-
Διαφημισεις.
Εγω λεω να παμε να μεινουμε στη Σ.Αραβια που δεν οδηγουν γυναικες και τους κοβουν και τα δυο ΑΚΡΑ που πιανουν το βολαν.
Κοιτα τυχη οι αραβες ρε παιδια! -
Δεν φτάνει που την φορτώνεσαι την γυναίκα, σκέψου να είναι και κουλή! Ούτε να σφουγγαρίσει δεν θα μπορεί!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@ nass , ετσι ακριβως, κανενας κρατικος μηχανισμος δεν μπορει παρα να γινει φορεας βιας, αρα το επομενο βημα εινα ιμια κοινωνια τρικολορ χωρις κρατος.
Μην μου πεις οτι αυτο γινεται ή δεν γινεται ή ειμαι αφελης. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο, το θεμα ειναι να συμφωνησουμε ολοι ομοφωνα επι της αρχης, κοινωνια τρικολορ χωρις κρατος ναι ή ου?
Ου. Η ιστορία (που τόσο σου αρέσει) δείχνει ότι από τότε που οι άνθρωποι δημιούργησαν πόλεις, υπάρχει κράτος. Αντιθέτως δεν υπάρχει ιστορικά ούτε μία περίπτωση οργανωμένης και ευημερούσας κοινωνίας χωρίς κάποιας μορφής κράτος. Και ο λόγος είναι απλός: η ΜΗ αλτρουϊστική φύση του ανθρώπου, το 'εγωιστικό γονίδιο'. Τα υπόλοιπα είναι 'Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων'. Μπορείς να με πεις 'συμβιβασμένο', εγώ απλώς με λέω 'ρεαλιστή'.
Νάσο το τρικολόρ είναι στο μυαλό του, διότι τέτοια γραμμή έχει πάρει…..
Υπάρχει κράτος με εκλεγμένη κυβέρνηση, που δεν τον συμφέρει να αποδεχτεί.
Πρόβλημα του, αρκεί να τήρηση τους θεσμοθετημένα νόμους της χώρας, και να είναι σύννομος.
Εάν δεν του αρέσει και πιστεύει στην βία αντίδρασης, κάγκελο.
Βεβαία έχει και το δικαίωμα να πάει στην Ζιμπάμπουε, ή στην Μπογκοτά της Βολιβίας.
Εδώ θέλουμε απεγνωσμένα ανάπτυξη, που φρενάρουν με της εξαγγελίες τους διεθνώς, οι άνομοι κατηχητές του.
Ο ρεαλισμός είναι ένας, όπως και η πραγματικότητα.
Ας διαψεύσει του λόγου μου το αληθές, με επιχειρήματα, και όχι με κασέτες με ξύλινους λόγους, που μοιράζουν αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου…...Και τέλος προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν παραθέσεις τρίτων, πλην από τον σωστό ή λάθος λόγο κατ εμέ, των συνφορουμιτών φιλών. Εάν έχουν επιχειρήματα, εδώ να τα συζητήσουμε. Εάν δεν έχουν λόγο δικό τους, μούγκα στην στρούγκα. Δεν θα παραθέτω με το IQ τρίτου…… ενείοτε πτυσμένο, και με ιδιοτέλεια.
Είμαστε ελεύθερο δημοκρατικό forum και όχι άλμπουμ επικόλλησης γραμματοσήμων.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Βεβαία έχει και το δικαίωμα να πάει στην Ζιμπάμπουε, ή στην Μπογκοτά της Βολιβίας.
Α.
Η Μπογκοτά είναι στην Κολομβία .
-
@ nass , ετσι ακριβως, κανενας κρατικος μηχανισμος δεν μπορει παρα να γινει φορεας βιας, αρα το επομενο βημα εινα ιμια κοινωνια τρικολορ χωρις κρατος.
Μην μου πεις οτι αυτο γινεται ή δεν γινεται ή ειμαι αφελης. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο, το θεμα ειναι να συμφωνησουμε ολοι ομοφωνα επι της αρχης, κοινωνια τρικολορ χωρις κρατος ναι ή ου?
Ου. Η ιστορία (που τόσο σου αρέσει) δείχνει ότι από τότε που οι άνθρωποι δημιούργησαν πόλεις, υπάρχει κράτος. Αντιθέτως δεν υπάρχει ιστορικά ούτε μία περίπτωση οργανωμένης και ευημερούσας κοινωνίας χωρίς κάποιας μορφής κράτος. Και ο λόγος είναι απλός: η ΜΗ αλτρουϊστική φύση του ανθρώπου, το 'εγωιστικό γονίδιο'. Τα υπόλοιπα είναι 'Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων'. Μπορείς να με πεις 'συμβιβασμένο', εγώ απλώς με λέω 'ρεαλιστή'.
Νάσο το τρικολόρ είναι στο μυαλό του, διότι τέτοια γραμμή έχει πάρει…..
Υπάρχει κράτος με εκλεγμένη κυβέρνηση, που δεν τον συμφέρει να αποδεχτεί.
Πρόβλημα του, αρκεί να τήρηση τους θεσμοθετημένα νόμους της χώρας, και να είναι σύννομος.
Εάν δεν του αρέσει και πιστεύει στην βία αντίδρασης, κάγκελο.
Εδώ θέλουμε απεγνωσμένα ανάπτυξη, που φρενάρουν με της εξαγγελίες τους διεθνώς, οι άνομοι κατηχητές του.
Ο ρεαλισμός είναι ένας, όπως και η πραγματικότητα.
