-
Μου το είπε ο παππούς ενός φίλου και είναι και νόμιμο , αλλά δεν μου είπε τπτ παραπάνω , γνωρίζει να μας κάποιος να μας πει ; είναι εισαγογής από γιουγκοσλαβία και πως γίνεται να πάρει κάποιος νόμιμα ; είναι μαζούτ ; ναυτικό ;
-
Μου το είπε ο παππούς ενός φίλου και είναι και νόμιμο , αλλά δεν μου είπε τπτ παραπάνω , γνωρίζει να μας κάποιος να μας πει ; είναι εισαγογής από γιουγκοσλαβία και πως γίνεται να πάρει κάποιος νόμιμα ; είναι μαζούτ ; ναυτικό ;
-
-
Για να είναι «γιουγκοσλαβικό» θα πρέπει να είναι αρκετών ετών.
Η εμπορία/ εισαγωγή πετρελαίου θέλει παραστατικά και τελωνείο, καθώς υπάρχει ειδικός φόρος στο προϊόν στην Ελλάδα.
Δεν μπορεί ιδιώτης να εισάγει πετρέλαιο!
Ή είναι ράδιο αρβύλα ή υπάρχει λαθρεμπορία και βαφτίστηκε «γιουγκοσλαβικό» ή σοβιετικό για τους εύπιστους -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Μου το είπε ο παππούς ενός φίλου και είναι και νόμιμο , αλλά δεν μου είπε τπτ παραπάνω , γνωρίζει να μας κάποιος να μας πει ; είναι εισαγογής από γιουγκοσλαβία και πως γίνεται να πάρει κάποιος νόμιμα ; είναι μαζούτ ; ναυτικό ;Γιατι δεν ρωταγες τον παππου του φιλου σου;
-
Πας στη Γιουγκοσλαβία με έναν αγρότη, φορτώνεις την καρότσα μερικά μπετονάκια και τα φέρνεις Ελλάδα. Καλό είναι αφού πηγαίνεις να πάρεις μεγαλύτερη ποσότητα για να πουλήσεις κιόλας και να βγάλεις τα μεταφορικά σου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι δεν ρωταγες τον παππου του φιλου σου;
Δεν μου έλεγε τπτ περισσότερο .
-
Καλυτερο το πετρελαιο της Αυστρο-Ουγγρικης Αυτοκρατοριας!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλυτερο το πετρελαιο της Αυστρο-Ουγγρικης Αυτοκρατοριας!Sent from my Neo V using Tapatalk.
έπεσα θύμα γεροντικής άνοιας λέτε;
-
Σκοπιανο πετρελαιο υποθετω,αν εισαι βορεια Ελλαδα παιζει
Ποιοτητα αγνωστη βεβαια -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πας στη Γιουγκοσλαβία με έναν αγρότη, φορτώνεις την καρότσα μερικά μπετονάκια και τα φέρνεις Ελλάδα. Καλό είναι αφού πηγαίνεις να πάρεις μεγαλύτερη ποσότητα για να πουλήσεις κιόλας και να βγάλεις τα μεταφορικά σου.Αυτό λέγεται προτροπή για διάπραξη ποινικού αδικήματος
-
http://www.fuel-prices-europe.info/index.php?sort=5
Σε καμία χώρα της πρωην Γιουγκοσλαβίας δεν πωλείται κάτω από 1,18 . Σερβία μάλιστα είναι 1,419 .
-
Γιατι δεν ρωταγες τον παππου του φιλου σου;
Δεν μου έλεγε τπτ περισσότερο .
Υποπτο!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πας στη Γιουγκοσλαβία με έναν αγρότη, φορτώνεις την καρότσα μερικά μπετονάκια και τα φέρνεις Ελλάδα. Καλό είναι αφού πηγαίνεις να πάρεις μεγαλύτερη ποσότητα για να πουλήσεις κιόλας και να βγάλεις τα μεταφορικά σου.
Αυτό λέγεται προτροπή για διάπραξη ποινικού αδικήματος
Για ποιό λόγο; Εγώ φέρνω συνέχεια πετρέλαιο από Γιουγκοσλαβία. Α ξέχασα μια λεπτομέρεια, στα σύνορα θα δώσεις και ένα 20άρι να πιούν μια μπύρα τα παιδιά.
-
Δεν ξέρω τι να πω , ίσως η άνοια που λέω και παραπάνω , πάντως όπως αναφέρω μου είπε πως είναι νόμιμο , μήπως αναφέρεται σε μαζούτ , ο πατέρας μου λέει ότι παλιά καίγαν και τέτοιο οι καυστήρες .
-
Μαζουτ; Οσο παει και καλυτερο γινεται. Μιλαμε για επικο τοπικο!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό λέγεται προτροπή για διάπραξη ποινικού αδικήματος
Για ποιό λόγο; Εγώ φέρνω συνέχεια πετρέλαιο από Γιουγκοσλαβία. Α ξέχασα μια λεπτομέρεια, στα σύνορα θα δώσεις και ένα 20άρι να πιούν μια μπύρα τα παιδιά.
Ο Infinity είναι γνωστός agent provocateur
-
Δεν ξέρω τι να πω , ίσως η άνοια που λέω και παραπάνω , πάντως όπως αναφέρω μου είπε πως είναι νόμιμο , μήπως αναφέρεται σε μαζούτ , ο πατέρας μου λέει ότι παλιά καίγαν και τέτοιο οι καυστήρες .Crude μαλλον!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξέρω τι να πω , ίσως η άνοια που λέω και παραπάνω , πάντως όπως αναφέρω μου είπε πως είναι νόμιμο , μήπως αναφέρεται σε μαζούτ , ο πατέρας μου λέει ότι παλιά καίγαν και τέτοιο οι καυστήρες .
Crude μαλλον!
σας ζάλισα και ζαλίστηκα και γω δεν ξέρω τι καυστήρα να έχει που το καίει ακατέργαστο και που το πουλάνε να πάω να πω στο βενζινά πόσο έχει το μαζούτ ; δεν θα με κράξει ;
-
Γιουγκοσλάβικο πετρέλαιο με 0,45 ε / λτ