-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Το αναγνωριζω φυσικα και δεν τον παρεξηγω. Ειμαστε εδω μεσα για να συμφωνουμε ΚΑΙ να διαφωνουμε. Ομως απο εναν τοσο αξιο αγωνιζομενο αναμενω μια αντιστοιχη με την αξια του υποστηριξη των θεσμων. Εξηγουμαι. Ο πρωταθλητης αναλογα με την θεση που καθεται ειναι Θεσμος. Κι η ταυτοπροσωπια επισης. Ε σ αυτα ειμαι ακαμπτος. Κι ορισμενα ήθη και έθιμα, με την παροδο του χρονου ειναι κι αυτα θεσμοι. Εθιμικο δικαιο το λενε. Ολα αυτα θα τα τσουβαλιασουμε γμτ?Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.... Είπαμε (αντίθετα με κάτι εθνοπατέρες...)... Το νόμιμο ΔΕΝ είναι πάντα ηθικό..... Έχω τοποθετηθεί επανειλημμένως στο θέμα και έχω πει ότι είναι τουλάχιστον ντροπή αυτό που συμβαίνει με τις αλλαξοκ@λιές....
-
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
και γιατι επρεπε να εχει 2 καταταξεις? και 2ον στους αλλους αγωνες ειχαμε 2 καταταξεις?(επειδη εγω οσο κοιταζα νομιζω οτι εβλεπα μια...εκτος αν μου ξεφευγε η αλλη)α..2 πρωταθληματα? ποιος το ζητησε αυτο?
θελω και εγω 1 για το πεζο 2 που εχω...ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
στο αλλο που απαντησες εχει ηδη μερικως απαντησει ενας φιλος εδω στο φορουμ,ενω ΠΟΤΕ δεν ρωτησα για τα γραμματαα,αν ξαναδεις ρωταω αν σε αλλους αγωνες ειχαμε 2 καταταξεις.
***επισης αυτο το ' Εγραψα οτι σεβομαι την αποψη σου, αλλά δεν την υιοθετω'
δεν το εχεις γραψει πουθενα πριν!!!!!***αλλα οκ το δεχομαι οτι το γραφεις τωρα
αφου εκανες τον κοπο να απαντησεις (εστω και σε ερωτηση που δεν εκανα οπως τα γραμματα) απαντα ως ιστορικος στις παραπανω ερωτησεις και να τις ξαναγραψω τοτε
γιατι επρεπε να εχει 2 καταταξεις?(σε αυτο η απαντηση ειναι οτι ειναι 2 πρωταθληματα,οσο ποντιο και αν ακουγεται)
**στους εως τωρα υπολοιπους αγωνες προ παλλαδιου ειχαμε 2 καταταξεις ????**γιατι εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο οσο τουλαχιστον παρακολουθουσα.
ποιος ζητησε στην αρχη της χρονιας 2 καταταξεις(2 πρωταθληματα) ή ειναι ετσι παγκοσμιως?? -
Υπηρχαν δυο καταταξεις. Για παραδειγμα:
http://www.rallykorinthou.gr/index.php? ... &Itemid=63
http://www.historic.acropolisrally.gr/G ... ults-2012/
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/822
κλπ. -
Δεν ξερω ρε Δημητρη ποιος το ζητησε! Ξερω ομως οτι υιοθετηθηκε, και ξερεις κι εσυ απο ποιους. Απο την ΕΠΑ-ΟΜΑΕ φιλε μου, δηλαδη τον εξης εναν! (Εδω τουλαχιστον εχουμε ταυτοπροσωπια ). Πραγμα με το οποιο διαφωνω, γιατι διαολε, το λεει κι η λεξη, πρωταθλητης ειναι ΕΝΑΣ. Εδω τοχουμε κανει Προεδρειο. Οπου γωνια και προεδρος, οπου αγωνας και πρωταθλητης! Τι να απαντησω ο ερημος?
Εδω γινεται μαχη χαρακωματων για το ποιος θα μπει στην ΕΘΕΑ. Τριγυρισε λιγο το Facebook και θα δεις πολλά. Λες και το να εισαι στην ΕΘΕΑ σου εξασφαλιζει το μελλον. Η μηπως ειναι ετσι??? -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Απλα καταντια.... Για να μην πω ξεφτυλα...Aλεξανδρε με την τρεχουσα οικονομικη κατασταση στην χωρα μας (ενταξει δεν ειναι φυσικο) αλλα απο καποιους αναμενομενο, γι' αυτο το ρημαδι το 50αρικο απο τα dvd που περιμενουν να ζησουν οικογενειες..... (δεν νομιζω ο τυπας που εριξε το πρωτο μπουκετο να χαλαστηκε επειδη αλλος θα εβγαζε το ιδιο πλανο, αλλα επειδη ηξερε πως αν καποιοι δουν το ιδιο απο δυο dvd ενδεχομενως να μην ξαναγοραζαν απο αυτες τισ εταιρειες.)
-
Ωραια, κι ετσι εγω θα παω να ριξω ενα μπουκετο στον Δαρα, γιατι μπορει να βαζει κι αυτος εμφυτευματα και να μου παιρνει τη δουλεια
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ωραια, κι ετσι εγω θα παω να ριξω ενα μπουκετο στον Δαρα, γιατι μπορει να βαζει κι αυτος εμφυτευματα και να μου παιρνει τη δουλειαΝομιζω κυριε Πλατη οτι καταλαβατε τι εννοω....
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Απλα καταντια.... Για να μην πω ξεφτυλα...
Aλεξανδρε με την τρεχουσα οικονομικη κατασταση στην χωρα μας (ενταξει δεν ειναι φυσικο) αλλα απο καποιους αναμενομενο, γι' αυτο το ρημαδι το 50αρικο απο τα dvd που περιμενουν να ζησουν οικογενειες..... (δεν νομιζω ο τυπας που εριξε το πρωτο μπουκετο να χαλαστηκε επειδη αλλος θα εβγαζε το ιδιο πλανο, αλλα επειδη ηξερε πως αν καποιοι δουν το ιδιο απο δυο dvd ενδεχομενως να μην ξαναγοραζαν απο αυτες τισ εταιρειες.)
Γιαννη δεν ξερω ποιοι ειναι η αν ειναι απο εταιρειες με DVD (πιο παλια ειχα ακουσει οτι καποιος δεν εβαζε πλανα των οδηγων που δεν επερναν την βιντεοκασετα του οποτε οσοι περνανε για να μεετησουνε και τους συναθλητες σε οσα πλανα ειχε επαιρναν τα @@ τους).
Ο καβγας ισως να αρχισε για το ποιος θα καθοταν στην στροφη, ισως επειδη καποιος το επαιξε κασσικα ξερεις ποιος ειμαι εγω και μπιιιιιιπ μπιιιιιπ μπιιιιιπ !@#$%^&*(@#$%^& ε και στο τελος τις παιξανε. Ηθελα να ηξερα τι καταλαβανε μετα? Καταφεραν τιποτα η τζαμπα τις παιξανε? ΚΑι κανεις δεν βρεθηκε να τους χωρησει? 10 θεατες ειναι ολοι και ολοι στα βουνα. Ωραιο παραδειγμα δινουνε (και δινουμε και εμεις οι οδηγοι στο φατσοβιβλιο) με τα μπινελικια και τις αντιαπραθεσεις και τις λασπες και απειλες που φευγουν προς ολες τις κατευθυνσεις.
Ασε που στο τελος νομιζω οτι τα παιδια που ειναι θεατες και ειναι ερασιτεχνικα τα βιντεακια τους πλεον κανουν καλυτερη δουλεια απο ορισμενους 'δηθεν' επαγγεματιες του χωρου.
Οσο για το 50αρικο αν περιμεναν να ζησουν απο αυτο ολοκληρες οικογενεις, ετσι οπως πανε κατα διαολου οι αγωνες καλυτερα να αρχισουν να σκεφτοντε και την βιντεοσκοπιση γαμων και βαφτισιων.... Πιο ακινδυνα θα ειναι τα πραγματα. Φαι ποτο τζαμπα, και χωρις να παιζεις μπουνιες για ενα πλανο σε μια ειδικη....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ωραια, κι ετσι εγω θα παω να ριξω ενα μπουκετο στον Δαρα, γιατι μπορει να βαζει κι αυτος εμφυτευματα και να μου παιρνει τη δουλειαΓιατρε για τον κ. Δαρα δεν ξερω αλλα εσας που σας γνωριζω αν δεν με απαταει η μνημη μου ειστε και 2 μετρα εκτως αν μπασατε στο πλυσιμο.... Αδικη μαχη θα ελεγα....
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Ωραια, κι ετσι εγω θα παω να ριξω ενα μπουκετο στον Δαρα, γιατι μπορει να βαζει κι αυτος εμφυτευματα και να μου παιρνει τη δουλεια
Νονιζω κυριε Πλατη οτι καταλαβατε τι εννοω....
Και βεβαια! Απλα διακωμωδω το γεγονος, γιατι τι αλλο μπορει να κανει κανείς?
-
καλα το τσακωμο τον αφηνω ασχολιοστο,σαφως δεν ειναι καλη εικονα,αλλα περισσοτερο ειναι ερεθισμα προς συζητηση το οτι υπαρχει καταγραφη του γεγονοτος παρα κατι αλλο,γιατι τσακωμοι ετσι και αλλιως συνηθως για βλακωδεις λογους γινονται ,αν δε συνυπολογισεις ποσο 'καλη' ζωη κανουμε πλεον με ολα αυτα γυρω μας...
στο δε αλλο θεμα,ετσι για το μαμωτο δλδ μια που σαφως εχουμε 1000.000 σοβαροτερα,αλλα μια που μιλαμε για αγωνες(λεμε τωρα,ε? χαχαχα)
καλα ρε δλδ τρεχετε στους ιδιους αγωνες 2 παραλληλα πρωταθληματα?
και με ποια λογικη δεν τα σπασανε σε 4 ? 1-2-3-4? και κανανε 1-2 3-4?
ρητορικη ερωτηση,που αφορα τους ποντιους που πηραν τις αποφασεις για 2 πρωταθληματα....ρε ιστοριανς που τρεχετε ρεεεεε χαχαχα
η απαντηση ειναι 'οπου τρεχετε και εσεις ρε συγχρονιανς,στο ελλαδισταν οτινανεσταν'......
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ωραια, κι ετσι εγω θα παω να ριξω ενα μπουκετο στον Δαρα, γιατι μπορει να βαζει κι αυτος εμφυτευματα και να μου παιρνει τη δουλειαΠονεσε η κοιλια μου .......
-
α,μια που το ξεχασα το βιντεο του μοτορσπορτ φανατικ και ωραια πλανα είχε και ακομα πιο ωραιο μονταζ!!!
εκει που γλιστρησε το σαξο και τετακοσε ο ρομπερτ με το 207 τι ειχε κατω? πολυ ζειμπεκικο! -
α,μια που το ξεχασα το βιντεο του μοτορσπορτ φανατικ και ωραια πλανα είχε και ακομα πιο ωραιο μονταζ!!!
εκει που γλιστρησε το σαξο και τετακοσε ο ρομπερτ με το 207 τι ειχε κατω? πολυ ζειμπεκικο!Ειναι η στροφή στον Αι Γιάννη που βγήκε και εγκατέλειψε ο Μαυροειδάκος... Πολύ γλίτσα με αρκετά χώματα....
-
............................................................................................................................καλα ρε δλδ τρεχετε στους ιδιους αγωνες 2 παραλληλα πρωταθληματα?
ρητορικη ερωτηση,που αφορα τους ποντιους που πηραν τις αποφασεις για 2 πρωταθληματα....ρε ιστοριανς που τρεχετε ρεεεεε χαχαχα
η απαντηση ειναι 'οπου τρεχετε και εσεις ρε συγχρονιανς,στο ελλαδισταν οτινανεσταν'......
Αμ δεν διαβασες φαινεται ...... στις προτασεις που θελει ο ΣΟΑΑ για το 2013 , το εχω προτεινει για να νοιωθουν μια ανεση βρε αδελφε , τα κουρασμενα παληκαρια εκει στα ιστορικα , του χρονου οπως το λες νικητες γενικης 1 και 2 και 3 και 4 παιδια (τροπος του λεγειν ) ωστε καθε τρεις να εχουν τους τιτλους τους και τα αξια κυπελα ,μην εκραγουν τιποτε ...μπαλονακια !
Βρε Δημητρακη τι ψαχνεις ? σ'αυτην την χωρα ητε 15 αριδες ητε 60αριδες τα ιδια περιεχομενα εχουμε στα σκαλπ μας , απαιτησεις χωρις να ιδρωνει ο κωλος* μας και η τσεπη μας γιατι εχουμε τον προηγουμενο* πισω .Η πλακα πια ειναι ? οτι οι πουροι οργανωνοντε δεν ειναι σαν τους νεους που στα @ρχ... τους ολα , και οταν δεν τους κανουν τα ξεμοραμενα χατηρια ........ κι οι αλλοι , ψωφανε μην χασουν τα πουροπελατακια τους !
Σοβαροτης μηδεν λοιπον σε ολες τις ηλικιες , κι απλα κοιταζεις γυρο , ολη την κοινωνια (ασχετως μορφωσης , οικονομικης επιφανειας κ.α.) και απ' την συμπεριφορα και τις κορωνες τους καταλαβαινεις οτι ........ δεν ..... αστο οπως παει .......
Δωσε πρωταθληματα ......σε ολους ! να τους εχεις ευτυχισμενους , μπορεις ?
Υ.Γ. και για να μην μπερδευομαστε ....εδω τοσα χρονια δεν ηταν ικανοι να φτιαξουν πρωταθληματα στα συγχρονα με βαση τον ορθο συναγωνισμο με απλη αξιοκρατικη αγωνιστικη επιδοση ....... και θα το κανουν στα ιστορικα καθαροαιμα χομπιστικα ατομα που ηρθαν να παιξουν στα αυτοκινητακια ?
Αν ηταν ολα τα αλλα σε ενα σοβαρο επιπεδο , ε ναι , αυτα που σατυριζουμε θα ειχαν τον στοχο τους !Υ.Γ2 Νομιζω δε οτι αν υπηρχαν και σοβαροι αγωνιζομενοι , εστω και καθυστεριμενα , θα εκαναν μια συζητηση εδω για την περιπτωση του 3ου Α8 του αγωνα και δεν εννοω το πληρωμα, αλλα το αυτοκινητο , και τα σπουδαια μυαλα που εφτιαξαν τους κανονισμους ωστε οι αγωνιζομενοι των Α8 να συναγωνιζοντε επι ισοις οροις .....και να αισθανοντε υπερηφανοι νικητες οι πρωτοι δυο !(χωρις να φταινε φυσικα γιατι ειναι τοσο μαλακες οι υπευθυνοι των κανονισμων).
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
............................................................................................................................καλα ρε δλδ τρεχετε στους ιδιους αγωνες 2 παραλληλα πρωταθληματα?
Αμ δεν διαβασες φαινεται ...... στις προτασεις που θελει ο ΣΟΑΑ για το 2013 , το εχω προτεινει για να νοιωθουν μια ανεση βρε αδελφε , τα κουρασμενα παληκαρια εκει στα ιστορικα , του χρονου οπως το λες νικητες γενικης 1 και 2 και 3 και 4 παιδια (τροπος του λεγειν ) ωστε καθε τρεις να εχουν τους τιτλους τους και τα αξια κυπελα ,μην εκραγουν τιποτε ...μπαλονακια !