Ας διαψεύσει του λόγου μου το αληθές, με επιχειρήματα, και όχι με κασέτες με ξύλινους λόγους, που μοιράζουν αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου…...Και τέλος προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν παραθέσεις τρίτων, πλην από τον σωστό ή λάθος λόγο κατ εμέ, των συνφορουμιτών φιλών. Εάν έχουν επιχειρήματα, εδώ να τα συζητήσουμε. Εάν δεν έχουν λόγο δικό τους, μούγκα στην στρούγκα. Δεν θα παραθέτω με το IQ τρίτου…… ενείοτε πτυσμένο, και με ιδιοτέλεια.
Είμαστε ελεύθερο δημοκρατικό forum και όχι άλμπουμ επικόλλησης γραμματοσήμων.
Α.Είσαι μεγάλος...
-
...ρήτορας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.
Ο Αντωνης δεν γραφει κακες λεξεις.
-
Zητώ συγνώμη από όσους βλέπουν κενά post και τους ενόχλησα με το quote μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.
Για να το λες εσύ σίγουρα έτσι είναι, μα το μήνυμα πρέπει να το πίρε!.
Άλλωστε τα ίδια σκατα είναι!!!!!!!......
Ευχαριστώ τους διορθωτές μου από βάθους καρδίας, γυράσκω αει διδασκόμενος.
Φίλε φάε για εμένα ένα παγωτό βάφλα στο ‘σοκάκι’. Δεν ξέρεις πόσο μου λείπει…..
Α. -
Η ανισομέρεια δεν είναι ίδιον της φενάκης. Μόνο η Βαλχάλα φέρει ανάπτυξη με κικινοροζ κόκκους. Μα χρειάζεται να είναι μη παραβατικός κάποιος για να κατανοήσει το μεγαλείο της διάψευσης του παραθύρου.
-
Α.
Για να το λες εσύ σίγουρα έτσι είναι, μα το μήνυμα πρέπει να το πίρε!.
Άλλωστε τα ίδια σκατα είναι!!!!!!!......
Ευχαριστώ τους διορθωτές μου από βάθους καρδίας, γυράσκω αει διδασκόμενος.
Φίλε φάε για εμένα ένα παγωτό βάφλα στο ‘σοκάκι’. Δεν ξέρεις πόσο μου λείπει…..
Α. -
Σημεία των καιρών με το 100
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
...ρήτορας
Το θέμα καλέ μου φιλέ είναι, να βγαίνει από την ψύχη μου, και να έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα.
Ο γεννήτορας Πλέβρης κάποτε υπε ότι μηλάω αρχαία ελληνικά. Εγώ μιλώ την γλώσσα των εφημερίδων. Σίγουρα είμαι λεξοπλάστης, όντας αναρχικός στη γλώσσα!!!!......
Η ωραιότερη γλώσσα του κόσμου. Ότι και να σκέπτεσαι, αποτυπώνετε στην γραφή!. Η στασιμότητα δεν την εκπροσωπεί. Μα δεν διδάσκετε δυστυχώς σήμερα.
Η διδασκαλία της γλώσσας δεν είναι επαγγελματική ενασχόληση, μα εθνική επιταγή, πάρε το αυγό και κούρευτω. από ποιους?, από τους τεμπέληδες απεργούς?. Αυτοί κουβαλάνε πανό πληρωμένοι……. Όταν η παιδία λιμοκτονεί, και η μόρφωση απαξιώνετε.
Και το θέμα των ΓΜΜΕ τα ξανθά μαλλιά των Ρομά!. Μα ξέρουν τους πυρωμένους γεννήτορες?.
Α. -
...ρήτορας
Το θέμα καλέ μου φιλέ είναι, να βγαίνει από την ψύχη μου, και να έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα.
Ο γεννήτορας Πλέβρης κάποτε υπε ότι μηλάω αρχαία ελληνικά. Εγώ μιλώ την γλώσσα των εφημερίδων. Σίγουρα είμαι λεξοπλάστης, όντας αναρχικός στη γλώσσα!!!!......
Η ωραιότερη γλώσσα του κόσμου. Ότι και να σκέπτεσαι, αποτυπώνετε στην γραφή!. Η στασιμότητα δεν την εκπροσωπεί. Μα δεν διδάσκετε δυστυχώς σήμερα.
Η διδασκαλία της γλώσσας δεν είναι επαγγελματική ενασχόληση, μα εθνική επιταγή, πάρε το αυγό και κούρευτω. από ποιους?, από τους τεμπέληδες απεργούς?. Αυτοί κουβαλάνε πανό πληρωμένοι……. Όταν η παιδία λιμοκτονεί, και η μόρφωση απαξιώνετε.
Και το θέμα των ΓΜΜΕ τα ξανθά μαλλιά των Ρομά!. Μα ξέρουν τους πυρωμένους γεννήτορες?.
Α.Τι λέει το άτομο;
-
google translate?
-
...ρήτορας
..We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a saltshaker half-full of cocaine, and a whole galaxy of multi-colored uppers, downers, screamers, laughers... Also, a quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether, and two dozen amyls....
Α.
-
-
Ηunter Thompson
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...ρήτορας
Α.Τι λέει το άτομο;
Φιλέ Βασίλη δεν είναι κακό που δεν το καταλαβαίνεις, ανθρώπινο!!!!.....
Τα επίπεδα διανόησης δεν είναι οριζόντιας υπόστασης.
Α. -
Πέστα ρε τεράστιε...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]