-
Το λοιπόν
τον άλλον μήνα αγοραζω τελικα αμάξι...ενα ποσο μπροστα τα αλλα θα τα παρει σε δραχμουλες..
που κατέληξα?
πρωτα πρωτα απερριψα πανηγυρικα τογιοτα,μογιοτα,πολο,κωλο και αλλους κουβαδες...μια χαρα αμαξια ,αλλα απερριφθησαν για πολλους λογους...το γιαρις επειδη εμφανισιακα ειναι σαν κοντεινερ με ροδες ,φοβερο ντιζελοκινητηρα,με εξισου ομως φοβερη τιμη και στην τελικη σιγα την χαμηλη καταναλωση που κανει,μεχρι και τελη πληρωνεις!?!
το πολο επειδη πολλα λεφτα σε γερμανους αυτην την περιοδο δυσκολα να δωσω ,ουτε που με ενθουσιαζει θα ελεγα,εδω η πορσε και εξωτερικα δεν με ενθουσιαζει,οποτε καταλαβαινετε
το χιουνται το απερριψα,λεφτα στον τουρκο δεν δινω...
το κια δεν ξερω γιατι το απερριψα,ολο ελεγα θα το παρω το κοριτσι,πηγα ειδα και τα πεθερικα,με ειδαν,το χα ετοιμο,νυμφουλα,με τα πτυχια της(7 χρονια),με την προικα της(καλη εκπτωση και τιμη στα 90 αλογα)...απερριφθη ομως.μπουχτισα απο κια πριν καν το αγορασω!?!!κατεληξα στην φινετσα στηριζουμε piigs στηριζουμε ιταλικους κουβαδες...παω για φιατ παντα...>!! μια κατηγορια κατω,αλλα κατα την γνωμη μου το αμαξι ειναι σε λαθος κατηγορια ειναι κατι ενδιαμεσο... το προτιμω με τον ντιζελοκινητηρα διοτι ο twinair αν δεν κανω λαθος αμεσου ψεκασμου ειναι και αυτος οποτε και αυτον με νοθεια στην βενζινη τον παιρνεις στο χερι ενω καταναλωνει περισσοτερο
γλυκοκοιταζα τα 4χ4,αλλα μετα σκεφτηκα πως σε χωμα δεν παταω,τι να το κανω το 4χ4?επισης υπεθεσα πως ενα 4χ4 ακομα και μινι ειναι βαρυτερο απο το αντιστοιχο δρομου,οποτε και μεγαλυτερη καταναλωση...για ποιον λογο?για 100 χλμ που θα γινουν στο χωμα τον χρονο?λεφτα για πεταμα που δεν υπαρχουν...απερριφθη λοιπονκαι το επομενο αμαξακι ειναι το πεζω 208 ,πολυ ωραιο παρουσιαστικο,ωραιο και εσωτερικα,αλλα το ντιζελ ταφος...εννοω το απλο διοτι τα αλλα εχουν διαστημικες τιμες...επομενως εδω παμε σε τρικυλινδρο που δεν θα χουμε και αναγκη απο νοθεια,αφου ο 1.2 82 αλογα δεν ειναι ψεκασμου(βεβαια και αυτος κοπανιεται σε αθλιο καυσιμο,απλα οχι τοσο ευκολα)
το λοιπον συνοψις
fiat panda 1.3 diesel
πεζω 208 1.2 82 βενζινηςκαι τα δυο φινετσατα το ντιζελ οικονομικοτερο,με το πεζω ομως δεν ψαχνεσαι για καθαρη ντιζελ,εχεις το κεφαλι σου ησυχο και μολονοτι δεν ανταγωνιζεται σε οικονομια τον ευγενη ντιζελ ειναι για βενζινοκινητος αραχτος...
