-
καλησπερα σε ολους σκεφτωμουν να αγορασω ενα μικρο μηχανακι εως 250 κυβικα αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα,εχω δει και παπακια και μηχανακια με συμπλεκτη,κατα προτιμηση ηθελα made in japan,αραγε υπαρχουν?
ευχαριστω εκ των προτερων. -
καλησπερα σε ολους σκεφτωμουν να αγορασω ενα μικρο μηχανακι εως 250 κυβικα αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα,εχω δει και παπακια και μηχανακια με συμπλεκτη,κατα προτιμηση ηθελα made in japan,αραγε υπαρχουν?
παρε sym wolf 250 ειναι πολυ καλο και ας μην ειναι japan...
-
Ευχαριστω για την προταση αλλα δεν νομιζω οτι ειναι εφαμιλλο,μετα απο λιγο ψαχιμο νομ ιζω οτι ειναι το van van,klx,kle σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα
-
Να υποθέσουμε οτι μιλάς για μεταχειρισμένο δηλαδή...
-
για καινουργια μιλαμε..........
-
Ο χρήστης nikos354 έγραψε:
για καινουργια μιλαμε..........H τελευταία που ήρθε παίζει να ήταν η VTR250 αλλά από ότι έμαθα είχε ένα σωρό γκρέμλιν στα ηλεκτρικά...
Φυσικά, ήταν και πανάκριβη συγκριτικά.Νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να το ξεπερνάμε αυτό το made in japan. Κάποια από τα καινούργια εργοστάσια έχουν εξαιρετικές προδιαγραφές και δεν πιστεύω ότι έχουν την παραμικρή πραγματική ή ορατή έκπτωση στην ποιότητα.
Η μικρή CRF250L με το μοτεράκι από το εξίσου καλό CBR250R νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή για έναν νέο οδηγό.
Η ιναζούμα 250 μάλλον καλύτερη για κάποιον πιο παλιό που βαριέται να κυκλοφορεί μεγάλη μηχανή.
Ο λύκος είναι για την πιτσιρικαρία (έχει και καλύτερη τιμή) αλλά από πλευράς ποιότητας δε μου άρεσε καθόλου ενώ και σα θέση οδήγησης είναι μάλλον για πιο γυμνασμένους πωπούς.
Σε καινούργιο το YBR 250 νομίζω ότι δεν το φαίρνουν πλέον αν και ήταν ούτως ή άλλως πανάκριβο και ξεπερασμένο.Εκτός αν θέλεις σκούτερ που εκεί αλλάζει το πράγμα ...
-
Ο χρήστης nikos354 έγραψε:
Ευχαριστω για την προταση αλλα δεν νομιζω οτι ειναι εφαμιλλο,μετα απο λιγο ψαχιμο νομ ιζω οτι ειναι το van van,klx,kle σιγουρα θα υπαρχουν και αλλαTo van van ερχόταν μόνο σε 125, ενώ το klx είναι thai made (εξίσου καλή λύση με το CRF)...
Αν μιλάς για το τι υπάρχει στην Ιαπωνία, είναι άλλη ιστορία. Τις περισσότερες φορές όμως δεν έρχεται τίποτα στην Ευρώπη.
Λόγω παραεισαγωγών πήραμε μια μικρή γεύση τι γίνεται στην Ιαπωνία πριν αρκετά χρόνια αλλά έκτοτε, δυστυχώς μεγαλοπιαστήκαμε και γίναμε και ευρωπαίοι... -
Το Inazuma έχει αποσπάσει θετικά σχόλια αλλά δεν είναι Japan Made, είναι China .
μηχανακια made in japan