Nov 20, 2012, 7:55 PM

Εχουμε πολλή πλακα ομως. Γκρινιαζουμε, επιχειρηματολογουμε και ξαναγκρινιαζουμε, αλλά κανεις δεν δινει σημασια. Ουτε οι απο πανω, ουτε οι απο κατω. Γιατι ετσι ειμαστε. Ιδου λοιπον 2-3 παραδειγματα του τι ειμαστε.

1. Μηχανικος φιλος μου συναντιεται με αγωνιζομενο του οποιου φτιαχνει τ αυτοκινητο 2000 κ.εκ.. Ο διαλογος οπως μου μεταφερθηκε:
    Αγωνιζομενος-Ρε συ ο Πλατης θα μας τρελανει? Ποσο μαιμου ειναι το Σταρλετ?
    Μηχανικος- Μη μιλας γιατι ξερω οτι ειναι 1300. Τοχω δει! Και μην ξεχνας οτι το περσινο σου μοτερ ηταν 2200 (!!!) Αρα σταματησε την κουβεντα.
    Πως τωρα εγω να περιμενω απ αυτον να ειναι καθαρος, οταν δεν κοιταει την καμπουρα του?
  2. Περυσι, ενας αγωνιζομενος με 2000 αυτοκινητο δεν δεχθηκε να υποβληθει σε τεχνικο ελεγχο, πηρε τ αυτοκινητο του και εφυγε, και συνεχιζει να τρεχει ατιμωρητος. Ποσοι ειναι αυτοι που ειπαν 'δεν παει στο διαολο, το παιχνιδι δεν ειναι καθαρο, δεν ξανατρεχω'? Δεν χανει ετσι 'πελατες' το σπορ?
  3. Φετος, για δειτε συμμετοχες κι εκκινησεις σε ιστορικο αγωνα. Θα παρατηρησετε καποιες 'περιεργες' απουσιες της τελευταιας στιγμης. Γιατι? Γιατι κατι ακουστηκε στον αερα για ενστασεις! Αν υπηρχαν σωστοι ελεγχοι, δενθα ειχαν αναγκαστικά προσαρμοστει οι αγωνιζομενοι αυτοι, ωστε να ειναι μεσα στον αγωνα? Δεν χανει κι ετσι πελατες το σπορ?
  4. Αμ μ αυτο το κωμικοτραγικο γεγονος των οδηγων-συνοδηγων και τουμπαλιν , που στα μεν ραλλυ ειναι νομιμο μα μη ηθικο, στα δε ραλλυ σπριντ ουτε νομιμο ουτε ηθικο, (διαβαστε κανονισμους και συγκρινετε) δεν γελανε τα βουνα και τα λαγκαδια και δεν θα γελασουμε κι ολοι εμεις στην ετησια απονομη? Ουτε ετσι χανει πελατες το σπορ?
    Οταν λοιπον μπαινουν θεματα σοβαρα και οπως λεει κι ο APR οι κοτες περι άλλα τυρβαζουν, τι περιμενουμε να διορθωθει? Για να δουμε, αυριο Τεταρτη τι καπνο θα βγαλει η καμιναδα στη Μεσογειων...

Υ.Γ. Λοιπον Κυριοι εκει πανω, θελατε πρωταθλημα 1 και 2 και πρωταθλημα 3 και 4, και καποιοι 'κακοι' λενε πως φωτογραφησατε τους νικητες. Εγω δεν τους πιστευω τους κακους, εσεις ομως για να τους διαψευσετε, γιατι δεν κανετε τα 2 αυτα πρωταθληματα πολυνικους, να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος? ΟΟΟΟΧΙ. Δεν καβαλησα το καλαμι, αληθειες λεω. Αλλωστε δεν με αφορα γιατι ποτε δεν ακολουθω πρωταθλημα. Τρεχω οποτε και για οσο μπορω και μου κανει κεφι, και ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! Μητε με δανεικα, μητε μ αλλαξοκολιές! Ετσι ειναι.