μου αρεσουν και τα δυο και νομιζω ειναι οι σωστοι κινητηρες αποδοση τιμηςτο λοιπον οι τιμες που βρηκα στις επισημες ιστοσελιδες ειναι οι εξης
πενταθυρα 13.590 εκδοση active για πεζω με 450 ευρω για μεταλλικο χρωμα(αληθεια τι χρωμα?του ταιριαζει εκεινο το μπεζ-ροζ,αλλα ειναι μαλλον χρωμα για γυναικες )και 230 ευρω αν δεν κανω λαθος για εγγυηση 5 ετη...η πεζω ομως δινει αποσυρση(αντι να πει κανω εκπτωση) και μια ψωραλεα εκπτωση των 400/500 ευρω για να γραφουμε πολλες προτασουλες στις προσφορες... δηλαδη με οφελος αποσυρσης 960 ευρω και 400/500 ευρω εκπτωση πεφτουμε στα 12.130/12.230 + μεταλλικο και επεκταση(λολ)
εδω τι περιθωριο εχουμε λετε για παζαρι?εγω λεω αφενος την επεκταση 230 ευρω που το θεωρω αυτονοητο..ποια επεκταση και κουραφεξαλα...σιγα μην πληρωσω για το αυτονοητο! για τα 5 χρονια,που δεν ειναι και ακριβως πεντε αφου εχουν οριο 80 χιλ χλμ....και σκεφτομουν να ζητησω και το μεταλλικο χρωμα να μου το προσφερουν...δηλαδη να τους πω στα 12.230 με μεταλλικο και επεκταση δικα σας....τι λέτε?
για το φιατ παντα τα πραγματα εχουν ως εξης
οι ιταλοι το χουν ριξει στο καλαμπουρι στον εξοπλισμο και δεν περιλαμβανουν ουτε ESP στανταρ,ουτε πλευρικους αεροσακους,σαν να μην εφτανε αυτο το ξεφτιλιζουν με κατι θεσεις ρυθμιζομενες σε υψος και πισω καθισματα να μην κατεβαινουν αν δεν δωσεις επιπλεον λεφτα!εξωφρενικο...
με αυτα που τα θεωρω απαραιτητα η τιμη εκτοξευεται σε 14.850(χωρις αποσυρση,δεν εχω αμαξι για αποσυρση) δηλαδη 300 ευρω παραπανω απο την πληρη εκδοση γιαρις ντιζελ!
ενταξει τα παμε τα γελασαμε...τωρα αρχιζει η μπιζνες...καταρχην με χρηματοδοτηση πεφτει ελαφρως (900 ευρω λιγοτερα) και προφανως δινουν και δωρεαν την επεκταση στα 4 χρονια(σιγα τον αθλο)ειμαστε στα 13.950 ακομα εξωφρενικα υψηλα...ζηταω εξυπακουεται αποσυρση(αλλιως αριβεντερτσι) επομενως αλλα 900 ευρω μειον .ειμαστε στα 13.050
παλι τσιμπημενα ειναι...μαζι με την αποσυρση θα ζητησω και τα αυτονοητα (ρυθμιση υψους οδηγου,πισω καθισματα διαιρουμενα ,πλευρικους ΚΑΙ το esp) δηλαδη 900 μειον και τελικη τιμη στον διακανονισμο 12.150 αντε αμα πεσω σε τειχος να πληρωσω τον esp το πολυ πολυ ,δηλαδη 12.500
καταρχην θα ηθελα την συμβουλη σας...πως βλεπετε τις επιλογες μου?δηλαδη εναν συνδυασμο φινετσας,αξιοπιστιας,νορμαλ καταναλωσης και πρακτικοτητας,με κινητηρες καλους εγκρίνετε?
και δευτερον τα παραπανω ως διαπραγματευτικες απαιτησεις τις θεωρειτε νορμαλ?ιδιως για την περιοδο κρισης που διανυουμε?ή οχι?πως θα προχωρουσατε εσεις?διοτι ας μην ξεχναμε η εποχη μας δεν εχει καμια σχεση με την εποχη προ 5 ετιας,τωρα θεωρω ειναι εφικτη η διαπραγματευση καθοτι ουδεις εχει περιθωριο,ουτε εγω ο πελατης,ουτε ο πωλητης,απο αλλη βαση φυσικα...τι λετε?ευχαριστω ελπιζω να μην κουρασε το σεντονι
-
Το λοιπόν
τον άλλον μήνα αγοραζω τελικα αμάξι...ενα ποσο μπροστα τα αλλα θα τα παρει σε δραχμουλες..
που κατέληξα?
πρωτα πρωτα απερριψα πανηγυρικα τογιοτα,μογιοτα,πολο,κωλο και αλλους κουβαδες...μια χαρα αμαξια ,αλλα απερριφθησαν για πολλους λογους...το γιαρις επειδη εμφανισιακα ειναι σαν κοντεινερ με ροδες ,φοβερο ντιζελοκινητηρα,με εξισου ομως φοβερη τιμη και στην τελικη σιγα την χαμηλη καταναλωση που κανει,μεχρι και τελη πληρωνεις!?!
