποινή μόνο αν χρειαστεί 9ο μοτέρ αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα.
Fixed
8 έχουν και στο 9ο ποινή.
http://en.wikipedia.org/wiki/Formula_One_regulations#EngineEach driver is allowed to use up to eight engines during a season. A ten place starting grid penalty will be applied at each event where an additional engine is used.
-
Ξέρουμε τι φορτίο δούλευε το κάθε μονοθέσιο?
Όχι.
Οπότε μην βγάζουμε συμπεράσματα, γενικώς.
Δεν παίζει το μισό δευτερόλεπτο, απλά...
Δεν περιμένω να είναι ταχύτερες από τις RBR...αλλά όχι τόσο πίσω.
Wishful thinking?
Θα δούμε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν παίζει το μισό δευτερόλεπτο, απλά...Quoted for future (short-term) reference.
Δεν...
Με βροχη μονο μπας και στραβωσει τιποτα με τον Vettel...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Quoted for future (short-term) reference.
Δεν...
Με βροχη μονο μπας και στραβωσει τιποτα με τον Vettel...
Button.
Για κάτσε να τον έχει μπροστά του στη Κ1 και θα σου πω...
-
Ή να εχει Massa απο πισω ο Vettel...
Φαντασου να το παιξουν Ιταλικη Μαφια και να ριξουν τον Massa στο Vettel στην εκκινηση.......και ταυτοχρονα να στοχευσει ο Webber τον Alonso... Εεεεε ρε τι εχει να γινει
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Fixed
8 έχουν και στο 9ο ποινή.
http://en.wikipedia.org/wiki/Formula_One_regulations#EngineEach driver is allowed to use up to eight engines during a season. A ten place starting grid penalty will be applied at each event where an additional engine is used.
Μάλιστα. Μήπως ήταν 9 πέρσι ή πρόπερσι; Δεν μπορεί να θυμάμαι ένα '9' χωρίς να υπήρξε ποτέ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ξέρουμε τι φορτίο δούλευε το κάθε μονοθέσιο?Όχι.
Wishful thinking?
Θα δούμε...
Φυσικά wishful thinking! Μιλάμε για το FP3 που σημαίνει εξομείωση flying lap καθώς ετοιμάζονται για τα δοκιμαστικά.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ή να εχει Massa απο πισω ο Vettel...Θα σπασουν τη σφραγιδα στη RB...
-
Ετσι και στις κατατακτήριες βρεθεί ο Μασα μπροστα απ τον Αλονσο, τον βλέπω να φυλάει σκοπιά όλη νύχτα, μην και «κατα λάθος» σπάσει η σφραγίδα!
-
Το σπάσιμο της σφραγίδας στις ΗΠΑ έγινε για να έρθει ο Αλόνσο στην καθαρή πλευρά της εκκίνησης και όχι για να τον φέρουν μπροστά από τον Μάσσα.
Αυτό κανονίζεται εύκολα στον αγώνα, όπως έχουμε δει πολλές φορές από διάφορες ομάδες. Άσε που αν είναι ο Μάσσα ψηλά ανάμεσα στους πρώτους μπορεί να βοηθήσει και αλλιώς. -
Ξέρουμε τι φορτίο δούλευε το κάθε μονοθέσιο?
Όχι.
Wishful thinking?
Θα δούμε...
Φυσικά wishful thinking! Μιλάμε για το FP3 που σημαίνει εξομείωση flying lap καθώς ετοιμάζονται για τα δοκιμαστικά.
Άρα να περιμένουμε τις Ferrari μισό πίσω?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως με τίποτα δε θα είναι μπροστά .Βρέξε τώρα ρε μλκ .Θέλουμε τυφώνα και σήμερα και αύριο .
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Πάντως με τίποτα δε θα είναι μπροστά .Βρέξε τώρα ρε μλκ .Θέλουμε τυφώνα και σήμερα και αύριο .
Καλά, προφανώς.
Ο Vettel θα το σηκώσει...αλλά θα ζοριστεί ΠΟΛΥ πιστεύω.
Βεβαίως κρατάω και μια πισινή μήπως τελικά του τo χρωστάει ο Θεός του Fernando.
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)