-
η απάντηση της VW στο Juke
βασισμένο στο Up!
περισσότερες φώτο και ινφο http://carscoop.blogspot.com/2012/10/ne ... or-up.html -
βασισμένο στο Up!
περισσότερες φώτο και ινφο http://carscoop.blogspot.com/2012/10/ne ... or-up.html -
βασισμένο στο Up!
Κάπου μεταξύ του Tiguan & του Phaeton? Όχι πιο μικρό ακόμα.... Γιατί μου κάνει ως κίνηση για να κλέψει πωλήσεις από οχήματα τύπου Terios?
-
To νέο Sandero Stepway πιο ενδιαφέρον είναι σχεδιαστικά... Χαχα!
-
To phaeton που κολλάει;
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
To νέο Sandero Stepway πιο ενδιαφέρον είναι σχεδιαστικά... Χαχα!ποιός το λέει αυτό?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
To phaeton που κολλάει;Touareg θα ήθελε να πει λογικά.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
To νέο Sandero Stepway πιο ενδιαφέρον είναι σχεδιαστικά... Χαχα!
ποιός το λέει αυτό?
μ'αρεσει που λεει 'νεο' stepway ενώ το μόνο που αλλαξε είναι τα φώτα. το γκολφ 6 βέβαια για πολλούς ήταν απλό facelift του 5 αφού δεν είχε αλλάξει πλαίσιο, κ ας μην είχε ούτε ένα φλας ίδιο με το 5.
η vw θα βγάλει 2 suv σύντομα, πέρα από τη σκόντα κ τη σεατ που ετοιμαζουν κ αυτές suv. αυτό θα είναι το ένα αραγε? -
σχεδιαστικά το βρίσκω μια χαρά. ειδικά αν μπορέσουν να του βάλουν και αρκετά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών απο το up!
για τους φημολογούμενους κινητήρες δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι up to the job. -
Άντε και σε Glof, Patass, Pheothan και Taegour.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άντε και σε Glof, Patass, Pheothan και Taegour.και ελεγα ποιος θα το γραψει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Άντε και σε Glof, Patass, Pheothan και Taegour.
και ελεγα ποιος θα το γραψει
Ετυμολογία για το Patass ...;
-
το Patass κάντο Tapass και έχουμε deal.
-
Κουκλι, καμπυλωτο καμπυλωτο και χαρουμενο προπαντων!
-
δεν πιάνει με τπτ την διαφορετικότητα του juke
Β Α Ρ Ε Τ Ο. & -
-
ενταξει βαρετό δεν είναι, ευτυχώς μετά το πισογύρισμα του πασατ με το 80's look, η vw προχώρησε λίγο, αλλά κ juke δεν είναι. Δε θα μπορούσε κ ολας, με την τρελα που κουβαλαει το juke
απλά προσωπικά, έχω βαρεθεί πια την 'οικογενειακή' γραμμή που έχουν υιοθετησει όλες οι εταιρίες είτε βγάζουν μινι, σεντά ή suv -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ενταξει βαρετό δεν είναι, ευτυχώς μετά το πισογύρισμα του πασατ με το 80's look, η vw προχώρησε λίγο, αλλά κ juke δεν είναι. Δε θα μπορούσε κ ολας, με την τρελα που κουβαλαει το juke+1
Σαφώς λιγότερο ριψοκίνδυνο (=βαρετό και δεν θα μείνει στην ιστορία για κάποιο λόγο, καλώς ή κακώς) το σχέδιο, αλλά αν βγει θα μοσχοπουλήσει.
Η ερώτησή μου είναι για ποιον ακριβώς λόγο αποφασίζουν οι εταιρίες να βάλουν χρήματα σε μια τέτοια κατηγορία. Ποιον αγοραστή δεν έπιαναν και επιχειρούν εκεί; Το Juke π.χ. δεν μου βγάζει ότι είναι αποτέλεσμα σοβαρού προγραμματισμού, το Taigun όμως;
-
Το Juke το 2011 πούλησε 216.155 κομμάτια
το Qashqai 401.969
to Tiguan 356.187
χαζοί είναι να μη βγάλουν? εάν πιάνουν τουλάχιστον τις μισές πωλήσεις ενός πιο μεγάλου μοντέλου τους -
γιατι ως γνωστό η φαουβε πουλάει μόνο στην ελλάδα
VW Taigun