το πολο επειδη πολλα λεφτα σε γερμανους αυτην την περιοδο δυσκολα να δωσω ,ουτε που με ενθουσιαζει θα ελεγα,εδω η πορσε και εξωτερικα δεν με ενθουσιαζει,οποτε καταλαβαινετε
το κια δεν ξερω γιατι το απερριψα,ολο ελεγα θα το παρω το κοριτσι,πηγα ειδα και τα πεθερικα,με ειδαν,το χα ετοιμο,νυμφουλα,με τα πτυχια της(7 χρονια),με την προικα της(καλη εκπτωση και τιμη στα 90 αλογα)...απερριφθη ομως.μπουχτισα απο κια πριν καν το αγορασω!?!!κατεληξα στην φινετσα στηριζουμε piigs στηριζουμε ιταλικους κουβαδες...παω για φιατ παντα...>!! μια κατηγορια κατω,αλλα κατα την γνωμη μου το αμαξι ειναι σε λαθος κατηγορια ειναι κατι ενδιαμεσο... το προτιμω με τον ντιζελοκινητηρα διοτι ο twinair αν δεν κανω λαθος αμεσου ψεκασμου ειναι και αυτος οποτε και αυτον με νοθεια στην βενζινη τον παιρνεις στο χερι ενω καταναλωνει περισσοτερο
γλυκοκοιταζα τα 4χ4,αλλα μετα σκεφτηκα πως σε χωμα δεν παταω,τι να το κανω το 4χ4?επισης υπεθεσα πως ενα 4χ4 ακομα και μινι ειναι βαρυτερο απο το αντιστοιχο δρομου,οποτε και μεγαλυτερη καταναλωση...για ποιον λογο?για 100 χλμ που θα γινουν στο χωμα τον χρονο?λεφτα για πεταμα που δεν υπαρχουν...απερριφθη λοιπονκαι το επομενο αμαξακι ειναι το πεζω 208 ,πολυ ωραιο παρουσιαστικο,ωραιο και εσωτερικα,αλλα το ντιζελ ταφος...εννοω το απλο διοτι τα αλλα εχουν διαστημικες τιμες...επομενως εδω παμε σε τρικυλινδρο που δεν θα χουμε και αναγκη απο νοθεια,αφου ο 1.2 82 αλογα δεν ειναι ψεκασμου(βεβαια και αυτος κοπανιεται σε αθλιο καυσιμο,απλα οχι τοσο ευκολα)
το λοιπον συνοψις
fiat panda 1.3 diesel
πεζω 208 1.2 82 βενζινηςκαι τα δυο φινετσατα το ντιζελ οικονομικοτερο,με το πεζω ομως δεν ψαχνεσαι για καθαρη ντιζελ,εχεις το κεφαλι σου ησυχο και μολονοτι δεν ανταγωνιζεται σε οικονομια τον ευγενη ντιζελ ειναι για βενζινοκινητος αραχτος...
μου αρεσουν και τα δυο και νομιζω ειναι οι σωστοι κινητηρες αποδοση τιμηςτο λοιπον οι τιμες που βρηκα στις επισημες ιστοσελιδες ειναι οι εξης
πενταθυρα 13.590 εκδοση active για πεζω με 450 ευρω για μεταλλικο χρωμα(αληθεια τι χρωμα?του ταιριαζει εκεινο το μπεζ-ροζ,αλλα ειναι μαλλον χρωμα για γυναικες )και 230 ευρω αν δεν κανω λαθος για εγγυηση 5 ετη...η πεζω ομως δινει αποσυρση(αντι να πει κανω εκπτωση) και μια ψωραλεα εκπτωση των 400/500 ευρω για να γραφουμε πολλες προτασουλες στις προσφορες... δηλαδη με οφελος αποσυρσης 960 ευρω και 400/500 ευρω εκπτωση πεφτουμε στα 12.130/12.230 + μεταλλικο και επεκταση(λολ)
εδω τι περιθωριο εχουμε λετε για παζαρι?εγω λεω αφενος την επεκταση 230 ευρω που το θεωρω αυτονοητο..ποια επεκταση και κουραφεξαλα...σιγα μην πληρωσω για το αυτονοητο! για τα 5 χρονια,που δεν ειναι και ακριβως πεντε αφου εχουν οριο 80 χιλ χλμ....και σκεφτομουν να ζητησω και το μεταλλικο χρωμα να μου το προσφερουν...δηλαδη να τους πω στα 12.230 με μεταλλικο και επεκταση δικα σας....τι λέτε?
