-
ναι, απειρες οι αναφορες μου στο κουλουρι...
οι εξης[spoiler=:q108ppfc]καμια!
search.php?keywords=tokoulouri&terms=all&author=spiros&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7[/spoiler:q108ppfc] -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι, απειρες οι αναφορες μου στο κουλουρι...οι εξης[spoiler=:3lif785n]καμια!
search.php?keywords=tokoulouri&terms=all&author=spiros&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7[/spoiler:3lif785n]Ε, μα είσαι και προκλητικός, αντί να κρυφτείς και πουθενά... Ούτε την αναζήτηση δεν ξέρεις να δουλεύεις!
viewtopic.php?p=2637744#p2637744
http://www.tokoulouri.com/politics/stratoulis-figures-spreads-out/
γκουχ
αυτό είναι αλήθεια δηλαδή.....;«Τελικά όμως νομίζω πως έχω καταλήξει στο σωστό συμπέρασμα, κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα. Το spread λοιπόν είναι απλώς το ποσό του τόκου που θέλουν να εισπράξουν οι δανειστές από ένα ομόλογο, το οποίο καθορίζεται σε μυστικές συνεδριάσεις του χρηματοοικονομικού λόμπι στο Νταβός. Είναι χρέος μας να συντρίψουμε αυτές τις προσδοκίες, ο λαός πρέπει να ρίξει τα spread», καταλήγει ο κ. Στρατούλης. Μετά από παρατήρηση δημοσιογράφου κατά τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ότι τα spread δεν είναι τίποτα άλλο από τη διαφορά επιτοκίου των ομολόγων μιας χώρας σε σχέση με μια βάση αναφοράς (που στην περίπτωση της Ελλάδας είναι τα γερμανικά ομόλογα), ο κ. Στρατούλης απάντησε: «Επιτέλους, μετά από τόσο καιρό, έχω καταλάβει τι είναι τα spread. Δε θα με αποπροσανατολίσετε εσείς. Η μόνη λύση για το λαό είναι να συντρίψουμε τα spread».
Από κοντά βέβαια έχουμε και τον μεγάλο σοφό του forum, τον manosk.
Μερικά ποστ παρακάτω η απάντησή μου τότε:
viewtopic.php?p=2637811#p2637811Όχι πως τον έχω σε καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση, αλλά από μια γρήγορη έρευνα που έκανα, η είδηση αναπαράγεται σε διάφορα blog και φαίνεται να ξεκίνησε από το koulouri.gr ή το parapolitika.gr τα οποία απλώς γράφουν το παραπάνω χωρίς να παραθέτουν πηγή ή κάτι άλλο.
Είστε σίγουροι πως όντως είπε κάτι τέτοιο;
http://www.tokoulouri.com/politics/stra ... reads-out/
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetai ... pread.aspxΚαι λίγο παρακατούλια, και η συγνώμη σου (τότε... τώρα μας τα γυρνάς...
viewtopic.php?p=2637836#p2637836το αρθρο με τον Στρατουλη δεν ειναι αληθες
Περιμένω νέα αποστομωτική διάψευση φυσικά!
-
αυτες ειναι οι αναφορες που εκανα; Παλι καλα που δεν μου ανηκει το site
να΄σαι καλα που ξερεις και δουλευεις την αναζητηση -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτες ειναι οι αναφορες που εκανα; Παλι καλα που δεν μου ανηκει το site
να΄σαι καλα που ξερεις και δουλευεις την αναζητησηΑρκεί μία μόνον αναφορά για να γίνεις ρόμπα, δεν χρειάζεται δεύτερη, σωστά;
Όποιος θέλει, μπορεί να δει και να κρίνει μόνος του, το... ξαναγράψιμο της ιστορίας αλλά Μητσοτάκουλας, δεν περνάει πάντα, να ξέρεις...
Περιμένω φυσικά και στήριξη από manosk. -
εχεις δικιο. Ενας σχολιασμος σε μια -αλληθοφανη μεν- ψευτικη ειδηση απο καποιον που εχει πει πολυ χειροτερα απο αυτα που γραφει η 'ειδηση' ειναι αρκετη.