Βρε Δημητρακη τι ψαχνεις ? σ'αυτην την χωρα ητε 15 αριδες ητε 60αριδες τα ιδια περιεχομενα εχουμε στα σκαλπ μας , απαιτησεις χωρις να ιδρωνει ο κωλος* μας και η τσεπη μας γιατι εχουμε τον προηγουμενο* πισω .Η πλακα πια ειναι ? οτι οι πουροι οργανωνοντε δεν ειναι σαν τους νεους που στα @ρχ... τους ολα , και οταν δεν τους κανουν τα ξεμοραμενα χατηρια ........ κι οι αλλοι , ψωφανε μην χασουν τα πουροπελατακια τους !
Σοβαροτης μηδεν λοιπον σε ολες τις ηλικιες , κι απλα κοιταζεις γυρο , ολη την κοινωνια (ασχετως μορφωσης , οικονομικης επιφανειας κ.α.) και απ' την συμπεριφορα και τις κορωνες τους καταλαβαινεις οτι ........ δεν ..... αστο οπως παει .......
Δωσε πρωταθληματα ......σε ολους ! να τους εχεις ευτυχισμενους , μπορεις ?
Υ.Γ. και για να μην μπερδευομαστε ....εδω τοσα χρονια δεν ηταν ικανοι να φτιαξουν πρωταθληματα στα συγχρονα με βαση τον ορθο συναγωνισμο με απλη αξιοκρατικη αγωνιστικη επιδοση ....... και θα το κανουν στα ιστορικα καθαροαιμα χομπιστικα ατομα που ηρθαν να παιξουν στα αυτοκινητακια ?
Αν ηταν ολα τα αλλα σε ενα σοβαρο επιπεδο , ε ναι , αυτα που σατυριζουμε θα ειχαν τον στοχο τους !Υ.Γ2 Νομιζω δε οτι αν υπηρχαν και σοβαροι αγωνιζομενοι , εστω και καθυστεριμενα , θα εκαναν μια συζητηση εδω για την περιπτωση του 3ου Α8 του αγωνα και δεν εννοω το πληρωμα, αλλα το αυτοκινητο , και τα σπουδαια μυαλα που εφτιαξαν τους κανονισμους ωστε οι αγωνιζομενοι των Α8 να συναγωνιζοντε επι ισοις οροις .....και να αισθανοντε υπερηφανοι νικητες οι πρωτοι δυο !(χωρις να φταινε φυσικα γιατι ειναι τοσο μαλακες οι υπευθυνοι των κανονισμων).
Κύριε Χρήστο και αγαπητέ Δημήτρη, όλη αυτή την κάψα σας με το πώς προκυρήσσονται τα 1 - 2 - 3 ..... 13 πρωταθλήματα στα ιστορικά, δεν μπορώ να την καταλάβω, δεδομένου ότι δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη εμπλοκή.