οι ιταλοι το χουν ριξει στο καλαμπουρι στον εξοπλισμο και δεν περιλαμβανουν ουτε ESP στανταρ,ουτε πλευρικους αεροσακους,σαν να μην εφτανε αυτο το ξεφτιλιζουν με κατι θεσεις ρυθμιζομενες σε υψος και πισω καθισματα να μην κατεβαινουν αν δεν δωσεις επιπλεον λεφτα!εξωφρενικο...
με αυτα που τα θεωρω απαραιτητα η τιμη εκτοξευεται σε 14.850(χωρις αποσυρση,δεν εχω αμαξι για αποσυρση) δηλαδη 300 ευρω παραπανω απο την πληρη εκδοση γιαρις ντιζελ!
ενταξει τα παμε τα γελασαμε...τωρα αρχιζει η μπιζνες...καταρχην με χρηματοδοτηση πεφτει ελαφρως (900 ευρω λιγοτερα) και προφανως δινουν και δωρεαν την επεκταση στα 4 χρονια(σιγα τον αθλο)ειμαστε στα 13.950 ακομα εξωφρενικα υψηλα...ζηταω εξυπακουεται αποσυρση(αλλιως αριβεντερτσι) επομενως αλλα 900 ευρω μειον .ειμαστε στα 13.050
παλι τσιμπημενα ειναι...μαζι με την αποσυρση θα ζητησω και τα αυτονοητα (ρυθμιση υψους οδηγου,πισω καθισματα διαιρουμενα ,πλευρικους ΚΑΙ το esp) δηλαδη 900 μειον και τελικη τιμη στον διακανονισμο 12.150 αντε αμα πεσω σε τειχος να πληρωσω τον esp το πολυ πολυ ,δηλαδη 12.500
καταρχην θα ηθελα την συμβουλη σας...πως βλεπετε τις επιλογες μου?δηλαδη εναν συνδυασμο φινετσας,αξιοπιστιας,νορμαλ καταναλωσης και πρακτικοτητας,με κινητηρες καλους εγκρίνετε?
και δευτερον τα παραπανω ως διαπραγματευτικες απαιτησεις τις θεωρειτε νορμαλ?ιδιως για την περιοδο κρισης που διανυουμε?ή οχι?πως θα προχωρουσατε εσεις?διοτι ας μην ξεχναμε η εποχη μας δεν εχει καμια σχεση με την εποχη προ 5 ετιας,τωρα θεωρω ειναι εφικτη η διαπραγματευση καθοτι ουδεις εχει περιθωριο,ουτε εγω ο πελατης,ουτε ο πωλητης,απο αλλη βαση φυσικα...τι λετε?ευχαριστω ελπιζω να μην κουρασε το σεντονι
-
Το λοιπόν
που κατέληξα?
το λοιπον συνοψις
fiat panda 1.3 diesel
-
περίμενε το νέο Clio... dCi 75...
-
παντως πρεπει να σου αρεσαν και οι επιλογες μου...το κλιο ποτε ερχεται?
υς:διαπραγματευτικα καλα το παω?ή θα πεσω σε τειχο λες?
edit ελα το ειδα,συντηρητικο δειχνει...απερριφθη,αλλα ευχαριστω για την προταση...
-
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
το λοιπον οι τιμες που βρηκα στις επισημες ιστοσελιδες ειναι οι εξης
-
οι ιταλοι φταινε!
αμα βαλουν στο εξοπλισμο)χερουλια-50 ευρω,τιμονι-100,καθρεπτακι κεντρικο -20 ευρω) φταιω εγω που θα τους τα ζητησω να μου τα προσφερουν ως αυτονοητα?
-
Το Panda καλό, χρυσό, αλλά υπερτιμολογημένο.... Με τα λεφτά που σου ζητάνε παίρνεις C4 1.6 Diesel Attraction 90ps....
Για το 208 πάλι, δεν διάβασα και τόσο καλά λόγια από όσους το περιεργάστηκαν στην έκθεση του Ελληνικού.
Επίσης ισχύει (ή τουλάχιστον έχω παρατηρήσει) ότι τα πρώτα μοντέλα κάθε γενιάς γαλλικού μοντέλου (ειδικά PSA, καλή ώρα το 208) εμφανίζουν ''παιδικές αρρώστιες'' οι οποίες κάποτε βελτιώνονται.
Δεν είναι άσχημες ως επιλογές, ωστόσο δεν θα τα πρότεινα για τους παραπάνω λόγους που σου ανέφερα. -
με βαζεις σε σκεψεις..λογικες οι απαντησεις σου...ιδιως αυτο με το παιδικες αρρωστειες μου 'εκατσε στο λαιμο'
αν και κατι που στραβωνει,αλλαζει με την εγγυηση(εκτος και αν ειναι τριγμοι και αλλα σκτ)
c4 προτεινεις δηλαδη ε?ειναι παντως και δυο χρονια στην αγορα,με χαλαει να μην ειναι φετινο καλα μην υπερβαλλω καινουρια ειναι
τι τιμη ακριβως εχει?και ποια εκδοση εξοπλισμου?απο καταναλωσεις,συντηρηση κτλ?να το γκουγκλάρω?
edit το ειδα μολις πολυ καλο,ενας διαβασα εχει c4 (το παλιο?)και βγαζει προβληματα...
-
Κοίταξε να δεις... Μιλάμε για κατηγορία μικρομεσαίου και όχι μικρού. Θα πληρώσεις όμως ίδια λεφτά με ένα Panda!! Fair deal, έτσι? Η C4 κυκλοφορεί από τα τέλη 2010 οπότε λογικά οι όποιες παιδικές αρρώστιες πιθανότατα έχουν βελτιωθεί, και γενικά για το μοντέλο διαβάζω πολύ καλά λόγια.
Βρήκα στο Drive Απριλίου στην ''Πρόταση Αγοράς'' τιμές οι οποίες κατά 99% ισχύουν και τώρα, πέρνα από μια Citroen να το τσεκάρεις αν τελικά ψηθείς.
Τιμές C4 λοιπόν με Green Bonus και απόσυρση (βρες ένα ''χαρτί με 200-300 ευραίους το πολύ)
1.6 Trend 90ps 13.700
1.6 Trend Plus 90ps 14.220
1.6 Attraction 90ps 15.430
1.6 Attraction 110ps 16.540
1.6 Attraction 110ps (Start-Stop) 16.740
1.6 Attraction 110ps Auto/Aero Pack 17.740Ο εξοπλισμός από την Trend κιόλας θεωρείται ικανοποιητικός.
ABS, ESP, 6 airbag, a/c, cruise control, 2 ηλ. παράθυρα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες
Trend Plus: +εργοστασιακό ηχοσύστημα, 16αρες με τάσια αντί αντίστοιχων 15''
Attraction: (πραγματικά πλούσια!!) clima, ηχοσύστημα με Bluetooth, USB, AUX, δερμάτινο τιμόνι, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες βροχής/φωτός, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, καλύτερες ταπετσαρίες στο σαλόνιΘεωρώ λοιπόν πως η υπέρβαση σε σχέση με το Panda, αξίζει! Πραγματικά κορυφή θεωρώ την 110 με το 6αρι σασμάν, αλλά και η 90αρα δεν νομίζω να σε χαλάσει.
Κατανάλωση λογικά θα παίζει γύρω στο 6αρι, λογικό για μικρομεσαίο. Συντήρηση... πόσο παραπάνω να έχει από ένα Panda?? -
ρε συ καθομουν δυο μερες εβγαλα τα αμαξια και τα επιχειρηματα και μου τα απαυτωσες σε λιγα δευτερα
καταπληκτικες τιμες τα σιτροεν...
σε αυτο το επιπεδο τι αλλο ανταγωνιστικο υπαρχει?πουντο?οχι πανω απο 14 χιλ ευρω!μην φαμε και καμια παντοφλα
παντως το θεμα συντηρηση και καταναλωση τσουρουφλαει...και οι ασφαλειες στα 1.6 με τις εφοριες θα ναι πιο ζουμερες συγκριτικα με τα 1.3...αλλα ποσο εδω που τα λεμε
η c4 κατηγορια focus ειναι ε...εχει βεβαια εγγυηση...δινει πενταετια?τελος παντων θα παω να ρωτησω ενδιαφερον ακουγεται
edit την φοβαμαι την αλλη κατηγορια,πολυ πανω!λεφτα δεν υπαρχουν για ακριβα ανταλλακτικα και συντηρηση ,αντε πουντο μεχρι εκει
παρεπιπτοντως εξαιρετικο το πουντο...σε σχεδιαση...στα υποψιν και αυτο
-
Άμα δεν θες να περάσεις τα 14 κοίτα και C3 πάντως, αλλά το C4 θα σε καλύψει και λόγω μεγέθους για αρκετά χρόνια, οπότε χαλάλι τα (ομολογουμένως λίγα) παραπάνω φράγκα για ασφάλειες και τεκμήρια.
Με 150 ευρώ περίπου η εγγύηση γίνεται 5ετής με όριο τα 60.000km.
Ψάξε το πριν λήξουν οι προσφορές γιατί μιλάμε για ευκαιρία!!Chevrolet Aveo 1.3 Diesel με μοτεράκι Fiat θα σου προτείνω επίσης, αν και δεν με πολυφτιάχνει αισθητικά.
Πολύ καλό και το Fiesta Econetic 1.6 Diesel, δεν ξέρω όμως τι παίζει με το στοκ που έχει απομείνει γιατί έρχεται και facelift...
Μπορώ να ρωτήσω όμως τον αντιπρόσωπο της περιοχής μου face-to-face και να σου πω.Όσο για το Punto, o κουμπάρος μου έχει το Punto Evo ''11, 1.3 Diesel 75ps Dynamic σε λευκό. Πολύ καλό μέχρι στιγμής, έχει κάνει 35.000km σε ένα χρόνο, αν και ο πατέρας μου που έχει φανοποιείο-βαφείο λέει για μέτρια ''δεσίματα'' (Εννοεί τα κενά στους αρμούς στο πάνω μέρος της πόρτας τα οποία είναι (όντως) πολύ μεγάλα. Μόνο θεματάκι του μέχρι στιγμής ένα τρίξιμο στους μεντεσέδες των πίσω πορτών, οι οποίες βέβαια ανοίγουν συχνά λόγω μωρών... Διορθώθηκε με λίγο αντισκωριακό.
Ξαναψάξε το Rio 1.4 ρε συ, λέει το αυτοκινητάκι!!
-
εχω κολησει στο πουντο ...! μου αρεσε σε λευκο που το ειδα...βεβαια με 85 αλογα...με τα 75 ειναι λιγο ταφος...ιδεατα τα 95 αλλα τσιμπημενη τιμη
το c4 δεν βλεπω να το προχωρω...πραγματικα αυτα τα 1.6 κυβικα ,αλλα και το εσωτερικο που βλεπω κτλ με ψιλοτρομαζουν!η εγγυηση μικρη σε 3,4 χρονια θα εκπνευσει εγω θα το χω 6+,αμα σκασει κανενα χειρουργειο θα με κλαιω πικρως...
το πουντο του κουμπαρου σου ειναι το φετινο με το σουλουπωμα?α του 11 ειπες...
για τορ ιο δεν ξερω!παγωσα,αν και ριο...αλλα ειδομεν ..οντως καλο αμαξι -
Το Punto του κουμπάρου είναι το Evo. Με τους μαύρους προφυλακτήρες. Λευκό έξω μαύρο-μπορντώ ύφασμα μέσα.
Το πήρε Μάιο του '11, και 2 εβδομάδες μετά βγήκε η προσφορά της έκδοσης MyLife με τα 85ps και τα μηδενικά τέλη. Εγώ το Evo το προτιμούσα απ' το καινούριο πάντως...Σίγουρα το 85αρι μοτέρ είναι πολύ καλύτερο, γιατί έχει και τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας (πιο ανθεκτική στα κρύα).
Έπαιζε διαφήμιση πρόσφατα για 11.000 στο βασικό 75αρι. Πόσο πια να έχει ένα 85αρι Easy??
Άσε που δίνεις τα ίδια λεφτά με το Panda και παίρνεις αμάξι δοκιμασμένο, που κυκλοφορεί χρόνια στην αγορά αλλά παραμένει φρέσκο!
Τσέκαρέ το λοιπόν, εγκρίνω!! -
γμτ διαβασα μολις μια κριτικη το αποθεωνει ξερω γω και χωνει και ενα'παρατηρησαμε κρανδασμους ψηλα και τρανταγματα'αλλα η καταναλωση μας εκανε να τα ξεχασουμε κτλ
δηλαδη ελεος κουνιεται το αμαξι στις υψηλες στροφες στην δοκιμη?σε 3 χρονια θα παρατηρουμε ροδες να εξερχονται του αμαξωματος στην ασφαλτο?
πως τα γραφουν ετσι πια!μου το μαυρισες το πεζω μου το ειχα ηδη παρκαρει,υπολογιζα και τις δραχμουλες που θα δινω
αχ με αποκληρωσεςαποχωρω παω για νανι...το μυαλο μου επανληθε στην λυση παντα και πεζω..δεν ξερω πως εγινε...εχουν βαλει τιποτα κρυφα μηνυματα οι λεγαμενοι στις διαφημισεις?εχω παθει εμπλοκη...ρολς ρους να μου δειξεις το πσντακι θα ονειρευομαι...καποια προπαγανδα παιζει..μας ψεκαζουν
-
Βρε μια χαρά αμαξάκια είναι!! Απλά αν είναι να πας για το Peugeot, ψάξτο λίγο καλύτερα!! Και κοίτα και τη λύση του diesel 1.4 με το πρόγραμμα 81ps. Ίδια ιπποδύναμη με το 1.2, αλλά διπλάσια ροπή!! Υπάρχει και σχετικό άρθρο στο site του autotriti....
Καληνύχτες συνφορουμίτη!! Όνειρα γλυκά και... γαλλικά!! -
καληνυχτα συνφορουμιτη...μου αποσαφηνισες καποια θεματα που δεν ειχα υποψιν...
δεν βλεπω diesel στην πεζω με 81 αλογα ...αλλη μαρκα εννοεις?\
edit μολις το ειδα!πολυ ευχαριστω!!!εχει ομως και τα αρνητικα του..αλλαγη εγκεφαλου απο ελληνικα χερια λεει ...
εχουμε εμπιστοσυνη?
ειναι και πανακριβο!με 13800 μαζι με το κιτ και χωρις μεταλλικο χρωμα και επεκταση εγγυησης
παιζει να πεσουν αλα σιτροεν? -
Αυτό που λες και η πιθανή κατακόρυφη αύξηση της κατανάλωσης κι εμένα θα με ψιλοκρατούσαν να μην κάνω το έγκλημα.
Παρ'όλα αυτά δεν παύει να αποτελεί μια εναλλακτική, εδώ είμαστε να την εξετάσουμε!! -
καινουριο αμαξι,να μπει και ελληνικο χερι?ο ιδιος ο πορσε να κανει βελτιωση δεν το παιρνω...
αυτοι προφανως επειδη στα 68 αλογακια δεν το παιρνει κανεις και επειδη προφανως η γαλλιδα τους ειπε δεν ριχνω αλλο την τιμη σκαρφιστηκαν αυτην την λυση με εγκριση απ εξω για να γινουν ανταγωνιστικοι της κια και των αλλων...και παλι πανακριβοι ειναι!
απαπα
στο πεζω οπως το βλεπω μονο βενζινη ο 82αρηςαντε θα τα ξαναπουμε ,ενδιαφερουσα η κουβεντουλα
στο τελος θα μας τραβηξουν μια αυξηση την ντιζελ και θα μεινουμε με το πετρελαιο στο χερι τον αμπανταλα να φερει ο τσακας
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Βρε μια χαρά αμαξάκια είναι!! Απλά αν είναι να πας για το Peugeot, ψάξτο λίγο καλύτερα!! Και κοίτα και τη λύση του diesel 1.4 με το πρόγραμμα 81ps. Ίδια ιπποδύναμη με το 1.2, αλλά διπλάσια ροπή!! Υπάρχει και σχετικό άρθρο στο site του autotriti....
Καληνύχτες συνφορουμίτη!! Όνειρα γλυκά και... γαλλικά!!βρε παιδι την μια λες για παιδικες ασθενειες και την αλλη για προγραμματα και autotriti....
Μηπως το παντα δεν φρεναρει κιολας??
καινουριο αυτοκινητο θα παρει με 5 ετη εγγυηση τι λεμε τωρα?
και επισης κατι τελευταιο. ειχες ποτε γαλλικο η εισαι και εσυ του τυπου ακουσα, διαβασα, καποιος μου ειπε....
Τελική ευθεία,τον άλλο μήνα ξυρίζουν τον γαμπρο..Ακούω.