-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το οκταβια δεν εχει το πατωμα του γκολφ? αρα ειναι στη μικρομεσαια κατηγορια. Αν το οκταβια ειναι μικρομεσαια τοτε το σουπερμπ ειναι μεσαια, και καλως ή κακως οι εταιριες να μη πω που την εχουν γραμμενη την Ελλαδα ως προς την εξελιξη των μοντελων τους. Αντε ξεφυγαμε παλι.
εγω στον φιλο αν δεν ειναι γκαζοφονιας θα προτεινα βολβο σ60 ντιζελ, αλλιως αν θελει να παραμεινει στο ιδιο αμαξι το βενζινοκινητο και ισως μια μετατροπη σε αεριο.και το Duster εχει πατωμα Megane τι θα πει αυτο?
τίποτα, γιατί έχει το πατωμα του παλιού clio
E αυτο... δε θυμομουν αν ειναι Megane 2 ή clio 2...
-
Μου πηρε λιγο καιρο αλλα εμαθα να μη τσιμπαω με τον Κορσαιρ..
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το οκταβια δεν εχει το πατωμα του γκολφ? αρα ειναι στη μικρομεσαια κατηγορια. Αν το οκταβια ειναι μικρομεσαια τοτε το σουπερμπ ειναι μεσαια, και καλως ή κακως οι εταιριες να μη πω που την εχουν γραμμενη την Ελλαδα ως προς την εξελιξη των μοντελων τους. Αντε ξεφυγαμε παλι.
εγω στον φιλο αν δεν ειναι γκαζοφονιας θα προτεινα βολβο σ60 ντιζελ, αλλιως αν θελει να παραμεινει στο ιδιο αμαξι το βενζινοκινητο και ισως μια μετατροπη σε αεριο.και το Duster εχει πατωμα Megane τι θα πει αυτο?
τίποτα, γιατί έχει το πατωμα του παλιού clio
ρε μλκς... γι αλλον τον γραφω να τσιμπησει... και αλλος τσιμπαει... Τι ειστε εσεις ωρε? Ουτε να τρολλαρει κανεις σαν ανθρωπος δεν μπορει
Ολα κι ολα! Τα Opel γενικα δεν τα προσεχαν τοσο πολυ, αρα δεν εισαι δικαιος σε αυτο που ειπες... Μονο μια συγκεκριμενη εκδοση προσεξαν οπως μαθαμε εδω μεσα, δεν μου ερχεται ομως ρε γαμωτο στο μυαλο ποιο μοντελο ηταν, κοιτα να δεις τωρα κατι πραγματα...
Volvo S60 vs Opel Astra