Φιλικά
-
Οδηγός δέχτηκε επίσκεψη στο σπίτι του από φίλο, εντελώς άσχετο με αγώνες, ύστερα από πολλά χρόνια. Εκεί που τα λέγανε, ο επισκέπτης παρατήρησε στο πάνω ράφι της βιβλιοθήκης κάποια κύπελλα. Ρωτάει τον οικοδεσπότη τι είναι αυτά. Ο οικοδεσπότης εξηγεί ότι είναι από ράλλυ κ.λπ. Η προσοχή του επισκέπτη πέφτει σε ένα κύπελλο, λίγο πιο χοντρό και διαφορετικό από τα άλλα. Ρωτάει τι είναι αυτό. Ο οικοδεσπότης απαντάει ότι αυτό είναι επειδή βγήκε πρώτος στην κλάση του στο πρωτάθλημα (κύπελο, πιο σωστά) την τάδε χρονιά. Ο επισκέπτης ρωτάει πόσο κόστισε η συμμετοχή σε αυτό το πρωτάθλημα. Η απάντηση του οικοδεσπότη ήταν ότι, επειδή δεν πήγε σε όλους τους αγώνες και δεν έβγαλε καμία ζημιά το αυτοκίνητο, κόστισε περίπου 6000 ευρώ (τρέχα γύρευε πόσο αληθεύει αυτό το ποσό). Και ιδού το σχόλιο του επισκέπτη το οποίο αφήνει κάγκελο τον οδηγό: 'Και γιατί δεν πήγες στο μαγαζί που φτιάχνει κύπελλα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας να φτιάξεις ένα με 40 ευρώ;'
Το ανωτέρω είναι απόλυτα αληθινό περιστατικό και αφιερώνεται σε όλους όσους ονειρεύονται μια κλάση και ένα πρωτάθλημα για τον εαυτό τους, ειδικά τώρα που είναι αμφίβολο αν ακολουθούν τον κάθε θεσμό πάνω από 2-3 άτομα. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Οδηγός δέχτηκε επίσκεψη στο σπίτι του από φίλο, εντελώς άσχετο με αγώνες, ύστερα από πολλά χρόνια. Εκεί που τα λέγανε, ο επισκέπτης παρατήρησε στο πάνω ράφι της βιβλιοθήκης κάποια κύπελλα. Ρωτάει τον οικοδεσπότη τι είναι αυτά. Ο οικοδεσπότης εξηγεί ότι είναι από ράλλυ κ.λπ. Η προσοχή του επισκέπτη πέφτει σε ένα κύπελλο, λίγο πιο χοντρό και διαφορετικό από τα άλλα. Ρωτάει τι είναι αυτό. Ο οικοδεσπότης απαντάει ότι αυτό είναι επειδή βγήκε πρώτος στην κλάση του στο πρωτάθλημα (κύπελο, πιο σωστά) την τάδε χρονιά. Ο επισκέπτης ρωτάει πόσο κόστισε η συμμετοχή σε αυτό το πρωτάθλημα. Η απάντηση του οικοδεσπότη ήταν ότι, επειδή δεν πήγε σε όλους τους αγώνες και δεν έβγαλε καμία ζημιά το αυτοκίνητο, κόστισε περίπου 6000 ευρώ (τρέχα γύρευε πόσο αληθεύει αυτό το ποσό). Και ιδού το σχόλιο του επισκέπτη το οποίο αφήνει κάγκελο τον οδηγό: 'Και γιατί δεν πήγες στο μαγαζί που φτιάχνει κύπελλα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας να φτιάξεις ένα με 40 ευρώ;'
Το ανωτέρω είναι απόλυτα αληθινό περιστατικό και αφιερώνεται σε όλους όσους ονειρεύονται μια κλάση και ένα πρωτάθλημα για τον εαυτό τους, ειδικά τώρα που είναι αμφίβολο αν ακολουθούν τον κάθε θεσμό πάνω από 2-3 άτομα.Ενώ, εάν τα κύπελα του φίλου ήταν κερδισμένα με ιδρώτα και αίμα και σκληρό ανταγωνισμό, ο κάφρος επισκέπτης θα ήταν σε θέση να το εκτιμήσει και να μη πει την ίδια μ@λ@κία?
-
@ Scn. Μου εχει ειπωθει κι εμενα στο ιατρειο. Η πληρης απαξιωση του σπορ. Θα το ελεγε κανεις την εποχη του Σιροκο, του Τζιγγερ ή του Μοσχού?
@ Hyperion. Αυτο ειναι το μεγαλειο μας . Σκοτωνομαστε για κατι που δεν μας αφορα. Λιγο πολυ σημαινει οτι ποναμε το ρημαδι κι ενδιαφερομαστε για το μελλον του.
Ράλλυ Παλάδιο 2012