-
Ο Αλονσο θα παρει την νικη σημερα πιστευω ή αντε θα βγει δευτερος ανετα...
καλο μεσημερι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το μόνο που ίσως μας σώσει πάλι είναι η τελική μας και ο FA.
fixed
γράψτο, μην ντρέπεσαι.
Θα κατέβει να σπρώξει;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
fixed
γράψτο, μην ντρέπεσαι.
Θα κατέβει να σπρώξει;
Εγώ ξέρω Δία ότι αν δεν είχαμε το Φερνάντο στη Scuderia αυτή τη στιγμή θα ήταν στο κατασκευαστών πίσω κι από τη Lotus.
-
Υπενθυμίζω σε όσους βιάστηκαν να πουν πάλι για κωλοφαρδίες κλπ ότι το σπορ είναι ομαδικό και ο Vettel προφανώς πληρώνει τη μαλακία της ομάδας του, όπως ακριβώς πλήρωνε και ο Alonso τη μαλακία της Ferrari στην ίδια πίστα το 2010.
Όπως και να 'χει το πράμα, μάλλον μικρό το κακό για τον Vettel. Ο Alonso ξεκινά 7ος, το βάθρο το βλέπει με τα κυάλια.
6ος ξεκινάει και το βάθρο είναι μέσα στις δυνατότητες.
Δε νομίζω. Προσωπικά βλέπω Κίμι στο βάθρο, εκτός αν ο αντάρτης αυτοκτονίας από την Βενεζουέλα κάνει καμιά ταρζανιά.
Θα ναι σκυλιασμένος ο Αλόνσο σήμερα. Το τελευταίο του χαρτί παίζει σήμερα και το ξέρει.
Μαντολάτο και Κίμι μπορεί να τους φάει. Ο Μπάτον είναι το μυστήριο, στα χέρια του Λούις οι Μακας πετάνε αλλά ο Μπάτον φαίνεται να προβληματίζεται, ίσως δεν έχει βρει το στήσιμο που θέλει, ποιος ξέρει. Και αν σκεφτείς ότι οι Φερράρις σε ρυθμό αγώνα είναι ένα κλικ τουλάχιστον πιο πάνω σε σχέση με το ρυθμό τους στα δοκιμαστικά, ίσως να μπορέσει να κοντράρει και τον Τζένσον. Ο Λούις λογικά θα εξαφανιστεί και μην τον είδατε και ο Γουέμπερ, μέχρι να ξεμπλέξει ο Αλόνσο από Πάστορες και Μίκιδες, θα έχει φτιάξει απόσταση. Τώρα αν κάνει κανα τρελό ο Μαντολάτος στην εκκίνηση και μας ευνοήσει, ακόμα καλύτερα.
Ξαναλέω ότι πιστεύω/ελπίζω ότι μπορεί την 3η θέση. Από εκεί και πάνω θέλει τύχη και κωλοφαρδία.Edit: Επίσης θετικό το ότι Μπάτον και Κίμι είναι καθαροί οδηγοί, δε θα ρισκάρουν ταρζανιά για να κρατήσουν τη θέση τους. Δε λέω ότι δεν θα παλέψουν απλά δε θα κάνουν βρωμιά.
-
fixed
γράψτο, μην ντρέπεσαι.
Θα κατέβει να σπρώξει;
Ολο το '12 ποιος σπρώχνει το ψοφάλογο νομίζεις; Ο Πατ Φραι;
-
fixed
γράψτο, μην ντρέπεσαι.
Θα κατέβει να σπρώξει;
...κατανοώ την πίκρα σου(!), αλλά μη σκάς... πόσο ακόμα θα μπορεί η Santander να δικαιολογεί κονδύλια για F1?!..
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ ξέρω Δία ότι αν δεν είχαμε το Φερνάντο στη Scuderia αυτή τη στιγμή θα ήταν στο κατασκευαστών πίσω κι από τη Lotus.Speculation. Βέβαια όχι με δύο οδηγούς σαν τον Μάσσα, τότε θα είμασταν 8οι. Τον παλιό Μάσσα, γιατί τώρα ξύπνησε!
Θα ναι σκυλιασμένος ο Αλόνσο σήμερα. Το τελευταίο του χαρτί παίζει σήμερα και το ξέρει.
Αν τραβάει το αυτοκίνητο ναι. Αλλιώς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Κυριακή, κοντή γιορτή εξάλλου... κυριολεκτικά!
...κατανοώ την πίκρα σου
Η πίκρα μου είναι ότι είμαστε τριτο-τέταρτοι σε δυναμικότητα.
-
Red Bull has made hefty revisions to the set-up of the car to try to boost Vettel's chances of recovery.
A statement issued by the FIA a few hours ahead of the race revealed that Red Bull has replaced the gearbox of the car, made changes to the suspension and had also fitted new gear ratios to those submitted after second practice.
The changes to the car will be primarily aimed at optimising its chances of overtaking other cars - especially because in its configuration on Saturday the Red Bull was slowest through the speed trap at the end of the main straight.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
try to boost Vettel's chances of recovery.για να δούμε κατά πόσο αυτό ειναι εφικτό!! Έχω μεγάλη περιέργεια για την έκβαση του σημερινού αγώνα!!!
Παντως η εν λόγω πίστα μ'αρεσει πολύ..
-
Ωραία εκκίνηση ο FA
-
Πολυ παπαρατο περασμα του Αλονσο στον Webber. Παρα πολυ καλη εκκινηση απο τον Raikonnen και σφαγη στις πρωτες θεσεις.
-
Damage front wing o Vettel!!!
-
τα σκάτωσε ο Φεττελάκος
-
προβλέπω τελικό:
- Ράι
- Χάμ
- Φετ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
προβλέπω τελικό:- Ράι
- Χάμ
3. Φετ
με δεδομένο πόσο μέσα πέφτεις στις προβλέψεις σου ....ωραία!
-
ποιες προβλέψεις μου;
εγώ μονο μια πρόβλεψη κάνω σταθερά εδώ και 2 χρόνια: ΜΣ
τωρα ειπα να λοξοδρομήσω λιγο
-
γαμωτοοοοοοοοοοο
Safety car -
Rosberg
-
...δεν θα τις γλυτώσουμε τις... 'κουκούλες' στα μονοθέσια με τίποτα!..
-
φτηνα τη γλύτωσε ο Καρθιτέτοιος
2012 - Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix