-
Εχουμε πολλή πλακα ομως. Γκρινιαζουμε, επιχειρηματολογουμε και ξαναγκρινιαζουμε, αλλά κανεις δεν δινει σημασια. Ουτε οι απο πανω, ουτε οι απο κατω. Γιατι ετσι ειμαστε. Ιδου λοιπον 2-3 παραδειγματα του τι ειμαστε.
- Μηχανικος φιλος μου συναντιεται με αγωνιζομενο του οποιου φτιαχνει τ αυτοκινητο 2000 κ.εκ.. Ο διαλογος οπως μου μεταφερθηκε:
Αγωνιζομενος-Ρε συ ο Πλατης θα μας τρελανει? Ποσο μαιμου ειναι το Σταρλετ?
Μηχανικος- Μη μιλας γιατι ξερω οτι ειναι 1300. Τοχω δει! Και μην ξεχνας οτι το περσινο σου μοτερ ηταν 2200 (!!!) Αρα σταματησε την κουβεντα.
Πως τωρα εγω να περιμενω απ αυτον να ειναι καθαρος, οταν δεν κοιταει την καμπουρα του? - Περυσι, ενας αγωνιζομενος με 2000 αυτοκινητο δεν δεχθηκε να υποβληθει σε τεχνικο ελεγχο, πηρε τ αυτοκινητο του και εφυγε, και συνεχιζει να τρεχει ατιμωρητος. Ποσοι ειναι αυτοι που ειπαν 'δεν παει στο διαολο, το παιχνιδι δεν ειναι καθαρο, δεν ξανατρεχω'? Δεν χανει ετσι 'πελατες' το σπορ?
- Φετος, για δειτε συμμετοχες κι εκκινησεις σε ιστορικο αγωνα. Θα παρατηρησετε καποιες 'περιεργες' απουσιες της τελευταιας στιγμης. Γιατι? Γιατι κατι ακουστηκε στον αερα για ενστασεις! Αν υπηρχαν σωστοι ελεγχοι, δενθα ειχαν αναγκαστικά προσαρμοστει οι αγωνιζομενοι αυτοι, ωστε να ειναι μεσα στον αγωνα? Δεν χανει κι ετσι πελατες το σπορ?
- Αμ μ αυτο το κωμικοτραγικο γεγονος των οδηγων-συνοδηγων και τουμπαλιν , που στα μεν ραλλυ ειναι νομιμο μα μη ηθικο, στα δε ραλλυ σπριντ ουτε νομιμο ουτε ηθικο, (διαβαστε κανονισμους και συγκρινετε) δεν γελανε τα βουνα και τα λαγκαδια και δεν θα γελασουμε κι ολοι εμεις στην ετησια απονομη? Ουτε ετσι χανει πελατες το σπορ?
Οταν λοιπον μπαινουν θεματα σοβαρα και οπως λεει κι ο APR οι κοτες περι άλλα τυρβαζουν, τι περιμενουμε να διορθωθει? Για να δουμε, αυριο Τεταρτη τι καπνο θα βγαλει η καμιναδα στη Μεσογειων...
Υ.Γ. Λοιπον Κυριοι εκει πανω, θελατε πρωταθλημα 1 και 2 και πρωταθλημα 3 και 4, και καποιοι 'κακοι' λενε πως φωτογραφησατε τους νικητες. Εγω δεν τους πιστευω τους κακους, εσεις ομως για να τους διαψευσετε, γιατι δεν κανετε τα 2 αυτα πρωταθληματα πολυνικους, να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος? ΟΟΟΟΧΙ. Δεν καβαλησα το καλαμι, αληθειες λεω. Αλλωστε δεν με αφορα γιατι ποτε δεν ακολουθω πρωταθλημα. Τρεχω οποτε και για οσο μπορω και μου κανει κεφι, και ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! Μητε με δανεικα, μητε μ αλλαξοκολιές! Ετσι ειναι.
- Μηχανικος φιλος μου συναντιεται με αγωνιζομενο του οποιου φτιαχνει τ αυτοκινητο 2000 κ.εκ.. Ο διαλογος οπως μου μεταφερθηκε:
-
παντως ντοκτορ οσο εσεις κολλατε με το οδηγος συνοδηγος,αλλο τοσο εγω θα κολλαω και θα λεω σιγα τα ωα,αν ο ελενα ειναι πιο γρηγορος απο το λοεμπ ,ας του δινει το τιμονι και αν εισαι πιο γρηγορος απο τον ελενά ας τον περνας ,με όποια σειρα και αν ειναι δηλωμενα τα ονοματα σε ενα πληρωμα.Απλα παρε αποφαση οτι τρεχεις κοντρα στον Ελενά!
Ο οποιος Ελενα δεν ειναι 2200 κ.εκ.(δλδ δεν παιρνει σουπερμαντολινη ,ειναι ενας χ ανθρωπος που τυχαινει και τον δηλωνουν συνοδηγο)Ο καλυτερος ας κερδισει
Τι εχει αυριο τεταρτη στην ΟΜΑΕ?Πειτε και σε εμας τους κοινους θνητους.
επισης απο εσας τους ιστορικους ακομα περιμενω απαντηση ως ΘΕΑΤΗΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΑΣ στα ερωτηματα τα παραπανω που εθεσα τα οποια δεν ξαναγραφω.
-
Δημητρη, αν θες καταλαβε το, αν οχι παμε παρακατω. Δεν κολαω στο οδηγος συνοδηγος. (Διαβασε το παρακατω προσεκτικα). Κολαω στον τιτλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ, γιατι σεβομαι τον τιτλο αυτο, σεβομαι τη μνημη του Γιωργου του Μοσχου, του Τζωννυ και τοσων αλλων που στεφθηκαν πρωταθλητες με την αξια του μυαλου και των χεριων τους. Γιατι σεβομαι τον Σιροκο, τον Τζιγγερ, τον Βωβο τον Λεωνιδα που κι αυτοι επαξια κερδισαν αυτον τον τιτλο. Και γιατι ειμαι εναντιος ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ! Καταλαβες τωρα, ή θα τα κανουμε ολα ισιωμα?
ΚαλημεραΥ.Γ. Ανοιξε την προκηρυξη πρωταθληματων 2012 και διαβαζοντας θα μαθεις τι σημαινει 1-2 και 3-4.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δημητρη, αν θες καταλαβε το, αν οχι παμε παρακατω. Δεν κολαω στο οδηγος συνοδηγος. (Διαβασε το παρακατω προσεκτικα). Κολαω στον τιτλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ, γιατι σεβομαι τον τιτλο αυτο, σεβομαι τη μνημη του Γιωργου του Μοσχου, του Τζωννυ και τοσων αλλων που στεφθηκαν πρωταθλητες με την αξια του μυαλου και των χεριων τους. Γιατι σεβομαι τον Σιροκο, τον Τζιγγερ, τον Βωβο τον Λεωνιδα που κι αυτοι επαξια κερδισαν αυτον τον τιτλο. Και γιατι ειμαι εναντιος ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ! Καταλαβες τωρα, ή θα τα κανουμε ολα ισιωμα?
Αντιθετα, τον θεσμο του πρωταθλητη οδηγου δειχνει να μη σεβεται ο φιλος μου ο Γραμματεας του ΣΟΑΑ και η αρχη του σπορ. Κι οταν αξιωματουχοι δεν σεβονται τους θεσμους, δεν κανουν για αξιωματουχοι κι οδηγουν το σπορ σε εκφυλισμο.
ΚαλημεραΥ.Γ. Ανοιξε την προκηρυξη πρωταθληματων 2012 και διαβαζοντας θα μαθεις τι σημαινει 1-2 και 3-4.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
..................ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ και μας σπατε τα @ρχιδι@ με τις ηλιθιοτητες σας τοσα χρονια ?
Ε τωρα ηρθε η ωρα να το αποδειξετε .....ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μ'αυτην την κριση να λιγοστεψουν τα παραβολα (να μπορουν να τρεχουν περισσοτεροι αγωνιζομενοι) οι λεσχες να σταματησουν να ματωνουν.............
Ετσι για παράδειγμα...
περίπου στις 3.500 ευρώ ανήλθε η μισθοδοσία για μία ημέρα στο κατηφορικό σπρίντ Ριτσώναςναι ,ναι !! για αυτούς που όταν δημιουργήθηκε μια δυναμική και πολυπληθής ομάδα εθελοντών απο αυτό εδώ το forum φρόντισαν με κάθε τρόπο να την πνίξουν.
Υ.Γ. Αναμφισβήτητος ο σεβασμός μου στον απλό οργανωτή - κριτή - φύλακα - βοηθό , οπαδό των Ελλ. αγώνων.
-
Στα αγωνιστικά εγώ και την περιγραφή ενός πολύ δύσκολου αγώνα από την δική μας οπτική γωνία.....
Από το πρωί, στο service park, ήταν εμφανές ότι ο καιρός δεν θα μας έκανε τη χάρη να πάρει οριστική απόφαση για βροχή ή στεγνό.... Ξεκινήσαμε λοιπόν, όπως και όλοι οι άλλοι, με λάστιχα για στεγνή επιφάνεια. Φτάνοντας στην εκκίνηση του Άι Γιάννη, να σου και το ψιλόβροχο που δημιούργησε πονοκέφαλο. Πονοκέφαλο που έγινε ακόμα μεγαλύτερος από προσωρινή διακοπή του αγώνα, 5 αυτοκίνητα πριν τη δική μας εκκίνηση, λόγω διαμαρτυρίας κατοίκου (μάλλον του γνωστού που δημιουργεί κάθε χρόνο πρόβλημα), και με τη βροχή να δυναμώνει.... Εκκίνηση με κρύα φρένα και λάστιχα, πολύ επιφυλακτικά αρχικά και λίγο πιο σβέλτα στη συνέχεια, όταν πήραμε την αίσθηση του πόσο κρατάει...Σχετικά καλό κράτημα στο κομμάτι πριν την αλλαγή πορείας που μετατράπηκε σε μέτριο στα γρήγορα κομμάτια, προκαλώντας κάποια γλιστρήματα, ενώ η εικόνα του 106 του Μαυροειδάκου εκτός δρόμου, ήρθε να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα σε σχέση με το τι ρυθμό πρέπει να ακολουθήσουμε...Τέλος της ειδικής και ο χρόνος όχι κακός παρά την αίσθηση ότι πήγαμε αρκετά αργά... 1ος στη Ν2 και 1ος γενικής για τα αυτοκίνητα που εκίνησαν μετά τη διακοπή και όχι μόνο!!!!!
Ψάθα στη συνέχεια και ο καιρός είχε χειροτερέψει, κάνοντας το αυτοκίνητο να μην μπορεί να φρενάρει εγκαίρως στο ανηφορικό για τις φουρκέτες, ενώ ένα τετ-α-κε ήρθε να σβήσει την όποια ελπίδα για καλή επίδοση. 3ος χρόνος στη Ν2, πίσω από Κυριαζή-Βούλγαρη, αλλά κρατάμε ακόμα τη 2η θέση της κλάσης χάρη στον καλό χρόνο του Άι Γιάννη.
Στεγνό Μελετάκι στη συνέχεια και ικανοποιητικός ο 2ος χρόνος, μας κρατά άνετα στη 2η θέση με διαφορά 22' από τον τρίτο Βούλγαρη. Επιστροφή στο σέρβις παρκ και ο πονοκέφαλος για την σωστή επιλογή ελαστικού συνεχίζεται με τελική (λανθασμένη τελικά) επιλογή για συνέχεια με στεγνά, κάτι που επέλεξαν και ο Σωτήρης με τον Σπύρο απέναντι....
Εκκίνηση του 2ου καταστροφικού λουπ με μετριότατο χρόνο στον Άι Γιάννη 2 και δύο καλές στιγμές με 'πολλά' που κατέληξαν σε μια στραβωμένη μπάρα ψαλιδιών η οποία για τη συνέχεια του αγώνα μας έσπασε τα νεύρα ακουμπώντας σε βάση και εξάτμιση. Παρόλα αυτά, ομε τον Σωτήρη να έχει και αυτός τις στιγμές του και τους υπόλοιπους να έχουν εκκινήσει με intermediate, η κατάσταση στην κατάταξη σοβάρεψε με εμας ακόμη οριακά 2ους, 7' πίσω από Κυριαζή-Χ'παναγιώτου και μόλις 1' μπροστά από Βούλγαρη-Σύλλα, 23' μπροστά από Νίκα και 28' από Φαρσούλη, που έκλεισαν την ψαλίδα. Επίσης καταστροφική Ψάθα 2 με ρυθμό slow-motion, μας έφερε στην 3η θέση, 30' πίσω από Κυριαζή, 16' πίσω από Βούλγαρη και μόλις 9' μπροστά από τον Νίκα, που έδειξε να μαθαίνει σιγά-σιγά το νέο του κίτρινο Saxo.
Στεγνό και πάλι Μελετάκι 2, όπου ο χρόνος ήταν και πάλι ικανοποιητικός, 2ος στην κλάση πίσω από Σώτο, διαμορφώνοντας μία εικόνα με εμάς να πλησιάζουμε τον Βούλγαρη στη δεύτερη θέση στα 4' και να απομακρυνόμαστε από τους Νίκα και Φαρσούλη (που ήταν στο Χ) στα 25'....Δεύτερο σέρβις και σειρά στα 'αρχαία' και 'πολυκαιρισμένα', όπως τελικά αποδείχτηκε, ενδιάμεσα Β7, να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.... Στην βρεγμένη απλή, προσπαθώντας να τα 'ζωντανέψω', διαπίστωσα ότι μάλλον άδικος κόπος... Πολύ επιφυλακτικός ρυθμός και γλιστρήματα στον Άι Γιάννη, είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση μας από την κορυφή στο 1' και από τη δεύτερη θέση στα 14', ενώ ο τρίτος Νίκας, με πολύ καλό χρόνο στην ειδική, μας πλησίασε στα 4' !!! Με αυτά τα δεδομένα, και μη γνωρίζοντας ακριβώς τους χρόνους, αποφασίσαμε να πάμε στην τελευταία ειδική Ψάθα 3, με σκοπό την επιβίωση και τον τερματισμό, αφού περιμέναμε η γλίστρα να συνεχιστεί....Παραδόξως η Ψάθα στέγνωνε, ο δρόμος κράταγε όλο και καλύτερα, και ο ρυθμός, χωρίς να επιτεθούμε, ήταν αρκετά σβέλτος, με 2ο χρόνο πίσω από τον 'αέρα' Κυριαζή. Τελική κατάταξη, μόλις 4' πίσω από τον 2ο Βούλγαρη, αφού παίρνοντας πίσω 10' από τα 14' την διαφοράς μας, πλησιάσαμε αρκετά αλλά....όχι αρκετά...... Ίσως αν γνωρίζαμε χρόνους πριν την εκκίνηση......Δυστυχώς εγκατάλειψη του Νίκα στην απλή μεταξύ Άι Γιάννη και Ψάθας, και τέταρτη θέση πίσω μας για τον Φαρσούλη, στα 22'...
Ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα....Έντονες συγκινήσεις, δύσκολες στιγμές και πολλές δυσκολίες....
Η τρίτη θέση ήταν η επιβράβευση σε μια δύσκολη συλλογική προσπάθεια.... Θα μπορούσαμε και καλύτερα; Έχω την αίσθηση πως ναι..... Όμως θα μπορούσαμε και πολύ χειρότερα....
Εύχομαι και του χρόνου......
Ιδού και δύο in car από την προσπάθειά μας....
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
..................
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ και μας σπατε τα @ρχιδι@ με τις ηλιθιοτητες σας τοσα χρονια ?
Ε τωρα ηρθε η ωρα να το αποδειξετε .....ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μ'αυτην την κριση να λιγοστεψουν τα παραβολα (να μπορουν να τρεχουν περισσοτεροι αγωνιζομενοι) οι λεσχες να σταματησουν να ματωνουν.............
Ετσι για παράδειγμα...
περίπου στις 3.500 ευρώ ανήλθε η μισθοδοσία για μία ημέρα στο κατηφορικό σπρίντ Ριτσώνας
ναι ,ναι !! για αυτούς που όταν δημιουργήθηκε μια δυναμική και πολυπληθής ομάδα εθελοντών απο αυτό εδώ το forum φρόντισαν με κάθε τρόπο να την πνίξουν.Υ.Γ. Αναμφισβήτητος ο σεβασμός μου στον απλό οργανωτή - κριτή - φύλακα - βοηθό , οπαδό των Ελλ. αγώνων.
...... , σε μια χωρα που τα ημερομησθια εχουν κατεβει στον πατο , ειναι τραγικο να συνεχιζουν ολοι αυτοι να πιστευουν οτι ολοι οι αγωνιζομενοι ειναι απ'αυτους που και τα εχουν για να συνεχιζουν το αθλημα και να γεμιζουν τις τσεπες των παρατρεχαμενων ελπατζιδων .
Ακομα και οι μηχανικοι που ασχολουντε με το σπορ και εχουν επενδυσει χιλιαδες ευρω για την εξυπηρετηση των αγωνιζομενων εχουν φτασει να παιρνουν ψιχουλα που με το ζορι φτανουν για την συντηρηση των εργαλειων τους .... και ολοι αυτοι οι κυριοι που εχουν εδραιωθει εκει μεσα με τιτλους ( ) και..... σαλια , συνεχιζουν να την τσεπη των αγωνιζομενων χωρις ιχνη φιλοτιμου .Υ.Γ. στο Παλλαδιο που κυκλοφορουσαν πολυ περισσοτερες κουραδομηχανες εκει στα σερβις , πρεπει να ξεπερασαν τα 7 χιλιαρικα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
δεν ρωτησα τι σημαινει 1-2 και 3-4.απλα ειναι λιγο ασχημο να μην απαντανε καποιοι εκ των ιστορικων στα 2-3 ερωτηματα τοσο απλα οσο αυτα που θετω και να θελετε να προσεχουν οι εξω(οπως εγω) οσα γραφετε...
υγ. οσο για το θεμα θεσμοι κλπ στο εξωτερικο επιτρεπεται κανονικα να αλλαζουν γιατι ,οπως εγραψα παραπανω,αν ο ελενα ειναι πιο γρηγορος απο μενα,ε ας με περασει και ας λεγομαι αντρεουτσι,γιατι αν δεν ειμαι αρκετα γρηγορος ωστε να τον περασω τοτε και ο μυθος του πρωταθλητη δεν εχει καμια αξια,οπως το θετεις,οποτε ναι καταλαβαινω ντοκτορ τι λες,απλα διαφωνουμε!
υγ2. ωραιος σπυρετος με τον πατσέτο, καλο το μελετακι ,λιγο κοιμισμένος(οπως ειπε και ο νικος ) ο αι γιαννης 1,ανεβασε αλλον!!! χαχα
-
Το χαβά μου εγώ, μπας και ξεσκαλώσουμε.....
Οι 'στιγμές' μας στον Άι Γιάννη 2 με ολίγα γαλλικά....