μια φορα πασοκ, παντα πασοκ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πεζοδρόμιο ανακαλύφθηκε στα πέριξ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»[
Πηγή: http://www.tokoulouri.com/science/sidewalk-scarcity/Γιατί εδώ;
Μάλλον το - κουλούρι - αναφέρεται στον εαυτό του
Σατυρικό site είναι http://www.tokoulouri.com/terms-conditions/
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις δικιο. Ενας σχολιασμος σε μια -αλληθοφανη μεν- ψευτικη ειδηση απο καποιον που εχει πει πολυ χειροτερα απο αυτα που γραφει η 'ειδηση' ειναι αρκετη.μια φορα πασοκ, παντα πασοκ.
Βρε τραγούδα όσο θέλεις. Τι ΠΑΣΟΚ και @@ριες καμαρωτές τσαμπουνάς, λες να ιδρώσει το αυτί μου από έναν άσχετο σαν του λόγου σου, που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την @@ριά από την είδηση;
Μου αρέσει που μας κουνάς και το δάχτυλο, πως δεν ξέρουμε... μαθηματικά.Το πιο γαμάτο είναι πως πριν μερικά ποστ ισχυριζόσουν πως δεν είχες μνημονεύσει ΠΟΤΕ το Κουλούρι, όταν σου έβαλα link που σε διέψευδε, πέρασες στο 'ναι μεν το ανέφερα, αλλά αυτό φταίει που ήταν αληθοφανές, όχι εγώ'.
Ενώ, βλέπεις ο Λάππας; Έκανε το παλικάρι την @@ριά του (άλλος... σοβαρός και ψύχραιμος.. αναλυτής κι αυτός! ) αλλά τώρα is laying low (τα γράφω αγγλιστί για να τα καταλαβαίνει καλύτερα, γιατί είναι φανερό πως στα αγγλόφωνα κείμενα είναι η έφεσή του, στα ελληνικά έχουμε προβλήματα σαν αυτό με το Κουλούρι... ).
-
η περιγραφη της ανακαλυψης......και η ελπιδα της ντοπιας για προσελευση τουριστων.....
ολα τα λ7.... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
tokoulouri.comΠρέπει οπωσδήποτε να δείχνεις ότι έχεις συγκαεί αγρίως;
Όταν μάλιστα αναφέρεσαι σε κάτι που ήταν ερώτηση δική μου για ένα αστειοσοβαροφανές site που δεν γνώριζα (όπως ο περισσότερος κόσμος);
Κρύες κομπρέσες. -
Oλοι οι ΝΔοπληκτοι τελικά ειστε περιορισμένης ευθυνης, κουλούρι ftw
-
Σοβαρά τώρα ο hifi δεν κατάλαβε ότι το site είναι σατυρικό;
-
Αυτό κατάλαβες εσύ?
-
Γι αυτό και το δημοσίευσε στο σωστό θέμα not.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σοβαρά τώρα ο hifi δεν κατάλαβε ότι το site είναι σατυρικό;Ούτε εκείνος το είχε καταλάβει εξαρχής, αλλά σημασία έχει να γραφτούν μερικές pipes επιπλέον.
-
Κοίτα, τον HF δεν τον λες και σπίρτο, αλλά είχε το στοιχειώδες μυαλό να το ψάξει τόσο ελάχιστα ώστε να καταλάβει ότι πρόκειται περι pipes, κάτι που εσείς οι διανοούμενοι ούτε καν καταφέρατε
#apithana_posts
-
από κεκτημένη ταχύτητα μάλλον. Νταξ.
-
Yieees yieees
Sent from Corsair's brick
-
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το κάθε παλικάρι που δεν γνωρίζει το κουλούρι. Θέλεις να πιστεύεις ότι μου την είπες, σαν τον άλλο τον βαρεμένο; Κανένα πρόβλημα.
-
«Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι πανάξιος πολιτικός και κάθε θέση ευθύνης που του ανατίθεται την φέρει εις πέρας, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/articl ... z38sT2x4rB
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebookγια μια στιγμη μπορει να σκεφτει κανεις, μα καλα δεν ειχε αλλον να βαλει;
μετα ριχνεις μια ματια στη συνθεση της κυβερνησης και η απαντηση ερχεται αυτοματα -
Εντάξει μωρέ, δεν τον έκαναν δα επίτροπο για διαπλανητικά ταξίδια.
Για το μεταναστευτικό τού έδωσαν χαρτοφυλάκιο. Δηλαδή, βγάλε βαρκούλες στο Αιγαίο, στήσε κανα χώρο συγκέντρωσης, ρίξε περίπολα στον Έβρο. Η αλιεία (νομίζω) που είχε η εδώ πολυτεχνείο, δυσκολότερη είναι.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]