-
χαχα με προλαβες γιατι εβαλα σχολιακι πριν! ωραιος απο σπυρετος εγινες σπυρονεν! χαχαχα
-
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
δεν ρωτησα τι σημαινει 1-2 και 3-4.απλα ειναι λιγο ασχημο να μην απαντανε καποιοι εκ των ιστορικων στα 2-3 ερωτηματα τοσο απλα οσο αυτα που θετω και να θελετε να προσεχουν οι εξω(οπως εγω) οσα γραφετε...
υγ. οσο για το θεμα θεσμοι κλπ στο εξωτερικο επιτρεπεται κανονικα να αλλαζουν γιατι ,οπως εγραψα παραπανω,αν ο ελενα ειναι πιο γρηγορος απο μενα,ε ας με περασει και ας λεγομαι αντρεουτσι,γιατι αν δεν ειμαι αρκετα γρηγορος ωστε να τον περασω τοτε και ο μυθος του πρωταθλητη δεν εχει καμια αξια,οπως το θετεις,οποτε ναι καταλαβαινω ντοκτορ τι λες,απλα διαφωνουμε!
υγ2. ωραιος σπυρετος με τον πατσέτο, καλο το μελετακι ,λιγο κοιμισμένος(οπως ειπε και ο νικος ) ο αι γιαννης 1,ανεβασε αλλον!!! χαχα
Το προβλημα δεν ειναι με εμενα, ουτε το ποιος ειναι ο πιο γρηγορος. Λυπαμαι που δεν αντιλαμβανεσαι τι παει να πει πρωταθλητης οδηγος χωρις να εχει οδηγησει. Η αποψη μου ειναι να μην χανονται οι βαθμοι,αλλά να τουσ παιρνει αυτοσ που οδηγησε, αφου τουσ αξιζει αναμφισβητητα. Διακρινω μια ελαφροτητα στη σχεση σου με τους θεσμους, δεν την υιοθετω και δεν υπαρχει λογος να σε πεισω.
Υ.Γ. Αλλωστε στο ιντρνετ πωλουνται και διδακτορικα. Γιατι λοιπον να παιδευεσαι να το εκπονησεις οταν μπορεις να τ αγορασεις; Και παλι διδακτορας θα εισαι. Νεα ηθη...
-
βλεπεις που τελικα καταληγεις να πουλας πνευμα γιατρε
δυσκολευεσαι να δεχτεις οτι υπαρχει διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου,ενω εγω ειπα οτι εσυ απλα εχεις αλλη αποψη χωρις να σε προσβαλλω και να το συνεχισω, και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν παμε μπροστα!
στις ερωτησεις δε, συνεχιζεις να μην απαντας,αν και μετα απο προσβολες δεν εχει νοημα
-
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
To video του αγώνα, απο εμάς, τους motorsport-fanatics!I hope u will enjoy it!
Ωραίο βίντεο, όπως πάντα....
Ούτε ένα δικό μας πέρασμα όμως...Κρίμα...
Συνεχίστε την καλή δουλειά παίδες!!!
-
Πρσγματικα νιωθω ασχημα, γιατι πραγματικα προσπαθω και θελω να μπαινουν ολοι. Οπως παρατηρησες εχω βαλει και περασματα μονο για την ιστορια. Ηταν τοσα πολλα τα πλανα που δυστυχως σε εφαγε το μονταζ(φυσικα και καταλαθος). Θα επανορθωσουμε!
-
βλεπεις που τελικα καταληγεις να πουλας πνευμα γιατρεδυσκολευεσαι να δεχτεις οτι υπαρχει διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου,ενω εγω ειπα οτι εσυ απλα εχεις αλλη αποψη χωρις να σε προσβαλλω και να το συνεχισω, και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν παμε μπροστα!
στις ερωτησεις δε, συνεχιζεις να μην απαντας,αν και μετα απο προσβολες δεν εχει νοημα
Δυσκολευομαι να καταλαβω καποιον που δεν ξεχωριζει τους ρολους οδηγου-συνοδηγου και την διαφορετικοτητα των τιτλων τους. Πηρες φορα ομως, και δεν εχεις γραψει καλα την ειδικη.
Λυπαμαι, δεν διαβαζεις καλά. Εγραψα οτι σεβομαι την αποψη σου, αλλά δεν την υιοθετω. Εκτος τουτου, εχοντας φτασει τα 60 και διαμορφωσει κυκλο, φιλιες και ζωη, δεν εχω αναγκη να πουλησω τιποτα, ποσο μαλλον πνευμα! Λαθος αντιληψη εχεις. Επιχειρηματολογησα, ΤΕΛΟΣ.
Δεν ξερω σε ποιες ερωτησεις ζητας ν απαντησω, ψαχνω, δεν τις βρισκω. Θα ξαναψαξω. -
ωραια προσπαθεια κώστα!
αληθεια γιατι 2 καταταξεις ιστορικα?επισης σε αλλους αγωνες ιστορικων γιατι δεν εχουμε 2 καταταξεις?
υγ.τετοιου ειδους ερωτησεις,οπως πχ το προβλημα με τα γραμματα που παρουσιασαν το καλοκαιρι ως μειζον θεμα στους αγωνες
ειναι σαν να ρωταω τωρα που οι μισοι ειναι ανεργοι και τα εχουν δει ολα,
αν προσεξατε οτι επεσε η τιμη του χαβιαρι στο βασιλοπουλο,ενω στο σκλαβενιτη κραταει,ξερετε το λογο?
χαχαχα.............γαμω τη μιζερια μας μεσα......η οποια ειναι και η ζωη μας πια!
Αυτες ειναι οι σοβαρες ερωτησεις? Και θελεις να μην σε προσβαλλω, απαιτωντας απο εμενα να σου απαντησω? Τοχασες Δημητρακη μου? (Σε προσβαλλω τωρα!!) Ζητας απο εμενα τον κομμενο απο παντου να σου πω γιατι δινονται η δεν δινονται 2 καταταξεις και κολαμε στα γραμματα? Σου απαντω λοιπον.
1 Στην πρωτη. Γιατι δεν ρωτας αυτους που θεσπισαν τους κανονισμους και ειναι επιφορτισμενοι με την τηρηση τους? Εγω τι δουλεια εχω ν απαντησω? Που να ξερω?
2. Στη Δευτερη. Εχω εκφρασει τη θεση μου για τα γραμματα, μαλιστα προσφατα και με προταση εγκυκλιου. Η δεν την διαβασες ή δεν τη θυμασαι.
Ασε μας ρε Δημητρη, ετοιμος για παρεξηγηση εισαι. Κρατει, βαλε κι εσυ ενα χερακι να διορθωθει κατι, αντι να ειρωνευεσαι γενικως και αοριστως, κι ελα να τα ξαναπουμε. Δουλεψε οσο εγω εχω δουλεψει (και δουλευω)για το σπορ (κι οχι για παρτη μου) κι εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε. Γιατι απο λογια...
Καλημερα. -
Γιατρέ μου, μην τον παρεξηγείς.... Του 'χει λείψει το μπάκετ τώρα τελευταία, και βγάζει λίγες παραξενιές....
-
Το αναγνωριζω φυσικα και δεν τον παρεξηγω. Ειμαστε εδω μεσα για να συμφωνουμε ΚΑΙ να διαφωνουμε. Ομως απο εναν τοσο αξιο αγωνιζομενο αναμενω μια αντιστοιχη με την αξια του υποστηριξη των θεσμων. Εξηγουμαι. Ο πρωταθλητης αναλογα με την θεση που καθεται ειναι Θεσμος. Κι η ταυτοπροσωπια επισης. Ε σ αυτα ειμαι ακαμπτος. Κι ορισμενα ήθη και έθιμα, με την παροδο του χρονου ειναι κι αυτα θεσμοι. Εθιμικο δικαιο το λενε. Ολα αυτα θα τα τσουβαλιασουμε γμτ?
Ράλλυ Παλάδιο 2012